HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HOITOELÄMYKSIÄ, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia ihonhoitoelämyksiä, jotka hellivät kasvoja, kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat hoidot luonnonkosmetiikalla sekä kestävän kehityksen mukaiset ja tieteseen perustuvat  hoidot palkitulla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla.

Kaikki tuotteet valikoimassamme on vegaanista.

Täydennä hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 1.5.2024

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOIDOT

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

CALM & COOL - KESÄN KAUSIRITUAALI 90 MIN – 129€
Elvyttävä keidas keskellä Helsinkiä palkitsee etsijän makeansuloisilla herkuilla. Se tulvii lempeitä tuoksuja, virkistävää vettä ja pehmeitä kosketuksia. Kuivuus ja kiristys sekä stressi katoaa, poskilla tuntuu hymy. 
Kesän kausirituaaliin sisältyy jalkojen ja käsien ja käsien kuorinnan ja hieronnan, raikkaan ja kosteuttavan kasvohoidon sekä runsaasti hemmottelevaa hierontaa kylmillä cryo spoon- hoitosauvoilla.  Sauvoilla tehty hieronta rauhoittaa, vähentää punoitusta ja turvotusta, virkistää ja kiinteyttää. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu, heleä ja kauniin raikas.
Hoito alkaa kehoa maadoittavilla painalluksilla päähän, käsiin ja jalkapohjiin. Jalat puhdistetaan lämpimillä pyyhkeillä ja kuoritaan pehmeäksi öljyraekuorinnalla sekä  hemmotellaan pitkällä hieronnalla kosteuttavalla jalkanaamiolla. Tämän jälkeen kädet ja käsivarret kuoritaan ja hierotaan.
Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan heleyttävällä entsyymikuorinnalla ja dekoltee ihoa uudistavalla raekuorinnalla. Kuorinnan vaikuttaessa saat mieltä rentouttavan päänhieronnan. Hoito huipentuu  ihoa viilentävään geelinaamioon, jota imeytetään ihoon eritysellä cryo spoon- hieronnalla, joka takaa ihollesi välittömän uudistumisen, kosteutuksen ja hehkun. Kasvoillesi levitetään vielä kosteuttava voidenaamio jonka aikana hierotaan hartioita ja niskaa sekä rintakehää. Hoidon lopuksi kasvonaamio poistetaan viileällä pyyhkeellä ja ihollesi sivellään valittu seerumi, silmänympärysvoide ja spf-tuote.
Hoito toteutetaan suomalaisella Ekopharma luonnonkosmetiikka-sarjalla.
Kesän  kausirituaali on voimassa 1.6.24 – 31.8.24

 

SAGA - SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO + LAHJA 70 MIN – 119€

Puhdas, kirkas ja kosteutettu.

Unna Nordicin uutuuskasvohoito on sinulle, joka kaipaat huolellista ihonpuhdistusta mutta nautit myös rentouttavasta hieronnasta sekä rauhoittavista metsäisistä tuoksuista ja stressiä lievittävästä äänimaailmasta.

Saga – Syväpuhdistava Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, talia ja epäpuhtauksia huokosista liuottavan öljy+savi -hieronnan, mekaanisen puhdistuksen, kosteuttavat tuotteet & tasapainottavan Saga-seerumin sekä ihanan rentouttavan hieronnan.

Kausihoidon etuna saat tästä hoidosta vielä Unna Nordic Savi Purifying Clay Mask- savinaamion mukaan kotiin veloituksetta.

Kausihoito on voimassa heinäkuun loppuun asti.

Unna Nordic on huippulaadukas suomalainen  luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

Kauden hoito  on voimassa 1.6.24 – 30.8.24

 

SUMMER FEET - KAUNISTAVA PEDIKYYRI 60 MIN – 99€

Pehmentävä ja kaunistava jalkahoito geelilakkauksella.

Hoito alkaa hemmottelevalla jalkakylvyllä. Hoito jatkuu kovettumien ja kuivien kohtien käsittelyllä pehmentävällä geelillä ja raspauksella sekä  kynsien ja kysninauhojen siistimisellä. Kynsiin lakataan haluamasi yksivärinen Shellac- geelilakkaus ja päättyy  rentouttavaan jalkahierontaan ravitsevalla  jalkavoiteella. Lopuksi säärille levitellään vielä virkistävä jalkageeli ja kävelet ulos kevyin askelin.

Huom! Hoitoon ei sisälly kynsien ohennusta eikä kovettumien poistoa veitsellä.

Comfort Zone on italialainen kestävän kehityksen mukainen spasarja joka yhdistää orgaanisesti viljeltyjä kasveista saatavia uutteita ja viimeisiä high -tech ainesosia ihosi hyväksi.

 

Kauden hoito  on voimassa 1.6.24 – 30.8.24

 

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI Signature KASVOHOITO 60 MIN – 100€

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Signature -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Lempi Signature-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitoon sisältyy alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kuorinta,  hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

Tuotteina hoidossa käytetään suomalaisia luonnonkosmetiikan ammattisarjoja ihosi hyväksi. Voit valita joko ylellisen Unna Nordicin, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus tai herkän ihon ja antioksidanttirikkaista suomalaisista marjoista voimansa saavan Ekopharman.

 

LEMPI Balance & Vitality KASVOHOITO 80 MIN – 119€

Yksilöllinen erikoiskasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Balance & Vitality -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Lempi Balance & Vitality-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitokokonaisuus on ihoasi puhdistava/kirkastava/kiinteyttävä/uudistava/kosteuttava.  

Hoitoon sisältyy alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kuorinta,  hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt Gua Sha lastalla/sienillä sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta  hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan ja päänhieronnan. 

Hoitoon sisältyy yllämainitun lisäksi joko ihohuokosten syväpuhdistus mekaanisesti ja/ tai ultra-äänellä tai tehokas Dermaflex  Led-valohoito ihotarpeidesi mukaisella valolla.

 Tuotteina hoidossa käytetään suomalaisia luonnonkosmetiikan ammattisarjoja ihosi hyväksi. Voit valita joko ylellisen Unna Nordicin, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus tai herkän ihon ja antioksidanttirikkaista suomalaisista marjoista voimansa saavan Ekopharman.

 

Lempi Face Ritual - hoitoelämys 100 min –149 €

Uniikki rentouttava hoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Face Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava hoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa  rentoutuspaineluilla pyyhkeen läpi ja jalkojen puhdistuksella jatkuen uudistavaan selänkuorintaan ja rentouttavaan sekä syvävaikutteiseen selänhierontaan, jossa yhdistyy  käsien syväsivelyt ja akupainanta. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee ja niska. Hoidon aikana hierotaan myös  käsiä ja käsivarsia ja lopuksi jalkoja. Naamion vaikutusaikana nautit rentouttavasta päänhieronnasta. Hoitonautintosi päättyy ihotarpeidesi mukaiseen seerumin ja voiteen levitykseen sekä silmiä herättelevään silmänympäryshierontaan suomalaisilla kuukivillä.

Tuotteina hoidossa käytetään suomalaisia luonnonkosmetiikan ammattisarjoja ihosi hyväksi. Voit valita joko ylellisen Unna Nordicin, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus tai herkän ihon ja antioksidanttirikkaista suomalaisista marjoista voimansa saavan Ekopharman.

 

Esse Experience - KASVOHOITO 75 min – 119€

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen/ ultra-ääni puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen rauhoittava tai liftaava hieronta. Naamion vaikutuksen aikana saat nauttia yhdestä lisäpalvelusta.

Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • jalkojen rentouttava hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

119 € arvoiseen hoitoon valitsemme sinulle joko Hydroboost/ Hyaluronic/Intensity/ Clarifying ampullin ihotarpeidesi mukaan.

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Ps. Sparituaaleista löydät Esse  Experience rituaalin – 105 min. ultimaattinen elämyshoito jalkakylvyllä, selän kuorinnalla ja hieronnalla ja lisäksi kaikilla Essen lisäpalveluilla.

 

Esse Exclusion Experience - KASVOHOITO 90 min – 139 €

Ylellinen Essen erikoiskasvohoito elävillä probiootteilla.

Essen Exclusion hoito räätälöidään ihosi tarpeita vastaamaan ja tehostetaan 5 miljardia elävää Lactobacillus mikrobia sisältävällä ampullilla ja anaerobisen tilan muodostavalla Exclusion-naamiolla. Naamion muodostama hapeton tila edistää hyvää tekevien probioottien kiinnittymistä ihoon, kalsiumkarbonaatti parantaa ihon rakennetta, kaoliinin ja aktiiivihiilen imiessä epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa. Elävät probiootit ovat tehokkuudessaan aivan omaa luokkaansa.

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen/ ultra-ääni puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen rauhoittava tai liftaava hieronta. Hoidon aikana saat myös nauttia silmänympärysten naamiosta ja stimuloivasta hieronnasta. Naamion vaikutuksen aikana saat nauttia yhdestä lisäpalvelusta.

Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely sisältäen hartiahieronnan
  • käsien hemmotteleva kuorinta ja hieronta
  • jalkojen rentouttava hieronta viilentävällä jalkanaamiolla.

 

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Ps. Sparituaaleista löydät Esse  Experience rituaalin – 105 minuutin ultimaattinen elämyshoito jalkakylvyllä, selän kuorinnalla ja hieronnalla ja lisäksi kaikilla Essen lisäpalveluilla.

 

COMFORT ZONE DOUBLE PEEL HAPPOHOITO 45 min – 95 €

 

 

 

COMFORT ZONE EXPERT KASVOHOITO 60 min – 105 €

Ylellinen kasvohoito tehokkailla aktiiviuutteilla sisältävillä comfort zone tuotteilla

Todella ylellinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeisiin sopivaksi. Hoidossa kaikki otteet ovat hemmottelevia ja hoito sisältää paljon hierontaa. Hoitotuotteet ovat tehokkaita ja ympäristöä kunnioittavia. 

Hoito aloitetaan alkurentoutuksella ja jatketaan  kasvojen ja decoltèn alkupuhdistusrituaalilla. Ihoa kuoritaan joko granaattiomena siemenjauhekuorinnalla, voidemaisella entsyymikuorinnalla tai aha-hapoilla. Kuorinnan vaikutuksen aikana hierotaan kädet kosteuttavalla voiteella. Hoidossa saat nauttia kokonaisvaltaisesti rentouttavasta Comfort Touch hieronnasta kasvoille, kaulalle, dekolteellä ja hartioille. Iholle valitaan ihotarpeidesi mukainen kasvonaamio, jonka vaikutusaikana saat erikoishieronnan naamion vaikutuksen ajaksi. Hoidon viimeistelee kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

Hoidosta jää todella rentoutunut olo sekä hehkuva iho. Kaikki Comfort Zone tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat myös herkälle iholle.

Active Pureness – Tasapainottava ja puhdistava kasvohoito sisältäen mekaanisen puhdistuksen lisäksi namion ajaksi Detox Touch- hieronnan.

Hydra Glow – Kosteuttava, heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kaktusviikuna-uutetta ja hyaluronihappoa sisältävä naamio imeytetään ihoon manuaalisella kryoterapialla.

Remedy – Ihoa rauhoittava ja vahvistava hajusteeton hoito herkälle ja punoittavalle iholle.

Recover Touch – Ravitseva ja korjaava vitamiinikasvohoito aikuiselle iholle. Luomu goijimarjauutetta sisältävä voidenaamio imeytetään ihoon lymfaattisen sivellinhieronnan avulla.

3-Bright – Kirkastava ja pigmenttiläiskiä vaalentava hoito kaikille ihotyypeille.

 

 

 

COMFORT ZONE LIFT KASVOHOIDOT 60/75/90 min – 115/139/155€

Active Lift – Kiinteyttävä kasvohoito naisille 40+

Sublime skin active lift työskentelee monivaikutteisesti ihon arkkitehtuurin parantamiseksi. Se on hyvä valinta ensimmäisten ikääntymismerkkejä tai ihoille, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta sekä pehmentää juonteita. Active lift sisältää innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion peptiideillä sekä erityisen Active lift massage -hieronnan. Myös hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

Pro Lift – Kiinteyttävä kasvohoito naisille 45+

Pro- Lift on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sisältää ihoa uudistavan Double peel -kaksoiskuorinnan maito- ja hedelmähapoilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion peptiideillä sekä erityisen japanilaista kobido- teknikkaa hyödyntävä kohottavan kasvohieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

Deluxe Lift – Kiinteyttävä kasvohoito naisille 55+

Tämä erikoiskasvohoito lievittää erilaisia ihossa näkyviä menopausiin oireita, kuten ihon ohenemista, kuivuutta, haurauden tunnetta ja kimmoisuuden heikkenemistä mutta hellii myös mieltä.

Hoitoon sisältyy alkurentoutus Tranquillity- tuoksuöljyllä, kasvojen hellävarainen puhdistus, kosteuttava maitohappokuorinta kasvoille, kaulalle, rintakehälle ja käsivarsille. Hoidossa hyödynnetään kahta erityyppistä hierontatekniikkaa, jotka aktivoivat solujen uusiutumista ja saavat ihon tuntumaan seesteisen elinvoimaiselta. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan. Hoidossa saat myös nauttia bifaasisesta erikoisnaamiosta kiinteyttävästä vaikutuksesta ja hoito päättyy hartioiden rentouttavaan käsittelyyn.

COMFORT MIKRONEULAUS 1. KERTA 75 MIN - 145€ / JATKOKERRAT 135€

Lempi Day Span Mikroneulaus yhdistää rentouttavat elementit, happokuorinnan, korkeapitoiset aktiiviaine-ampullit ja ihon mikroneulauksen uudeksi tehokkaaksi hoidoksi, joka uudistaa ihoa näkyvästi, lisää ihon kosteuspitoisuutta, madaltaa juonteita ja aknearpia, pienentää laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.

Hoito alkaa alkurentoutuksella jatkuen puhdistukseen. Ihollesi levitellään tehokas happokuorinta jonka vaikutusaikana hierotaan käsiä. Kasvoille ja kaulalle tehdään mikroneulaus ja lopuksi  saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta rauhoittavan naamion vaikuttaessa.

Dekolteen mikroneulaus +25€

2.-6 kerta 75 min. 135 €

DELUXE LED - valohoito kasvoille 60 min – 89 €

Led- valoterapiahoito ikääntymismuutosten, rosacean, aknen, PODin tai muun ihon epätasapainotilan hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineen, Led- valoterapian ja loppuvoiteen sekä ihon toimintoja stimuloivan akupainantahieronnan kasvoille.Led valon vaikuttaessa hierotaan käsivarret ja kädet lämpimien kivien kera.

Käyttämämme Dermalux Flexillä  on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi LED-valolla voidaan hoitaa aknea, couperosaa, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita ja nopeuttaa ihon paranemista sekä kiinteyttää ihoa. Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti.  

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa.

4 x sarjahoito 260 € (á 75 €)

 

LISÄPALVELUT KASVOHOIDON YHTEYTEEN

Mekaaninen ihonpuhdistus 15€

Ultra-äänipuhdistus 15€

Selänkuorinta ja puhdistava savipakkaus 20€

Päänhieronta 20€

Led- valohoito kasvohoidon yhteyteen 25€

 

 

 

YIN YOUR SKIN GUA SHA HOIDOT

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro Gua Sha - kasvohoito 90 min – 155 €

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä tai Aura-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu öljypuhdistus, kasvovesi ja öljyn levitys.

Hoidossa käydään läpi rintakehä niska, hartiat, kaula, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä.)

 

YYS Advanced Gua Sha Lifting - hoito 75 min – 139 €

Kohottava ja kiinteyttävä hoito, joka määrittelee uudelleen kasvojen ääriviivat tehokkaasti.

Tämä hoito hyödyntää kasvojen Gua Sha:n, akupainanta ja sidekudoskäsittelyn voimaa, ja se vapauttaa syvälle juurtuneita jännitteitä sidekudoksissa samalla, kun se rauhoittaa hermostoa tehokkaasti.

Tämä upea kaksoisvaikutelma muotoilee ja järjestelee uudelleen kasvojen kudoksia paljastaen muotoillun ulkonäön ja selkeämpiä kasvojen piirteitä. Tämä hoito takaa tehostetun solujen hapetuksen ja ravinteiden toimituksen, edistää solujen nuorentumista ja elävöittää ihoasi sen ytimessä. Kasvojen ilmelihasten tarkkuushoito auttaa pehmentämään hienojen juonteiden ulkonäköä varmistaen kattavan kasvojen uudistumiskokemuksen ja uudistetun, nuorekkaan ilmeen.

YYS Advanced Gua Sha Lymfa hoito 60 min – 109 €

Koe täydellinen keveys ja hehku YYS® Lymfa kasvohoidon avulla!

Tämä edistyksellinen hoito tarjoaa tehokasta turvotuksen vähentämistä, aineenvaihdunnan vilkastuttamista ja ihon kirkastamista. Lempeä ja lymfaattinen hoito poistaa tehokkaasti kuona-aineita, samalla kun se tuo ihollesi kaivattua hehkua ja raikkautta. Nauti kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta tämän hoidon aikana, joka on suunniteltu sopimaan kaikille ja antamaan ihollesi raikkaan ja kevyen tunteen.

 

YYS Advanced Gua Sha bruksismi hoito 45 min – 95 €

Hoida jännittyneitä purentalihaksia ja löydä helpotus YYS® Bruksismi kasvohoidon avulla!

Tämä erityisesti hampaiden yhteen purijoille ja narskuttelijoille suunniteltu hoito tarjoaa tehokkaan ratkaisun kasvojen alueen kireyksille. Hoidon aikana iho kirkastuu ja turvotus vähenee, samalla kun verenkierto ja lymfanesteen virtaus tehostuvat. Erityisen tekniikan avulla helpotetaan purentalihasten jännityksiä ja kipua, tarjoten sinulle ansaittua helpotusta ja rauhoittumista. Astu kohti rentoutumista YYS® Bruksismi kasvohoidon huolellisesti suunnitellussa ja räätälöidyssä hoitomaailmassa!

 

JALKAHOIDOT

Helliviä hoitoja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI SIGNATURE JALKAHOITO 90 MIN – 125 €

Lempi Signature jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys

Painaudu lämpimään hoitopetiin, kynttilänvalon loisteseen sekä tuudittavaan äänimaailmaan nauttimaan ihanasta jalkojenhoidosta. Hoidon alussa jalkoja hemmotellaan virkistävällä jalkakylvyllä. Tämän jälkeen jalat ja sääret kuoritaan pehmeiksi varpaanpäistä polviin ja hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla sekä siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Rentouttavat painallukset lämpimien kääreiden kera valmistelee jalat seuraavaan vaiheseen jossa varpaankynnet lakataan ja jaloille levitetään kosteuttava ja pehmentävä jalkanaamio, jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta. Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoitoon sisältyy valitsemasi kynsilakka mukaan kotiin.

 

LEMPI CLASSIC JALKAHOITO 60 MIN – 95 €

Lempi Classic jalkahoito on jalkojen luonnollista hyvinvointia tukeva perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Hoito sisältää ihoa pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen, ongelmakohtien hoidon sekä jalkojenhieronnan.

 

LISÄPALVELUT JALKAHOITOIHIN

* varpaankynsien yksivärisen geelilakkauksen 30 € + 30 min

* varpaankynsien huolto jalkahoidon yhteydessä 45 € +45 min (sisältää vanhojen geelilakkuaksen poisto + uuden laitto)

* varpaankynsien värilakkauksen (lakkapullo mukaan kotiin) 15 € , 10 min

HOLISTISET HIERONNAT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia vanhaa itämaista viisautta.

LEMPI SIGNATURE HIERONTA 90 MIN – 135€

Lempi Day Span signature hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Hieronta tarjoaa sinulle uniikin hierontakokemuksen, joka yhdistää tekniikat lännestä ja idästä saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tässä kokonaisvaltaisessa hieronnassa käytetään klassisia hierontaotteita, shiatsusta tuttuja painalluksia sekä intialaisia kehoa lämmittäviä liikkeitä  verenkierron lisäämiseksi, kireiden lihaksien rentouttamiseksi ja kudosten vahvistamiseksi, jolloin olosi palautuu ja elpyy. Erityiset akupisteet on suunnattu tasapainottamaan kehoa ja vähentämään jännityksiä. Hoidon jälkeen olosi on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti. 

Hoidossa käytetään laadukkaita aromaattisia öljysekoituksia, jotka hoitavat ihoa ja sopivat myös herkälle iholle. Hoito voidaan toteuttaa myös hajusteettomana.

Hoito alkaa rentouttavilla shiatsupaineluilla pyyhkeen läpi kehon takaosaan ja päätyy rentouttavaan kasvo- ja päänhierontaan. Kylmään vuoteenaikaan käytetään hieronnan lisänä kuumia kiviä selänhieronnassa.

 

REVIVE & STRETCH – SYVÄKUDOSHIERONTA 60/ 75MIN – 95€ / 119€

Revive & Stretch on valikoimamme voimakkain hieronta.

Hierontaotteet yhdistää klassisen hieronnan ja  syvään kehoon ja lihaksistoon  kohdistetut itämaiset hoitotekniikat, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä ja vapauttaa energiaa. Hoidossa hyödynnetään käsivarsien, nyrkkien,peukaloiden ja kämmenien liukuvoimaa yhdistäen tehokkaaseen akupainantaan ja venytyksiin.  Hoidon alussa käydään läpi sinun toiveet ja suunnitellaan hoitoa yksilöllisesti sinun tarpeiden mukaisesti. 

 

CLASSIC TOUCH – KLASSINEN HIERONTA 60/75 min - 95€ / 119€

Classic Touch on rentouttava klassinen kokovartalohieronta.

 Lempin klassinen hieronta antaa hyvänolontunteen ja lievittää stressiä. Hieronnassa keskitymme lihaksia palauttavaan ja muokkavaan käsittelyyn, jossa sovelletaan perinteisiä klassisen hieronnan otteita kuten sivelyitä, hankauksia, puserteluita, taputuksia ja täristyksiä lihasten rentouttamiseksi ja kehon rauhoittamiseksi.

Lempi Day Spassa saat hengähtää hieronnan aikana lämmitetylle hoitopedille rauhallisen musiikin soidessa taustalla ja nauttia hoitavasta kosketuksesta. Hieronnassa käytämme ihollesi hoitavia luonnonöljyjä ja hierontaotteiden voimakkuus sekä tempo määräytyvät täysin toiveitteidesi mukaisesti.

AROMA RELAX - AROMAATTINEN HIERONTA 60/ 75 MIN – 95€ / 119€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima.

Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset akupainelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Pidempi hieronta sisältää myös päänhieronnan.

 Hoidon jälkeen olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville aromaterapeuttisten öljyjen vuoksi.

MOTHER & BABY RASKAUSHIERONTA 60/ 75 MIN – 95€ / 119€

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia, jotta sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat.

Lempi Day Span raskaushieronta on erityisesti raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä, missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja, keventämään raskaita jalkoja ja samalla hoitaen ihoa ja mieltä.

Hoidossa käytetään tyynyjä, jolla saadaan sinua tuettua ja löydämme sinulle mukavan asennon hieronnan ajaksi.

Pidempi hoito sisältää myös  rentouttavan päänhieronnan.

 

HOT & COLD STONES- HIERONTA KIVILLÄ 60/75 min – 99€ / 129 €

Tämä uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hieronta hyödyntää sekä kuumia basalttikiviä että kylmien jadekivien yhdistelmää, joka taspainoittaa kehosi yin ja yang ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.

60 min. hieronnassa hierotaan vartaloa käsin että kuumilla kivillä. Hoito rentouttaa lihasjännityksiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa, voimistaa verenkiertoa ja rauhoittaa hermostoa.

75 min. hoidossa hierotaan vartaloa käsin että  kuumin ja kylmin kivin joka voimistaa hoidon tehoa ja lopuksi kehon energiakeskuksiin asetetaan lämpimät kivet, jotka vapauttavat hitaasti lämpöä ja saat vielä mieltä rentouttavan päänhieronnan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

AYURVEDAHOIDOT

Tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia yrttien ja eteeristen öljyjen avulla.

AYURVEDA HARMONY - VATA/PITTA/KAPHA KASVOHOITO 60/90 min – 95€ / 129€

Lähde kanssamme ainutlaatuiselle aistien matkalle, jossa yhdistyy intialaisen ikiaikaisen viisauden,  yrttien sekä eteeristen öljyjen taianomainen voima –  upeaan mieltä rentouttavaksi, ihoa kirkastavaksi sekä kehoa energisoivaksi kasvohoitokokemukseksi.

Harmony ayurvedinen kasvohoito räätälöidään asiakkaan yksilöllisen kehotyypin (vata, pitta, kapha) ja hoitohetken mukaisesti. Yhdistämme hoidossa Lakshmin luonnonmukaisia ayurvedisia hoitotuotteita sekä eritysiä hierontatekniikoita, jotka tukee kasvojen lymfa, veren- ja energian virtausta saavuttaaksemme ihosi luonnollisen kauneuden.

Hoitosi alkaa aromaattisella alkurentoutuksella ja kehoa maadoittavilla syvähengityksillä, jonka tarkoituksena on saada keho lämpimäksi ja vastaanottavaiseksi ihanaa hoitohetkeä varten. Hoito jatkuu jalkojen puhdistuksella lämpimillä pyyhkeillä sekä jalkojen rentouttavalla öljyhieronnalla. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan  sekä imeytetään kosteutta ihoon  kukkaisvedellä kastetuilla kasvokompresseilla jota seuraa rentouttava öljyhieronta kasvoille ja niska-hartiaseudulle. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsivarsia ja käsiä lämmitetyllä öljyllä. Käytämme lämpimiä aromaattisia pyyhkeitä hoidon aikana, joka rentouttaa hermostoa sekä syventää hoitokokemustasi.

Hoidon pienet yksityiskohdat takaavat täydellisen rentoutuksen, upean hoitotuloksen ja kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

90 min. hoito alkaa aromajalkakylvyllä, jonka tarkoituksena on saada keho lämpimäksi ja vastaanottavaiseksi ihanaa hoitohetkeä varten. Hoito   sisältää lisäksi ihohuokosia pehmentävän mutanaamion, ihon höyrytyksen ja ihohuokosten syväpuhdistus mekaanisesti tai ultra-äänellä.

 

AYURVEDA TIMELESS- ANTI AGE KASVOHOITO 90 min – 135 €

Kohottava ayurveedinen anti age kasvohoito.

Nuorentava, uutta elinvoimaa ja hehkua ihollesi tarjoileva ayurvedinen anti age hoito johdattaa sinut iättömän kauneuden lähteelle. Lakshmin huipputehokkaat hoitotuotteet tarjoavat ihollesi sen kaipaamaa kosteutusta ja ravinteita. Kasvohoito  sisältää kirkastavan AHA-hedelmähappokuorinnan, kiinteyttävän c-vitamiinipitoisen naamion sekä ainutlaatuiset ampullit, jotka elvyttävät ja tehokosteuttavat. Pitkä kasvojen ja päänalueen syväkudoshieronta sekä  silmänympäryshoito  nesteitä poistavalla hieronnalla käyttäen viileitä vuorikristallikiviä ja marmaterapialla kuuluvat myös tämän aktivoivan kokonaisuuden erikoisuuksiin.

PRANA ABHYANGA – ENERGISOIVA HIERONTA 90 min – 135 €

Koko kehon intialainen energiahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet yhdistettynä marma eli energiapisteiden käsittelyyn vaivuttavat sinun syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo- koko keho ja mieli on rentoutunut.

Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue.  Hoito huipentuu intialaisen kasvo- ja päänhierontaan (ilman öljyä).

Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

ABHYANGA – INTIALAINEN PERINNE HIERONTA 75 min – 125 €
PADABHYANGA - Intialainen jalkahieronta 60 MIN – 89€

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova intialainen jalkahieronta keventää askeleesi.        

Ayurvedinen jalkarefleksologia eli padabhyanga-hoito muodostuu erilaisista jalkaterän hankaus, sively ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös jalkaterän marmapisteitä käsin että kansamaljalla.

Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja jalkojen suolakuorinnalla. Hoidossa valittu öljy valitaan doshatyyppisi mukaisesti.

 

 

 

Shiroabhyanga - Intialainen päänhieronta 45 MIN – 75€

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova intialainen päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi         

Intialainen päähieronta vaikuttaa rentouttavasti kehoon ja mieleen. Se mm. avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä, auttaa masennukseen sekä parantaa unenlaatua. Vaikutuksia täydentää mieltä tasapainottava luonnollinen, aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

Hoitaja käyttää öljyä vain hartiaseudulla, joten hiukset eivät jää öljyisiksi.

 

 

VARTALOHOIDOT

Kehoa hemmottelevia ja uudistavia hoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

FOREST ESCAPE- METSÄKYLPY VARTALOHOITO 90 MIN – 145€

Uudistava ja kosteuttava  metsäinen vartalohoito kuorinnalla ja hieronnalla.

Metsän aistikas tuoksumaailma, lämmitetty peti ja hoitoon sävelletty musiikki vie kehosi ja mielesi rentouttavalle matkalle keskelle suomalaista havumetsää. Tämä elämyksellinen vartalohoito hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla hieronnalla ihoa ravitsevalla naamio-öljyseoksella.

Hoito tehdään suomalaisella premium luonnokosmetiikkasarjalla nimeltä Unna Nordic. Hoitoon sisältyy Unna Nordic  Kaisla Mist -kosteuttava vartalosuihke kotiin vietäväksi. (arvo 28€)

Huom! Hoito ei sovi raskauden aikana eteeristen öljyjen vuoksi.

FABULOUS FIGURE - KIINTEYTTÄVÄ VARTALOHOITO 90 MIN – 145€

Kiinteyttävä, ihoa napakoittava ja vahvistava hoito.

Hoidossa koko kehoa kuoritaan hellävaraisella öljyraekuorinnalla, kosteutetaan kiinteyttävällä naamiolla sekä hierotaan. Hoidon jälkeen olo tuntuu vetreältä, virkistyneeltä ja jäntevältä. Napakat hierontaotteet poistavat kehosta nestettä ja hellävaraiset venytykset raajoihin uudistavat ihoa, kehoa ja mieltä ja olo tuntuu hoitopediltä noustessa tanssijamaisen vireältä.

Hoito tehdään suomalaisella Ekopharma tuotesarjalla.

TRANQUILLITY SCRUB -UUDISTAVA VARTALOHOITO 90 MIN – 145 €

Tranquillity Treatment on Comfort zonen kehittämä ylellinen, ihoa pehmittävä, mieltä rauhoittava ja stressiä lievittävä vartalohoito. Tähän edistykselliseen hoitoon yhdistyvät ylellinen Tranquillity öljy, sokerikuorinta ja hoitoa varten kehitetty taustamusiikki sekä erikoishierontatekniikat joka syvärentouttaa elimistöä ja parantaa unenlaatua.

90 min. hoito sisältää ihoa pehmittävän  aromaterapiakuorinnan, joka parantaa solujen hapetusta, mikroverenkiertoa ja ihon eloisuutta. Hoito lievittää henkistä ja fyysistä väsymystä edistää jännittyneiden lihasten rentoutumista, parantaa ryhtiä ja tarjoaa mielyttävän keveyden ja joustavuuden tunteen. Kuorinta poistetaan lämpimillä kintailla, jonka jälkeen levitetään vartalolle syväkosteuttava ja ravitseva Tranquillity vartalovoide.

60 min. hoito on  ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä pää ja vartalonhieronta. Hierontakokonaisuus ammentaa inspiraatiota sekä ayurvedisestä perinteestä että indonesialaisesta Sea Malay -hieronnasta. Lisäksi hoidossa tehdään sivelyjä suurien sivellinten avulla, joiden höyhenenkevyt kosketus vaivuttaa täydellisen rentoutumisen tilaan.

Pidempi hoito sisältyy Tranquillity- tuotelahja mukaan kotiin.

Huom! Hoito ei sovi raskauden aikana

HIMALAYAN SALT - ELVYTTÄVÄ SUOLAHOITO 90 MIN - 145 €

Puhdistava ja elvyttävä suolahoito.

Himalayan Salt Ritual on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan kasvoja ja päätä. Kuorinta  jälkeen vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

DETOX DREAM - PUHDISTAVA MUTAHOITO 90 MIN – 145€

Kuona-aineita poistava,  mutahoito hieronnalla.

Aluksi keho maadotetaan eli poistetaan sähköisyydestä silkkihansikkailla, ja kuoritaan aprikoosinkivi-hedelmäuuteseoksella. Tehokas hoito puhdistaa kehon kuona-aineista. Elvyttää lymfaattista järjestelmää ja poistaa nestettä. Kudoksen hapenottokyky paranee ja kuona-aineet poistuvat. Toimii erinomaisesti valmistelevana detox hoitona selluliittihoidoille, sekä puhdistuskuurien ja paaston tueksi. Iho kirkastuu, keho voi hyvin ja hoikistuu. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa juomaa.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin.

SPA – RITUAALIT

Ainutlaatuisia hemmottelupaketteja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi mieltä.

LEMPI SIGNATURE SPA RITUAL 150 MIN – 250 €

 Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tunne kuinka kehosi ja mielesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä. Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitonautintosi alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi hoitoon. Hoitosi jatkuu rentouttavalla koko vartalon hieronnalla lämmitetyllä aromaattisella öljyllä (45 min), jonka jälkeen saat nauttia hemmottelevasta kasvohoidosta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan. (60min) Hyvinvointihoitosi päättyy pehmentävään ja kaunistavaan jalkahoitoon (45min), jossa jalat kuoritaan, kynnet hoidetaan* ,kovettumat poistetaan ja jalkasi hierotaan kosteuttavalla voiteella.

Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys, jossa yhdistyy tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit ainutlaatuiseksi hoidoksi, joka tukee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

*Hoito ei sisällä kynsienlakkausta, halutessasi valitse lisäpalveluista.

Hoito sopii myös raskauden aikana. 

 

ESSE EXPERIENCE RITUAL 105 min – 169€

Ylellinen probioottinen hoitoelämys

Esse Experience Ritual on ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja virkistävällä jalkojen kuorinnalla jatkuen selän rentouttavalla käsittelyllä sisältäen kuorinnan ja hieronnan.  Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla johon sisältyy puhdistus ja kuorinnan lisäksi tehoampullin* imeytyksen, kasvojen akupainannan, kiinteytystä tehostavan imukuppihieronnan tai rauhoittavan gua sha käsittelyn sekä stimuloivan silmänympäryshieronnan ja rentouttavan hartiahieronnan. Naamion vaikutuksen aikana saat käsien ja  jalkapohjien hieronnan  sekä hoidon lopuksi päänahan rentouttavan käsittelyn.

Hoito räätälöidään ihosi tarpeita vastaamaan ja tehostetaan 5 miljardia elävää Lactobacillus mikrobia sisältävällä ampullilla ja anaerobisen tilan muodostavalla naamiolla. Naamion muodostama hapeton tila edistää hyvää tekevien probioottien kiinnittymistä ihoon, kalsiumkarbonaatti parantaa ihon rakennetta, kaoliinin ja aktiiivihiilen imiessä epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa. Elävät probiootit ovat tehokkuudessaan aivan omaa luokkaansa.

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

TRANQUILLITY RITUAL 105 MIN – 169€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, päänhieronnan, kaksoisnaamion sekä rentouttavan Tranquillity Touch hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

 

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

TIBETAN SOUND RITUAL 90 MIN – 150 €

Stressiä lievittävä ja unenlaatua syventävä holistinen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset äänimaljat, vartalohieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla ja minikasvohoidon

Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Stressi katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle ja anna kehosi soida. Tiibetiläiset äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi rauhottavasti vielä huomennakin.

Hoito alkaa erityisellä oriental tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon iho ravitaan ja kosteutetaan tuntuvalla hoitovoiteen imeyttävällä tai-chi -hieronnalla. Tämän jälkeen keho saa rauhallisemman, mutta vaikuttavan koko vartalon öljyhieronnan erityisillä tekniikoilla. Myös kasvot saavat alkupuhdistuksen, kuorinnan, hoitoveden ja voidehieronnan. Yhdessä ihmiskosketuksen kanssa tämä hoito saa aikaan erityisen kokemuksen, jossa keho, mieli ja sielu ovat tasapainossa

Hoidossa käytetään italialaista Comfort Zonen 100% luonnollisia aromaattisia öljysekoituksia vartalolle sekä kasvoille antioksidanttista Sacred Nature  luomukosmetiikkalinjaa. 

SACRED STONES RITUAL 90 min – 150 €

Tunne luonnon lempeä lämpö ja paino kehollasi, antaudu rentoudelle.

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä sekä Havaijilla. Kuumakivihieronta tehostaa veri- ja imunestekertoa sekä aineenvaihduntaa, mutta ennenkaikkea se laukaisee voimakkaasti lihasjännitystä sekä stressiä.

Sacred Stones rituaali on kokonaisvaltainen hoito, joka yhdistää intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus sekä heleyttävän minikasvohoidon. Hoidossa ​lämpimät kivet asetellaan kehon energiakeskuksiin ja kivien luovuttaessa lämpöä; vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energiosiden sitä. Vartalon hieronta- osuus tehdään kuumilla kivillä ja lämmitetyllä öljyllä.  Hoito huipentuu minikasvohoitoon johon sisältyy kasvojen pintapuhdistus, hoitovesi ja öljyn levitys. Kasvot hierotaan käsin että lämpimillä kivillä.

Kehosi lihasjännitykset antautuvat, nestekierto paranee, mieli rauhoittuu.

Hoidossa käytetään italialaista Lakshmi luomukosmetiikkasarjaa.

 

 

MOTHER TO BE RITUAL - 75 MIN – 135€

Lempeä, rentouttava sparituaali odottaville äideille

Ihanan lempeä, rentouttava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen.

Hoito alkaa pehmentävällä jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Asettuttuasi mukavaan asentoon hoitopedille vatsallesi levitellään raskausarpia ehkäisevä hoitonaamio, jonka vaikutusaikana saat nauttia vyöhyketerapeuttisesta sääri- ja jalkahieronnasta kosteuttavalla jalkavoiteella. Hoito huipentuu heleyttävään minikasvohoitoon sisältäen pintapuhdistuksen, kevyen kuorinnan ja hieronnan kasvoille, kaulalle ja hartioille.

Hoidon jälkeen askelesi on kevyt, mielesi rentoutunut ja ihosi heleä.

Hoidossa käytetään valikoimassamme olevia Ekopharman tuotteita, jotka ovat turvallisia raskauden aikana.

 

 

 

FOREST RITUAL - UNNA NORDIC Metsäelämys 75 min – 135 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille.

Hoidon aluksi tehdään rentouttava selän hieronta, jossa käytetään halutessasi myös lämpimiä kiviä. Hieronnan jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeita.. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa.

Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta.

 

SOKEROINTI

Hellävarainen karvanpoistomenetelmä tekee ihostasi silkinpehmeän.

BRASILIAINEN SOKEROINTI

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla Ekopharma tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 € 

BRASSIHUOLTO 59€ (3 – 6 viikon välein otettuna) 

 

 

 

 

 

 

BIKINI/ KAINALOIDEN SOKEROINTI 30 MIN 40€

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla Ekopharman  tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

 BIKINI SOKEROINTI 30 MIN 40€

KAINALOIDEN SOKEROINTI 30 MIN 40€

 

 

 

 

SÄÄRET / REIDET SOKEROINTI 45 MIN

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

SÄÄRET / REIDET  SOKEROINTI 49 €

 

 

 

KÄSIVARRET SOKEROINTI 30 MIN

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

KÄSIVARRET SOKEROINTI 35 €

 

 

 

SOKEROINTI KASVOJEN ALUE

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

KULMAT 10€

YLÄHUULI / LEUKA  15€

YLÄHUULI & LEUKA 30€

KOKO KASVOT 25€

 

 

 

SOKEROINTI PAKETIT

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

1 paketti: BRASSI + KAINALOT + SÄÄRET 110 €

2. paketti: BIKINI + KAINALOT + SÄÄRET 100 €

3. paketti SÄÄRET + REIDET 75€

 

 

 

KESTOVÄRJÄYKSET

Sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30 MIN - 42 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla – 42 €

Hoito sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun. Kestovärien vaikutusaikana saat rentouttavan hartiahieronnan. Lopuksi silmänympärysalueelle levitellään ihoa hoitava silmänympärysvoide.

* Kasvohoidon yhteydessä 32 € (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut kasvoille)

Kulmien kestovärjäys + muotoilu 30 MIN - 35 €

Kulmien kestovärjäys + muotoilu hellävaraisilla tuotteilla. 35 €

Hoito sisältää kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun pinseteillä tai sokerilla. Kestovärit pysyvät karvoista riippuen 3-6 viikkoa.

*Kasvohoidon yhteydessä 25 € (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut kasvoille)

Ripsien kestovärjäys 20 MIN - 25 €

Ripsien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. 25 €

Hoito sisältää ripsien kestovärjäyksen. Kestovärien vaikutusaikana saat rentouttavan paineluhieronnan päähän. Lopuksi silmänympärysalueelle levitellään ihoa hoitava silmänympärysvoide.

Kestovärit pysyvät karvoista riippuen 3-6 viikkoa.

Kasvohoidon yhteydessä 15 € (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut kasvoille)

 

 

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

0