HETKI SINULLE JA
HYVIN-VOINNILLESI

HEMMOTTELU-HOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoan sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistän tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.
HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE
Halusin luoda hemmotteluhoidoistani kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimastani muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat Lempi Organic-hoidot, kestävän kehityksen mukaiset [comfort zone] -sarjan spa-hoidot, kokonaisvaltaiset sparituaalit sekä erilaiset holistiset hoidot ja hieronnat. Lisäpalveluilla täydennät muita hoitoja;  kestovärjäyksellä saat ilmettä silmiin ja kulmiin ja geelilakkauksella taas varmistaa kauniit kynnet ympäri vuoden.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon ja mieleen.

Hoitohinnasto on päivitetty 1.11.2020

KASVOHOIDOT

LEMPI ORGANIC REMEDY KASVOHOITO 60 MIN 99€

Yksilöllinen  kasvohoito kaikille ihotyypeille 

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Remedy -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Remedy kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään joko ihon mikrobiomia tukevaa luomu Esse-sarjaa tai suomalaista luonnonkosmetiikkasarjaa Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito  sisältää Lempin Signature hieronnan kasvoille ja hartioille. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan tai päänhieronnan. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen/ ultra-äänipuhdistuksen.

LEMPI ORGANIC RITUAL KASVOHOITO 75 MIN 119€

Uniikki kasvohoitoelämys kaikille ihotyypeille

Lempi Organic Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä uudistava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan. Lempi Organic Ritual -kasvohoidossa käytän joko ihosi mikrobiomia tukevaa probioottista Esse-luomukosmetiikkasarjaa tai suomalaista Unna Nordicia.

Hoito alkaa rentouttavalla ja ihoa uudistavalla selänkuorinnalla ja hieronnalla. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee ja niska. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan kädet ja käsivarret /jalkoja/ päätä.

Hoitoon sisältyy lisäksi yksi seuraavasta lisävalinnoista:

* mekaaninen- /ultraäänipuhdistus

* Gua Sha- käsittely

*Dien Chan Zone-kasvorefleksologia

*LED-Valohoito (tulossa helmikuussa)

 

LEMPI ORGANIC RESCULPT GUA SHA-KASVOHOITO                  90 MIN 135€

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle

Hoidossa yhdistyy korealainen ihonhoitofilosofia ja Katja Kokon kehittämä  Yin Your Skin Pro kosmeettinen gua sha hoito -joka yhdistää elementtejä perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfaterapiasta. Hoidossa sivellään ihoa mustalla bian- kivestä valmistetulla lastalla sekä jadelusikalla aloittaen rintakehältä siirtyen niskan  ja kaulan kautta lopuksi kasvojen ja pään alueelle.

Hoito kosteuttaa ja tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Näiden lisäksi gua sha ja ihosi hyväksi käytettävät tuotteet hemmottelevat aisteja aromaterapian avulla ja vaikuttavat myös autonomisen hermoston tasapainottumiseen – keho ja mieli rauhoittuvat.

Hoitoon kuuluu gua shan lisäksi  kaksoispuhdistus, kasvokuorinta jonka aikana saat rentouttavan qi gong- hieronnan käsille ja käsivarsille, imeytetään kasvoveden ja ampullin  hoitoa tehostavalla akupainannalla, sinun ihollesi valittu ihoöljy ja kasvovoide. Hoidossa  käytetään Urang ja Bamfordin luonnonkosmetiikkatuotteita ihosi tarpeiden mukaisesti.

Urang ja Bamford on ainoat valikoimassani olevat sarjat jotka eivät ole kokonaan vegaanisia. Hoito voidaan myös toteuttaa täysin vegaanisena, joten ilmoitathan sitä ajanvarauksesi yhteydessä.

 

COMFORT ZONE- DOUBLE PEEL KASVOHOITO 45 MIN 75€
Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito, joka sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. Hoito on myös hyvä valinta ensimmäiseksi hoidoksi silloin, kun kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitaa.

COMFORT ZONE- SACRED NATURE KASVOHOITO 60 MIN 89€

Ekosertifioitu ja tehokas Sacred Nature- kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys iholle ja mielelle. Hoito alkaa rentoutusrituaalilla ja jatkuu kasvojen puhdistukseen ja kuorintaan. Tämän jälkeen hoito ja käytettävät tuotteet räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan.

Hoito voidaan tehdä puhdistavana,  kosteuttavana, kirkastavana  ja kohottavana.

COMFORT ZONE – DELUXE LIFT 75 MIN 119€

 Deluxe Lift on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sisältää ihoa uudistavan Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen  japanilaista kobido- teknikkaa hyödyntävä Active lift massage -hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

Silmänympärysten hoitoa voi ihanasti täydentää  Sublime skin eye patch -naamiohoidolla +15€.  

JALAT JA KÄDET

LEMPI ORGANIC  SPA JALKAHOITO 75  MIN 119€

Lempi Organic jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella yrtti-ja suola jalkakylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Kovettumat poistetaan ja kynnet siistitään viilalla ja tarvittaessa poralla.Varpaankynnet lakataan valitsemallasi Nailberry-lakalla ja jaloille levitetään kosteuttava  tai nesteitä poistava jalkanaamio, jonka aikana saat mieltä rentouttavan päänhieronnan. Hoito huipentuu japanilaiseen vöyhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

*Varpaankynsien geelilakkaus +30 €  (Löydät tämän lisäpalveluista nettiajanvarauksessa.

LEMPI ORGANIC CLASSIC JALKAHOITO 60  MIN 89€

Lempi Organic Classic on täydellinen jalkahoito, missä hoidetaan kynnet ja jalkojen iho. Hoidossa jalkojasi kylvetään magnesiumkylvyssä joka rentouttaa jalkojen lihaksia ja pehmittää ihoa. Hoito jatkuu perinteisellä kovettumapoistolla veitsellä ja raspilla edeten kynsihoitoon joka toteutetaan jalkaporalla. Hoidossa  rentoudut viimeistään, kun jalkasi ja sääresi hierotaan ja jaloistasi tulevat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

*Varpaankynsien lakkaus Nailberry kynsilakalla jonka pullon saat mukaan kotiin +15 € (Kynsilakan arvo 19,90€)

*Varpaankynsien geelilakkaus +30 €

*Löydät nämä lisäpalveluista nettiajanvarauksessa.

COMFORT EXPRESS JALKAHOITO 45  MIN 75€

Comfort Express jalkahoito on hoitava ja hellävarainen pedikyyri Comfort Zone Specialist -tuotteilla. Hoito sisältää hellivän jalkakylvyn, kuorinnan, jalkojen raspauksen, kynsien hoidon ja jalkavoiteen levityksen hierovin liikkein. 

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

*Varpaankynsien lakkaus Nailberry kynsilakalla jonka pullon saat mukaan kotiin +15 € (Kynsilakan arvo 19,90€)

*Varpaankynsien geelilakkaus +30 €

*Löydät nämä lisäpalveluista nettiajanvarauksessa.

LEMPIHETKI JALOILLE  30 MIN 65€

Lempihetki hoidossa jalat kylvetetään, kuoritaan, kosteutetaan naamiolla ja lopuksi saat rentouttavan jalkahieronnan. Pieni irtiotto arjesta.

SHELLAC™ -GEELILAKKAUS

Shellac geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen  kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus  kovetetaan LED-valossa. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi kädet/ jalat  saavat silauksen hoitavasta voiteesta.

UUDET 45 MIN 45€

HUOLTO 60 MIN 60€

JALKAHOIDON / KÄSIHOIDON YHTEYDESSÄ 30€

LEMPI ORGANIC SPA KÄSIHOITO 60 MIN 75€

Lempi käsihoito on kaunistava, kirkastava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito, kuorinta käsille ja käsivarsille sekä ravitseva naamio käsille, jonka vaikutusaikana saat nauttia päänhieronnasta. Hoito huipentuu rentouttavaan käsienhierontaan ja kynsien lakkaukseen valitsemallasi Nailberryn kynsilakalla.

 

LEMPI EXPRESS KÄSIHOITO 30 MIN 45€

Lempi Express käsihoidossa kynnet muotoillaan ja hoidetaan kevyesti kynsinauhat. Kynnet kiilotetaan tai lakataan hoitavalla Nailberryn Acai-lakalla ja lopuksi kätesi hierotaan ravitsevalla hoitovoiteella.

HIERONNAT

LEMPI HIERONTA

30 MIN  65€      |       60 MIN 89€     |     90 MIN 135€

Lempi hieronta on kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta – yhdistelmä vietnamilaista syväkudoshierontaa, balilaisia venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä ja perinteistä ayurvedista hierontaa, jota räätälöidään jokaisen tarpeisiin sopivaksi.

90 minuuttisessa hoidossa hieronnan saa myös kasvot ja pää (ilman öljyä).

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI ABHYANGA- AYURVEDAHIERONTA   60 MIN 89€
Abhyanga perustuu perinteiseen intialaiseen ayurvediseen hierontatekniikkaan ja kehon energiapisteiden käsittelyyn. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.
LEMPI KUUMAKIVIHIERONTA    60 MIN 89€

Kuumakivihieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, jossa hierotaan kehoa hitaasti lämpöä vapauttavilla luonnon muovaamilla basalttikivillä. Kivet tuntuvat iholla silkinpehmeiltä ja liukuvat iholla vapauttaen lämpöä kudoksiin. Hoitoelämys on syvärentouttava ja lihasjännitystä laukeiseva. Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä puhdistaa kehomme kuona-aineista sekä laittaa mahdolliset nestekertymät liikkeelle. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen. 

LEMPI AROMATERAPIA     60 MIN 89€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan. Anna tuoksujen virkistää, puhdistaa ja viedä mennessään kaikki ne tunteet ja ajatukset, joita et enää tarvitse. Tuulenpuuskat mielessä tyyntyvät, kirkas taivas säteilee sinistä.

LEMPI RASKAUSHIERONTA   60 MIN 89€

VARTALOHOIDOT

AROMASOUL JOURNEY             75 MIN 135€
Aromasoul Journey on tasapainottava ja rentouttava hoito, johon kuuluu kokovartalokuorinta ja aromaterapeuttinen hieronta. Syvävaikutteinen hoito vie matkalle neljän erilaisen maailman halki tarjoen täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi. Vartalolle tehdään kuorinta tulivuoresta peräisin olevalla kuorinta-aineella, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset. Hoidon alussa saat itse valita oman aromasoul tuoksusekoituksen.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 75 MIN 135€
Puhdistava ja rentouttava vartalohoito

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii kaikille. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

ESSE RESHAPE & WELLNESS          75 MIN 135€
Kehoa muokkaava  ja aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito keholle ja mielelle. Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja  vartaloa muokkaavan hieronnan. Naamion vaikutuksen aikana rentouttava päänhieronta.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

Huom! Ei sovi raskaana oleville.

SPA-RITUAALIT

LEMPI SIGNATURE RITUAL       2,5  TUNTIA   250€
Ota elvyttävä hetki itsellesi- hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista , tehokkaista tuotteista ja syvävaikutteisesta hieronnasta. Tunne kuinka kehosi ja mieleesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitoon laskeudutaan jalkoja puhdistavalla kompressikäärellä, jota seuraa rentouttava kokovartalohieronta. Hoito jatkuu sinun ihosi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla ja hemmottelevalla jalkahoidolla.

TRANQUILLITY RITUAL              90 MIN 165€
Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Tranquillity on [comfort zone] -sarjan perusta. Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Tranquillity-tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä tehokkaan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillityn-sarjan eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

Hoitoon sisältyy Tranquillity tuotteen mukaan kotiin, jotta hoidossa saavutettu rauha säilyisi pidempään.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

FOREST ESCAPE RITUAL     90 MIN 150€

Hoito vie sinua rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea,kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää  sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan  ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään  kuumakivi kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic- premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

MOTHER & BABY RITUAL             75 MIN 135€

Lempeä, rentouttava hoitorituaali odottaville äideille

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito huipentuu heleyttävään ja kosteuttavaan kasvohoitoon.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

HOITO VARATTAVISSA HELMIKUUSSA.

 

TIBETAN SOUND RITUAL              75 MIN 135€
Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot, ihanan kokovartalohieronnan ja aromaterapeuttiset öljyt . Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan  rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon öljyhieronnalla. Hoitoon kuuluu myös kasvohoito puhdistuksella, kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla.

HOLISTISET HOIDOT

DIEN CHAN ZONE- KASVOREFLEKSOLOGIA 30 MIN 65€

Dien Chan Zone – on luonnollinen, vietnamilaiseen lääketieteeseen perustuvaa neulatonta akupisteiden hoitoa. Hoidossa asiakas makaa lämmitetyllä hoitopedillä ja kasvojen vyöhykepisteet ja vyöhykkeet stimuloidaan hellävaraisesti kevyesti painaen, sivellen ja pyörittäen puikolla ja muilla välineillä kehon sisäisen tasapainon edistämiseksi. Koko keho ja mieli rentoutuu tässä meditatiivisessa hoidossa.

Dien Chan Zone- kasvovyöhyketerapialla voidaan lievittää kipua ja muita vaivoja melkein välittömästi. Erinomaisia ​​tuloksia saatu migreenien, ruuansulatus- ja verenkiertoelimistön, lihas- ja nivelsairauksien sekä poskiontelotulehduksien, hormoonihäiriöihin sekä iskiasien hoidossa.

Yksinkertaisesti mikään ei ole verrattavissa tähän innovatiiviseen toimintatapaan … sinun on koettava se itse.

HUOM! Hoito ei sovi mielialalääkkeitä käyttäville eikä kasvoille jotka on käsitelty Botoksilla.

INDIAN FACE- LIFT MASSAGE 45 MIN 75€

Tehokas ayurvedinen anti age-hieronta kasvoille. Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Yli 50 kasvojen ja kaulan lihasta käsitellään järjestelmällisesti, kasvojen marmapisteet aktivoidaan ja energiavirtaus tasapainotetaan. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet, energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä, kasvolihasten pehmeneminen ja kimmoisuus parantavat ulkonäköä ja vähentävät juonteita. Kehon lymfaattinen järjestelmä tehostuu, ja siten vahvistaa immuunipuolustusta ja poistaa myrkkyjä. Lisääntynyt verenkierto mahdollistaa paremman hapen ja ravinteiden virtauksen, auttaa lisäämään vireyttä, parantaa ihon sävyä ja yleistä hyvinvoinnin tunnetta.

Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 6 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.

Hoitoon kuuluu kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

LYMFAHOITO KASVOILLE TAI VARTALOLLE  45 MIN 75€

Lymfahoito rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahoidon vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee ja unensaanti helpottuu.

Kasvojen lymfa on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn tai tulehtuneelle akneiholle sillä se nopeuttaa ihon ja kudoksien  paranemista. Kasvolymfahoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

Vartalolymffa sisältää 3 aluetta jota sinä valitset: selkä- ja niska, kädet ja käsivarret, koko jalat, vatsa, dekoltee.

GUA SHA FUSION – YLÄVARTALOHOITO      45 MIN    75€
Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään selkä, dekoltee,hartia ja niska-aluetta sekä päänahkaa gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa ja perinteistä qi gong hierontaa kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

SOKUSHINDO- VYÖHYKETERAPIA JALOILLE 30 MIN 65€

Kokonaisvaltainen japanilainen vyöhyketerapia hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää aromakäreen ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan jaloille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

LISÄPALVELUT

KESTOVÄRJÄYS 
Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40€ / 25€ kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN VÄRJÄYS   25€ / 20€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN VÄRJÄYS 20€ / 15€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN MUOTOILU 15€ / kasvohoidon yhteydessä 10€

SÄÄRIEN SOKEROINTI 49€
Säärien sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.
KAINALOIDEN SOKEROINTI   29€
Kainaloiden sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla.
BIKINI SOKEROINTI      35€
Bikinialueen sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.
BRASSI SOKEROINTI 1. KRT   60 MIN      79€
Intiimialueen sokerointi (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla. Mikäli edellisestä sokerointikerrasta on 12 viikkoa, valitse tämä hoito.
BRASSI SOKEROINTI HUOLTO   30 MIN      59€
Intiimialueen sokerointi huolto (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0