HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HEMMOTTELU-HOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Me Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimastamme muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat Lempi Organic-hoidot, aistilliset [comfort zone] -sarjan spa-hoidot, vuodenaikojen mukaan vaihtuvat kausihoidot, hellävaraiset sokeroinnit sekä erilaiset holistiset hoidot ja hieronnat. Lisäpalveluilla täydennät muita hoitoja;  kestovärjäyksellä saat ilmettä silmiin ja kulmiin ja geelilakkauksella taas varmistaa kauniit kynnet ympäri vuoden. Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon ja mieleen.

Hoitohinnasto on päivitetty 1.9.2020

KAUSIHOIDOT

SACRED NATURE- SYKSYN KAUSIRITUAALI  75 MIN 95€

[Comfort Zone] sarjan ekosertifioidut ja ylelliset Sacred Narure-tuotteet näyttelevät tässä ravitsevassa ja kosteuttavassa sparituaalissa pääosaa. Luomulaatuinen buritiöljy, perhospensasuute ja karitevoi hellivät herkkää ihoa. Selkää kuoritaan hellästi ja kokovartaloa hierotaan sacred nature-hierontaöljyllä. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kevyen kasvohieronnan. Tämä pehmeä ja nautinnollinen hoitokokonaisuus on ihanteellinen kesän jälkeen.

Syksyn kausihoito on voimassa marraskuun loppuun asti.

KASVOHOIDOT

LEMPI ORGANIC HETKI KASVOHOITO 60 MIN 89€

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Hetki -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Hetki kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.  Tuotteina hoidossa käytetään joko ihon mikrobiomia tukevaa Esse-sarjaa tai suomalaista premium-luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito sisältää Lempi Day Span Signature hieronnan kasvoille sekä käsienhieronnan.

LEMPI ORGANIC RATKAISU KASVOHOITO 75 MIN 115€

Yksilöllinen tehokasvohoito ratkaisemaan ihon erilaisia haasteita

Lempi Organic Ratkaisu on ihon yksilölliset tarpeet huomioiva erikoiskasvohoito,  joka räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta.  Kokonaisuutena Lempi Organic Ratkaisu sopii sinulle joka kaipaa syväpuhdistavaa hoitoa tukkeutuvalle iholle tai kärsit tulehduksellisesta aknesta tai helposti reagoivasta rosaceasta ja atooppisesta ihottumasta /tai haluat apua ihon ikääntymis-oireisiin kuten pigmentaatiohäiriöihin, veltostuneseen ihoon, ryppyihin ja juonteisiin. 

Ratkaisu on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Tuotesarjoina hoidossa käytetään joko ihon mikrobiomia hoitavaa Esseä tai kotimaista luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicia.

Hoito sisältää Lempi Day Span Signature kasvohieronnan tai tasapainottavan lymfahoidon. Naamion vaikutusaikana saat mieltä rentouttavan päänhieronnan ja käsihieronnan.

 

LEMPI ORGANIC LUMOUS KASVOHOITO 90 MIN 135€

Yksilöllinen luksuskasvohoito kaikille ihotyypeille

Lempi Organic Lumous on runsaasti hierontaa sisältävä luksuskasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Lempi Organic Lumous -hoidossa käytetään tuotesarjoina joko ihon mikrobiomia vahvistavaa Esseä tai metsän raikkautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito sisältää Lempi Day Span Signature kasvohieronnan tai gua sha hoidon ja pään, käsien ja käsivarsihieronnan sekä jalkahieronnan.

UNNA NORDIC -FOREST FACE RITUAL   75 MIN 110€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito suomalaisella luonnonkosmetiikkasarjalla.

Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan.

BAMFORD ORGANIC -HOLISTIC FACE RITUAL 75 MIN 110€

Yksilöllinen elämyshoito englantilaisella Bamford luksusluonnonkosmetiikkasarjalla.

Hoitosi alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jossa vuorottelevat sivelyt käsin ja lämpimin kivin sekä syvälle kudoksiin vaikuttavat akupainelut ja shiatsu-otteet. Hieronnan jälkeen hoito jatkuu kasvojen kaksoispuhdistuksella ja ihoa kirkastavalla kuorinnalla. Iho napakoituu, kiinteytyy ja saa heleyttä kesältä ja tuoreita mansikoilta tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jossa kasvojen jännitystiloja rentoutetaan akupainelulla, nesteitä poistetaan käyttäen kuumia ja kylmiä jadekiviä ja kasvojen ilmettä kohotetaan liftaavalla hieronnalla. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään ihotyypillesi sopiva naamio, jonka vaikuttaessa hierotaan kädet. Lopuksi ihollesi sivellään sinun tarpeidesi mukaan valittu tehobuusteri, seerumi, silmänympärys- ja kasvovoide.

Hoidon jälkeen ihosi ja mielesi on voimaantunut ja olet valmis kohtaamaan kiireiset päiväsi paremmin.

[COMFORT ZONE] CLASSIC 50 MIN 75€

Täydellinen ja yksilöllisten ihotarpeiden mukainen [comfort zone] Classic -kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys iholle, keholle ja mielelle. Hoito alkaa Tranquility-alkurentoutusrituaalilla ja jatkuu kasvojen puhdistukseen ja kuorintaan. Tämän jälkeen hoito ja käytettävät tuotteet räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Hoito voidaan tehdä puhdistavana, rauhoittavana, kosteuttavana  tai elvyttävänä.

Hoito tehdään palkitun [comfort zone] -sarjan tuotteilla.

[COMFORT ZONE] HORMONE AGING™  75 MIN 125€

[comfort zone] Hormone Aging™-kasvohoito on suunniteltu lievittämään erilaisia ihossa ja kehossa näkyviä ikääntymisen merkkejä. Hoito vastaa tehokkaasti ihon ohenemiseen, kuivuuteen, haurauden tuntuun ja kimmoisuuden heikkenemiseen – mutta hellii myös mieltä. Hoidossa hyödynnetään kahta erityyppistä hierontatekniikkaa, jotka aktivoivat solujen uusiutumista ja saavat ihon tuntumaan seesteisen elinvoimaiselta. Hoitoon kuuluu ihoa uudistava C-vitamiini-hedelmähappohoito kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille sekä liftaava peptidi-erikoisnaamio kasvoille. Myös kädet, käsivarret, hartiat, decoltee ja päänahka saavat hieronnan tämän hoidon aikana.

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

LEMPI SIGNATURE JALKAHOITO 75  MIN 98€

Lempi Signature jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella jalkakylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Poistetaan kovettumat ja siistitään kynnet viilalla ja poralla. Hoidossa varpaankynnet lakataan Nailberry- kynsilakalla , jonka pullon saat mukaan kotiin. Hoito huipentuu japanilaiseen vöyhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut. Hoito toteutetaan luonnonkosmetiikalla tai Comfort Zone tuotteilla.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä:
*geelilakkaus uudet +15€
*geelilakkaushuolto +30€
*kosteuttava naamio ja päänhieronta 15 min | 20 €

*Löydät nämä lisäpalveluista nettiajanvarauksessa.

LEMPI JALKAHOITO 50 MIN 75€

Lempi jalkahoito, on klassinen  jalkahoito johon kuuluu rentouttava jalkahieronta. Hoitorituaaliin sisältyy myös jalkakylpy, kovettumien hoidon ja kynsien viilaus sekä kynsinauhojen hoito poralla. Jalat ovat hoidon jälkeen  ihanan kevyet ja pumpulin pehmeät. Hoito tehdään luonnonkosmetiikalla tai  Comfort Zone tuotteilla.

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä:
*geelilakkaus uudet +15€
*geelilakkaushuolto +30€
*kosteuttava naamio ja päänhieronta 15 min | 20€

SHELLAC™ -GEELILAKKAUS   45 MIN 50€

Shellac geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen  kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus  kovetetaan LED-valossa. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi kädet/ jalat kuoritaan ja hierotaan. 

Huollossa poistamme vanhan Shellac™- geelilakkauksen, hoidamme kynsinauhat, siistimme kynnet ja teemme uuden lakkauksen. Lopuksi kädet/ jalat vielä kuoritaan ja hierotaan. Valitsethan SHELLAC GEELILAKKAUS HUOLTO jotta saan riittävästi aikaa huoltoon.

HUOM! Muiden geelimerkkien poistamisessa veloitamme huollosta +15€.

LEMPI KÄSIHOITO 45 MIN 69€

Lempi käsihoito on kaunistava, kirkastava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito, kuorinta käsille ja käsivarsille sekä rentouttava käsienhieronta. Kynnet lakataan valitsemallasi Nailberry-lakalla, jonka pullon saat mukaan kotiin. Hoito toteutetaan joko luonnonkosmetiikalla tai Comfort Zone spatuotteilla.

COMFORT ZONE FEET & HAND RITUAL 90 MIN 135€

Feet & Hand Ritual on rentouttava käsien ja jalkojen hoitorituaali, joka kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa. Tehokkaat tuotteet ja hierontaliikkeet yhdistettynä kuumien kivien lämpöön auttavat mieltä rentoutumaan. Samalla hoito stimuloi lihasten toimintaa ja lymfanesteiden liikettä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja ympäri vuoden.

Hoito alkaa  jalkakylvyllä ja Tranquillity-alkurentoutuksella jatkuen jalkojen kuorintaan. Kovettumat ja kuivettumat poistetaan veitsellä ja raspilla ja jalat kiedotaan lämpimään. Hoito jatkuu  käsien kuorinnalla jonka jälkeen siistitään kynnet ja lakataan valitsemallasi Nailberryn lakalla. Lakan kuivuessa kämmenille levitetään hoitava savinaamio. Naamion vaikuttaessa siistitään vja lakataan varpaankynsiä. Hoito huipentuu tehokkaaseen Qhaqoi hierontaan jaloille ja käsille ravitsevalla voiteella.

(Hoidon päätteeksi saat valitsemasi Nailberry kynsilakkapullon tai ravitsevan kynsinauhaöljyn / käsivoiteen mukaan kotiin.)

HIERONNAT

LEMPI HIERONTA

30 MIN 60€    |     60 MIN 85€     |     90 MIN 120€

Lempi hieronta on kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta – yhdistelmä vietnamilaista syväkudoshierontaa, balilaisia venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä ja perinteistä ayurvedista hierontaa, jota räätälöidään jokaisen tarpeisiin sopivaksi.

30 minuuttisessa hoidossa hierotaan selkää, hartioita ja niskaa.

90 minuuttisessa hoidossa hieronnan saa myös kasvot ja pää (ilman öljyä).

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

ABHYANGA- YKSILÖLLINEN AYURVEDAHIERONTA

60 MIN 85€       |      90 MIN 120€

Abhyanga perustuu perinteiseen intialaiseen ayurvediseen hierontatekniikkaan ja kehon energiapisteiden käsittelyyn. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

60 min. hoidossa käsitellään koko kehoa.

90 min. hoidossa käsitellään koko kehoa ja päätä.

LEMPI KUUMAKIVIHIERONTA

60 MIN 85€        |         90 MIN 120€

Kuumakivihieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, jossa käytetään hitaasti lämpöä vapauttavia luonnon muovaamia basalttikiviä. Kivet tuntuvat iholla silkinpehmeiltä ja liukuvat iholla vapauttaen lämpöä kudoksiin. Hoitoelämys on syvärentouttava ja lihasjännitystä laukeiseva. Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä puhdistaa kehomme kuona-aineista sekä laittaa mahdolliset nestekertymät liikkeelle. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen. Kuumakivihieronta myös laukaisee kipu- ja stressitiloja sekä toimii apuna unettomuuteen. Hieronnassa käytämme puhtaita luonnonöljyjä.

90 minuuttisessa hoidossa myös kasvot saavat kuumakivihieronnan.

LEMPI AROMATERAPIA

60 MIN 85€    |    90 MIN 120€

Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Aromaterapiassa hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit.

90 minuuttisessa hoidossa alueena ovat koko keho, kasvot ja pää.

VARTALOHOIDOT

 

AROMASOUL TREATMENT              75 MIN 135€

Aromasoul Treatment on tasapainottava ja rentouttava hoito, johon kuuluu kokovartalokuorinta ja aromaterapeuttinen hieronta. Syvävaikutteinen hoito vie matkalle neljän erilaisen maailman halki. Eksoottiset itämaiset kulttuurit, Välimeren eloisa ja lämmin monimuotoisuus, Intian monivärinen maailma ja elämänfilosofia sekä muinaisen aavikkoheimon, Berberien, kiehtova maailma tarjoavat täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi. Vartalolle tehdään kuorinta tulivuoresta peräisin olevalla kuorinta-aineella, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset.

3 IN 1 TREATMENT     75 MIN 135€

Kolmivaiheinen, tehokkaasti vartaloa muokkaava hoito

[comfort zone] 3 in 1 Treatment on kolmivaiheinen hoito, jonka ensimmäisessä vaiheessa edistetään kudosten lymfa- ja mikroverenkierron aktivoimista termogeenisen vartalonaamion avulla. Tämän jälkeen tehdä voimakas rasvan hajoamista edistävä eli lipolyyttinen hieronta. Lopuksi vartalolle laitetaan kääreet, jotka poistavat nesteistä, elvyttävät ja kiinteyttävät. Hoidon lopuksi vartalolle levitetään hoitoa tukevat hoitovoiteet.

Huom! Tämä hoito ei sovi raskaana oleville, kilpirauhasen liikatoimintaa sairastaville tai jos jaloissasi on näkyviä suonikohjuja tai pinnallisia verisuonimuutoksia.

ESSE ANTI-CELLULITE & LIFTING TREATMENT     75 MIN 135€

Vartalon kiinteytykseen, laihdutuksen tukihoitona, selluliittialueiden hoitoon

Kiinteyttävä ja kudoksen rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Hoito voidaan tehdä joko kiinteyttävänä tai vartalon selluliittikudoksen muokkaamiseen.  Sisältää aktivoivan kokovartalo kuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion jonka vaikutusaikana päänhieronta sekä lopuksi vartaloa  muokkaavan hieronnan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 75 MIN 135€

Puhdistava ja rentouttava vartalohoito

Himalayan Salt Ritual on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana kasvot, niska ja päänahka saavat rentouttavan hieronnan. Lopuksi vartaloa hierotaan vielä hoitoa tehostavalla voiteella.
Huom! Hoito sopii kaikille. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

SPA-RITUAALIT

LEMPI SIGNATURE RITUAL       2,5  TUNTIA   250€

Ota elvyttävä hetki itsellesi- hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista , tehokkaista tuotteista ja syvävaikutteisesta hieronnasta. Tunne kuinka kehosi ja mieleesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitoon laskeudutaan jalkoja puhdistavalla kompressikäärellä, jota seuraa rentouttava kokovartalohieronta. Hoito jatkuu sinun ihosi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla ja hemmottelevalla jalkahoidolla.

 

 

TIBETAN SOUND RITUAL              90 MIN 150€

Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot, kaksi erilaista kokovartalohierontaa ja aromaterapeuttiset öljyt . Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan ja kosteutetaan hoitovoiteella, jota tuntuva tai-chi -hieronta imeyttää. Tämän jälkeen keho saa rauhallisemman, mutta vaikuttavan koko vartalon hieronnan öljyllä. Hoitoon kuuluu myös kasvohoito puhdistuksella, kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla.

FOREST ESCAPE RITUAL     90 MIN 150€

Hoito vie sinua rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea,kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää  sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan  ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään  kuumakivi kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic- premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

ESSE DETOX RITUAL            90 MIN 150€

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

TRANQUILLITY RITUAL              90 MIN 150€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Tranquillity on [comfort zone] -sarjan perusta. Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Tranquillity-tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä tehokkaan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillityn-sarjan eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

HOLISTISET HOIDOT

KOSMEETTINEN GUA SHA       60 MIN    98€

Kosmeettinen gua sha – näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa ihon pintaa syvemmälle – sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Yin Your Skin Pro kosmeettinen gua sha -hoidossa yhdistyy elementtejä perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymffahoidosta ja tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta, ja vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Kosketus ja sively vaikuttavat myös autonomisen hermoston tasapainottumiseen – keho ja mieli rauhoittuvat.

Hoidossa ihosi saa kaksoipuhdistuksen , imeytetään kasvovettä ihollesi ja sivellään ihollesi sopivan kasvoöljyn. Hoito käsittää dekolteen, niskan kaulan, kasvojen ja pään alueen hoitoa. Mustalla bian-kivestä valmistetulla lastalla tehtävät hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa.Jadelusikalla tehtävä kevyt lymffaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita.

Gua shan jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

DIEN CHAN ZONE- KASVOREFLEKSOLOGIA       45 MIN    69€

Tutustu tähän eksklusiivisen terapeuttisen tekniikan ja sen ihmeelliseen parantavaan voimaan,  joka on  täydentävä hoitomuoto perinteisen terveydenhuollon rinnalle.

Dien Chan Zone – on luonnollinen, vietnamilaiseen lääketieteeseen perustuvaa neulatonta akupisteiden hoitoa. Hoidossa asiakas  makaa lämmitetyllä hoitopedillä ja kasvojen vyöhykepisteet ja vyöhykkeet stimuloidaan hellävaraisesti kevyesti painaen, sivellen ja pyörittäen puikolla kehon sisäisen tasapainon edistämiseksi. Koko keho ja mieli rentoutuu tässä meditatiivisessa hoidossa.

Dien Chan Zone- kasvovyöhyketerapialla voidaan lievittää kipua ja muita vaivoja melkein välittömästi. Sillä on laaja sovellusalue ja se tarjoaa erinomaisia ​​tuloksia migreenien, ruuansulatus- ja verenkiertoelimistön, lihas- ja nivelsairauksien sekä poskiontelotulehduksien, hormoonihäiriöihin sekä iskiasien hoidossa.

Yksinkertaisesti mikään ei ole verrattavissa tähän innovatiiviseen toimintatapaan … sinun on koettava se itse. 

HUOM! Hoito ei sovi mielialalääkkeitä käyttäville eikä kasvoille jotka on käsitelty Botoksilla.

MUKHA RASAYANA 45 MIN 69€

Mukha Rasayana on ayurvedinen anti age-hieronta kasvoille. Hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Yli 50 kasvojen ja kaulan lihasta käsitellään järjestelmällisesti, kasvojen marmapisteet aktivoidaan ja energiavirtaus tasapainotetaan. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet, energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä, kasvolihasten pehmeneminen ja kimmoisuus parantavat ulkonäköä ja vähentävät juonteita. Kehon lymfaattinen järjestelmä tehostuu, ja siten vahvistaa immuunipuolustusta ja poistaa myrkkyjä. Lisääntynyt verenkierto mahdollistaa paremman hapen ja ravinteiden virtauksen, auttaa lisäämään vireyttä, parantaa ihon sävyä ja yleistä hyvinvoinnin tunnetta.

Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 6 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.

Hoitoon kuuluu kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

LYMFAHOITO  45 MIN 69€

Lymfahoito rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahoidon vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee ja unensaanti helpottuu.

Kasvojen lymfa on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Hoitoa suositellaan ennen ja jälkeen kasvoihin kohdistuvien leikkauksien tukihoidoksi tai tulehtuneelle akneiholle sillä se nopeuttaa ihon ja kudoksien  paranemista. Kasvolymfahoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

 

SOKUSHINDO- VYÖHYKETERAPIA JALOILLE 45 MIN 69€

Kokonaisvaltainen japanilainen vyöhyketerapia hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää aromakylvyn ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

LISÄPALVELUT

KESTOVÄRJÄYS 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40€ / 25€ kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN VÄRJÄYS   25€ / 20€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN VÄRJÄYS 20€ / 15€ kasvohoidon yhteydessä

KULMIEN MUOTOILU 15€ / kasvohoidon yhteydessä 10€

 

LEMPI EXPRESS KÄSIHOITO 30 MIN 35€

Lempi Express käsihoidossa kynnet muotoillaan ja hoidetaan kevyesti kynsinauhat. Kynnet kiilotetaan tai lakataan hoitavalla Nailberryn Acai-lakalla ja lopuksi saat käteesi sipaisun ravitsevasta hoitovoiteesta.

 

SÄÄRIEN SOKEROINTI 49€

Säärien sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

KAINALOIDEN SOKEROINTI   29€

Kainaloiden sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla.

BIKINI SOKEROINTI      35€

Bikinialueen sokerointi. Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

BRASSI SOKEROINTI 1. KRT   60 MIN      75€

Intiimialueen sokerointi (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla. Mikäli edellisestä sokerointikerrasta on 12 viikkoa, valitse tämä hoito.

BRASSI SOKEROINTI HUOLTO   30 MIN      59€

Intiimialueen sokerointi huolto (vain naisille). Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymffaan ja vyöhyketerapiasta jadekivihierontaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!