HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HOITOELÄMYKSIÄ, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia ihonhoitoelämyksiä, jotka hellivät kasvoja, kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla toteuttavat Lempi hoidot, ihon mikrobiomia tukevat probioottiset luomu Esse-hoidot, ekoluksusta iholle ja ripaus pariisilaista eleganssia ranskalaisella  Patyka-sarjalla  sekä kestävän kehityksen mukaiset ja vegaaniset hoidot palkitulla Comfort Zone- spasarjalla.

Näiden lisäksi voit luottaa vartaloasi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavan ja harmonian täyteiselle elämysmatkalle maailman eri kolkilta inspiraatioita saaneihin holistisiin hierontoihin, sparituaaleihin ja gua sha hoitoihin.

Täydennä hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä tai Yumi™ kestotaivutuksilla. Shellac geelilakkauksilla taas varmistat kauniit kynnet ympäri vuoden.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

 

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 7/2022

HUOM! Opiskelijoille tuotteet ja palvelut -10%. Alennus annetaan opiskelijakorttia vastaan.

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOIDOT

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

AKI- SYKSYN KAUSIHOITO 75 MIN 125€

Aki tarkoittaa syksyä japaniksi ja on Lempi Day Span syksyn kausihoito ja ainutlaatuinen elämys, jossa kehoa rentoutetaan shiatsukäsittelyllä jatkuen selänhierontaan käsillä ja kuumilla kivillä. Kasvohoidon idea on parantaa ihon hapenottokykyä ja siten lisätä luonnollista hehkua ihoon. Tämän teemme käyttämällä kirkastavia tuotteita ja kuivakuppausta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle yhdistettynä pään akupainantaan. Antioksidanttisen kuorintanaamion vaikutuksen aikana työskentelemme myös keuhkomeridiaanin eli yin energiakanavan kanssa, jonka vanhan japanilaisen perinteen mukaan liittyy syyskauteen. Hoidon lopuksi aktivoimme keuhkojen energiakanavan syvillä hengitysharjoituksilla joka vaikuttaa myös pallean ja ihoon tuoden uutta energiaa syksyysi.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI REFRESH - KASVOHOITO 45 min - 79€

Virkistävä ja uudelleen herättelevä pikakasvohoito kaikille ihotyypeille

Hoito sisältää yksilöllisesti ihosi tarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla tuotteilla. Hoidossa tehdään joko ultra-ääni syväpuhdistuksen tai ihon väriä ja nestekiertoa parantavan hieronnan.

Lempi Refresh on täydellinen valinta kun haluat nauttia spaelämyksestä edulliseen hintaan. Hoito sopii kaikenikäisille, myös teineille.

Tuotteina hoidossa käytetään suomalaista premium luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

LEMPI REMEDY - KASVOHOITO 60 MIN – 95 €

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Remedy -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet*. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Remedy-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään suomalaista premium luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito sisältää Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

* Sisältää tarvittaessa ihon mekaanisen puhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen.

 

LEMPI REJUVENATE - KASVOHOITO 75 MIN – 119 €

Elvyttävä ja kirkastava kasvohoito ikääntyvälle iholle.

Lempi Rejuvenate on aikuisen ihon tehohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Rejuvenate sopii iholle, jossa näkyvät ikääntymisen merkit esimerkiksi pigmenttiläiskien tai juonteiden muodossa. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä tuo siihen kimmoisuutta. Käytettävät tuotteet tukevat ikääntyvän ihon erityistarpeita. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Lempi Rejuvenate -hoidossa käytetään tuotesarjana metsän raikkautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito sisältää Lempi Day Span kiinteyttävän Signature hieronnan kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille. Naamion vaikutuksen aikana saat päänhieronnan ja rentouttavan käsienhieronnan.

Tuotteina hoidossa käytetään suomalaista premium luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Lempi Face Ritual - kasvohoito 90 min – 135 €

Uniikki kasvohoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Face Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa jalkojen puhdistuksella jatkuen rentouttavaan ja syvävaikutteiseen selänhierontaan. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja käsivarsia ja hoidon lopuksi jalkoja.

Tuotteina hoidossa käytetään suomalaista premium luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

Esse Express Experience - kasvohoito 30 min – 65 €

 Essen Express pikakasvohoidolla  ihosi ja mielesi pääsee tutustumaan Essen probioottisen maailmaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen. 

Esse Probiotic Experience - kasvohoito 60 min – 110 €

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito

Essen probioottinenkasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan. Lisäpalveluista voit valita hoitoon lisäksi mekaanisen tai ultraääni syväpuhdistuksen. Naamion vaikutusaikana tehdään yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

* Esse Safe Hands -käsien hemmotteleva hieronta

* Esse Foot Tension Release -jalkojen virkistävä hieronta tai

* Esse Scalp Release -päänahan rentouttava käsittely

Esse Signature Experience - kasvohoito 90 min – 135 €

Kokonaisvaltainen probioottinen kasvohoito.

Essen kasvohoito on ihoa tasapainottava, kosteuttava ja kirkastava kasvohoito, joka parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa, aktivoi kollageenin tuotantoa ja rauhoittaa stressaantunutta ja ärsyyntynyttä ihoa.

Hoidossa valittu tehoampulli varmistaa Essen hoitorituaalin mukaisen puhdistus,-hieronta- ja naamiotekniikoiden lisäksi, että ihoa hoidetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan hoidon aikana niin iho kuin mieli lepäävät.

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Naamion vaikutusaikana tehdään yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

* Esse Safe Hands -käsien hemmotteleva hieronta

* Esse Foot Tension Release -jalkojen virkistävä hieronta tai

* Esse Scalp Release -päänahan rentouttava käsittely

Esse Ultimate Experience- kasvohoito 120 min – 165 €

Ylellinen all inclusive kasvohoito päästä varpaisiin

Nauti nuorentuneesta, tasapainoisesta ihosta ja Esse Experience -hoidon kaikista eduista. Elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja muuttavat ihon mikrobiekosysteemiä eduksesi, tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.

Hoitoon laskeudutaan jalkakylvyllä ja selän uudistavalla kuorinnalla ja rentouttavalla hieronnalla. Kasvohoito jatkuu syvien hengityksien kautta pitkään rituaalimaisen puhdistukseen ja kuorintaan, jonka vaikutusaikana tehdään rentouttava päänhieronta ja käsienhieronta. Hoidon kohokohta on pitkän kaavan mukaan toteutettu Esse Sensitive tai Lifting -kasvohieronta, jonka vaikutuksia tehostetaan nesteitä poistavalla gua shalla tai kohottavalla imukuppi-terapialla. Silmien ympäryksille levitetään kirkastava silmänympärysnaamio, jonka vaikutusaikana tehdään silmiä rentouttava silmänympäryshieronta.

Vihreä Exclusion naamio luo hapettoman ympäristön, jossa probioottiampullin hyvät elävät mikrobit pääsevät lisääntymään ja vahvistamaan ihoasi. Kasvonaamion vaikutusaikana kuoritaan ja hierotaan jalat. Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

Patyka SWEET MOISTURE - Kasvohoito 45 min - 89€

Tehokosteuttava hoito janoiselle iholle

Elvyttävä keidas palkitsee etsijän makeansuloisilla herkuilla. Se tulvii lempeitä tuoksuja, virkistävää vettä ja pehmeitä kosketuksia. Ne kadottavat iholtasi kaiken kuivuuden ja kireyden. 

Hoito sisältää hellivän kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, sivelevää hierontaa ja hoitavia raaka-aineita. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan hartiahieronnan.

 

Patyka DETOX & RADIANCE - Kasvohoito 60 min -110€

Puhdistava ja kirkastava kasvohoito

Detox kasvohoito  johtaa pirskahtelevien hedelmäisten tuoksujen myötä pienille kauneustorkuille sitruunapuutarhaan, jossa välimeren keltainen aurinko kutittelee kasvoja. Herää levänneenä kypsien sitruunoiden virkistävään tuoksuun.

Hoito sisältää  kirkastavan hedelmähappokuorinnan ja kevyen ihohuokosten syväpuhdistuksen mekaanisesti. Jos on paljon puhdistettavaa, valitsethan kasvojen lisäpalveluista löytyvän mekaanisen/ ultraäänipuhdistuksen. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan hartiahieronnan.

Patyka FOUNTAIN OF YOUTH- kasvohoito 75 min - 135€

Kiinteyttävä, uudistava, silottava ja ravitseva tehohoito naisille

Ota elvyttävä kylpy vehreässä tarhassa, jonka siimeksessä piileksii elinvoimaisuuden, kauneuden ja naisellisen upeuden loputon lähde. Veden pinta läikehtii, tyyntyy lopulta peiliksi. Peilikuvasta katsovat uudistuneet kasvot.

Hoitoon sisältyy kasvojen kaksoispuhdistus, hedelmähapponaamio, seerumi, kasvojen, kaulan ja rintakehän hieronta, kiinteyttävä naamio ja loppuvoiteet.

 

COMFORT ZONE -DOUBLE PEEL HAPPOHOITO 45 min – 89 €

Nuorekasta ilmettä edistävä Double Peel hoito tuo iholle välitöntä kirkautta ja heleyttä. Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito, joka sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. Hoito on myös hyvä valinta ensimmäiseksi hoidoksi silloin, kun kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitaa. Valitse myös lisäpalveluista tarvittaessa mekaaninen puhdistus/ultraäänipuhdistus.

Hoidossa saat kokea Comfort Zone Tranquillity alkurentoutuksen, rituaalimaisen kasvojen puhdistuksen öljybalmilla sekä ihollesi valitut kuorinnat jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta ja käsien hieronnasta. Hoidon viimeistelee rentouttava Comfort Touch hieronta kasvoille ja rintakehälle sekä ihollesi valittu seerumi ja voide.

 

COMFORT ZONE -MIKRONEULAUSHOITO 70 min – 135 €

Mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa.

Hoitoon sisältyy  rentoutusrituaali Tranquillity- blendillä jatkuen kasvojenpuhdistukseen, ihotarpeiden mukaisesti valittu happokuorinta, mikroneulaus + ihotarpeiden mukainen- Comfort Zone ampulli, silmänympärys- ja kasvonaamio sekä lopuksi hoitovoiteet. Neulaus tehdään kasvoille ja kaulalle.

Yksi kerta heleyttää ja kosteuttaa ihon. Kollageenin ja elastiinin tuotannon aktivointiin ja sitä myöten ihon kirkastus ja kiinteytymiseen suositellaan sarjahoitoa 3-6 krt.

Jatkohoidot 60 min. 125€

COMFORT ZONE -PRO LIFT KASVOHOITO 75 min – 135 €

Kiinteyttävä kasvohoito 40+ naisille

Pro- Lift on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sisältää ihoa uudistavan Super peel -kaksoiskuorinnan maito- ja hedelmähapoilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen japanilaista kobido- teknikkaa hyödyntävä kohottavan kasvohieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

Silmänympärysten hoitoa voi ihanasti täydentää Sublime skin eye patch -naamiohoidolla +15€.

LET THERE BE LIGHT - LED-VALOHOITO 45 min – 75 €

LED-valoterapia on menetelmä, jossa käytetään näkyvästä ja infrapunavalosta sellaisia aallonpituuksia, joilla on todettu olevan ihoa parantavia vaikutuksia.
Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti. Dermalux Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi Flexillä saavutetaan monia kosmeettisia hyötyjä: mm. ihon uudistaminen, pigementtimuutosten ja punoituksen hoitoon.

Hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus ja kuorinta ja kasvovesi, LED-valo, seerumi ja voiteen imeytyshieronta. Valohoidon vaikuttaessa hierotaan käsiä ja jalkoja antioksidanttisella ja ravitsevalla öljyllä.

LISÄPALVELUT KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Mekaaninen- tai ultra-äänipuhdistus                       15 min  +20€

Mekaaninen- ja ultra-äänipuhdistus                        25 min  +25€

LED- valohoito kasvoille ja kaulalle                          15 min    +20€

LED-valohoito kasvoille ja kaulalle

sisältäen jalka- tai käsihieronnan                             25 min +25€

Selänkuorinta + kosteutus                                         15 min   +20€

Kestovärjäys ripset & kulmat                                     15 min    29€

Kulmien muotoilu pinsetillä                                        10 min  15€

tehoampullin imeyttäminen                                        15 min  20€

huuli & leukasokerointi                                                15 min  20€

Päänhieronta                                                                  15 min 20€

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta                        15 min 20€

 

 

JALAT JA KÄDET

Helliviä hoitoja käsille ja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI FEET RITUAL - SIGNATURE HOITO JALOILLE 90 MIN – 119 €

Lempi feet ritual on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan rentouttavalla ja aromaattisella suola-jalkakylvyllä. Tämän jälkeen hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla ja siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Jalat ja sääret kuoritaan pehmeäksi ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Jaloille sivellään ihoa kosteuttava ja nesteitä poistava jalkanaamio*, jonka vaikutusaikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan ja  kaunistavan värilakan varpaankynsiin.

Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan aromaattisella öljyllä, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

LEMPI HAND RITUAL -KAUNISTAVA KÄSIHOITO 60 MIN – 89 €

Kaunistava ja hemmotteleva hoito käsille ja kynsille. Kädet kuoritaan pehmeäksi olkavarteen saakka ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan ja kämmenille levitetään ravitseva naamio. Kädet ja käsivarret hierotaan ravitsevalla öljyllä, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoito huipentuu kynsien lakkaukseen valisemallasi kynsilakalla, jonka kuivumisaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta. 

Hoito toteutetaan suomalaisella luonnonkosmetiikalla rentouttavassa wellnesspedissämme. 

 

LEMPI CLASSIC FEET 60 MIN – 89 €

Lempi Classic Feet on klassinen jalkahoito, missä hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.

Hoitoon sisältyy rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto veitsellä, raspaus sekä kynsien ja kynsinauhojen siistiminen viilalla ja poralla.  Hoitokokemuksesi kruunaa jalka- ja säärihieronta öljyllä, jossa yhdistyy rytminen hieronta ja akupisteiden painelut. Lopuksi jalkasi saavat vielä silauksen ravitsevasta jalkavoiteesta ja jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Hoidossa käytetty jalkaraspi saat mukaan kotiin. Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja  suomalaisia luonnonkosmetiikan tuotteita.

Lisäpalveluna:
varpaankynsien lakkaus hoidon yhteydessä +15€

LEMPI CLASSIC HANDS 25 MIN – 50 €

Lempi Classic Hands on klassinen käsihoito, missä hoidetaan kynnet ja käsien iho.

Hoitoon sisältyy kynsien viilaus, kevyt kynsinauhojen hoito ja kynsien lakkaus. Lopuksi kätesi saavat silauksen ravitsevalla voiteella ja kätesi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat. Hoidossa käytetään erityisesti käsille suunniteltuja  suomalaisia luonnonkosmetiikan tuotteita.

COMFORT HAND & FOOT RITUAL 90 MIN – 135 €

Comfort Hand & Foot Ritual on ylellinen ja rentouttava käsien ja jalkojen hemmotteluhoito, jossa hyödynnetään kuumia kiviä.

Spapedikyyri sisältää rentouttavan jalkakylvyn ja ihoa silottavan kuorinnan jaloille ja säärille, raspauksen, kynsien kosmeettisen hoidon sekä rentouttavan jalkahieronnan ravitsevalla voiteella. Kädet ja käsivarret kuoritaan pehmeiksi ja kämmenille sivellään kosteuttava ja uudistava naamio. Hoito huipentuu pitkään rentouttavaan käsihierontaan olkavarteen saakka sekä loppurentoutukseen stressiä lievittävällä Tranquillity-öljyllä.

Hoito tehdään vegaanisilla  ja kestävän kehityksen mukaisesti valmistetullaa sekä kansainvälisesti palkitulla Comfort Zone- spasarjalla.

Huom! Hoito ei sisällä lakkausta. Halutessasi lakkauksen, valitse se lisäpalveluista.

COMFORT SPECIALIST PEDICURE 45 MIN -79€

Comfort Specialist- pedikyyri alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja kuorinnalla,  jonka jälkeen jaloille levitetään kovettumia pehmentävän happoja sisältävän geelin ja jalat kääritään kääreseen. Vaikutusuajalla lyhennetään ja viilataan kynnet muotoon ja siistitään kynsinauhat.  Kääret poistetaan ja jalkapohjia raspataan. Hoitokokemuksesi kruunaa hemmotteleva Qhaqoi jalkahieronta, joka on saanut inspiraationsa Andien lääketieteestä. Lopuksi levitetään kynsille hoitoöljy ja kosteuttava voide hierotaan jalkoihin. 

Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja tuotteita. Comfort Zone on vegaaninen spasarja, joka valmistaa tuotteitaan kestävän kehityksen mukaan.

COMFORT SPECIALIST MANICURE 45 MIN – 65 €

Hand Specialist on kaunistava, kirkastava ja pehmentävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu käsivarsien ja käsien puhdistus ja kuorinta,  uudistava savinaamio kämmenille sekä kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito. Hoitokokemuksesi kruunaa Qaqoi-käsienhieronta käsivoiteella. Kynnet kiillotetaan ja lopuksi kynnet saavat silauksen hoitavasta kynsiöljystä. Hoidossa käytetty kynsiviila saat mukaan kotiin.

Hoidossa käytetään erityisesti käsille suunniteltuja tuotteita. Comfort Zone on vegaaninen spasarja, joka valmistaa tuotteitaan kestävän kehityksen mukaan.

ESSE FOOT RELEASE - VIRKISTÄVÄ JALKAHIERONTA 25 MIN –50 €

Esse Foot Release-piparminttuhoito vapauttaa koko kehon jännitystä. Tämä stimuloiva jalkojen käsittely sisältää jalkakylvyn, uudistavan  kuorinnan sekä rentouttavan hieronnan jalkanaamiolla.

Hoito on erittäin hyvä kuiville ja väsyneille jaloille, jalkojen kipuun ja jännitykseen sekä liikahikoiluun.

Hoito ei sovi raskaana oleville.

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa. Teemme Shellac geelilakkauksia sekä sormiin että varpaisiin.

Hoidon yhteydessä pyyhimme kädet/jalat kosteilla pyyhkeillä, hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi  saat silauksen hoitavasta voiteesta. Hoitaessamme kädet saat istua mukavassa nojatuolissa lämpöpakkaus hartioillasi. Varpaiden shellac toteutetaan rentouttavassa wellness-pedissämme.

Geelilakkauksen huollossa vanha geelilakkaus poistetaan poistonesteellä ja lapuilla, jonka vaikutusaikana saat rentouttavan akupainantahieronnan jalkapohjiin. Kynnet ja kynsinauhat siistitään ja lakataan uusi geelilakkaus ja lopuksi saat  silauksen hoitavasta voiteesta.

Shellac kestolakkaus: Uusi lakkaus 69€ / ranskalainen 75€ / huolto 79€
Shellac kestolakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä: Uusi lakkaus 35€ /ranskalainen 45€/ huolto 50€ 

Shellac kestolakkauksen poisto 20€ / muualla tehty geelilakkauksen poisto 30€    

 

LISÄPALVELUT JALKA- JA KÄSIHOIDON YHTEYDESSÄ

Varpaankynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä                                   +12€

Sormenkynsien lakkaus käsihoidon yhteydessä                                      +12€

Kynsien lakkaus muun hoidon yhteydessä                               +15 min  +25€

Shellac geelilakkaus varpaankynsiin                                           30 min  +35€

geelilakkauksen poisto                                                                   15 min   +20€

Päänhieronta                                                                                    15 min   +20€

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta                                            15 min  +20€

Selänkuorinta + hieronta                                                                15 min +20€

HOLISTISET HIERONNAT

Kokonaisvaltaiset hieronnat laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä ja saa sinut voimaan hyvin.

HEALING STONES™- jadekivihieronta 90 min – 150 €

Jade on puhtauden ja tyyneyden symboli. Tämä uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, hyödyntää sekä kuumia kiviä että kylmien jadekivien yhdistelmää, joka taspainoittaa kehosi yin ja yang ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hoidossa hierotaan koko kehoa käsin että kivin ja lopuksi kehon energiakeskuksiin asetetaan lämpimät kivet, jotka vapauttavat hitaasti lämpöä ja saat vielä mieltä rentouttavan kasvo- ja päänhieronnan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

DEEP TOUCH™ - SYVÄKUDOSHIERONTA 60 min – 95 € | 90 min - 135€

Lempi Day Span syväkudoshieronta on kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa hyöddynnetään käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien liukuvoimaa yhdistäen tehokkaaseen akupainantaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

AROMAHIERONTA 60 MIN – 95 € | 90 min -135€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan.

Pidemmässä hoidossa saat nauttia rentouttavasta jalkakylpystä ja kasvojen ja pään akupainantahieronnasta.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

RASKAUSHIERONTA 60 MIN – 95 € | 90 MIN - 135€

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia , jotta Sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat.

Lempin raskaushieronta on erityisesti  raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä,  missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja,  keventämään raskaita jalkoja ja  samalla hoitaen ihoa ja mieltä.

Pidemmässä hoidossa nautit ensin jalkakylvystä ja hoidon lopussa rentouttavasta päänhieronnasta. 

 

BALILAINEN HIERONTA 60 MIN – 95 € | 90 min - 135€

Balilainen kokovartalohieronta on yksi laajimmalle levinnyt hoitomuoto Indonesiassa. Terapeuttinen hieronta on saanut vaikutteita Kiinan sekä Intian kulttuureista. Se on kokonaisvaltainen hierontamuoto, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti. Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä sekä avaa lihasjännityksiä. Pidemmässä hoidossa saat nauttia rentouttavasta jalkakylvystä sekä hoidon päätteeksi rentouttavasta kasvo- ja päänhieronnasta (ilman öljyä).

​Hieronnassa käytetään erilaisia hierontaliikkeitä sekä niiden yhdistelmiä kuten shiatsupaineluita, venytyksiä, kämmenpainoja, sivelyitä, vääntöjä sekä kitkoja. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

PRO SLEEP TREATMENT™- rauhoittava hieronta 60 MIN – 95 €

Pro Sleep Treatment on ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä pää- ja vartalohieronta. Tähän edistykselliseen hoitoon yhdistyvät ylellinen Comfort Zone Tranquillity-öljy sekä tähän tarkoitukseen kehitetty taustamusiikin ja hierontatekniikan yhdistelmä, joka syvärentouttaa elimistöä ja parantaa unenlaatua. Hoidossa käytetään myös suuria siveltimiä, joiden höyhenenkevyt kosketus vaivuttaa täydelliseen rentoutumisen tilaan.

AYURVEDAHIERONTA 60 min – 95 € | 90 min - 135€

Lempi Day Span Abhyanga on perinteinen ayurvedinen hieronta, jossa kehoa hierotaan hellästi keinuttavilla ja sivelevillä liikkeillä yhdistettynä pranaa vahvistavaan marmapisteiden käsittelyyn. Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue. Pidemmässä hoidossa saat jalkakylvyn ja intialaisen päänhieronnan ilman öljyä. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

HEAD HARMONY - KASVO & PÄÄNHIERONTA 45 min – 79 €

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova kasvo- ja päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi. Hoidossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään pään marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään kasvoillesi luomulaatuisia öljyjä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.

Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

SOKUSHINDO- JAPANILAINEN JALKAHIERONTA 45 min – 65 €

Kokonaisvaltainen hemmotteluhetki jaloille, joissa hyödyynnetään  japanilaista vyöhyketerapiaa joka hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää magnesium jalkakylvyn ja japanilaisen vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

SOUL VIBRATION - ÄÄNIMALJARENTOUTUS 45 min – 65 €

Soul Vibration On Lempi Day Span oma, kehon ja mielen yhteyden palauttava, stressiä lievittävä ja unen laatua syventävä holistinen hoito. Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Stressi katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle ja anna kehosi soida. Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi lämpönä vielä huomennakin.

Äänimaljarentoutuksen huomion kohteena ovat sekä keho että mieli. Opiskelemassani Peter Hess-äänirentoutusmetodissa ei puhuta varsinaisesti hoitamisesta vaan terveen huomioimisesta ja vahvistamisesta. Hoidossa saat levätä lämmitetyssä wellnesspedissämme, jossa äänimaljat soitetaan vaatetulla kehollasi kevyesti pehmeällä malletilla. Tule kokemaan tämä mieltä kohentava kokemus.

 

VARTALOHOIDOT

BODY STRATEGIST BY COMFORT ZONE

Ihoa ja kehoa uudistavia täsmähoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

BODY RENEWAL TREATMENT 90 MIN – 150 €

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava sekä raskausarpia vähentävä vartalohoito.

Ihoa tasoittava, pehmentävä ja uudistava hoito, joka syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sopii kaikille! Vartalolle tehdään kaksoiskuorinta, jonka jälkeen iholle levitetään ravitseva Tamanu-öljyä sisältävä naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan pää. Lopuksi vartalolle tehdään vielä kiinteyttävä hieronta ravitsevalla voiteella.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 90 MIN – 150 €

Puhdistava ja elvyttävä vartalohoito.

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

MOTHER TO BE TREATMENT 75 MIN – 135 €

Rentouttava vartalohoito odottaville ja uusille äideille.

Rentouttava hemmotteluhoito tulevalle äidille. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja olo sekä raskauden vaihe huomioiden. Hoitohemmottelu alkaa selän hieronnalla jatkuen  jalkojen kuorinnalla ja pitkällä jalkojen hieronnalla. Vatsalle sivellään raskausarpia ehkäisevä tamanu-öljyä sisältävä naamio jonka vaikutuksen aikana saat nauttia niska,-hartia ja päänhieronnasta. Hoidon lopuksi poistetaan naamio lämpimillä kintailla ja vatsalle sivellään kosteuttava voide.

3IN1 TREATMENT 75 MIN – 135 €

Intensiivinen, mikroverenkiertoa ja nesteitä liikkeelle laittava vartalohoito, jolla voidaan parantaa selluliittisen kudoksen aineenvaihduntaa. Hoito sopii myös raskaan tuntuisille ja helposti turvottaville jaloille. Hoidon aluksi hoidettavat alueet (yleensä sääret, reidet, pakarat ja vatsa) saavat kuorinnan, jonka jälkeen ne kääritään eteerisiä öljyjä sisältävään kääreeseen. Vaikutusajalla nautitaan rentouttavasta pään- ja dekolteen hieronnasta. Lopuksi koko vartalo hierotaan hoitoa tehoastavalla voiteella.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

Cellulite Wrap Treatment 60 MIN – 95 €

Intensiivinen, mikroverenkiertoa ja nesteitä liikkeelle laittava vartalohoito, jolla voidaan parantaa selluliittisen kudoksen aineenvaihduntaa. Hoito sopii myös raskaan tuntuisille ja helposti turvottaville jaloille. Hoidon aluksi hoidettavat alueet (yleensä sääret, reidet, pakarat ja vatsa) saavat kuorinnan, jonka jälkeen ne kääritään eteerisiä öljyjä sisältävään kääreeseen. Vaikutusajalla nautitaan rentouttavasta pään- ja dekolteen hieronnasta. Lopuksi koko vartalo hierotaan hoitoa tehoastavalla voiteella.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

Montalcino Mud Treatment 60 MIN – 95 €

Tehokkaasti puhdistava ja vartaloa muokkaava hoito, jossa käytetään Montalcino mutaa. Montalcinon mudalla on kuonaa ja nesteitä poistava vaikutus ja se tehostaa kehon luonnollisia puhdistautumisprosesseja, auttaa myös selluliitin torjumisessa. Vartalon pulmakohdat kuoritaan, jonka jälkeen iholle hierotaan Montalcino mutanaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan pää. Lopuksi naamio poistetaan ja vartalolle levitetään hoitotulosta tukeva voide.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

Vital Bust Treatment 45 MIN – 79 € | 25 MIN -50€

Kiinteyttävä, ravitseva ja ihon elastisuutta palauttava hoito rintakehälle.

Ideaali hoito auringonoton jälkeen, asiakkaalle jotka ovat keskellä painohallinta-ohjelmaa sekä palauttavana hoitona imetyksen jälkeen.

Pidemmässä hoidossa aloitetaan rentouttavalla Tranquillity-alkurentoutusrituaalilla jatkuen 

BACK & NECK TREATMENT 45 MIN – 79 € | 25 MIN -50€

Intensiivinen hoito, joka on tarkoitettu rentouttamaan pään, niskan, selän ja hartioiden aluetta.

Pidempi hoito alkaa Tranquillity™ -rentoutuksella jatkuen selän kuorintaan, jota poistetaan kosteilla pyyhkeillä. Tämän jälkeen koko selälle levitetään keltaista save sisältävä naamio, jonka vaikutus tehostetaan tui-na hieronnalla. Naamio jätetään vaikuttamaan selkään ja samalla saat nauttia rentouttavasta päänahanhieronnasta. Hoito huipentuu lihaksia rentouttavaan selkähierontaan aromaattisella öljyllä ja lopuksi levitellään lihaksia lämmittävä Arnica-voide tarvitsemillesi alueille. Hoito kirkastaa selän ihon ja rentouttaa tehokkaasti lihaksia.

Lyhyempi hoito sisältää Tranquillity™ -alkurentoutuksen, selän öljyhieronnan ja lihaksia lämmittävän Arnica-uutetta sisältävän voiteen levittämisen hoidettavalle alueelle.

Tämä hoito ei sovi raskauden aikana eikä imeytyksen aikana otettavaksi.

SPA-RITUAALIT

Ainutlaatuisia koko kehon hoitoja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi kasvoja ja mieltä.

LEMPI SIGNATURE RITUAL 150 MIN – 250 €

 Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tunne kuinka kehosi ja mielesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitonautintosi alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi hoitoon. Hoitosi jatkuu rentouttavalla koko vartalon hieronnalla lämmitetyllä aromaattisella öljyllä (45 min), jonka jälkeen saat nauttia hemmottelevasta kasvohoidosta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan. (60min) Hyvinvointihoitosi päättyy pehmentävään ja kaunistavaan jalkahoitoon (45min), jossa jalat kuoritaan, kynnet hoidetaan* ,kovettumat poistetaan ja jalkasi hierotaan kosteuttavalla voiteella. 

Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys, jossa yhdistyy tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit ainutlaatuiseksi hoidoksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Hoidossa käytetään suomalaista luonnonkosmetiikkaa ihosi hyväksi.

 *Hoito ei sisällä kynsienlakkausta, halutessasi valitse lisäpalveluista.

 

FOREST ESCAPE RITUAL 90 MIN – 165 €

Hoito vie sinun mielesi ja kehosi rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea, kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kuumakivi-kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio.

Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

 

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN – 165€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

ESSE WELLNESS RITUAL 90 MIN – 165€

MatkaaTämä ylellinen ja ainutlaatuinen kehoa rentouttava elämyshoito sertifioidulla probioottisella eteläafrikkalaisella Esse Organic luomutuotteilla sisältää vartalon kuivaharjauksen ja Esse signature hieronnan vartalolle kiinteyttävällä probioottisella voiteella. Hoitokokemuksen kohokohta on kosteuttava kasvohoito, joka sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

HUOM! Soveltuu myös raskaana oleville.

MOTHER & BABY RITUAL 90 MIN – 159€

Lempeä, rentouttava sparituaali odottaville äideille.

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito huipentuu minikasvohoitoon, jossa kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan ihon tehokosteutuksen ja hellän hieronnan.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta. Hoidossa käytetään raskauden aikana sopivia kasvojenhoitotuotteita. Vartaloa hierotaan tuoksuttomalla luomuöljyllä.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

AYU GLOW RITUAL 90 min - 159€

Ayu Glow  sparituaali on elinvoimaa antava, aineenvaihduntaa ja kiinteyttä parantava koko kehon edistyksellinen anti-age hoito. 

Hoito vie sinua virkistävälle aistimatkalle Indonesian paratiisisaarelle, Balille. Pulahda mereen virkistävälle aamu-uinille ja nauti kiirettömästä joogahetkestä aurinkoisella rannalla. Anna merisuolan puhdistavan viisauden kuoria iholtasi pois kaikki vanha ja tarpeeton. Tilalle saat pehmeyttä, kosteutta ja uutta energiaa.

Vartalo kuoritaan merisuolaa ja Balin rikkaasta luonnosta saatujen kasvien ainesosilla. Virkistävän suihkun selkää hierotaan öljyllä ja vartalolle imeytetään tehokkain hierontaliikkein kiinteyttävä hoitovoide. Lopuksi käsitellään vielä jalat ja kädet rentouttavilla venytysliikkeillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan sekä hierotaan käyttäen liftaavia teknikoita sekä rauhottavia sivelyitä  tehden sitä raikkaan ja terveellisen näköisen. Olo on hoidon jälkeen uudistunut ja energinen.

Hoidossa käytetään suomalaista Ayu Organics luonnonkosmetiikkasarjaa. 

 

TIBETAN SOUND RITUAL 90MIN – 135 €

Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot ja ihanan hieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla. Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon hieronnalla käyttäen voiteita ja öljyjä. Hoitoon kuuluu myös rentouttava päänhieronta.

Hoidossa käytetään  vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

COMFORT HAND & FOOT RITUAL 90 MIN – 135 €

Comfort Specialist Ritual on ylellinen ja rentouttava käsien ja jalkojen hemmotteluhoito, jossa hyödynnetään kuumia kiviä.

Spapedikyyri sisältää rentouttavan jalkakylvyn ja ihoa silottavan kuorinnan jaloille ja säärille, raspauksen, kynsien kosmeettisen hoidon sekä rentouttavan jalkahieronnan ravitsevalla voiteella. Kädet ja käsivarret kuoritaan pehmeiksi ja kämmenille sivellään kosteuttava ja uudistava naamio. Hoito huipentuu pitkään rentouttavaan käsihierontaan olkavarteen saakka sekä loppurentoutukseen stressiä lievittävällä Tranquillity-öljyllä.

Hoito tehdään vegaanisilla  ja kestävän kehityksen mukaisesti valmistetullaa sekä kansainvälisesti palkitulla Comfort Zone- spasarjalla.

Huom! Hoito ei sisällä lakkausta. Halutessasi lakkauksen, valitse se lisäpalveluista.

GUA SHA HOIDOT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia itämaista viisautta.

LEMPI GUA SHA RITUAL - 2 TUNTIA 165€

Kokonaisvaltainen  gua sha sparituaali sisältäen minikasvohoidon.

Gua Sha  Ritual on täysin uniikki hoitokokonaisuus kasvoille ja keholle, joka vaalii kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi. Hoito tähtää ihon terveyteen ulkoa sisäänpäin, ja siinä yhdistyvät kaksi hierontateknikkaa, mukaan lukien gua sha, jotka helpottavat lihasjännitystä, tukevat lymfaattista virtausta ja vähentävät turvotusta.

Hoito sisältää kokovartalohieronnan lisäksi minikasvohoidon ihotarpeitesi mukaisella puhdistuksella, kuorinnalla, seerumilla, öljyllä ja lopputuotteilla.

Yin Your Skin Pro Gua Sha - hoito 75 min – 135 € | 90 min - 150€

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu kevyt öljypuhdistus, kasvovesi ja seerumi ihotarpeidesi mukaan. Hieronta tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja  Sileä-kasvoöljyllä, jossa käydään läpi rintakehä, kaula, niska, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä)

GUA SHA FUSION - YLÄVARTALOHOITO 45 MIN 79€

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään hoidettavaa aluetta gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa ja perinteistä tui-na hierontaa kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

45 minuuttisessa hoidossa käsitellään selkää, niskaa, rintakehää, hartioita ja päätä.

 

 

 

Ei sovi raskaana oleville.

MUUT PALVELUT

Kaunistavia hoitoja arkeen ja juhlaan.

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40 € / 25 € (kasvohoidon yhteydessä)

RIPSIEN VÄRJÄYS 25 € / 20 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN VÄRJÄYS 20 € / 15 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN MUOTOILU 15 € / 10 € (kasvohoidon yhteydessä)

(Kasvohoidon yhteydessä, kirjoita ajanvarauskenttään. Ei löydy erillisenä hoitovaihtoehtona nettiajanvarauksesta.)

YUMI™ LASHES & BROWS - KESTOTAIVUTUKSET & LAMINOINNIT

Sinulle, joka kaipaat ripsiin kaarevuutta ja näyttävyyttä sekä kulmien korostamista luonnollisesti.

YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Hoitoon ei tarvitse varautua mitenkään etukäteen. Suositeltavaa olisi tulla käsittelyyn ilman ripsiväriä, mutta ei ole välttämätöntä. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys. Ripset pysyvät kauniin kaarevina 8–12 viikkoa.

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

RIPSET JA KULMAT 90 min (sis. värjäyksen) 135 €

RIPSET 75 min (sis. värjäyksen) 95 €

KULMAT 45 min (sis. värjäyksen) 65 €

SUGARING -KARVANPOISTO SOKERILLA

Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla tai Alexandria -sokerituotteilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

SÄÄRISOKEROINTI 45 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 25 €

BIKINISOKEROINTI 35 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI HUOLTO (vain naisille) 55 €

KASVOT SOKEROINTI 30 €

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa. Teemme Shellac geelilakkauksia sekä sormiin että varpaisiin.

Hoidon yhteydessä pyyhimme kädet/jalat kosteilla pyyhkeillä, hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi  saat silauksen hoitavasta voiteesta. Hoitaessamme kädet saat istua mukavassa nojatuolissa lämpöpakkaus hartioillasi. Varpaiden shellac toteutetaan rentouttavassa wellness-pedissämme.

Geelilakkauksen huollossa vanha geelilakkaus poistetaan poistonesteellä ja lapuilla, jonka vaikutusaikana saat rentouttavan akupainantahieronnan jalkapohjiin. Kynnet ja kynsinauhat siistitään ja lakataan uusi geelilakkaus ja lopuksi saat  silauksen hoitavasta voiteesta.

Shellac kestolakkaus: Uusi lakkaus 65€ / ranskalainen 70€ / huolto 79€
Shellac kestolakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä: Uusi lakkaus 35€ /ranskalainen 45€/ huolto 50€ 

Shellac kestolakkauksen poisto 20€ / muualla tehty geelilakkauksen poisto 30€    

 

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

0