Mikä ihmeen Comfort mikroneulaus?

Comfort Mikroneulaus yhdistää rentouttavat elementit, happokuorinnan, korkeapitoiset aktiiviaine-ampullit ja ihon mikroneulauksen uudeksi tehokkaaksi hoidoksi, joka uudistaa ihoa näkyvästi, lisää ihon kosteuspitoissuutta,madaltaa juonteita ja aknearpia, pienentää laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.

COMFORT MIKRONEULAUS

1. kerta 70 minuuttia | 135€

Jatkokerrat (2-6 kertaa) 60 minuuttia | 125€

Mikä mikroneulaus on?

Mikroneulaus perustuu ihon luontaiseen kollageenituotannon aktivoimiseen. Ikääntymisen myötä ihon luontainen kollageenituotanto hidastuu ja kollageenin pilkkoutuminen kiihtyy. Hoidossa käytämme hygieenistä mikroneulauskynää ja steriilit, yksittäispakatut  neulauspäät, jotka ovat tehokkaampia, turvallisempia ja täsmällisempiä  kuin perinteinen mikroneulausrulla. Mikroneulaushoidossa iholle luodaan satoja kanavia ohuiden mikroneulojen avulla. Kanavat ovat eräänlainen mikrovaurio ihossa joka viestittää ihoa aktivoimaan kollageenituotantoa ja vapauttamaan ihon kasvutekijöitä ja siten korjamaan ihossa syntynyttä ”vauriota”. Kanavia pitkin myös hoitotuotteet imeytyvät syvemmälle ihoon ja ihollesi valittu aktiiviaine-ampulli pääsevät vaikuttamaan tehokkaammin. Jo yksi hoito auttaa ihon kosteudenpitoisuudessa mutta sarjahoidolla on mahdollista saavuttaa huikeita tuloksia juonteiden ja aknearpien madaltamisessa, ihon vahvistamisessa ja kimmoisuuden palauttamisessa. Lopputuloksena sileämpi, kiinteämpi ja hyvinvoiva iho.

MITÄ COMFORT MIKRONEULAUSHOIDOSSA TAPAHTUU?

Lempi Day Spassa käytämme kansainvälisesti palkittua italialaista kestävän kehityksen periaattein valmistettua ja vegaanista spabrändiä nimeltä Comfort Zone. Comfort Zone yhdistää tieteen uudet innovaatiot, korkealaatuiset hoitotuotteet ja hoitava kosketus kokonaisvaltaisiksi hoidoksi, jonka vaikutukset yltää pintaa syvemmälle. Kuten nimi jo kertoo, pääset tämänkin hoidon aikana rentoutumaan.

Comfort Mikroneulaushoito alkaa  alkurentoutuksella aromaattisella Tranquillity™ tuoksuöljyllä , jossa yhdistyy rauhoittavat painallukset rintakehälle ja hartioille sekä vetreyttävät venyytykset kallonpohjaan ja käsiin. Hoidossa ihosi puhdistetaan ja valitaan ihollesi sopiva happokuorinta. Kuorinnan vaikutuksen aikana hierotaan käsiä kosteuttavalla voiteella. Tämän jälkeen ihoa desinfioidaan ja valitaan ihollesi sopivan steriilin neulauspään ja hoitotavoitteita vastaavan ampullin jota imeytetään ihoon. Mikroneulaus tuntuu pienenä nipistelynä iholla ja voidaan toteuttaa myös ohueelle couperosa-iholle. Kosmetologin toteuttama mikroneulaushoito ei satu ja neulauksen kesto tässä hoidossa on noin 10 minuuttia kokonaiskestosta. Tämän johdosta emme käytä puudutusvoidetta iholle. Neulauksen jälkeen ihollesi levitellään kosteuttava ja rauhoittava naamio,jonka vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi ihollesi sivellään seerumi ja hoitovoide. 

MITÄ TAPHTUU HOIDON JÄLKEEN?

Hoidon jälkeen ihoa voi punoittaa hieman ja tuntua lämpöiseltä mutta laskeutuu kyllä hyvin parissakin tunnissa. Meikata voi seuraavan päivän. Ihoa tulee suojautua auringonvalolta hyvin, minkä takia syksy- ja talviaika on hyvä aika mikroneulausarjahoidon toteuttamiselle. Parhaan tuloksen saat ihollesi jatkamalla hoito-ohjelmaa kotona kosmetologisi suosittelemilla tuotteilla.

Seuraaviina viikkoina ihosi alkaa uudistumaan ja se näyttäytyy ihosi pinnan sileytenä ja heleytenä. Jo yksi kerta tuo ihollesi kosteutta mutta sarjahoitona saat todellisia tuloksia. Lempi Day Spassa teemme sarjahoitoja 4-6 viikoin välein. 

Kuvassa näytetyt ampullit käytetään ihotarpeiden mukaan hoidossa.

SUBLIME SKIN LIFT & FIRM AMPOULE.                                                       – peptiidiampulli kiinteyttämään ja kohottamaan.

HYDRAMEMORY HYDRA & GLOW AMPOULE                                               – hyaluroniampulli kosteuttamaan ja heleyttämään.

RENIGHT BRIGHT & SMOOTH AMPOULE.                                                       – retinaaliampulli uudistaa ja kirkastaa.

 

Kenelle ei sovi mikroneulaus?

           Hoitoa ei voida tehdä asiakkaille, jotka kärsivät esimerkiksi:

          * voimakkaasta, kasvojen alueella esiintyvästä psoriasiksesta

          * vaikeasta aknesta tai käytössä on aknelääkitys

          * aktiivinen herpes

          * arpikeloiditaipumuksesta

        Asiakkaat, joilla krooninen sairaus, tulisi varmistaa hoidon soveltuvuus erikseen lääkäriltä. (Diabetes, verenvuototauti jne.)

0