HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HOITOELÄMYKSIÄ, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia ihonhoitoelämyksiä, jotka hellivät kasvoja, kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat luonnonkosmetiikalla toteuttavat Lempi hoidot, ihon mikrobiomia tukevat probioottiset luomu Esse-hoidot sekä kestävän kehityksen mukaiset ja vegaaniset hoidot palkitulla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla.

Täydennä hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä. 

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 1.3/2023

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOITO

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

DETOX & GLOW - KEVÄÄN KAUSIRITUAALI 90 MIN 125€

Ota hetki itsellesi – hiivi keskipäivän kauneusunille sitruunapuutarhaan, jossa Välimeren keltainen aurinko kutittelee kasvoja. Anna vitamiinien kirkastaa sekä ihosi että mielesi. Herää levänneenä kypsien sitruunoiden virkistävään tuoksuun.

Detox & Glow kausirituaali torjuu selkäjännitystä ja ihon epäpuhtauksia, ja se on suunniteltu jättämään ihosi terveeksi, sileäksi ja hehkuvaksi. 

Hoito alkaa selän silottavalla suolakuorinnalla jatkuen rentouttavaan selkähierontaan öljyllä. Kasvohoito tarjoilee iholle ja aisteille sitrusten raikkauta, kirkastavia hedelmähappoja ja mielen kaipaamaa hemmotteluhetkeä. Ihosi puhdistetaan, kuoritaan ja hierotaan. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa mekaaninen tai ultraäänipuhdistus. Naamion vaikutuksen aikana saat nauttia rentouttavasta jalkojenhieronnasta, joka edistää suoliston terveyttä ja ruoansulatusta sekä vapauttaa henkistä ja fyysistä stressiä: oireita, jotka voivat ilmetä ihon pinnalla. Hoidon aikana käsitellään myös  sappirakon sekä maksameridiaanien akupisteitä, jotka kiinalaisen lääketieteen mukaan liittyvät kevätkauteen.

Hoidossa käytämme Patykan ja Ayu Organics tuotteita ihosi hyväksi.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

Kevään kausirituaali on voimassa toukokuun loppuun saakka.

 

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI GLOW - PIKAKASVOHOITO 45 MIN – 79 €

Kirkastava pikakasvohoito kaikille ihotyypeille

Raikas ja ihoa virkistävä hoito vie sameuden pois ja lisää kosteutta ihoosi. Aromaterapeuttiset tuoksut ja rentouttava hieronta kruunaa elämyksen. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut ja nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt Gua Sha lastalla. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan hieronnan hartioille.

Tuotteina hoidossa käytetään joko ranskalaista ekosertifioitua Patyka-sarjaa tai suomalaista ammatti-luonnonkosmetiikkasarjaa Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

LEMPI SIGNATURE - KASVOHOITO 60 MIN – 95 €

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Signature -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Lempi Signature-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

Hoito sisältää tarvittaessa ihon mekaanisen/ultra-ääni puhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista mekaanisen/ ultraäänipuhdistuksen.

Tuotteina hoidossa käytetään joko ranskalaista ekosertifioitua Patyka-sarjaa tai suomalaista ammatti-luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

LEMPI REJUVENATE - KASVOHOITO 75 MIN – 125 €

Elvyttävä ja kirkastava kasvohoito ikääntyvälle iholle.

Lempi Rejuvenate on aikuisen ihon tehohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Rejuvenate sopii iholle, jossa näkyvät ikääntymisen merkit esimerkiksi pigmenttiläiskien tai juonteiden muodossa. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat.

Hoito sisältää Lempi Day Span kiinteyttävän Signature hieronnan kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan päänhieronnan. 

Tuotteina hoidossa käytetään joko ranskalaista ekosertifioitua Patyka-sarjaa tai suomalaista ammatti-luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Lempi Face Ritual - kasvohoito 90 min – 145 €

Uniikki kasvohoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Face Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa jalkojen puhdistuksella jatkuen rentouttavaan ja syvävaikutteiseen selänhierontaan, jossa yhdistyy  käsien syväsivelyt, lämpimät kivet  ja akupainanta. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja käsivarsia ja lopuksi jalkoja.

Tuotteina hoidossa käytetään joko ranskalaista ekosertifioitua Patyka-sarjaa tai suomalaista ammatti-luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

Esse Experience - kasvohoito 75 min – 125 €

Kokonaisvaltainen probioottinen kasvohoito

Essen kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja on ihoa tasapainottava, kosteuttava ja kirkastava hoito, joka parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa, aktivoi kollageenin tuotantoa ja rauhoittaa stressaantunutta ja ärsyyntynyttä ihoa.

Hoidossa valittu tehoampulli varmistaa Essen hoitorituaalin mukaisen puhdistus,-hieronta- ja naamiotekniikoiden lisäksi, että ihoa hoidetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan hoidon aikana niin iho kuin mieli lepäävät.

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien paineluilla. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvojen akupainannan, Essen rauhoittava, liftaava tai Esse Signature hieronta. Naamion vaikutusaikana tehdään yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

* Esse Safe Hands -käsien hemmotteleva hieronta

* Esse Bright Eyes- stimuloiva silmänympäryshieronta tai

* Esse Scalp Release -päänahan rentouttava käsittely

Esse Probiotic Live Experience- kasvohoito 90 min – 145 €

Uudistava, kosteuttava ja rauhoittava probioottinen tehokasvohoito

Kokonaisvaltainen probiottinen tehohoito kasvoille, jossa hoitoon laskeudutaan hengityksillä sekä jalkojen puhdistuksilla. Hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla sisältäen puhdistuksen, kuorinnan ja yksilöidyn kasvohieronnan. Hoidon aikana saat myös nauttia rentouttavasta päänahanhieronnasta.

Vihreä Exclusion naamio luo hapettoman ympäristön, jossa probioottiampullin hyvät elävät mikrobit pääsevät lisääntymään ja siten kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoasi. Naamion vaikutuksen aikana kuoritaan ja hierotaan jalat kosteuttavalla voiteella. Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

Säännöllisesti otettuna hoito yhdistettynä Essen kotihoitotuotteisiin on ihoa tehokkaasti nuorentava ja vahvistava vaikutus sillä elävät probiootit tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.

Esse Ultimate Experience- kasvohoito 120 min – 179 €

Ylellinen probioottinen hoitoelämys päästä varpaisiin

Ylellinen hoitoelämys, jossa hoitoon laskeudutaan jalkakylvyllä ja selän uudistavalla kuorinnalla sekä rentouttavalla hieronnalla. Hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla sisältäen puhdistuksen, kuorinnan ja yksilöidyn kasvohieronnan. Silmien ympäryksille levitetään kirkastava silmänympärysnaamio, jonka vaikutusaikana tehdään silmiä rentouttava silmänympäryshieronta. Hoidossa saat myös nauttia päänahan rentouttavasta käsittelystä.

Naamion vaikutuksen aikana kuoritaan jalat ja hierotaan virkistävällä naamiolla. Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

COMFORT ZONE SUPER PEEL HEDELMÄHAPPOHOITO 45 min – 89 €

Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito

Nuorekasta ilmettä edistävä Double Peel hoito tuo iholle välitöntä kirkautta ja heleyttä. Hoito sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa.

Hoidossa saat kokea Comfort Zone Tranquillity alkurentoutuksen, rituaalimaisen kasvojen puhdistuksen sekä rentouttava Comfort Touch kasvo-ja hartiahieronta antioksidanttisella goijimarjaöljyä sisältävällä hierontavoiteella. Hieronnan jälkeen levitetään ihollesi valittu kaksoiskuorinta. jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta käsien hieronnasta. Hoidon viimeistelee  kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

 

COMFORT ZONE EXPERT KASVOHOITO 60 min – 109 €

Comfort Zonen luonnonmukaisilla ja aktiiviuutteita sisältävillä tuotteilla toteuttava erikoiskasvohoito

Hoito alkaa Comfort Zonen Tranquillity alkurentoutuksella jatkuen rituaalimaisen kasvojen puhdistuksen ja kuorintaan.  Hoidossa saat nauttia joko rauhoittavasta, rentouttavasta tai kohottavasta kasvohieronnasta.  Hieronnan jälkeen levitetään ihollesi valittu naamio, jonka vaikutusaikana saat nauttia käsien hieronnasta. Hoidon viimeistelee  kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

Hoitoon sisältyy tarvittaessa mekaaninen puhdistus.

Hoito voidaan toteuttaa täysin hajusteettomasti.

COMFORT ZONE MIKRONEULAUS 75 min – 135 €

Comfort Mikroneulaus yhdistää rentouttavat elementit, happokuorinnan, korkeapitoiset aktiiviaine-ampullit ja ihon mikroneulauksen uudeksi tehokkaaksi hoidoksi, joka uudistaa ihoa näkyvästi, lisää ihon kosteuspitoisuutta, madaltaa juonteita ja aknearpia, pienentää laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.

Hoito alkaa Tranquillity alkurentoutuksella jatkuen puhdistukseen. Ihollesi levitellään tehokas happokuorinta jonka vaikutusaikana hierotaan käsiä. Kasvoille ja kaulalle tehdään mikroneulaus ja lopuksi saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta rahoittavan peptiidinaamion vaikuttaessa.

Yin Your Skin Pro Gua Sha - kasvohoito 60 min 95€ | 75 min – 135 € | 90 min - 150€

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu kevyt öljypuhdistus, kasvovesi ja seerumi ihotarpeidesi mukaan. Hieronta tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja  Sileä-kasvoöljyllä.

60 min. hoidossa käydään läpi rintakehä, niska, hartiat, kaula ja kasvot.

75 min. hoidossa käydään läpi rintakehä niska, hartiat, kaula, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä.)

90 min. hoito sisältää gua shauksen rintakehästä päänahkaan lisäksi akupisteiden käsittelyn.

FACE LYMPHATIC DRAINAGE - KASVOLYMFA 60 min -89 €
LET THERE BE LIGHT - LED-VALOHOITO 40 MIN -75€ | 60 min - 95€

Led-valoterapia on ihoa luonnollisesti uudistava, kivuton ja turvallinen lääketieteellisesti tutkittu valohoito.

Käyttämämme Dermalux Flexillä  on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi LED-valolla voidaan hoitaa aknea, couperosaa, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita ja nopeuttaa ihon paranemista sekä kiinteyttää ihoa. Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti.  

60 min. hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus, kuorinta, jonka vaikutusaikana rentouttava päänhieronta ja kasvovesi, LED-valo (30 min), seerumi ja kasvohieronta sekä ihollesi valitut silmänympärys ja kasvovoiteet. Valohoidon vaikuttaessa hierotaan käsiä ja jalkoja antioksidanttisella ja ravitsevalla öljyllä.

40 min. hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus, kuorinta, kasvovesi, LED-valo (20 min) seerumi ja voiteen kevyt imeytyshieronta. Valohoidon vaikutusaikana hierotaan jalat.

LED VALO LISÄPALVELUNA KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ 30€ sisältäen jalkojen vyöhyketerapeuttisen hieronnan.

HUOM! HOITOON EI VOI LISÄTÄ MEKAANISTA PUHDISTUSTA.

LISÄPALVELUT KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

KULMIEN MUOTOILU                                                           10 MIN     15 €

SELÄN/ JALKOJEN/ KÄSIEN KUORINTA                      10 MIN     15€

MEKAANINEN PUHDISTUS                                                15 MIN.    15 €

ULTRAÄÄNI PUHDISTUS                                                      15 MIN  20€

GUA SHA KASVOHIERONTA                                               15 MIN      20 €

RIPSIEN VÄRJÄYS                                                                  15 MIN     20 €

KULMIEN VÄRJÄYS + MUOTOILU                                    15 MIN     20 €

RIPSET JA KULMAT + MUOTOILU                                    20 MIN     30 €

LED VALOHOITO SIS.  JALKAHIERONNAN                    20 MIN. 30 €

SELKÄHIERONTA                                                                     15 MIN.  20 €

PÄÄNHIERONTA                                                                        15 MIN. 20 €

NAKED MANICURE – sis. puhdistus, kynsien viilaus ja poleeraus, hieronta  30 MIN  40€

NAKED PEDICURE – sis. puhdistus, kynsien viilaus ja poleeraus, hieronta    30 MIN 40 €  

KASVOJEN SOKEROINTI:    1 ALUE   10 MIN  –  15€   / 2 ALUETTA  15 MIN-  20€. /   KOKO KASVOT      20 MIN  30€                                                                                                                                                                                                                      

JALAT JA KÄDET

Helliviä hoitoja käsille ja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI FEET RITUAL JALKAHOITO 90 MIN – 119 €

Lempi Feet Ritual jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys

Painaudu lämpimään hoitopetiin, kynttilänvalon loisteseen sekä tuudittavaan äänimaailmaan nauttimaan ihanasta jalkojen spahoidosta. Hoidossa jalkoja hemmotellaan rentouttavalla kylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Tämän jälkeen hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla ja siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Jaloille levitetään kosteuttava ja pehmentävä jalkanaamio, jonka vaikutusaikana lakatataan varpaankyntesi ja saat stressiä lievittävän päänhieronnan. Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoito toteutetaan  joko suomalaisella Unna Nordic ja Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjalla. Hoidossa käytetty kynsilakka saat mukaan kotiin.

LEMPI CLASSIC- JALKAHOITO 60 MIN -89€

Lempi Classic Feet- jalkahoito on jalkojen luonnollista hyvinvointia tukeva perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä jalkojenhieronnan.

Hoitoon voit halutessasi liittää varpaankynsien lakkauksen. +15€.

Hoito toteutetaan  joko suomalaisella Unna Nordic-luonnonkosmetiikkasarjalla tai marjojen voimaan luottavaan Ekopharma sarjaan. Molemmat sarjat ovat vegaanisia.

ESSE SOFT HANDS- KÄSIHOITO 40 MIN – 75 €

Kaunistava ja hemmotteleva hoito käsille ja kynsille. Kädet kuoritaan pehmeäksi kyynärvarteen saakka ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan ja kämmenille levitetään ravitseva naamio. Kädet ja käsivarret hierotaan ravitsevalla öljyllä, ja kynnet lakataan värittömällä hoitolakalla. Lopuksi kädet saavat silauksen ravitsevasta hoitovoiteesta. Hoidon jälkeen kynnet ovat kauniit ja kädet ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Hoito toteutetaan rentouttavassa wellnesspedissämme. Mukaan saat Esse-käsivoiteen.

 

 

 

.

Hoito toteutetaan probioottisella ja ekosertifioidulla Esse-sarjalla.

 

ESSE FOOT RELEASE- JALKAHEMMOTTELU 40 MIN – 75 €

Esse Foot Release-piparminttuhoito vapauttaa koko kehon jännitystä. Tämä stimuloiva jalkojen käsittely sisältää jalkakylvyn, jalkojen raspauksen, säärten ja jalkojen kuorinnan sekä rentouttavan hieronnan jalkanaamiolla.

Hoito on erittäin hyvä kuiville ja väsyneille jaloille, jalkojen kipuun ja jännitykseen sekä liikahikoiluun.

Hoito ei sovi raskaana oleville. Hoidossa käytetty jalkaraspi saat mukaan kotiin.

 

 

COMFORT HAND & FOOT RITUAL 120 MIN – 150 €

Comfort Hand & Foot Ritual on ylellinen ja rentouttava käsien ja jalkojen hemmotteluhoito, jossa hyödynnetään kuumia kiviä. 

Spapedikyyri sisältää rentouttavan jalkakylvyn ja ihoa silottavan kuorinnan jaloille ja säärille,kovettumia pehmentävän happokääreen, raspauksen, kynsien kosmeettisen hoidon, varpaankynnet saavat joko kiillotuksen tai värilakkauksen ja lopuksi saat rentouttavan jalkahieronnan ravitsevalla voiteella.

Spamanikyyrissä  viilataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat jonka jälkeen kädet ja käsivarret kuoritaan pehmeiksi ja kämmenille sivellään kosteuttava ja uudistava naamio. Kynnet saavat joko kiillotuksen tai valitsemasi värilakkauksen. Käsihoidon päätteeksi kädet saavat pitkän rentouttavaan käsihieronnan olkavarteen saakka.

Hoito huipentuu  loppurentoutukseen stressiä lievittävällä Tranquillity-öljyllä. Hoidossa rentoutetaan kehoasi käyttäen kuumia kiviä ja unimaailmaan tuudittava comfort zone tranquillitymusiikkia.

Hoito tehdään vegaanisilla  ja kestävän kehityksen mukaisesti valmistetulla sekä kansainvälisesti palkitulla Comfort Zone- spasarjalla.

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa. Teemme Shellac geelilakkauksia sekä sormiin että varpaisiin. 

Nettiajanvarauksesta löydät geelilakkaukset Shellac- geelilakkaus palvelut kohdasta.

Shellac Geelilakkaus UUSI                                                                                                                                                        45 min 50€

Hoidossa tehdään  uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon yhteydessä pyyhimme kädet kosteilla pyyhkeillä, hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi kynsinauhoille sivellään hoitavaa öljyä ja hierotaan kädet kosteuttavalla voiteella. 

Shellac Geelilakkaus HUOLTO                                                                                                                                               60 min 65€

Hoitoon sisältyy vanhan geelilakkauksen poisto + manikyyri + uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon lopuksi kuoritaan kädet ja poistetaan kuorinta lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Kynsinauhoille sivellään hoitavaa öljyä ja hierotaan kädet kosteuttavalla voiteella.                      

Shellac Pedicure NEW                                                                                                                                                                           75 min  90€                                                                                                                                                   

Hoitoon sisältyy virkistävä jalkakylpy, kovettumia pehmentävän naamion + raspauksen,  varpaankynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon lopuksi hierotaan jalat ravitsevalla jalkavoiteella.                    

Shellac Pedicure REFRESH                                                                                                                                                                   90 min 100€

Hoitoon sisältyy virkistävä jalkakylpy,vanhan geelilakkauksen poisto, kovettumia pehmentävän naamion + raspauksen,  varpaankynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon lopuksi kuoritaan sääret ja jalat ja kuorinta poistetaan lämpimillä pyyhkellä. Kynsille sivellään hoitavaa öljyä ja jalat hierotaan ravitsevalla jalkavoiteella.                

Shellac yksivärinen kestolakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä:                                                                 30 min  35€ 

Valitse vain haluamasi jalkahoito ja valitse tämän hoidon lisäpalveluksi. Löydät tämän nettiajanvaruksesta kohdasta shellac geelilakkaukset.

Shellac kestolakkauksen POISTO                                                                                                                                                    30 min 45€                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Hoitoon kuuluu geelilakkauksen poisto poistonesteellä.  Poistonesteen vaikuttaessa saat rentouttavan akupainantapäänhieronnan. Kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito sekä kynsiä vahvistavan hoitolakkauksen levitys sekä loppuvoide.                                

 

HOLISTISET HIERONNAT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia vanhaa itämaista viisautta.

LEMPI SIGNATURE HIERONTA 90 MIN - 135 € | 60 MIN - 95€

Lempi Day Span signature hieronta on kokonaisvaltainen hoito, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti. Hieronta tarjoaa sinulle uniikin hierontakokemuksen, joka räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. 

Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta; muun muassa Vietnamista jossa hyöddynnetään erilaisia hierontaliikkeitä kuten käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien syväsivelyjä,  yhdistäen tehokkaisiin shiatsupaineluihin Japanista, akupainantaan Kiinasta, kitkoihin ja venytyksiin Indonesiasta sekä kehoa lämmittäviin liikkeisiin Intiasta. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

90 MIN  | 135 € Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi ja suunnitellaan hoitoasi yhdessä. Hoito päättyy rentouttavaan päänhierontaan.

60 MIN |   95 € Hoito alkaa jalkapohjien puhdistuksella jatkuen kokovartalohierontaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HERBAL HEAVEN - YRTTINYYTTIHIERONTA 90 min - 135€

Kookosöljyn lämpö, hienovaraisesti valitut eteeriset öjyt sekä perinteinen aasialainen hieronta ja pehmoisten kangasnyyttien sisältämät yrtit rentouttavat lihasten kireyksiä, laukaisevat hellävaraisesti kehon kiputiloja ja jättävät jälkeensä energisen sekä uudistuneen olotilan.

Hoitovaikuikutuksiltaan erilaisia suomalaisia yrttejä sisältävien nyyttien sivelevää, venyttävää ja painelevaa hieronta yhdistettynä akupainantaan, vetreyttäviin venytyksiin sekä syvävaikutteiseen  aromaattiseen öljyhierontaan perustuvat vanhaan parannustraditioon. Kankaiset yrttinyytit tuntuvat iholla pehmeältä kuin pumpuli, ja voit löytää niiden lämpimän kosketuksen uumenista hienostuneita ja aistejasi hyveleviä tuoksuja kuten kamomillaa, minttua, sitruunamelissaa ja kuusenkerkkää.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HEALING STONES™ - jadekivihieronta 90 min – 135 €

Jade on puhtauden ja tyyneyden symboli. Tämä uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hoitoelämys hyödyntää sekä kuumia kiviä että kylmien jadekivien yhdistelmää, joka taspainoittaa kehosi yin ja yang ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.

Hoidossa hierotaan koko kehoa käsin että kivin ja lopuksi kehon energiakeskuksiin asetetaan lämpimät kivet, jotka vapauttavat hitaasti lämpöä.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

AROMAHIERONTA 60 MIN – 95 €

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

BALILAINEN HIERONTA 60 MIN – 95 €

Balilainen kokovartalohieronta on yksi laajimmalle levinnyt hoitomuoto Indonesiassa. Terapeuttinen hieronta on saanut vaikutteita Kiinan sekä Intian kulttuureista ja yhdistää muokkaavia sivelyitä, hellävaraisia venyttelyitä akupainantaa ja aromaterapiaa. Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä sekä avaa lihasjännityksiä.

RASKAUSHIERONTA 60 MIN – 95 €

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia , jotta Sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat.

Lempin raskaushieronta on erityisesti  raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä,  missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja,  keventämään raskaita jalkoja ja  samalla hoitaen ihoa ja mieltä.

GUA SHA FUSION - SELKÄHIERONTA 25 MIN 50€

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään koko selkä gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa tuinasta vaikutteita saaneen hierontaan. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

 

Ei sovi raskaana oleville.

HEAD HARMONY 25 MIN 50€

Nautinnollinen ja rentouttava pään alueen hoito. Tärkeimpien akupisteiden käsittelyä pehmein painalluksin ja hierovin ottein.

Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

 

Ei sovi raskaana oleville.

NECK NIRVANA - NISKA JA HARTIA HIERONTA 25 MIN 50€

Rentouttava ja mukava niskan, takaraivon ja hartioiden hieronta, jossa käytetään niin lihaksia kuin mieltäkin rauhoittavia tekniikoita. Hieronnassa hyödynnetään lihaksia lämmittäviä kuumia kiviä.

Ei sovi raskaana oleville.

SOKUSHINDO- JAPANILAINEN JALKAHIERONTA 25 min – 50 €

Kokonaisvaltainen hemmotteluhetki jaloille, joissa hyödyynetään  japanilaista vyöhyketerapiaa joka hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää jalkojen puhdistuksen lämpimillä kintailla sekä japanilaisen vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

VARTALOHOIDOT

BODY BY COMFORT ZONE

Ihoa ja kehoa uudistavia täsmähoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 75 MIN – 135 €

Puhdistava ja elvyttävä vartalohoito.

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

BODY RENEWAL TREATMENT 75 MIN – 135 €

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava sekä raskausarpia vähentävä vartalohoito.

Ihoa tasoittava, pehmentävä ja uudistava hoito, joka syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sopii kaikille! Vartalolle tehdään kaksoiskuorinta, jonka jälkeen iholle levitetään ravitseva Tamanu-öljyä sisältävä naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan pää. Lopuksi vartalolle tehdään vielä kiinteyttävä hieronta ravitsevalla voiteella.

Hoitoon kuuluu valitsemasi Comfort Zone vartalohoitotuote kotiin.

 

MOTHER TO BE TREATMENT 75 MIN – 135 €

Rentouttava vartalohoito odottaville ja uusille äideille.

Rentouttava hemmotteluhoito tulevalle äidille. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja olo sekä raskauden vaihe huomioiden. Hoitohemmottelu alkaa jalkalylvyllä sekä jalkojen ja säärten kuorinnalla jatkuen selän rentouttavalla hieronnalla. Vatsalle sivellään raskausarpia ehkäisevä tamanu-öljyä sisältävä naamio jonka vaikutuksen aikana saat nauttia turvotusta keventävästä jalkojenhieronnasta polviin saakka. Hoito kruunaa rentouttava  niska,-hartia, käsivarsi- ja käsienhieronta. Hoidon lopuksi poistetaan naamio lämpimillä kintailla ja vatsalle sivellään kosteuttava voide.

Hoitoon kuuluu valitsemasi Comfort Zone vartalohoito tuote kotiin.

3 IN 1 HOT & COLD TREATMENT 75 MIN – 135 €

Kolmivaiheinen intensiivinen, mikroverenkiertoa ja nesteitä liikkeelle laittava vartalohoito, jolla voidaan parantaa selluliittisen kudoksen aineenvaihduntaa. Hoito sopii myös raskaan tuntuisille ja helposti turvottaville jaloille.

Huomaat tuloksen jo yhden hoitokerran jälkeen.

Hoitoon kuuluu hoitotulosta ylläpitävä Comfort Zone tuote kotiin.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

MONTALCINO MUD TREATMENT 75 MIN – 135 €

 

Hoitoon kuuluu hoitotulosta ylläpitävä Comfort Zone vartalovoide kotiin.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

AYURVEDA HOIDOT

SHIROABHYANGA - KASVO & PÄÄNHIERONTA 45 min – 75 €

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi.

Hoidossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään pään ja kasvojen marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa hierotaan päätä, rintakehää, hartioita, niskaa ja kasvoja.

Hoito helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä.

Hoitoon kuuluu hellävarainen öljypuhdistus, hoitoveden ja öljyn levitys kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Hoidossa käytetään kasvoillesi luomulaatuisia öljyjä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.

 

AYURVEDIC YOGA MASSAGE -HIERONTA 75 MIN – 119 €

Ayurvedisessä joogahieronnassa avataan kehon kireyksiä syvävaikutteisilla vartalon öljyhieronnalla sekä raajojen venytyksillä ja hengitysharjoituksilla. Hoito päättyy rentouttavaan päänhierontaan ilman öljyä. Hoito on hermostoa ja mieltä rauhoittava kokonaisuus, jossa pääset lepäämään lämmitetylle hoitopedille ja hetken pois arjen huolista ja rasituksista. Joogahieronnan yksi oleellinen osa on hierojan avustuksella tehtävät ja hengityksen saattelemat venytykset, jotka ovat saaneet vaikutteita jooga-asanoista. 

PRANA ABHYANGA - ENERGISOIVA AYURVEDINEN HIERONTA 90 min –135€

Koko kehon intialainen energiahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet yhdistettynä marma eli energiapisteiden käsittelyyn vaivuttavat sinun syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo- koko keho ja mieli on rentoutunut.

Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue. Hoito huipentuu intialaisen kasvo- ja päänhierontaan (ilman öljyä).

Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

SPA-RITUAALIT

Ainutlaatuisia koko kehon hoitoja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi mieltä.

LEMPI SIGNATURE SPA RITUAL 150 MIN – 250 €

 Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tunne kuinka kehosi ja mielesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä. Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitonautintosi alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi hoitoon. Hoitosi jatkuu rentouttavalla koko vartalon hieronnalla lämmitetyllä aromaattisella öljyllä (45 min), jonka jälkeen saat nauttia hemmottelevasta kasvohoidosta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan. (60min) Hyvinvointihoitosi päättyy pehmentävään ja kaunistavaan jalkahoitoon (45min), jossa jalat kuoritaan, kynnet hoidetaan* ,kovettumat poistetaan ja jalkasi hierotaan kosteuttavalla voiteella.

Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys, jossa yhdistyy tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit ainutlaatuiseksi hoidoksi, joka tukee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Hoidossa käytetään suomalaista luonnonkosmetiikkaa ihosi hyväksi.

*Hoito ei sisällä kynsienlakkausta, halutessasi valitse lisäpalveluista.

 

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN – 165€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksoisnaamion sekä rentouttavan Comfort Touch hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

Hoito sisältää tuotelahjan mukaan kotiin.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

FOREST ESCAPE RITUAL 90 MIN – 165 €

Metsältä tuoksuva vartalo – ja kasvohoitorituaali 

Hoito vie sinun mielesi ja kehosi rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea, kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää syvävaikutteisen ja rentouttavan kokovartalohieronnan metsältä tuoksuvilla öljyllä ja voiteilla sekä kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa saat vielä rentouttavan päähieronnan.

Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

 Hoito sisältää tuotelahjan mukaan kotiin.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

ESSE FACE & BODY RITUAL 90 MIN – 165€

Rentouttava ja uudistava sparituaali Essen tuotteilla.

Essen Wellness hoidosta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen puhdistetaan jalkapohjat. Keholle tehdään energisoiva kuivaharjaus, jonka jälkeen seuraa koko kehon rentouttava hieronta probioottisella voiteella. Hoito päättyy kasvohoitoon sisältäen kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja antioksidanttisen hieronnan.Naamion vaikutusaikana hierotaan päätä.

Hoidossa käytetty kuivaharjauskinnas saat mukaan kotiin.

Hoidossa käytetään  Essen probioottista ja vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

 

Sopii myös raskaana oleville.

MOTHER & BABY RITUAL 90 MIN – 150€

Lempeä, rentouttava sparituaali odottaville äideille.

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito alkaa rentouttavalla päänahan käsittelyllä ja päättyy minikasvohoitoon, jossa kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan ja ihon tehokosteutuksen.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Vartaloa hierotaan tuoksuttomalla luomuöljyllä.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

SACRED STONES RITUAL 90 MIN – 150€

Lämmittävä, rentouttava ja rauhoittava  Sacred Stones- elämyshoito on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, intialainen öljyhieronta  lämpimillä kivillä vaivuttavat sinua syvään rentoutukseen.

Tunne luonnon tasaiseksi hiomat basalttikivet lempeänä lämpönä ja painona kehollasi ja antaudu rentouden tunteelle. Hieronta osuus tehdään kuumilla kivillä ja lämmitetyillä öljyllä. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännnityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin jolloin veri- ja imunestekierto lisäntyy ja aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta taspainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä ja purkaa jännityksiä parantaen sekä kehoa että mieltä.

Syvän rentoutumisen koet viimeistään kuumakivi-kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen saat vielä nauttia rentouttavasta päänhieronnasta. Hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus, kuorinta, kasvovesi sekä kasvoöljy.

 

 

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

TIBETAN SOUND RITUAL 90 MIN – 150 €

Stressiä lievittävä ja unenlaatua syventävä holistinen sparituaali

Tibetan Sound Rituaali on Lempi Day Span oma, kehon ja mielen yhteyden palauttava, stressiä lievittävä ja unen laatua syventävä holistinen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot ja ihanan hieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla.

Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Stressi katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle ja anna kehosi soida. Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi lämpönä vielä huomennakin.

Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon hieronnalla käyttäen voiteita ja öljyjä. Hoitoon sisältyy myös lämmittävät kuumat kivet sekä minikasvohoito ja rentouttava päänhieronta.

Hoidossa käytetään  vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

MUUT PALVELUT

Kaunistavia hoitoja arkeen ja juhlaan.

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40 € / 25 € (kasvohoidon yhteydessä)

RIPSIEN VÄRJÄYS 25 € / 20 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN VÄRJÄYS 20 € / 15 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN MUOTOILU 15 € / 10 € (kasvohoidon yhteydessä)

(Kasvohoidon yhteydessä, kirjoita ajanvarauskenttään. Ei löydy erillisenä hoitovaihtoehtona nettiajanvarauksesta.)

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa. Teemme Shellac geelilakkauksia sekä sormiin että varpaisiin.

Shellac Geelilakkaus UUSI                                                                                                                                                              45 min 55€

Hoidossa tehdään  uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon yhteydessä pyyhimme kädet kosteilla pyyhkeillä, hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi kynsinauhoille sivellään hoitavaa öljyä ja hierotaan kädet kosteuttavlla voiteella. 

Shellac Geelilakkaus HUOLTO                                                                                                                                                     60 min 68€

Hoitoon sisältyy vanhan geelilakkauksen poisto + manikyyri + uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon lopuksi sivellään kynsinauhoille hoitavaa öljyä ja hierotaan kädet kosteuttavalla voiteella.                      

Shellac Pedicure                                                                                                                                                                                 75 min  90€                                                                                                                                                   

  Hoitoon sisältyy virkistävä jalkakylpy, kovettumia pehmentävän naamion + raspauksen,  varpaankynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon lopuksi hierotaan jalat ravitsevalla jalkavoiteella.                    

Shellac Pedicure REFRESH                                                                                                                                                                          90 min 100€

Hoitoon sisältyy virkistävä jalkakylpy,vanhan geelilakkauksen poisto, kovettumia pehmentävän naamion + raspauksen,  varpaankynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä uusi yksivärinen CND Shellac geelilakkaus. Hoidon lopuksi hierotaan jalat ravitsevalla jalkavoiteella.                

Shellac yksivärinen kestolakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä:                                                                           30 min  35€ 

Shellac kestolakkauksen POISTO                                                                                                                                                             30 min 45€                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Hoitoon kuuluu geelilakkauksen poisto poistonesteellä.  Poistonesteen vaikuttaessa saat rentouttavan akupainantapäänhieronnan. Kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito sekä kynsiä vahvistavan hoitolakkauksen levitys sekä loppuvoide.                                

 

SUGARING -KARVANPOISTO SOKERILLA

Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla tai Alexandria -sokerituotteilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

SÄÄRISOKEROINTI 45 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 25 €

BIKINISOKEROINTI 35 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI HUOLTO (vain naisille) 55 €

KASVOT SOKEROINTI 30 €

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!

Kiitos tilaamisesta!

Lempi Day Spa tarjoaa upean hemmottelukokemuksen keskellä Helsinkiä ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi.

Katso ajanvaraus ja saapumisohjeet tästä.

YHTEYSTIEDOT

AUKIOLOAJAT

Day Spa

arkisin  klo 9 – 20

lauantaisin sopimuksen mukaan

Shop

Myymälän puolella palvelemme tuote-ja lahjakorttien asioissa shoppituntien aikana:

0