HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HEMMOTTELU-HOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoan sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistän tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.
HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

Halusin luoda hemmotteluhoidoistani kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin luonnonkosmetiikalla. Siksi löydät hoitovalikoimastani muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat Lempi-hoidot, ihon mikrobiomia tukevat probioottiset luomu Esse-hoidot, kokonaisvaltaiset sparituaalit sekä erilaiset holistiset hoidot ja hieronnat. Lisäpalveluilla täydennät muita hoitoja;  kestovärjäyksellä saat ilmettä silmiin ja kulmiin ja geelilakkauksella taas varmistaa kauniit kynnet ympäri vuoden.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon ja mieleen.

Hoitohinnasto on päivitetty 21.2.2021

KASVOHOIDOT

LEMPI FACE RITUAL KASVOHOITO 90 MIN 129€

 Uniikki kasvohoitoelämys kaikille ihotyypeille

Lempi Organic Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan. Lempi Face Ritual -kasvohoidossa käytetään  tuotesarjoina joko aromaterapeuttista luksusluonnokosmetiikkasarja Bamfordia tai metsän raikautta henkivää kotimaista Unna Nordic-sarjaa. 

Hoito alkaa rentouttavalla ja syvävaikutteisella selänhieronnalla. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee,käsivarret, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja jalkoja. Hoitoon kuuluu tarvittaessa mekaaninen tai ultraäänipuhdistus.

 

LEMPI RESCULPT KASVOHOITO            75 MIN 119€

Yksilöllinen anti-age vaikutteinen kasvohoito 

Lempi Resculpt on anti-age vaikutteinen hoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat . Lempi Resculpt hoidossa käytetään  tuotesarjoina joko aromaterapeuttista vahvistavaa Bamfordia tai metsän raikautta henkivää kotimaista Unna Nordic-sarjaa.

Hoito sisältää Lempi Day Span kiinteyttävän Signature-hieronnan ja rentouttava, lymfanestekiertoa aktivoiva Gua Sha-kasvohieronnan. Naamion aikana saat rentouttavan päänhieronnan tai käsienhieronnan.

 

LEMPI REMEDY KASVOHOITO 60 MIN 99€

Yksilöllinen  kasvohoito ratkaisemaan ihon erilaisia haasteita.

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Remedy -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Remedy kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään joko ylellistä luonnonkosmetiikkasarjaa Bamfordia tai suomalaista Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito  sisältää Lempin Signature hieronnan kasvoille ja hartioille. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan tai päänhieronnan. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen/ ultra-äänipuhdistuksen.

LEMPI REFRESH KASVOHOITO 45 MIN 79€

Puhdistava pikakasvohoito kaikille ihotyypeille

Refresh on puhdistava ja kosteuttava , sinun ihosi tarpeisiin räätälöity pikakasvohoito. Tuotteina hoidossa käytetään joko ylellistä luonnonkosmetiikkasarjaa Bamfordia tai suomalaista Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito  sisältää  pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen ja mekaanisen syväpuhdistuksen tai ihon toimintoja aktivoivan akupainantahieronnan kasvoille. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan päänhieronnan.

ESSE EXPERIENCE KASVOHOITO 60 MIN 110€

Räätälöity probioottinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

 Essen  kasvohoito valjastaa kehittyneiden pre-ja probioottisen voiman parantamaan ihon mikrobitasapainoa. Tämä kasvohoito on räätälöity vaikuttamaan jokaisen ihon ongelmiin, sillä se rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärsyyntynyttä ihoa, lisää kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta sekä parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa.

Uniikit puhdistus-, hieronta- ja naamiotekniikat  ja ihollesi valittu erikoisampulli sallivat tuotteiden kustomoinnin iholle, joka varmistaa, että ihoa hoidetaan eri tavalla jokaisella kerralla.

Hoitoon voidaan sisällyttää mekaanisen tai ultra-äänipuhdistuksen.

ESSE ULTIMATE EXPERIENCE KASVOHOITO 2 TUNTIA   159€

Uutuushoito -Varattavissa huhtikuussa

Ultimaattinen hoito ihonhoidon nostamisesksi aivan uudelle tasolle, eläviä probiootteja ja useita kosketushoitoja hyödyntäen. Räätälöi hoitosi ja nauti mistä tahansa Essen lisäpalveluista, tämä kokemus mukaan lukien. Hoitoon sisältyy probioottiampulli ja Essen erikosnaamion.

Nauti nuorentuneesta, tasapainoisesta ihosta, joka sisältää kaikki Esse Experience- hoidon edut. Elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja muuttavat ihon mikroobiekosysteemiä eduksesi, tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.

SACRED NATURE  ORGANIC -KASVOHOITO

 Ekosertifioitu ja tehokas Sacred Nature- kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys iholle ja mielelle. Vegaaniset [ comfort zone ] SACRED NATURE -tuotteet on kehitetty Italiassa, Davines Villagen Scientific Garden -tutkimuslaboratoriossa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään laboratorion omaa antioksidanttista Scientific Garden Extract™ -uutetta, joka pitää ihon terveenä, nuorekkaana ja vastustuskykyisenä ympäristön haittatekijöitä vastaan. Uute sisältää fermentoitua myrttiä, seljaa ja granaattiomenaa, jotka on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

 Hoito alkaa rentoutusrituaalilla ja jatkuu kasvojen puhdistukseen ja kuorintaan. Tämän jälkeen hoito ja käytettävät tuotteet räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan.

HYDRA – KOSTEUTTAVA JA HELEYTTÄVÄ 

BALANCE – PUHDISTAVA JA TASAPAINOTTAVA    

PRO YOUTH- KOHOTTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ 

YIN YOUR SKIN PRO GUA SHA HOITO             75 MIN 135€

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle

Yin Your Skin Pro- kosmeettisessa gua sha hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymffahieronnasta. Hoito tehdään Yin Your Skin gua sha lastoilla ja  Sileä- kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymffaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu tuplapuhdistus, kasvovesi ja seerumi ihotarpeidesi mukaan. Hieronta tehdään Yin Your Skin gua sha lastoilla ja  Sileä- kasvoöljyllä, jossa käydään läpi rintakehä, kaula, niska, kasvot ja lopuksi pää.

 

 

JALAT JA KÄDET

LEMPI ORGANIC  SPA JALKAHOITO 90  MIN 129€

Lempi Organic jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella maitokylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Kovettumat poistetaan ja kynnet siistitään viilalla ja tarvittaessa poralla.Varpaankynnet lakataan valitsemallasi Nailberry-lakalla ja jaloille levitetään kosteuttava  tai nesteitä poistava jalkanaamio, jonka aikana saat mieltä rentouttavan päänhieronnan. Hoito huipentuu taivaalliseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

*Varpaankynsien geelilakkaus +30 €  (Löydät tämän lisäpalveluista nettiajanvarauksessa.

LEMPI ORGANIC CLASSIC JALKAHOITO 60  MIN 89€

Lempi Organic Classic on täydellinen jalkahoito, missä hoidetaan kynnet ja jalkojen iho. Hoidossa jalkojasi kylvetään suolakylvyssä joka rentouttaa jalkojen lihaksia ja pehmittää ihoa. Hoito jatkuu perinteisellä kovettumapoistolla veitsellä ja raspilla edeten kynsihoitoon joka toteutetaan jalkaporalla. Hoidossa  rentoudut viimeistään, kun jalkasi ja sääresi hierotaan ja jaloistasi tulevat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

*Varpaankynsien lakkaus Nailberry kynsilakalla jonka pullon saat mukaan kotiin +15 € (Kynsilakan arvo 19,90€)

*Varpaankynsien geelilakkaus +30 €

*Löydät nämä lisäpalveluista nettiajanvarauksessa.

LEMPI ORGANIC EXPRESS JALKAHOITO 45  MIN 75€

Comfort Express jalkahoito on hoitava ja hellävarainen pedikyyri Comfort Zone Specialist -tuotteilla. Hoito sisältää hellivän jalkakylvyn, kuorinnan, jalkojen raspauksen, kynsien hoidon ja jalkavoiteen levityksen hierovin liikkein. 

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

*Varpaankynsien lakkaus Nailberry kynsilakalla jonka pullon saat mukaan kotiin +15 € (Kynsilakan arvo 19,90€)

*Varpaankynsien geelilakkaus +30 €

*Löydät nämä lisäpalveluista nettiajanvarauksessa.

SOKUSHINDO- HEMMOTTELUA JALOILLE

45  MIN  75€

Kokonaisvaltainen hemmotteluhetki jaloille, joissa hyödyynnetään  japanilaista vyöhyketerapiaa joka hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkakuorinnan, kosteuttavan jalkanaamion ja rentouttavan hieronnan. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

HUOM! 30 min. hemmotteluhetki -hoito lahjakortin kylkiäislahjana, ainoastaan varattavissa puhelimitse.

SHELLAC™ -GEELILAKKAUS

Shellac geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen  kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus  kovetetaan LED-valossa. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi kädet/ jalat  saavat silauksen hoitavasta voiteesta.

UUDET 45 MIN 45€

HUOLTO 60 MIN 65€

JALKAHOIDON / KÄSIHOIDON YHTEYDESSÄ 30€

LEMPI  SPA KÄSIHOITO 60 MIN 75€

Lempi käsihoito on kaunistava, kirkastava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja öljyhieronta käsille- ja käsivarsille sekä ravitseva naamio käsille, jonka vaikutusaikana lakataan kyntesi valitsemallasi Nailberryn  väri- tai hoitolakalla, jonka saat omaksi. Hoito huipentuu rentouttavaan päänhierontaan.

 

LEMPI EXPRESS KÄSIHOITO 30 MIN 45€

Lempi Express käsihoidossa kynnet muotoillaan ja hoidetaan kevyesti kynsinauhat. Kynnet kiilotetaan tai lakataan hoitavalla Nailberryn Acai-lakalla ja lopuksi kätesi hierotaan ravitsevalla hoitovoiteella.

HIERONNAT

LEMPI SIGNATURE MASSAGE  90 MIN 119€

Lempi Signature hieronta on taivaallinen koko kehon rentouttava hoitoelämys, jossa rytmiset ja muokkaavat syväsivelevät hierontaliikkeet  yhdistettynä rauhoittavaan musiikiin vaivuttavat sinut syvään rentoutukseen. Anna hieronnan parantaa, puhdistaa ja viedä mennessään kaikki ne tunteet ja ajatukset, joita et enää tarvitse. Tuulenpuuskat mielessä tyyntyvät, kirkas taivas säteilee sinistä.

Hoidossa hierotaan koko kehoa päästä varpaisiin. Varattavissa maaliskuussa.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI DEEP TOUCH ™- SYVÄKUDOSHIERONTA

60 MIN 89€

Lempi syväkudoshieronta on kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa hyöddynnetään käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien liukuvoimaa yhdistäen tehokkaaseen akupainantaan. 

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI ABHYANGA- AYURVEDAHIERONTA   60 MIN 89€

Lempi Abhyanga on perinteinen ayurvedinen hieronta, jossa kehoa hierotaan hellästi keinuttavilla ja sivelevillä liikkeillä yhdistettynä pranaa vahvistavaan marmapisteiden käsittelyyn. Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi pää. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

LEMPI BALILAINEN HIERONTA    60 MIN 89€

Balilainen kokovartalohieronta on yksi laajimmalle levinnyt hoitomuoto Indonesiassa. Terapeuttinen hieronta on saanut vaikutteita Kiinan sekä Intian kulttuureista. Se on kokonaisvaltainen  hierontamuoto, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti. Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä sekä avaa lihasjännityksiä.

​Hieronnassa käytetään erilaisia hierontaliikkeitä sekä niiden yhdistelmiä kuten shiatsupaineluita, venytyksiä, kämmenpainoja, sivelyitä, vääntöjä sekä kitkoja. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen. 

LEMPI AROMAHIERONTA     60 MIN 89€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan.

LEMPI RASKAUSHIERONTA   60 MIN 89€

Raskaana olevalle suunniteltu kokovartalohieronta, missä huomioidaan sekä äidin että lapsen hyvinvointi. Raskausajan hieronnassa huomioidaan raskauteen tyypillisesti liittyvät ongelmakohdat, kuten lapaväli, alaselkä, pakarat, jalkaterät, sekä tietysti jokaisen yksilölliset tarpeet. Hoito on suunniteltu rentouttamaan, jotta kehosi jaksaa kantaa taas teidät molemmat.

VARTALOHOIDOT

AROMASOUL JOURNEY             75 MIN 135€
Aromasoul Journey on tasapainottava ja rentouttava hoito, johon kuuluu kokovartalokuorinta ja aromaterapeuttinen hieronta. Syvävaikutteinen hoito vie matkalle neljän erilaisen maailman halki tarjoen täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi. Vartalolle tehdään kuorinta tulivuoresta peräisin olevalla kuorinta-aineella, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset. Hoidon alussa saat itse valita oman aromasoul tuoksusekoituksen.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 75 MIN 135€

Puhdistava ja rentouttava vartalohoito

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

ESSE RESHAPE & WELLNESS          75 MIN 135€

Kehoa muokkaava  ja aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito keholle ja mielelle. Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion valituille alueille ja vartaloa muokkaavan hieronnan. Naamion vaikutuksen aikana rentouttava niska- ja -hartiahieronta sekä käsienhieronta.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

Huom! Ei sovi raskaana oleville.

SPA-RITUAALIT

LEMPI SIGNATURE RITUAL       2,5  TUNTIA   250€
Ota elvyttävä hetki itsellesi- hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista , tehokkaista tuotteista ja syvävaikutteisesta hieronnasta. Tunne kuinka kehosi ja mieleesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitoon laskeudutaan jalkoja puhdistavalla kompressikäärellä, jota seuraa rentouttava kokovartalohieronta. Hoito jatkuu sinun ihosi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla ja hemmottelevalla jalkahoidolla.

TRANQUILLITY RITUAL              90 MIN 165€
Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Tranquillity on [comfort zone] -sarjan perusta. Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Tranquillity-tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä tehokkaan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillityn-sarjan eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

Hoitoon sisältyy Tranquillity tuotteen mukaan kotiin, jotta hoidossa saavutettu rauha säilyisi pidempään.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

FOREST ESCAPE RITUAL     90 MIN 150€

Hoito vie sinua rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea,kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää  sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan  ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään  kuumakivi kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic- premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

ESSE FACE AND BODY RITUAL     90 MIN 150€

Tämä ylellinen ja ainutlaatuinen kehoa puhdistava elämyshoito sertifioidulla probioottisella Esse Organic luomutuotteilla sisältää vartalon kuivaharjauksen, DETOX-naamion ja –hieronnan. Hoitokokemuksen kohokohta on kosteuttava kasvohoito joka sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

MOTHER & BABY RITUAL             90 MIN 150€

Lempeä, rentouttava hoitorituaali odottaville äideille

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito huipentuu heleyttävään ja kosteuttavaan minikasvohoitoon. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja haastattelulla, jonka avulla räätälöidään hoito tarpeidesi mukaiseksi.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

 

TIBETAN SOUND RITUAL              90 MIN 150€

Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot, ihanan kokovartalohieronnan ja aromaterapeuttiset öljyt . Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan  rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon öljyhieronnalla. Hoitoon kuuluu myös kasvohoito puhdistuksella, kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla.

HOLISTISET HOIDOT

DIEN CHAN ZONE™- KASVOREFLEKSOLOGIA 45 MIN 75€

Dien Chan Zone – on luonnollinen, vietnamilaiseen lääketieteeseen perustuvaa neulatonta akupisteiden hoitoa. Hoidossa asiakas makaa lämmitetyllä hoitopedillä ja ihosi syväpuhdistetaan puhdistusöljyllä ja lämpimillä kompresseilla jatkuen kokonaisvaltaisesti rentouttavaaan öljyhierontaan decolteelta kasvoille. Kasvojen vyöhykepisteet ja vyöhykkeet stimuloidaan hellävaraisesti kevyesti painaen, sivellen ja pyörittäen puikolla ja muilla välineillä kehon sisäisen tasapainon edistämiseksi. Koko keho ja mieli rentoutuu tässä meditatiivisessa hoidossa.

Dien Chan Zone- kasvovyöhyketerapialla voidaan lievittää kipua ja muita vaivoja melkein välittömästi. Erinomaisia tuloksia saatu  ruuansulatus- ja verenkiertoelimistön, lihas- ja nivelsairauksien sekä poskiontelotulehduksien, hormoonihäiriöihin sekä iskiasien hoidossa. Kun autetaan kehoa toimimaan paremmin-ihokin toimii paremmin ja saat terveen hehkun.

Yksinkertaisesti mikään ei ole verrattavissa tähän innovatiiviseen toimintatapaan … sinun on koettava se itse.

HUOM! Hoito ei sovi mielialalääkkeitä käyttäville eikä kasvoille jotka on käsitelty Botoksilla.

LEMPI FACE LIFT™- MASSAGE 45 MIN 75€

Tehokas ayurvedisesta perinteistä ammentava anti age-hieronta kasvoille. Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet, energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä, kasvolihasten pehmeneminen ja kimmoisuus parantavat ulkonäköä ja vähentävät juonteita. Kehon lymfaattinen järjestelmä tehostuu, ja siten vahvistaa immuunipuolustusta ja poistaa myrkkyjä. Lisääntynyt verenkierto mahdollistaa paremman hapen ja ravinteiden virtauksen, auttaa lisäämään vireyttä, parantaa ihon sävyä ja yleistä hyvinvoinnin tunnetta.

Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 4 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.

Hoitoon kuuluu kasvojen pintapuhdistus, kasvovesi ja öljy.

LYMFAHOITO KASVOILLE TAI VARTALOLLE  45 MIN 75€

Lymfahoito rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahoidon vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee ja unensaanti helpottuu.

Kasvojen lymfa on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn tai tulehtuneelle akneiholle sillä se nopeuttaa ihon ja kudoksien  paranemista. Kasvolymfahoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

Vartalolymffa sisältää 3 aluetta jota sinä valitset: selkä- ja niska, kädet ja käsivarret, koko jalat, vatsa, dekoltee.

GUA SHA FUSION – YLÄVARTALOHOITO      45 MIN    75€

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään selkä, dekoltee,hartia ja niska-aluetta sekä päänaluetta gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa ja perinteistä qi gong hierontaa kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

TIBETAN SOUND MASSAGE- ÄÄNIMALJAHIERONTA 45 MIN 75€

 Hoitavien äänimaljojen lempeät soinnut ja äänivärähtelyt vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Tämä holistinen hoito on yhteyden palauttava meloodinen matka sisimpääsi samalla lievittäen stressiä stressiä ja syventäen unenlaatua. Äänimaljahieronta tehostaa aineenvaihduntaa, elvyttää verenkiertoa ja vapauttaa endorfiineja rentouttaen pitkävaikutteisesti. 

Hieronta tapahtuu hierontapöydällä kevyen peiton alla selinmakuulla, myöhemmin käännytään päinmakuulle. Päällysvaatteita ei tarvitse riisua, myös sukat saavat olla jalassasi. Kaunissointuiset äänimaljat asetetaan yksi kerrallaan kehollesi. Ääni kulkee kehossasi hieroen ja harmonisoiden. Hieronnan vaikutus on pitkäaikainen.

SHIROABHYANGA- INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA 45 MIN 75€

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova perinteinen intialainen kasvo- ja päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi. Hoidossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään kehon marmaeli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään kasvoillesi luomulaatuisia öljyjä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

LISÄPALVELUT

KESTOVÄRJÄYS 
Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40€ / 25€ kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN VÄRJÄYS   25€ / 20€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN VÄRJÄYS 20€ / 15€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN MUOTOILU 15€ / kasvohoidon yhteydessä 10€

SÄÄRIEN SOKEROINTI 49€
Säärien sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.
KAINALOIDEN SOKEROINTI   29€
Kainaloiden sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla.
BIKINI SOKEROINTI      35€
Bikinialueen sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.
BRASSI SOKEROINTI 1. KRT   60 MIN      79€
Intiimialueen sokerointi (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla. Mikäli edellisestä sokerointikerrasta on 12 viikkoa, valitse tämä hoito.
BRASSI SOKEROINTI HUOLTO   30 MIN      59€
Intiimialueen sokerointi huolto (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0