HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HEMMOTTELUHOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat luonnonkosmetiikalla toteuttavat Lempi hoidot, ihon mikrobiomia tukevat probioottiset luomu Esse-hoidot, kestävän kehityksen mukaiset ja vegaaniset hoidot palkitulla Comfort Zone- sarjalla sekä  kokonaisvaltaisesti rentouttavia ja samalla tehokkaita hierontoja, spa-rituaaleja ja holistisia hoitoja.

Näiden lisäksi voit varata erikseen tai täydentää hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä tai Yumi™ kestotaivutuksilla. Geelilakkauksella taas varmistat kauniit kynnet ympäri vuoden.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 20.4.2022

HUOM! Opiskelijoille tuotteet ja palvelut -10%. Alennus annetaan opiskelijakorttia vastaan.

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOIDOT

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

TROPICAL SPRING- KEVÄÄN KAUSIHOITO 75 MIN 120€

Matkaa ajatuksissasi keskelle Balilaista luontoa ja heittäydy kasvikunnan vahvimpien supervoimien vietäväksi ja anna niiden ladata, mielesi ja kehosi täyteen energiaa. Palaat takaisin arkeesi voimaantuneena ja kasvot hehkuen.

Suomalainen Ayu Organics- sarjan huumaavan tuoksuiset ja ominaisuuksillaan tehokkaat tuotteet näyttelevät tässä kehoa rentouttavassa ja ihoa uudistavassa  sparituaalissa pääosaa.

Hoitoon kuuluu selänkäsittely sisältäen ihoa uudistavan kuorinnan ja lihasjumeja avaavan hieronnan, jalkojen vetrettävät venytysliikkeet sekä heleyttävän kasvohoidon energisoivalla kasvojen hieronnalla. 

Kevään  kausirituaali on voimassa maalis-toukokuun ajan.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI REMEDY - KASVOHOITO 60 MIN – 95 €

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Remedy -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Remedy-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään ranskalaista ja ekosertifioitua Patyka- tai metsän raikkautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito sisältää Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

LEMPI REBALANCE - KASVOHOITO 75 MIN – 109 €

Yksilöllinen syväpuhdistava kasvohoito led-valohoidolla

Lempi Organic Rebalance on ihon yksilölliset tarpeet huomioiva syväpuhdistava hoito, joka räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta.  Kokonaisuutena Lempi Rebalance on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Tuotesarjoina hoidossa käytetään joko ranskalainen ekoluksusta edustavaa Patyka-sarjaa tai kotimaista luonnonkosmetiikkasarjaa Unna Nordicia.

Hoito sisältää ultra-äänipuhdistuksen ja Lempi Day Span ihon omia puhdistustoimintoja stimuloivan Detox- hieronnan kasvoille, rintakehälle, hartioille ja käsivarsiin, missä vuorottelevat hellävaraiset akupainelut ja lymfaattiset sivelyt. Led-valohoito nopeuttaa ihon paranemisprosesseja ja rauhoittaa punoitusta. Valohoidon vaikutuksen aikana saat nauttia vyöhyketerapeuttisesta jalkahieronnasta.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville tai imettäväisille.

LEMPI REJUVENATE - KASVOHOITO 75 MIN – 129 €

Elvyttävä ja kirkastava kasvohoito ikääntyvälle iholle.

Lempi Rejuvenate on aikuisen ihon tehohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Rejuvenate sopii iholle, jossa näkyvät ikääntymisen merkit esimerkiksi pigmenttiläiskien tai juonteiden muodossa. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä tuo siihen kimmoisuutta. Käytettävät tuotteet tukevat ikääntyvän ihon erityistarpeita. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Lempi Rejuvenate -hoidossa käytetään tuotesarjoina joko ranskalaista ekoluksusta edustavaa Patykaa tai metsän raikkautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito sisältää  ihoa tehokkaasti uudistava hedelmähappohoito ja Lempi Day Span kiinteyttävän Signature hieronnan kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille. Naamion vaikutuksen aikana saat päänhieronnan ja rentouttavan käsienhieronnan.

Lempi Face Ritual - kasvohoito 90 min – 135 €

Uniikki kasvohoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Face Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa jalkojen puhdistuksella jatkuen rentouttavaan ja syvävaikutteiseen selänhierontaan. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja käsivarsia ja hoidon lopuksi jalkoja.

Esse Experience - kasvohoito 60 min – 95 €

Probioottinen luomukasvohoito kaikille ihotyypeille.

Essen kasvohoito rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärsyyntynyttä ihoa, lisää kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta sekä parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa.

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää puhdistuksen ja kuorinnan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä naamion, jonka vaikutusaikana tehdään yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

* Esse Safe Hands -käsien hemmotteleva hieronta

* Esse Foot Tension Release -jalkojen virkistävä hieronta tai

* Esse Scalp Release -päänahan rentouttava käsittely

Esse Signature Experience - kasvohoito 90 min – 135 €

Kokonaisvaltainen probioottinen kasvohoito.

Tässä kasvohoidossa käytetyt tehoampullit varmistavat Essen hoitorituaalin mukaisten puhdistus,-hieronta- ja naamiotekniikoiden lisäksi, että ihoa hoidetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan hoidon aikana niin iho kuin mieli lepäävät.

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää ihohuokosten syväpuhdistuksen mekaanisesti tai silmänympärysalueen stimuloiva hieronta, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä naamion, jonka vaikutusaikana tehdään yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

* Esse Safe Hands -käsien hemmotteleva hieronta

* Esse Foot Tension Release -jalkojen virkistävä hieronta tai

* Esse Scalp Release -päänahan rentouttava käsittely

 

Esse Ultimate Experience - kasvohoito 120 min – 165 €

Ylellinen all inclusive kasvohoito päästä varpaisiin

Nauti nuorentuneesta, tasapainoisesta ihosta ja Esse Experience -hoidon kaikista eduista. Elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja muuttavat ihon mikrobiekosysteemiä eduksesi, tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.

Hoitoon laskeudutaan jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Kasvohoito jatkuu syvien hengityksien kautta pitkään rituaalimaisen puhdistukseen ja kuorintaan, jonka vaikutusaikana tehdään rentouttava päänhieronta ja käsienhieronta. Hoidon kohokohta on pitkän kaavan mukaan toteutettu Esse Sensitive tai Lifting -kasvohieronta, jonka vaikutuksia tehostetaan nesteitä poistavalla gua shalla tai kohottavalla imukuppi-terapialla. Silmien ympäryksille levitetään kirkastava silmänympärysnaamio, jonka vaikutusaikana tehdään silmiä rentouttava silmänympäryshieronta.

Vihreä Exclusion naamio luo hapettoman ympäristön, jossa probioottiampullin hyvät elävät mikrobit pääsevät lisääntymään ja vahvistamaan ihoasi. Kasvonaamion vaikutusaikana kuoritaan ja hierotaan jalat. Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

COMFORT ZONE -DOUBLE PEEL HAPPOHOITO 45 min – 89 €

Nuorekasta ilmettä edistävä Double Peel hoito tuo iholle välitöntä kirkautta ja heleyttä. Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito, joka sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. Hoito on myös hyvä valinta ensimmäiseksi hoidoksi silloin, kun kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitaa. Valitse myös lisäpalveluista tarvittaessa mekaaninen puhdistus/ultraäänipuhdistus.

Hoidossa saat kokea Comfort Zone Tranquillity rentoutuksen, rituaalimaisen kasvojen puhdistuksen öljybalmilla sekä ihollesi valitut kuorinnat jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta ja käsien hieronnasta. Hoidon viimeistelee Comfort  Touch kasvo- ja hartiahieronta öljyllä ja ihollesi valittu seerumi ja voide.

 

COMFORT ZONE -MIKRONEULAUSHOITO 60 min – 125 €

Mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa. Hoitoon sisältyy  rituaalimainen kasvojenpuhdistus rentouttavalla hieronnalla, happokuorinta, mikroneulaus + ihotarpeiden mukainen- Comfort Zone ampulli, silmänympärys- ja kasvonaamio sekä lopuksi hoitovoiteet. Neulaus tehdään kasvoille ja kaulalle.

Jatkohoidot -10%

COMFORT ZONE -PRO LIFT KASVOHOITO 75 min – 135 €

Kiinteyttävä kasvohoito 40+ naisille

Pro- Lift on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sisältää ihoa uudistavan Super peel -kaksoiskuorinnan maito- ja hedelmähapoilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen japanilaista kobido- teknikkaa hyödyntävä kohottavan kasvohieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

Silmänympärysten hoitoa voi ihanasti täydentää Sublime skin eye patch -naamiohoidolla +15€.

LYMFAHOITO KASVOILLE 45 MIN 75€

Lymfahoito rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahoidon vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee ja unensaanti helpottuu.

Lempi Day Span lymfahoito aloitetaan rintakehästä edeten kaulan ja niskan kautta kasvoille.

Hoidossa kasvot saavat kevyen pintapuhdistuksen, kasvoveden ja voiteen.

LISÄPALVELUT KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Mekaaninen- tai ultra-äänipuhdistus                       15 min  +15€

Mekaaninen- ja ultra-äänipuhdistus                        30 min  +25€

Mikroneulaus                                                                 15 min    +35€

LED- valohoito kasvoille ja kaulalle                          15 min    35€

Selänkuorinta                                                                 15 min   15€

Kestovärjäys ripset & kulmat                                      15 min    27€

Kulmien muotoilu pinsetillä                                         10 min 10€

tehoampullin imeyttäminen                                        15 min  20€

huuli & leukasokerointi                                                15 min  20€

Päänhieronta                                                                  15 min 20€

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta                        15 min 20€

 

 

JALAT JA KÄDET

Helliviä hoitoja käsille ja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI FEET RITUAL - SIGNATURE HOITO JALOILLE 90 MIN – 119 €

Lempi feet ritual on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan rentouttavalla ja aromaattisella suola-jalkakylvyllä. Tämän jälkeen hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla ja siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Jalat ja sääret kuoritaan pehmeäksi ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Jaloille sivellään ihoa kosteuttava ja nesteitä poistava jalkanaamio*, jonka vaikutusaikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan tai kaunistavan värilakan varpaankynsiin.

Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan aromaattisella öljyllä, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoito toteutetaan luonnonkosmetiikalla.

LEMPI HAND RITUAL -KAUNISTAVA KÄSIHOITO 60 MIN – 89 €

Kaunistava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Kädet ja käsivarret kuoritaan pehmeäksi ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kämmenille levitetään ihoa ravitseva naamio, jonka vaikutusaikana kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan sekä lakataan haluamallasi Nailberryn värilakalla (pullon saat mukaan kotiin arvo 20€). Hoito huipentuu rentouttavaan hierontaan käsille- ja käsivarsille ihoa ravitsevalla öljyllä.

Hoito toteutetaan luonnonkosmetiikalla.

 

COMFORT SPECIALIST PEDICURE 60 MIN – 95 €

Comfort Specialist Pedicure on jalkoja kaunistava ja pehmentävä spapedikyyri, missä hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.

Hoitoon sisältyy rentouttava jalkakylpy, kuorinnan säärille ja jaloille, kovettumien poisto veitsellä ja ihoa pehmentävällä happonaamiolla, raspaus sekä kynsien siistiminen viilalla ja kynsinauhojen hoidon öljyllä. Hoitokokemuksesi kruunaa hemmotteleva Qhaqoi jalkahieronta, joka on saanut inspiraationsa Andien lääketieteestä. Lopuksi jalkasi saavat vielä silauksen ravitsevasta jalkavoiteesta ja jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Hoidossa käytetään Comfort Zonen spasarjan vegaaniset ja kestävän kehityksen mukaan valmistettuja tuotteita.

Lisäpalveluna:
varpaankynsien lakkaus hoidon yhteydessä +12€

COMFORT SPECIALIST MANICURE 45 MIN – 65 €
FOOT & HAND SPA 90 MIN – 135 €

Foot & Hand Spa on ylellinen ja rentouttava käsien ja jalkojen hemmotteluhoito, jossa hyödynnetään kuumia kiviä.

Spapedikyyri sisältää rentouttavan jalkakylvyn ja ihoa silottavan kuorinnan jaloille ja säärille, raspauksen, kynsien kosmeettisen hoidon sekä rentouttavan jalkahieronnan ravitsevalla voiteella. Spamanikyyri sisältää käsien kuorinnan, pehmentävän naamion kämmenille, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä käsihieronnan. Hoito huipentuu mieltä rauhoittavaan loppurentoutukseen.

Hoito tehdään vegaanisilla  tuotteilla, josta voit valita joko kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu ja kansainvälisesti palkittu Comfort Zone tai suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Ekopharma.

Huom! Hoito ei sisällä lakkausta, valitse se lisäpalveluista.

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS VARPAANKYNSIIN

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa. Teemme Shellac geelilakkauksia vain varpaisiin.

Hoidon yhteydessä pyyhimme jalat kosteilla pyyhkeillä, hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi  saat silauksen hoitavasta voiteesta. Hoito toteutetaan rentouttavassa wellness-pedissämme.

Geelilakkauksen huollossa vanha geelilakkaus poistetaan poistonesteellä ja lapuilla, jonka vaikutusaikana saat rentouttavan akupainantahieronnan jalkapohjiin. Kynnet ja kynsinauhat siistitään ja lakataan uusi geelilakkaus ja lopuksi saat  silauksen hoitavasta voiteesta.

Shellac kestolakkaus varpaankynsiin: Uusi lakkaus 60€ / ranskalainen 70€ / huolto 75€
Shellac kestolakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä: Uusi lakkaus 35€ /huolto 45€      

 

LISÄPALVELUT JALKA- JA KÄSIHOIDON YHTEYDESSÄ

Kynsien lakkaus                                                         +12€

Shellac geelilakkaus varpaankynsiin                  30 min  +35€

geelilakkauksen poisto                                         15 min   +20€

Päänhieronta                                                          15 min   +20€

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta                15 min  +20€

HOLISTISET HIERONNAT

Kokonaisvaltaiset hieronnat laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä ja saa sinut voimaan hyvin.

LEMPI HEALING STONES™- jadekivihieronta 90 min – 135 €

Jade on puhtauden ja tyyneyden symboli. Tämä uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, hyödyntää sekä kuumia kiviä että kylmien jadekivien yhdistelmää, joka taspainoittaa kehosi yin ja yang ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hoitonautintosi alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi hoitoon. Hoidossa hierotaan koko kehoa käsin että kivin ja lopuksi kehon energiakeskuksiin asetetaan lämpimät kivet, jotka vapauttavat hitaasti lämpöä ja saat vielä mieltä rentouttavan päänhieronnan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI DEEP TOUCH™ - SYVÄKUDOSHIERONTA 60 min – 95 € | 90 min - 135€

Lempi Day Span syväkudoshieronta on kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa hyöddynnetään käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien liukuvoimaa yhdistäen tehokkaaseen akupainantaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI BALILAINEN HIERONTA 60 MIN – 95 € | 90 min - 135€

Balilainen kokovartalohieronta on yksi laajimmalle levinnyt hoitomuoto Indonesiassa. Terapeuttinen hieronta on saanut vaikutteita Kiinan sekä Intian kulttuureista. Se on kokonaisvaltainen hierontamuoto, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti. Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä sekä avaa lihasjännityksiä. Pidemmässä hoidossa saat nauttia rentouttavasta jalkakylvystä sekä hoidon päätteeksi rentouttavasta kasvo- ja päänhieronnasta (ilman öljyä).

​Hieronnassa käytetään erilaisia hierontaliikkeitä sekä niiden yhdistelmiä kuten shiatsupaineluita, venytyksiä, kämmenpainoja, sivelyitä, vääntöjä sekä kitkoja. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

LEMPI AROMAHIERONTA 60 MIN – 95 € | 90 min -135€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan.

Pidemmässä hoidossa saat nauttia rentouttavasta jalkakylpystä ja kasvojen ja pään akupainantahieronnasta.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI AYURVEDAHIERONTA 60 min – 95 € | 90 min - 135€

Lempi Day Span Abhyanga on perinteinen ayurvedinen hieronta, jossa kehoa hierotaan hellästi keinuttavilla ja sivelevillä liikkeillä yhdistettynä pranaa vahvistavaan marmapisteiden käsittelyyn. Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue. Pidemmässä hoidossa saat jalkakylvyn ja intialaisen päänhieronnan ilman öljyä. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

LEMPI RASKAUSHIERONTA 60 MIN – 95 € | 90 MIN - 135€

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia , jotta Sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat.

Lempin raskaushieronta on erityisesti  raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä,  missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja,  keventämään raskaita jalkoja ja  samalla hoitaen ihoa ja mieltä.

Pidemmässä hoidossa nautit ensin jalkakylvystä ja pidemmästä selkähieronnasta. Hoidon päätteeksi tehdään rauhottavia hengitysharjoituksia.

 

PRO SLEEP TREATMENT™- rauhoittava hieronta 60 MIN – 95 €

Pro Sleep Treatment on ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä pää- ja vartalohieronta. Tähän edistykselliseen hoitoon yhdistyvät ylellinen Comfort Zone Tranquillity-öljy sekä tähän tarkoitukseen kehitetty taustamusiikin ja hierontatekniikan yhdistelmä, joka syvärentouttaa elimistöä ja parantaa unenlaatua. Hoidossa käytetään myös suuria siveltimiä, joiden höyhenenkevyt kosketus vaivuttaa täydelliseen rentoutumisen tilaan.

SHIROABHYANGA - INTIALAINEN KASVO & PÄÄNHIERONTA 45 min – 75 €

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova perinteinen intialainen kasvo- ja päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi. Hoidossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään pään marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään kasvoillesi luomulaatuisia öljyjä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.

Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

VARTALOHOIDOT

Ihoa ja kehoa uudistavia täsmähoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

BODY RENEWAL TREATMENT 90 MIN – 150 €

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava sekä raskausarpia vähentävä vartalohoito.

Ihoa tasoittava, pehmentävä ja uudistava hoito, joka syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sopii kaikille! Vartalolle tehdään kaksoiskuorinta, jonka jälkeen iholle levitetään ravitseva Tamanu-öljyä sisältävä naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan hartiat ja pää. Lopuksi vartalolle tehdään vielä kiinteyttävä hieronta ravitsevalla voiteella.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 90 MIN – 150 €

Puhdistava ja elvyttävä vartalohoito.

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

Cellulite Wrap Treatment 90 MIN – 150 €

Intensiivinen, mikroverenkiertoa ja nesteitä liikkeelle laittava vartalohoito, jolla voidaan parantaa selluliittisen kudoksen aineenvaihduntaa. Hoito sopii myös raskaan tuntuisille ja helposti turvottaville jaloille. Hoidon aluksi hoidettavat alueet (yleensä sääret, reidet, pakarat ja vatsa) saavat kuorinnan, jonka jälkeen ne kääritään eteerisiä öljyjä sisältävään kääreeseen. Vaikutusajalla nautitaan rentouttavasta pään- ja dekolteen hieronnasta. Lopuksi koko vartalo hierotaan hoitoa tehoastavalla voiteella.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

Montalcino Mud Treatment 90 MIN – 150 €

Tehokkaasti puhdistava ja vartaloa muokkaava hoito, jossa käytetään Montalcino mutaa. Montalcinon mudalla on kuonaa ja nesteitä poistava vaikutus ja se tehostaa kehon luonnollisia puhdistautumisprosesseja, auttaa myös selluliitin torjumisessa. Vartalon pulmakohdat kuoritaan, jonka jälkeen iholle hierotaan Montalcino mutanaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan hartiat ja pää. Lopuksi koko vartalo hierotaan hoitoa tukevalla voiteella.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

MOTHER TO BE TREATMENT 90 MIN – 150 €

Rentouttava vartalohoito odottaville ja uusille äideille.

Rentouttava hemmotteluhoito tulevalle äidille. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja olo sekä raskauden vaihe huomioiden. Hoitohemmottelu alkaa selän hieronnalla jatkuen  jalkojen kuorinnalla ja pitkällä jalkojen hieronnalla. Vatsalle sivellään raskausarpia ehkäisevä tamanu-öljyä sisältävä naamio jonka vaikutuksen aikana saat nauttia niska,-hartia ja päänhieronnasta. Hoidon lopuksi poistetaan naamio lämpimillä kintailla ja vatsalle sivellään kosteuttava voide.

SPA-RITUAALIT

Ainutlaatuisia koko kehon hoitoja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi kasvoja ja mieltä.

LEMPI SIGNATURE RITUAL 150 MIN – 250 €

Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja syvävaikutteisesta hieronnasta. Tunne kuinka kehosi ja mieleesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Tämä hyvinvointihoito sisältää koko vartalon kuorinnan ( 45min), rentouttavan koko vartalon hieronnan lämmitetyllä aromaattisella öljyllä (60 min) sekä hemmottelevan kasvohoidon (45 min).

* Kasvonaamion vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan.

Kuorintavaihtoehdot: himalajan suola, granaattiomenasiemenjauhe ja tulivuorihiekka.

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN – 165€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillity- ja Sacred Nature linjojen eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

FOREST ESCAPE RITUAL 90 MIN – 165 €

Hoito vie sinua rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea, kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää  sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan  ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kuumakivi-kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic – Premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

TIBETAN SOUND RITUAL 90 MIN – 165 €

Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot ja ihanan hieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla. Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon hieronnalla käyttäen voiteita ja öljyjä. Hoitoon kuuluu myös pikakasvohoito puhdistuksella, kuorinnalla ja hieronnalla.

Hoidossa käytetään Comfort Zonen tuotteita.

MOTHER & BABY RITUAL 90 MIN – 165€

Lempeä, rentouttava sparituaali odottaville äideille.

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito huipentuu heleyttävään minikasvohoitoon johon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta ja kevyt kasvohieronta.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

GUA SHA HOIDOT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia itämaista viisautta.

LEMPI GUA SHA WELLNESS RITUAL - 90 MIN 150€

 

Lempi Gua Sha Wellness Ritual on täysin uniikki hoitokokonaisuus kasvoille ja keholle, joka vaalii kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi. Hoidossa yhdistyy  kolme perinteistä  japanilaista  hierontatekniikkaa sekä trendikäs Gua sha. Hoito vilkastuttaa koko kehon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista ja lihaksista. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua.

Hoito alkaa shiatsulla, jossa avataan kehon meridiaaneja ja vapautetaan energiaa. Hoito jatkuu tehokkaalla selkähieronnalla, jossa yhdistyy rentouttavat syväsivelyt kämmenillä ja kyynärvarsilla ja lihasjumeja avaava gua sha käsittely. Kasvot kirkastuu ja kiinteytyy erityisen kasvohieronnan avulla jossa yhdistetään ihon toimintoja tasapainottavaa kasvoreflexologiaa,  kudosta liftaavaa japanilaista kobidotekniikkaa sekä  kosmeettinen gua sha. Kasvojen gua shaus poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet selkeämmin esille. Hoito huipentuu japanilaiseen sokushindo- jalkojen vyöhyketerapiaan, joka saa sinut rentoutumaan ja kehosi ja mielesi tasapainoon.

Yin Your Skin Pro Gua Sha - hoito 75 min – 135 €

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu kevyt öljypuhdistus, kasvovesi ja seerumi ihotarpeidesi mukaan. Hieronta tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja  Sileä-kasvoöljyllä, jossa käydään läpi rintakehä, kaula, niska, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä)

GUA SHA FUSION BACK & NECK - SELKÄHIERONTA 45 MIN – 75 €

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään selkä,hartia ja niska-aluetta gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa ja perinteistä qi gong hierontaa kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

Tehokas hoito ylävartalojumeihin ja jos kärsit niska ja hartiakivuista.

Ei sovi raskaana oleville.

Hoitoaikoja rajoitetusti Marian äitiysloman johdosta.

MUUT PALVELUT

Kaunistavia hoitoja arkeen ja juhlaan.

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40 € / 25 € (kasvohoidon yhteydessä)

RIPSIEN VÄRJÄYS 25 € / 20 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN VÄRJÄYS 20 € / 15 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN MUOTOILU 15 € / 10 € (kasvohoidon yhteydessä)

(Kasvohoidon yhteydessä, kirjoita ajanvarauskenttään. Ei löydy erillisenä hoitovaihtoehtona nettiajanvarauksesta.)

YUMI™ LASHES & BROWS - KESTOTAIVUTUKSET & LAMINOINNIT

Sinulle, joka kaipaat ripsiin kaarevuutta ja näyttävyyttä sekä kulmien korostamista luonnollisesti.

YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Hoitoon ei tarvitse varautua mitenkään etukäteen. Suositeltavaa olisi tulla käsittelyyn ilman ripsiväriä, mutta ei ole välttämätöntä. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys. Ripset pysyvät kauniin kaarevina 8–12 viikkoa.

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

RIPSET JA KULMAT 90 min (sis. värjäyksen) 135 €

RIPSET 75 min (sis. värjäyksen) 95 €

KULMAT 45 min (sis. värjäyksen) 65 €

SUGARING -KARVANPOISTO SOKERILLA

Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla tai Alexandria -sokerituotteilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

SÄÄRISOKEROINTI 45 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 25 €

BIKINISOKEROINTI 35 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI HUOLTO (vain naisille) 55 €

KASVOT SOKEROINTI 30 €

LED LIGHT THERAPY -VALOHOITO 30 min – 65 €

LED-valoterapia on menetelmä, jossa käytetään näkyvästä ja infrapunavalosta sellaisia aallonpituuksia, joilla on todettu olevan ihoa parantavia vaikutuksia.
Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti. Dermalux Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi Flexillä saavutetaan monia kosmeettisia hyötyjä: mm. ihon uudistaminen, pigementtimuutosten ja punoituksen hoitoon.

Hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus ja kasvovesi, LED-valo ja voiteen imeytyshieronta. Valohoidon vaikuttaessa hierotaan käsiä tai jalkoja antioksidanttisella ja ravitsevalla öljyllä.

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

0