HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HEMMOTTELUHOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Me Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimastamme muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat Lempi Organic-hoidot, aistilliset [comfort zone] -sarjan spa-hoidot, vuodenaikojen mukaan vaihtuvat kausihoidot sekä erilaiset holistiset hoidot. Lisäpalveluilla täydennät muita hoitoja;  sokeroinnilla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista, kestovärjäyksellä saat ilmettä silmiin ja kulmiin, geelilakkauksella taas varmistaa kauniit kynnet ympäri vuoden. Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon ja mieleen.

KAUSIHOIDOT

SPRING SKIN- KEVÄÄN KAUSIHOITO  90 MIN 95€

Kevään kausihoidossa hemmotellaan kasvoja, kehoa ja mieltä!

Ota elvyttävä hetki itsellesi- hiivi kauneusunille puutarhaan jonka ruusupensaiden katveessa piileksii elinvoimaisuuden, kauneuden ja naisellisen upeuden loputon lähde. Nauti lempeistä tuoksuista, vitamiinien kirkastavasta voimasta sekä ihoa ja mieltä kohottavasta intialiasesta joogakasvohieronnasta. Kuivuus ja kiristys katoaa ja heräät levänneenä ja uudistuneena.

Hoitoon laskeudutaan huumaavan tuoksuisella jalkakylvyllä, josta jatketaan hemmottelevaan selkäkuorintaan ja selkähierontaan, jossa sivelyt ja akupainelut rytmittyvät koko kehoa rentouttavaksi kokonaisuudeksi. Kasvohoidossa kasvot puhdistetaan lempeästi puhdistusbalmilla ja iholle sivellään kirkastava c-vitamiinihappokuorinta. Kuorinnan vaikutusaikana hierotaan kädet. Hoito tehdään Bamfordin -luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Kevään kausihoito on voimassa toukokuun loppuun.

KASVOHOIDOT

LEMPI ORGANIC HETKI KASVOHOITO 60 MIN 79€

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Hetki -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Tämä hoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään joko ihon mikrobiomia tukevaa Esse-sarjaa tai suomalaista premium-luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito sisältää Lempi Day Span Signature Gua sha hieronnan kasvoille sekä käsienhieronnan.

LEMPI ORGANIC RATKAISU KASVOHOITO 75 MIN 98€

Yksilöllinen kasvohoito ratkaisemaan erilaisia ihon haasteita

Lempi Organic Ratkaisu on ihon yksilölliset tarpeet huomioiva hoito, joka räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. iholle. Kokonaisuutena Lempi Organic Ratkaisu on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Ratkaisussa teemme tarvittaessa mekaanisen/ ultra-äänipuhdistuksen syväpuhdistusta kaipaavalle iholle. Tuotesarjoina hoidossa käytetään joko ihon mikrobiomia hoitavaa Esseä tai kotimaista luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia.

Hoito sisältää Lempi Day Span Signature kasvohieronnan tai tasapainottavan lymfa-hoidon sekä pää- ja käsihieronnan.

LEMPI ORGANIC LUMOUS KASVOHOITO 90 MIN 125€

Yksilöllinen anti age -vaikutteinen kasvohoito

Lempi Organic Lumous on anti age -vaikutteinen hoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Lumous sopii iholle, jossa näkyvät ikääntymisen merkit esimerkiksi pigmenttiläiskien tai juonteiden muodossa. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä tuo siihen kimmoisuutta. Käytettävät tuotteet tukevat ikääntyvän ihon erityistarpeita. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Lempi Organic Lumous -hoidossa käytetään tuotesarjoina joko ihon mikrobiomia vahvistavaa Esseä tai metsän raikkautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito sisältää Lempi Day Span kiinteyttävän Signature kasvohieronnan sekä pää- ja käsihieronnan.

[COMFORT ZONE] CLASSIC 60 MIN 98€

Täydellinen ja yksilöllisten ihotarpeiden mukainen [comfort zone] Classic -kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys iholle, keholle ja mielelle. Hoito alkaa Tranquility-alkurentoutusrituaalilla ja jatkuu kasvojen puhdistukseen ja kuorintaan. Tämän jälkeen hoito ja käytettävät tuotteet räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu ihon mekaaninen puhdistus.

Hoito tehdään palkitun [comfort zone] -sarjan tuotteilla.

[COMFORT ZONE] DELUXE LIFT 75 MIN 125€

[comfort zone] Deluxe -lift on kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito 40+ iholle. Innovatiivinen ARCHI-LIFT™-teknologia jälleenrakentaa ihon tukipilareita. Samalla se kiinteyttää ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Hoito sisältää kirkastavan kaksoiskuorinnan C-vitamiinilla sekä peptidejä sisältävän erikoisnaamion. Lisäksi hoitoon kuuluu erityinen Active Lift -hieronta, joka perustuu japanilaiseen kobido-tekniikkaan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hieronnan.

[COMFORT ZONE] HORMON AGING 90 MIN 145€

[comfort zone] Hormon-Aging™-hoito on suunniteltu lievittämään erilaisia ihossa ja kehossa näkyviä menopaussin oireita. Hoito vastaa tehokkaasti ihon ohenemiseen, kuivuuteen, haurauden tuntuun ja kimmoisuuden heikkenemiseen – mutta hellii myös mieltä. [comfort zone] Hormon-Aging™ -hoidossa hyödynnetään kahta erityyppistä hierontatekniikkaa, jotka aktivoivat solujen uusiutumista ja saavat ihon tuntumaan seesteisen elinvoimaiselta. Hoitoon kuuluu ihoa uudistava hedelmähappohoito kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille sekä liftaava peptidi-erikoisnaamio kasvoille. Myös kädet, käsivarret, hartiat, decoltee ja päänahka saavat hieronnan hoidon aikana.

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

 UNELMA JALKAHOITO 90 MIN 98€

Lempi Day Span Unelma on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella jalkakylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Siistitään kynnet ja poistetaan kovettumat. Kosteuttavan jalkanaamion vaikuttaessa saat stressiä poistavan päänhieronnan. Hoito huipentuu japanilaiseen vöyhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen tuntuu siltä kuin kävelisi pilvien päällä – ja lisäksi ajatukset kirkastuvat.

Jalkahoito toteutetaan Bamford – luonnonkosmetiikasarjalla . Hoitoon kuuluu halutessasi varpaankynsien lakkaus hoitolan Nailberry- kynsilakalla. Lisäpalveluna voimme tehdä hoidon yhteydessä geelilakkauksen.

LEMPI CLASSIC JALKAHOITO 60 MIN 80€

Lempi Classic jalkahoito, on perusteellinen  hoito johon kuuluu rentouttava jalkahieronta. Hoitorituaaliin sisältyy myös jalkakylpy, jalkakuorinta, kovettumien ja känsien poisto veitsellä, jalkojen raspaus ja kynsien viilaus sekä kynsinauhojen hoito poralla. Jalat ovat hoidon jälkeen kauniit ja pumpulin pehmeät. Hoito tehdään Esse-luonnonkosmetiikka sarjalla.

Lisäpalveluna voit valita värilakkauksen Nailberry lakalla ( sisältää lakkapullon) tai geelilakkauksen.

FOOT SPECIALIST SPAPEDIKYYRI   45 MIN 68€

Foot Specialist on ihoa ravitseva ja uudistava spapedikyyri. Hoitorituaaliin sisältyy jalkakylpy ja kuorinta, kuivettumien pehmittäminen hedelmähapponaamiolla sekä kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoidon. Kokemus huipentuu rentouttavaan Qhaqoi-hierontaan, joka on saanut inspiraationsa Andien lääketieteestä. Hoito tehdään palkitulla [comfort zone] spa-sarjalla.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Lisäpalveluna voit valita geelilakkauksen.

HAND SPECIALIST KÄSIHOITO 45 MIN 59€

Hand Specialist on kaunistava, kirkastava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Hoitorituaaliin sisältyy käsien puhdistus ja kuorinta, kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito, kynsien hoitolakkaus sekä ravitseva ja ihon sävyä tasoittava käsinaamio jonka vaikutusaikana saat rentouttavan Tranquillity päänhieronnan.  Hoito huipentuu Qhaqoi-käsienhierontaan, joka on inspiroitunut Andien lääketieteestä.

Lisäpalveluna voit valita  värilakkauksen jolloin saat Nailberry-lakan mukaan kotiin tai geelilakkauksen.

FEET & HAND RITUAL 75 MIN 119€

Feet & Hand Ritual on rentouttava käsien ja jalkojen hierontarituaali, joka kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa. Tehokkaat tuotteet ja hierontaliikkeet yhdistettynä kuumien kivien lämpöön auttavat mieltä rentoutumaan. Samalla hoito stimuloi lihasten toimintaa ja lymfanesteiden liikettä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja ympäri vuoden.

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, Tranquillity-alkurentoutus sekä ihoa pehmittävä kuorinta jaloille. Hoito jatkuu käsien puhdistuksella ja  kuorinnalla jonka jälkeen kämmenille levitetään hoitava savinaamio. Hoito huipentuu tehokkaaseen Qhaqoi hierontaan jaloille ja käsille lämpimiä kiviä hyödyttäen. (Hoito ei sisällä kynsien hoitoa tai kovettumien hoitoa.)

HIERONNAT JA HOLISTISET HOIDOT

DIEN CHAN ZONE – KASVOREFLEXOLOGIA 60 MIN 79€

Tulossa pian.

MUKHA RASAYANA 60 MIN 79€

Mukha Rasayana on ayurvedinen anti age-hieronta kasvoille. Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Yli 50 kasvojen ja kaulan lihasta käsitellään järjestelmällisesti, kasvojen marmapisteet aktivoidaan ja energiavirtaus tasapainotetaan. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet, energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä, kasvolihasten pehmeneminen ja kimmoisuus parantavat ulkonäköä ja vähentävät juonteita. Kehon lymfaattinen järjestelmä tehostuu, ja siten vahvistaa immuunipuolustusta ja poistaa myrkkyjä. Lisääntynyt verenkierto mahdollistaa paremman hapen ja ravinteiden virtauksen, auttaa lisäämään vireyttä, parantaa ihon sävyä ja yleistä hyvinvoinnin tunnetta.

Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 6 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.

Hoitoon kuuluu kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

LYMFAHOITO  60 MIN 79€

Lymfahoito rentouttaa kehoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahieronnan vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee, vatsan toiminta paranee ja unensaanti helpottuu. Vartalolymfassa valitaan alueet asiakkaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi turvotuksen poistoon kädet, vatsa ja jalat tai rentoutukseen selkä, niska ja pää.

Kasvojen lymfahieronta on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Hoitoa suositellaan ennen ja jälkeen kasvoihin kohdistuvien leikkauksien tukihoidoksi, sillä se nopeuttaa paranemista. Kasvolymfahoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

SOKUSHINDO- VYÖHYKETERAPIA JALOILLE                      60 MIN 79€

Kokonaisvaltainen japanilainen vyöhyketerapia hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää aromakylvyn ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

JADEKIVI HIERONTA 75 MIN 94€

Energisoiva jadekivihieronta on taivaallinen kokemus; Bamfordin aromaattiset tuoksut ja rauhoittava musiikki sekä tehokkaasti sivelevät ja muokkaavat hierontaliikkeet käsin ja kuumilla jadekivillä vaivuttavat sinut syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seesteinen olo.

Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI HIERONTA 75 MIN 94€

Kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hierontahoito laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta – yhdistelmä vietnamilaista syväkudoshierontaa, balilaisia venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä ja perinteistä klassista hierontaa räätälöitynä jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

AROMATERAPIA  75 MIN 94€

Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Aromaterapiassa hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit. Hoidettavana alueena ovat koko keho ja pää.

ABHYANGA – YKSILÖLLINEN AYURVEDAHIERONTA 75 MIN 94€

Abhyanga perustuu perinteiseen intialaiseen ayurvediseen hierontatekniikkaan ja kehon energiapisteiden käsittelyyn. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa. Hoidon jälkeen koko keho ja mieli on rentoutunut. Hoidossa käsitellään koko kehoa ja päätä.

VARTALOHOIDOT

[COMFORT ZONE] AROMASOUL TREATMENT                90 MIN 135€

Aromasoul Treatment on tasapainottava ja rentouttava hoito, johon kuuluu kokovartalokuorinta ja aromaterapeuttinen hieronta. Syvävaikutteinen hoito vie matkalle neljän erilaisen maailman halki. Eksoottiset itämaiset kulttuurit, Välimeren eloisa ja lämmin monimuotoisuus, Intian monivärinen maailma ja elämänfilosofia sekä muinaisen aavikkoheimon, Berberien, kiehtova maailma tarjoavat täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi. Vartalolle tehdään kuorinta tulivuoresta peräisin olevalla kuorinta-aineella, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset.

[COMFORT ZONE] 3 IN 1 TREATMENT 90 MIN 135€

Kolmivaiheinen, tehokkaasti vartaloa muokkaava hoito

[comfort zone] 3 in 1 Treatment on kolmivaiheinen hoito, jonka ensimmäisessä vaiheessa edistetään kudosten lymfa- ja mikroverenkierron aktivoimista termogeenisen vartalonaamion avulla. Tämän jälkeen tehdä voimakas rasvan hajoamista edistävä eli lipolyyttinen hieronta. Lopuksi vartalolle laitetaan kääreet, jotka poistavat nesteistä, elvyttävät ja kiinteyttävät. Hoidon lopuksi vartalolle levitetään hoitoa tukevat hoitovoiteet. Huom! Tämä hoito ei sovi raskaana oleville, kilpirauhasen liikatoimintaa sairastaville tai jos jaloissasi on näkyviä suonikohjuja tai pinnallisia verisuonimuutoksia.

[COMFORT ZONE] HIMALAYAN SALT TREATMENT 90MIN 135€

Puhdistava ja rentouttava vartalohoito

Himalayan Salt Ritual on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana kasvot, niska ja päänahka saavat rentouttavan hieronnan. Lopuksi vartaloa hierotaan vielä hoitoa tehostavalla voiteella.
Huom! Hoito sopii kaikille. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

SPA-RITUAALIT

LEMPI SIGNATURE HOITO 3H 210€

Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja jalkakuorinnalla, joita seuraa rentouttava kokovartalohieronta. Hoito jatkuu hemmottelevalla jalkahoidolla ja sinun ihosi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

SACRED NATURE  RITUAL 90 MIN 168€

Ecocert-sertifioidulla luonnonkosmetiikkalinjalla tehtävä ravitseva ja kosteuttava kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito. Vartalo kuoritaan hellästi pehmeitä jojobarakeita, karitevoita ja perhospensasuutetta sisältävällä kuorinta-aineella ja hierotaan erityisellä sacred nature – hierontarituaalilla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kevyen kasvohieronnan. Tämä hoitokokonaisuus on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Hierontaan käytettävä sacred nature -öljy sopii hyvin myös atooppiselle iholle. Hoitoon sisältyy Sacred Nature Gommage kasvo- ja vartalokuorintatuote 200 ml  jota käytetään hoidossa ja saat mukaan kotiin.

TIBETAN SOUND RITUAL 90 MIN 150€

Tibetan Sound Ritual on rituaali, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot, kaksi erilaista kokovartalohierontaa ja aromaterapeuttiset öljyt . Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan ja kosteutetaan hoitovoiteella, jota tuntuva tai-chi -hieronta imeyttää. Tämän jälkeen keho saa rauhallisemman, mutta vaikuttavan koko vartalon hieronnan. Myös kasvot saavat alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan ja hieronnan.

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN 150€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Tranquillity on [comfort zone] -sarjan perusta. Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Tranquillity-tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä tehokkaan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillityn-sarjan eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

LISÄPALVELUT

KESTOVÄRJÄYS 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40€ / 25€ kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN VÄRJÄYS   25€ / 20€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN VÄRJÄYS 20€ / 15€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN MUOTOILU 15€ / kasvohoidon yhteydessä 10€

 

LEMPI EXPRESS KÄSIHOITO  30 MIN 35€

Kädet kaunistava minimanikyyri, missä  viilataan kynnet siistitään kynsinauhat, ja lopuksi saat ihoa pehmentävän kuorinnan käsille ja silauksen ravitsevasta hoitovoiteesta. Kätesi ovat hoidetut ja kyntesi kauniit.

GEELILAKKAUS 

Geelilakkauksessa kynnen pinnalle tulee kynsilakkamainen vaikutelma joka kestää kauniina 2-3 viikkoa.Kynnet muotoillaan ja hoidetaan kevyesti kynsinauhat. Geelilakkausta voi myös huoltaa, huollossa vanha geelilakka poistetaan poistonesteen avulla liottamalla tai poramalla ja korvataan uudella. Geelilakkaus sopii mainiosti myös varpaankynsiin. Varpaankynsissä geelilakka kestää 2-3kk.

GEELILAKKAUS UUDET 40€ / 30€ jalka- tai käsihoidon yhteydessä

GEELILAKKAUS HUOLTO 50€ / 40€ jalka- tai käsihoidon yhteydessä

GEELILAKKAUS POISTO 30€ / 15€ jalka- tai käsihoidon yhteydessä

SÄÄRIEN SOKEROINTI 40€

Säärien sokerointi muun hoidon yhteydessä. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

KAINALOIDEN SOKEROINTI   20€

Kainaloiden sokerointi muiden hoitojen yhteydessä. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. 

BIKINI SOKEROINTI      30€

Bikinialueen sokerointi muiden hoitojen yhteydessä. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymffaan ja vyöhyketerapiasta jadekivihierontaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394