HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HEMMOTTELU-HOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

Halusin luoda hemmotteluhoidoistani kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin luonnonkosmetiikalla. Siksi löydät hoitovalikoimastani muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat Lempi-hoidot, ihon mikrobiomia tukevat probioottiset luomu Esse-hoidot, kokonaisvaltaiset sparituaalit sekä erilaiset holistiset hoidot ja hieronnat. Lisäpalveluilla täydennät muita hoitoja;  kestovärjäyksellä saat ilmettä silmiin ja kulmiin ja geelilakkauksella taas varmistaa kauniit kynnet ympäri vuoden.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon ja mieleen.

Hoitohinnasto on päivitetty 16.4.2021

KAUSIHOITO

SPRING SKIN -KEVÄÄN KAUSIHOITO 60 MIN 100€

 Rentouttava ja tehokosteuttava hoito kaikille ihotyypeille.

Elvyttävä keidas keskellä aavikkoa palkitsee etsijän makeansuloisilla herkuilla. Se tulvii lempeitä tuoksuja, virkistävää vettä ja pehmeitä kosketuksia. Kuivuus ja kiristys katoavat, poskilla tuntuu hymy.”

Hoitoon sisältyy rentouttava selänhieronta aromaterapeuttisella öljyllä ja kasvohoito Urangin tuotteilla. Kasvonaamion vaikutusaikana hierotaan jalat.

Kausihoito on varattavissa maaliskuun-toukokuun ajan.

 

KASVOHOIDOT

LEMPI REMEDY KASVOHOITO 60 MIN 89€

Yksilöllinen  kasvohoito ratkaisemaan ihon erilaisia haasteita.

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Remedy -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Remedy kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään joko ylellistä luonnonkosmetiikkasarjaa Bamfordia tai suomalaista Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito  sisältää Lempin Signature hieronnan kasvoille ja hartioille. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan tai päänhieronnan. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen/ ultra-äänipuhdistuksen.

LEMPI RESCULPT KASVOHOITO  75 MIN 120€

Yksilöllinen anti-age vaikutteinen kasvohoito 

Lempi Resculpt on anti-age vaikutteinen hoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat . Lempi Resculpt hoidossa käytetään  tuotesarjoina joko aromaterapeuttista vahvistavaa Bamfordia tai metsän raikautta henkivää kotimaista Unna Nordic-sarjaa.

Hoito sisältää Lempi Day Span kiinteyttävän Signature-hieronnan ja rentouttava, lymfanestekiertoa aktivoiva Gua Sha-kasvohieronnan. Naamion aikana saat rentouttavan päänhieronnan tai käsienhieronnan.

 

LEMPI FACE RITUAL KASVOHOITO 90 MIN 135€

 Uniikki kasvohoitoelämys kaikille ihotyypeille

Lempi Organic Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan. Lempi Face Ritual -kasvohoidossa käytetään  tuotesarjoina joko aromaterapeuttista luksusluonnokosmetiikkasarja Bamfordia tai metsän raikautta henkivää kotimaista Unna Nordic-sarjaa.

Hoito alkaa pehmittävällä selänkuorinnalla jatkuen  rentouttavaan ja syvävaikutteiseen selänhierontaan. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja hoidon lopuksi jalkoja.

*Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen/ ultraäänipuhdistuksen.

 

ESSE EXPERIENCE KASVOHOITO 60 MIN 99€

Räätälöity  probioottinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Essen  kasvohoito valjastaa kehittyneiden pre-ja probioottisen voiman parantamaan ihon mikrobitasapainoa. Tämä kasvohoito on räätälöity vaikuttamaan jokaisen ihon ongelmiin, sillä se rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärsyyntynyttä ihoa, lisää kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta sekä parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa.

Hoitoon sisältyy Essen rentoutusrituaali, puhdistus ja kuorinta, Essen kasvohieronta*, silmänympärys- ja kasvonaamio jonka aikana saat Essen päänhieronnan/jalkahieronnan /käsihieronnan ja lopuksi ihollesi valittu seerumi ja loppuvoiteet.

*Essen signature hieronta/ Sensitive hieronta/ Lifting hieronta (15-20 min)

 

 

ESSE SIGNATURE EXPERIENCE KASVOHOITO 90 MIN 125€

Probioottinen erikoiskasvohoito ihon erityistarpeisiin

Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan 90 minuuttia kestävän kasvohoidon aikana niin iho kuin mieli lepäävät.  Essen Signature hoitorituaalin uniikit puhdistus-, hieronta- ja naamiotekniikat ja ihollesi valittu erikoisampullin avulla saat uuden kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen joka ikisellä kerralla.

Hoitoon sisältyy tämän  lisäksi:
* Mekaanisen puhdistuksen/ Ultra-äänipuhdistuksen tai kiinteyttävä imeytyshoito galvaanisella laitteella.
* Essen signature hieronta kasvoille ja hartioille/ Essen  Sensitive hieronta + gua sha/ Lifting hieronta + imukuppiterapia
* Essen silmänympäryshoito (sis. naamion ja hieronnan)
* Kasvonaamion vaikutusaikana valitsemasi hieronta (pää, jalat tai kädet)

ESSE ULTIMATE EXPERIENCE KASVOHOITO 2 TUNTIA   159€

Ultimaattinen iho-keho-mieli hoito ihonhoidon nostamiseksi aivan uudelle tasolle.

Nauti nuorentuneesta, tasapainoisesta ihosta ja Esse Experience hoidon kaikista eduista. Elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja muuttavat ihon mikroobiekosysteemiä eduksesi, tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.

Hoitoon laskeudutaan rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka aikana suunnitellaan ihollesi sopivan probioottisen hoitokokonaisuuden. Kasvohoito sisältää pitkän rituaalimaisen puhdistuksen ja kuorinnan jonka vaikutusaikana tehdään rentouttava päänhieronta jatkuen joko Esse Sensitive tai Lifting-kasvohierontaan. Kasvohieronnan vaikutuksia tehostetaan nesteitä poisrtavalla gua shalla tai kohottavalla imukuppi-terapialla. Silmien ympäryksille levitetään kirkastava silmänympärysnaamio, jonka vaikutusaikana tehdään silmiä rentouttava silmänympäryshieronta. Hoidossa ihollesi valitaan erikoisampulli joka imeytyy ihoon rauhoittavan Essen exclusion-kasvonaamion alla. Naamion vaikutusaikana kuoritaan ja hierotaan kädet ja jalat. Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi, silmänympärys-ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

*Hoito sisältää tarvittaessa ihon mekaanisen tai/ ja ultraäänipuhdistuksen.

SACRED NATURE  ORGANIC -KASVOHOITO  45 MIN 79€

 Kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä elämyksellinen pikakasvohoito

Nuorekasta ilmettä edistävä kasvohoito tehdään Cosmos Organic -sertifioiduilla tuotteilla. Sacred Nature -tuotteissa hyödynnetään tehokaasti antioksidanttista Scientific Garden Extract™ -uutetta,joka pitää ihon terveenä, nuorekkaana ja vastustuskykyisenä ympäristön haittatekijöitä vastaan. Uute sisältää fermentoitua myrttiä, seljaa ja granaattiomenaa, jotka on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

 Hoito alkaa rentoutusrituaalilla ja jatkuu kasvojen rituaalimaisella puhdistushieronnalla. Ihosi kuoritaan antioksidanttisella granaattiomenakuoresta saatavalla jauheella ja kosteutetaan hoitavalla kasvosuihkeella. Tämän jälkeen valitaan joko kohottava Rubber Mask, epäpuhtauksia ja liiallista kiiltelyä hillitsevä Glow Clay Mask tai ylellisellä sivellinhierontatekniikalla kosteuttava Hydra Mask ihosi tarpeiden mukaan. Hoito huipentuu Regener-lift Massage -kasvohierontaan joilla tuodaan ihoon välitöntä täyteläisyyttä ja heleyttä.

(Mikäli haluat hoitoon mekaanisen tai ultraääni-puhdistuksen valitse se kasvojen lisäpalveluista +15€)

LEMPI MIKRONEULAUS  60 MIN 125€

 

Tässä hoidossa yhdistyy mikroneulaus ja mesoterapia. Hoito vilkastuttaa kollageenin tuotantoa ja solujen uudistumista ihossa, kirkastaa ja napakoittaa ihoa sekä tasoittaa ihon epätasaisuuksia. Mikroneulaus tehdään kynämäisella laitteella, jossa on 36 pienen pientä neulaa, neulat tekevät mikroskooppisen pieniä reikiä ihoon, jolloin ihon uudistuminen tehostuu ja aktiiviaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti ihoon. Jos jotkut alueet ihossa kaipaavat tehohoitoa, kuten arvet tai rypyt, teemme ne 12-neulasella hoitopäällä, joka on tehokkaampi.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, ampulli tai seerumi, mikroneulaus, imeytys(nanoteknologialla), naamio, niska,- ja hartiaseudun hieronta.

Hoito tehdään joko Comfort Zone tai Essen tuotteilla.

 

Hoito sopii sinulle jos haluat muutoksia:

* Ikääntyneeseen ihoon ja juonteisiin

* Sameaan ja veltostuneeseen ihoon

* Akne-arpiin

* Pigmenttihäiriöihin ihossa

* Sarjahoito sopii lähes kaikille, ota meihin yhteyttä, jos epäröit sopiiko hoito ihollesi.

YIN YOUR SKIN PRO GUA SHA HOITO    75 MIN 135€

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle

Yin Your Skin Pro- kosmeettisessa gua sha hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymffahieronnasta. Hoito tehdään Yin Your Skin gua sha lastoilla ja  Sileä- kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymffaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu tuplapuhdistus, kasvovesi ja seerumi ihotarpeidesi mukaan. Hieronta tehdään Yin Your Skin gua sha lastoilla ja  Sileä- kasvoöljyllä, jossa käydään läpi rintakehä, kaula, niska, kasvot ja lopuksi pää.

 

 

JALAT JA KÄDET

LEMPI SPA JALKAHOITO 75  MIN 120€

Lempi Organic jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella kylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Kovettumat poistetaan ja kynnet siistitään viilalla ja tarvittaessa poralla. Jaloille levitetään kosteuttava  tai nesteitä poistava jalkanaamio, jonka vaikutusaikana saat mieltä rentouttavan päänhieronnan. Hoito huipentuu taivaalliseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä:

* Varpaankynsien lakkaus valitsemallasi Nailberry kynsilakalla, jonka saat mukaan kotiin. 15€ +15 min. (Löydät tämän hoidon lisäpalveluista nettiajanvarauksessa)

* Varpaankynsien lakkaus omalla kynsilakalla 10€. (Mainitse ajanvarauksesi yhteydessä)

* Varpaankynsien geelilakkaus +30 €  (Löydät tämän muista palveluista nettiajanvarauksessa)

.

LEMPI CLASSIC JALKAHOITO 60  MIN 89€

Lempi Organic Classic on täydellinen jalkahoito, missä hoidetaan kynnet ja jalkojen iho. Hoidossa jalkojasi kylvetään suolakylvyssä joka rentouttaa jalkojen lihaksia ja pehmittää ihoa. Hoito jatkuu perinteisellä kovettumapoistolla veitsellä ja raspilla edeten kynsihoitoon joka toteutetaan jalkaporalla. Hoidossa  rentoudut viimeistään, kun jalkasi ja sääresi hierotaan ja jaloistasi tulevat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

* Varpaankynsien lakkaus Nailberry kynsilakalla jonka pullon saat mukaan kotiin +15 € (Kynsilakan arvo 19,90€)

* Varpaankynsien lakkaus omalla lakalla 10€

* Varpaankynsien geelilakkaus +30 €

LEMPI  EXPRESS JALKAHOITO 45  MIN 79€

Lempi Express jalkahoito on hoitava ja hellävarainen pedikyyri. Hoito sisältää hellivän jalkakylvyn, jalkoja pehmittävän kuorintanaamion, jalkojen raspauksen, kynsien hoidon ja jalkavoiteen levityksen hierovin liikkein.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä.

* Varpaankynsien lakkaus Nailberry kynsilakalla jonka pullon saat mukaan kotiin +15 € (Kynsilakan arvo 19,90€)

* Varpaankynsien lakkaus omalla lakalla. 10€

* Varpaankynsien geelilakkaus hoidon yhteydessä +30€

SHELLAC™ -GEELILAKKAUS

Shellac geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen  kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus  kovetetaan LED-valossa. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi kädet/ jalat  saavat silauksen hoitavasta voiteesta.

UUDET 45 MIN 45€

HUOLTO 60 MIN 60€

JALKAHOIDON / KÄSIHOIDON YHTEYDESSÄ 30€

LEMPI   KÄSIHOITO 45 MIN 60€

Lempi käsihoito on kaunistava, kirkastava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja ravitseva naamio käsille sekä kynsien lakkaus Nailberryn kirkkaalla hoitolakalla. Hoito huipentuu rentouttavaan käsienhierontaan joka ulottuu olkavarteen saakka.

Lisäpalveluna käsihoidon yhteydessä.

* Sormenkynsien lakkaus Nailberry kynsilakalla jonka pullon saat mukaan kotiin +15 €  +15 min.(Kynsilakan arvo 19,90€)

* Sormenkynsien lakkaus omalla lakalla. 10€

* Sormenkynsien geelilakkaus hoidon yhteydessä +30€

 

HIERONNAT

LEMPI DEEP TOUCH ™- SYVÄKUDOSHIERONTA

60 MIN 89€

Lempi syväkudoshieronta on kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa hyöddynnetään käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien liukuvoimaa yhdistäen tehokkaaseen akupainantaan. 

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI ABHYANGA- AYURVEDAHIERONTA   60 MIN 89€

Lempi Abhyanga on perinteinen ayurvedinen hieronta, jossa kehoa hierotaan hellästi keinuttavilla ja sivelevillä liikkeillä yhdistettynä pranaa vahvistavaan marmapisteiden käsittelyyn. Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi pää. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

LEMPI BALILAINEN HIERONTA    60 MIN 89€

Balilainen kokovartalohieronta on yksi laajimmalle levinnyt hoitomuoto Indonesiassa. Terapeuttinen hieronta on saanut vaikutteita Kiinan sekä Intian kulttuureista. Se on kokonaisvaltainen  hierontamuoto, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti. Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä sekä avaa lihasjännityksiä.

​Hieronnassa käytetään erilaisia hierontaliikkeitä sekä niiden yhdistelmiä kuten shiatsupaineluita, venytyksiä, kämmenpainoja, sivelyitä, vääntöjä sekä kitkoja. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

LEMPI AROMAHIERONTA     60 MIN 89€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan.

LEMPI RASKAUSHIERONTA   60 MIN 89€

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia , jotta Sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat. 

Lempin raskaushieronta on erityisesti  raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä,  missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja,  keventämään raskaita jalkoja ja  samalla hoitaen ihoa ja mieltä. 

VARTALOHOIDOT

AROMASOUL JOURNEY             75 MIN 135€

Aromasoul Journey on tasapainottava ja rentouttava hoito, johon kuuluu kokovartalokuorinta ja aromaterapeuttinen hieronta. Syvävaikutteinen hoito vie matkalle neljän erilaisen maailman halki tarjoen täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi. Vartalolle tehdään kuorinta tulivuoresta peräisin olevalla kuorinta-aineella, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset. Hoidon alussa saat itse valita oman aromasoul tuoksusekoituksen.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 75 MIN 135€

Puhdistava ja rentouttava vartalohoito

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

ESSE RESHAPE & SLIMMING          75 MIN 135€

Kehoa muokkaava  ja aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito keholle ja mielelle. Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion valituille alueille ja vartaloa muokkaavan hieronnan. Naamion vaikutuksen aikana rentouttava niska- ja -hartiahieronta sekä käsienhieronta.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

Huom! Ei sovi raskaana oleville.

SPA-RITUAALIT

LEMPI SIGNATURE RITUAL       2,5  TUNTIA   250€

Ota elvyttävä hetki itsellesi- hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista , tehokkaista tuotteista ja syvävaikutteisesta hieronnasta. Tunne kuinka kehosi ja mieleesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitoon laskeudutaan jalkoja puhdistavalla kompressikäärellä, jota seuraa rentouttava kokovartalohieronta. Hoito jatkuu sinun ihosi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla ja hemmottelevalla jalka- tai käsihoidolla.

TRANQUILLITY RITUAL              90 MIN 150€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillity- ja Sacred Nature linjojen eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

FOREST ESCAPE RITUAL     90 MIN 150€

-Hoito vie sinua rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea, kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää  sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan  ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään  kuumakivi- kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic- premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

ESSE WELLNESS FACE AND BODY RITUAL     90 MIN 150€

Tämä ylellinen ja ainutlaatuinen kehoa rentouttava elämyshoito sertifioidulla probioottisella Esse Organic luomutuotteilla sisältää vartalon kuivaharjauksen, DETOX-naamion ja –hieronnan. Hoitokokemuksen kohokohta on kosteuttava kasvohoito joka sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

MOTHER & BABY RITUAL             90 MIN 150€

Lempeä, rentouttava hoitorituaali odottaville äideille

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito huipentuu heleyttävään ja kosteuttavaan minikasvohoitoon. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja haastattelulla, jonka avulla räätälöidään hoito tarpeidesi mukaiseksi.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

 

TIBETAN SOUND RITUAL              90 MIN 150€

Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot, ihoa pehmittävän kokovartalokuorinnan ja ihanan hieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla . Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan  rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon hieronnalla käyttäen öljyjä ja voiteita. Hoitoon kuuluu myös pikakasvohoito puhdistuksella, kuorinnalla ja hieronnalla.

Hoidossa käytetään Bamfordin tuotteita.

HOLISTISET HOIDOT

DIEN CHAN ZONE™- KASVOREFLEKSOLOGIA 45 MIN 75€

Dien Chan Zone – on luonnollinen, vietnamilaiseen lääketieteeseen perustuvaa neulatonta akupisteiden hoitoa. Hoidossa asiakas makaa lämmitetyllä hoitopedillä ja ihosi syväpuhdistetaan puhdistusöljyllä ja lämpimillä kompresseilla jatkuen kokonaisvaltaisesti rentouttavaaan öljyhierontaan decolteelta kasvoille. Kasvojen vyöhykepisteet ja vyöhykkeet stimuloidaan hellävaraisesti kevyesti painaen, sivellen ja pyörittäen puikolla ja muilla välineillä kehon sisäisen tasapainon edistämiseksi. Koko keho ja mieli rentoutuu tässä meditatiivisessa hoidossa.

Dien Chan Zone- kasvovyöhyketerapialla voidaan lievittää kipua ja muita vaivoja melkein välittömästi. Erinomaisia tuloksia saatu  ruuansulatus- ja verenkiertoelimistön, lihas- ja nivelsairauksien sekä poskiontelotulehduksien, hormoonihäiriöihin sekä iskiasien hoidossa. Kun autetaan kehoa toimimaan paremmin-ihokin toimii paremmin ja saat terveen hehkun.

Yksinkertaisesti mikään ei ole verrattavissa tähän innovatiiviseen toimintatapaan … sinun on koettava se itse.

HUOM! Hoito ei sovi mielialalääkkeitä käyttäville eikä kasvoille jotka on käsitelty Botoksilla.

LYMFAHOITO KASVOILLE TAI VARTALOLLE  45 MIN 75€

Lymfahoito rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahoidon vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee ja unensaanti helpottuu.

Kasvojen lymfa on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn tai tulehtuneelle akneiholle sillä se nopeuttaa ihon ja kudoksien  paranemista. Kasvolymfahoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

Vartalolymffa sisältää 3 aluetta jota sinä valitset: selkä- ja niska, kädet ja käsivarret, koko jalat, vatsa, dekoltee.

GUA SHA FUSION – YLÄVARTALOHOITO      45 MIN    75€

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään selkä,hartia ja niska-aluetta sekä päänaluetta gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa, kuppausta ja perinteistä qi gong hierontaa kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

Tehokas hoito ylävartalojumeihin ja jos kärsit niska ja hartiakivuista. Ei sovi raskaana oleville.

SHIROABHYANGA- INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA 45 MIN 75€

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova perinteinen intialainen kasvo- ja päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi. Hoidossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään pään marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään kasvoillesi luomulaatuisia öljyjä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.

Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

MUUT PALVELUT

KESTOVÄRJÄYS 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

 

RIPSET JA KULMAT 40€ / 25€ kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN VÄRJÄYS   25€ / 20€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN VÄRJÄYS 20€ / 15€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN MUOTOILU 15€ / kasvohoidon yhteydessä 10€

YUMI LASH & BROWLIFT- KESTOTAIVUTUKSET

Sinulle, joka kaipaat ripsiin kaarevuutta ja näyttävyyttä sekä kulmien korostamista luonnollisesti.

YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Hoitoon ei tarvitse varautua mitenkään etukäteen. Suositeltavaa olisi tulla käsittelyyn ilman ripsiväriä, mutta ei ole välttämätöntä. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys. Ripset pysyvät kauniin kaarevina 8-12 viikkoa.

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

 

RIPSET JA KULMAT (sis. värjäyksen)   90 MIN.     |   125€

RIPSET (sis. värjäyksen)                             75 MIN     |    95€

KULMAT (sis. värjäyksen)                          45 MIN     |    65€

 

SOKEROINTI 

Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla tai Alexandria- sokerituotteilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

 

SÄÄRISOKEROINTI 45€

KAINALOIDEN SOKEROINTI 25€

BIKINISOKEROINTI 35€

BRASILIALAINEN SOKEROINTI 1. KERTA   75 € (vain naisille)

BRASILIALAINEN SOKEROINTI HUOLTO  55€ (vain naisille)

KASVOT SOKEROINTI 25€

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0