HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HEMMOTTELUHOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Me Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimastamme muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat Lempi Organic-hoidot, aistilliset [comfort zone] -sarjan spa-hoidot, vuodenaikojen mukaan vaihtuvat kausihoidot, hellävaraiset sokeroinnit sekä erilaiset holistiset hoidot. Lisäpalveluilla täydennät muita hoitoja;  kestovärjäyksellä saat ilmettä silmiin ja kulmiin ja geelilakkauksella taas varmistaa kauniit kynnet ympäri vuoden. Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon ja mieleen.

Hoitohinnasto on päivitetty 1.5.2020 

KAUSIHOIDOT

DIGITAL DETOX – KESÄN KAUSIHOITO  75 MIN 95€

Anna kehon saada tarvittava tauko digitaalimaailmasta. Digitaalinen tauko on kesän kausihoito ja ainutlaatuinen elämys, jossa hierotaan jalkoja, selkää, niskaa, käsivarret, kädet, pää ja silmät. Kaikki on suunniteltu antamaan kehollesi uutta energiaa ja antamaan päivittäin käyttämäsi lihasryhmille digitaalimaailmassa rentouttavan hoidon. Hoitoon kuuluu myös mini kasvohoito johon kuuluu kasvojen pintapuhdistus, kuorinta ja naamio. 

Kesän kausihoito on voimassa elokuun loppuun.

KASVOHOIDOT

LEMPI ORGANIC HETKI KASVOHOITO 60 MIN 89€

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Hetki -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Tämä hoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään joko ihon mikrobiomia tukevaa Esse-sarjaa tai suomalaista premium-luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito sisältää Lempi Day Span Signature Gua sha hieronnan kasvoille sekä käsienhieronnan.

LEMPI ORGANIC RATKAISU KASVOHOITO 75 MIN 110€

Yksilöllinen kasvohoito ratkaisemaan erilaisia ihon haasteita

Lempi Organic Ratkaisu on ihon yksilölliset tarpeet huomioiva hoito, joka räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta.  Kokonaisuutena Lempi Organic Ratkaisu on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Tuotesarjoina hoidossa käytetään joko ihon mikrobiomia hoitavaa Esseä tai kotimaista luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia.

Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen/ ultraäänipuhdistuksen ja Lempi Day Span Signature kasvohieronnan tai tasapainottavan lymfahoidon. Naamion vaikutusaikana saat mieltä rentouttavan päänhieronnan.

 

LEMPI ORGANIC LUMOUS KASVOHOITO 90 MIN 135€

Yksilöllinen anti age -vaikutteinen kasvohoito

Lempi Organic Lumous on anti age -vaikutteinen hoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Lempi Organic Lumous -hoidossa käytetään tuotesarjoina joko ihon mikrobiomia vahvistavaa Esseä tai metsän raikkautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito sisältää Lempi Day Span kiinteyttävän Signature kasvohieronnan sekä pää- ja käsihieronnan.

[COMFORT ZONE] CLASSIC 60 MIN 98€

Täydellinen ja yksilöllisten ihotarpeiden mukainen [comfort zone] Classic -kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys iholle, keholle ja mielelle. Hoito alkaa Tranquility-alkurentoutusrituaalilla ja jatkuu kasvojen puhdistukseen ja kuorintaan. Tämän jälkeen hoito ja käytettävät tuotteet räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Hoito voidaan tehdä puhdistavana, rauhoittavana, kosteuttavana  tai elvyttävänä.

Hoito tehdään palkitun [comfort zone] -sarjan tuotteilla.

[COMFORT ZONE] HORMONE AGING™  75 MIN 145€

[comfort zone] Hormone Aging™-kasvohoito on suunniteltu lievittämään erilaisia ihossa ja kehossa näkyviäikääntymisen merkkejä. Hoito vastaa tehokkaasti ihon ohenemiseen, kuivuuteen, haurauden tuntuun ja kimmoisuuden heikkenemiseen – mutta hellii myös mieltä. Hoidossa hyödynnetään kahta erityyppistä hierontatekniikkaa, jotka aktivoivat solujen uusiutumista ja saavat ihon tuntumaan seesteisen elinvoimaiselta. Hoitoon kuuluu ihoa uudistava C-vitamiini-hedelmähappohoito kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille sekä liftaava peptidi-erikoisnaamio kasvoille. Myös kädet, käsivarret, hartiat, decoltee ja päänahka saavat hieronnan tämän hoidon aikana.

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

UNELMA JALKAHOITO 90 MIN 119€

Lempi Day Span Unelma on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys luonnonkosmetiikalla. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella jalkakylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Siistitään kynnet ja poistetaan kovettumat. Hoidossa saat halutessasi lakkauksen Nailberry- kynsilakalla jota seuraa kosteuttava jalkanaamio, jonka vaikutusaikana saat rentouttavan päänhieronnan. Hoito huipentuu japanilaiseen vöyhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Lisäpalveluna voimme tehdä hoidon yhteydessä geelilakkauksen. +30€

IHANA JALKAHOITO 60 MIN 89€

Lempin Ihana jalkahoito, on perusteellinen, klassinen  jalkahoito johon kuuluu rentouttava jalkahieronta. Hoitorituaaliin sisältyy myös jalkakylpy, jalkakuorinta tai kynsien lakkaus hoitolan Nailberry -lakalla, kovettumien ja känsien poisto veitsellä, jalkojen raspaus ja kynsien viilaus sekä kynsinauhojen hoito poralla. Jalat ovat hoidon jälkeen  ihanan kevyet ja pumpulin pehmeät. Hoito tehdään Comfort Zone tuotteilla.

Lisäpalveluna voimme tehdä hoidon yhteydessä geelilakkauksen varpaankynsille. +30€

LEMPEÄ JALKAHOITO 40 MIN 65€

Lempeä jalkahoito on kaunistava minipedikyyri sisältäen jalkakylvyn, kovettumien pehmennys raspilla tai kuorinnalla, kynsien siistiminen ja lopuksi saat ihoa pehmentävän silauksen ravitsevasta hoitovoiteesta.

Lisäpalveluna voit valita varpaankynsien geelilakkauksen. +30€

SHELLAC™ -GEELILAKKAUS   40 MIN 45€

Shellac geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen  kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus  kovetetaan LED-valossa. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet. Shellac huoltoväli  sormen kynsissä noin 3-4 viikkoa ja varpaissa  8-10 viikkoa, riippuen käytetyistä tuotteista ja kynnen kasvusta. Shellacit ovat liuotettavia, joten ne voidaan poistaa myös kotikonstein.

Huollossa poistamme vanhan Shellac™- geelilakkauksen, hoidamme kynsinauhat, siistimme kynnet ja teemme uuden lakkauksen. Valitsethan SHELLAC HUOLTO* kun haluat uusia shellac geelilakkauksen, jotta saan riittävästi aikaa poistaa vanhan geelilakkauksen ja lakkaamaan uudet.

HUOM! Muiden geelimerkkien poistamisessa veloitamme huollosta +15€.

*kohdassa lisäpalvelut nettiajanvarauksessa.

HAND SPECIALIST KÄSIHOITO 40 MIN 52€

Hand Specialist on kaunistava, kirkastava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja käsienhieronta. Hoidossa voit valita, joko käsiä kosteuttavan ja ihoa kirkastavan naamion tai kynsien värilakkaus Nailberry-lakalla. Hoito huipentuu rentouttavaan päänhierontaan.

Hoito tehdään Comfort Zone tuotteilla.

BEAUTIFUL HANDS- KÄSIHOITO SHELLACILLA 60 MIN 79€

Beautiful Hands on kaunistava hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito, geelilakkaus kynsille ja kirkastavan kuorinnan  sekä rentouttavan hieronnan käsille. 

FEET & HAND RITUAL 75 MIN 119€

Feet & Hand Ritual on rentouttava käsien ja jalkojen hoitorituaali, joka kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa. Tehokkaat tuotteet ja hierontaliikkeet yhdistettynä kuumien kivien lämpöön auttavat mieltä rentoutumaan. Samalla hoito stimuloi lihasten toimintaa ja lymfanesteiden liikettä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja ympäri vuoden.

Hoitoon sisältyy jalkakylpy ja kuorinta, Tranquillity-alkurentoutus sekä ihoa pehmittävä happokääre jaloille. Hoito jatkuu  käsien puhdistuksella ja  kuorinnalla jonka jälkeen siistitään kynnet ja kämmenille levitetään hoitava savinaamio. Naamion vaikuttaessa raspataan jalkapohjia ja siistitään varpaankynsiä. Hoito huipentuu tehokkaaseen Qhaqoi hierontaan jaloille ja käsille lämpimiä kiviä hyödyttäen. (Hoito ei sisällä kynsien käsittelyä poralla,kovettumien hoitoa veitsellä eikä kynsien lakkausta.)

Hoito tehdään palkitulla Comfort Zone spasarjan tuotteilla.

HIERONNAT &

HOLISTISET HOIDOT

KIVI- SELKÄHIERONTA  30 MIN 50€

Kuuma kesäilta. Sinä makaat sileällä auringon lämpimäksi paahtaman rantakiven päällä. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja kireyksiä, ja levittää selällesi lämpimän, rentoutuneen tunteen. Hieronnassa vuorottelevat lämpimät kivet ja kädet täydennettynä lämpimällä hierontaöljyllä. Ayurvedisessa syväkudoshieronnassa käytetään erilaisia syvälle lihaksiin vaikuttavia hierontaotteita ja painalluksia.

VIRTA- JALKAHIERONTA 30 MIN 50€

Virkistävä ja elinvoimaa antava perinteinen ayurvedinen jalkahieronta.

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively-, ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä.

Jalkahieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. 

 

PILVI –  PÄÄNHIERONTA 30 MIN 50€

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova intialainen päänhieronta rauhoittaa mieltäsi. Hieronnassa käsittelemme kasvojen marmapisteitä sekä lievitetään hartioiden, niskan ja päänahan jännityksiä. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä. Hoito toteutetaan ilman öljyä.

DIEN CHAN ZONE – KASVOREFLEXOLOGIA 45 MIN 69€

Tutustu tähän eksklusiivisen terapeuttisen tekniikan ja sen ihmeelliseen parantavaan voimaan,  joka on  täydentävä hoitomuoto perinteisen terveydenhuollon rinnalle.

Dien Chan Zone – on luonnollinen, vietnamilaiseen lääketieteeseen perustuvaa neulatonta akupisteiden hoitoa. Hoidossa asiakas  makaa lämmitetyllä hoitopedillä ja kasvojen vyöhykepisteet ja vyöhykkeet stimuloidaan hellävaraisesti kevyesti painaen, sivellen ja pyörittäen puikolla kehon sisäisen tasapainon edistämiseksi. Koko keho ja mieli rentoutuu tässä meditatiivisessa hoidossa.

Dien Chan Zone- kasvovyöhyketerapialla voidaan lievittää kipua ja muita vaivoja melkein välittömästi. Sillä on laaja sovellusalue ja se tarjoaa erinomaisia ​​tuloksia migreenien, ruuansulatus- ja verenkiertoelimistön, lihas- ja nivelsairauksien sekä poskiontelotulehduksien, hormoonihäiriöihin sekä iskiasien hoidossa.

Yksinkertaisesti mikään ei ole verrattavissa tähän innovatiiviseen toimintatapaan … sinun on koettava se itse. 

HUOM! Hoito ei sovi mielialalääkkeitä käyttäville eikä kasvoille jotka on käsitelty Botoksilla.

MUKHA RASAYANA 45 MIN 69€

Mukha Rasayana on ayurvedinen anti age-hieronta kasvoille. Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Yli 50 kasvojen ja kaulan lihasta käsitellään järjestelmällisesti, kasvojen marmapisteet aktivoidaan ja energiavirtaus tasapainotetaan. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet, energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä, kasvolihasten pehmeneminen ja kimmoisuus parantavat ulkonäköä ja vähentävät juonteita. Kehon lymfaattinen järjestelmä tehostuu, ja siten vahvistaa immuunipuolustusta ja poistaa myrkkyjä. Lisääntynyt verenkierto mahdollistaa paremman hapen ja ravinteiden virtauksen, auttaa lisäämään vireyttä, parantaa ihon sävyä ja yleistä hyvinvoinnin tunnetta.

Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 6 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.

Hoitoon kuuluu kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

LYMFAHOITO  45 MIN 69€

Lymfahoito rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahoidon vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee ja unensaanti helpottuu.

Kasvojen lymfa on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Hoitoa suositellaan ennen ja jälkeen kasvoihin kohdistuvien leikkauksien tukihoidoksi tai tulehtuneelle akneiholle sillä se nopeuttaa ihon ja kudoksien  paranemista. Kasvolymfahoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

 

SOKUSHINDO- VYÖHYKETERAPIA 60 MIN 85€

Kokonaisvaltainen japanilainen vyöhyketerapia hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää aromakylvyn ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

PRO-SLEEP RENTOUTTAVA HIERONTA 60 MIN 85€

Pro Sleep hieronta on Comfort zonen kehittämä ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä pää ja vartalonhieronta. Tähän edistykselliseen hoitoon yhdistyvät ylellinen Tranquillity-öljy sekä hoitoa varten kehitetty taustamusiikki ja hierontatekniikat, joka syvärentouttaa elimistöä ja parantaa unenlaatua. Hoidossa käytetään myös suuria siveltimiä, joiden höyhenkevyt kosketus vaivuttaa sinut täydelliseen rentoutumisen tilaan.

SHILA ABHYANGA- KUUMAKIVIHIERONTA 60 MIN 85€

Energisoiva ayurveedinen kuumakivihieronta on taivaallinen kokemus, jossa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Intialaiset aromaattiset tuoksut ja rytmikäs musiikki sekä tehokkaasti sivelevät ja muokkaavat hierontaliikkeet kivillä vaivuttavat sinut syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seesteinen olo.

LEMPI HIERONTA 75 MIN 94€

Kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hierontahoito laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta – yhdistelmä vietnamilaista syväkudoshierontaa, balilaisia venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä ja perinteistä klassista hierontaa räätälöitynä jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

AROMATERAPIA  75 MIN 94€

Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Aromaterapiassa hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit. Hoidettavana alueena ovat koko keho ja pää.

ABHYANGA – YKSILÖLLINEN AYURVEDAHIERONTA 75 MIN 94€

Abhyanga perustuu perinteiseen intialaiseen ayurvediseen hierontatekniikkaan ja kehon energiapisteiden käsittelyyn. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa. Hoidon jälkeen koko keho ja mieli on rentoutunut. Hoidossa käsitellään koko kehoa ja päätä.

VARTALOHOIDOT BY [COMFORT ZONE]

 

AROMASOUL TREATMENT              75 MIN 135€

Aromasoul Treatment on tasapainottava ja rentouttava hoito, johon kuuluu kokovartalokuorinta ja aromaterapeuttinen hieronta. Syvävaikutteinen hoito vie matkalle neljän erilaisen maailman halki. Eksoottiset itämaiset kulttuurit, Välimeren eloisa ja lämmin monimuotoisuus, Intian monivärinen maailma ja elämänfilosofia sekä muinaisen aavikkoheimon, Berberien, kiehtova maailma tarjoavat täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi. Vartalolle tehdään kuorinta tulivuoresta peräisin olevalla kuorinta-aineella, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset.

3 IN 1 TREATMENT     75 MIN 135€

Kolmivaiheinen, tehokkaasti vartaloa muokkaava hoito

[comfort zone] 3 in 1 Treatment on kolmivaiheinen hoito, jonka ensimmäisessä vaiheessa edistetään kudosten lymfa- ja mikroverenkierron aktivoimista termogeenisen vartalonaamion avulla. Tämän jälkeen tehdä voimakas rasvan hajoamista edistävä eli lipolyyttinen hieronta. Lopuksi vartalolle laitetaan kääreet, jotka poistavat nesteistä, elvyttävät ja kiinteyttävät. Hoidon lopuksi vartalolle levitetään hoitoa tukevat hoitovoiteet. Huom! Tämä hoito ei sovi raskaana oleville, kilpirauhasen liikatoimintaa sairastaville tai jos jaloissasi on näkyviä suonikohjuja tai pinnallisia verisuonimuutoksia.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 75 MIN 135€

Puhdistava ja rentouttava vartalohoito

Himalayan Salt Ritual on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana kasvot, niska ja päänahka saavat rentouttavan hieronnan. Lopuksi vartaloa hierotaan vielä hoitoa tehostavalla voiteella.
Huom! Hoito sopii kaikille. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

SPA-RITUAALIT

LEMPI SIGNATURE RITUAL       2,5  TUNTIA   210€

Ota elvyttävä hetki itsellesi- hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista , tehokkaista tuotteista ja syvävaikutteisesta hieronnasta. Tunne kuinka kehosi ja mieleesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitoon laskeudutaan jalkoja puhdistavalla kompressikäärellä, jota seuraa rentouttava kokovartalohieronta. Hoito jatkuu hemmottelevalla jalkahoidolla ja sinun ihosi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla.

 

FOREST ESCAPE RITUAL     90 MIN 150€

Hoito vie sinua rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea,kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää  sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan  ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään  kuumakivi kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa päätä hierotaan. Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic- premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

TIBETAN SOUND RITUAL            90 MIN 150€

Tibetan Sound Ritual on rituaali, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot, kaksi erilaista kokovartalohierontaa ja aromaterapeuttiset öljyt . Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan ja kosteutetaan hoitovoiteella, jota tuntuva tai-chi -hieronta imeyttää. Tämän jälkeen keho saa rauhallisemman, mutta vaikuttavan koko vartalon hieronnan. Myös kasvot saavat alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan ja hieronnan.

TRANQUILLITY RITUAL              90 MIN 150€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Tranquillity on [comfort zone] -sarjan perusta. Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Tranquillity-tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä tehokkaan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillityn-sarjan eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

LISÄPALVELUT

KESTOVÄRJÄYS 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40€ / 25€ kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN VÄRJÄYS   25€ / 20€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN VÄRJÄYS 20€ / 15€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN MUOTOILU 15€ / kasvohoidon yhteydessä 10€

 

SHELLAC GEELILAKKAUS

Geelilakkauksessa kynnen pinnalle tulee kynsilakkamainen vaikutelma joka kestää kauniina 3-4 viikkoa.Kynnet muotoillaan ja hoidetaan kevyesti kynsinauhat. Geelilakkausta voi myös huoltaa, huollossa vanha geelilakka poistetaan poistonesteen avulla liottamalla ja korvataan uudella. Geelilakkaus sopii mainiosti myös varpaankynsiin. Varpaankynsissä geelilakka kestää 2 kk.

 

SHELLAC KESTOLAKKAUS 45 MIN. 45€

SHELLAC JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ  +30 MIN. 30€ 

SHELLAC HUOLTO 60 MIN. 59€

GEELILAKKAUS POISTO 30€ / 15€ jalkahoidon yhteydessä.

SÄÄRIEN SOKEROINTI 49€

Säärien sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

KAINALOIDEN SOKEROINTI   29€

Kainaloiden sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla.

BIKINI SOKEROINTI      35€

Bikinialueen sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

BRASSI SOKEROINTI 1. KRT   60 MIN      75€

Intiimialueen sokerointi (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla. Mikäli edellisestä sokerointikerrasta on 12 viikkoa, valitse tämä hoito.

BRASSI SOKEROINTI HUOLTO   30 MIN      59€

Intiimialueen sokerointi huolto (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymffaan ja vyöhyketerapiasta jadekivihierontaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!