HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HOITOELÄMYKSIÄ, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia ihonhoitoelämyksiä, jotka hellivät kasvoja, kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat luonnonkosmetiikalla toteuttavat Lempi hoidot sekä kestävän kehityksen mukaiset ja vegaaniset hoidot palkitulla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla.

Täydennä hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 8/2023

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOIDOT

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

MEADOW CEREMONY - SYKSYN KAUSIRITUAALI 90 MIN 125€

Tehokosteuttava ja rentouttava hoitorituaali kasvoille, keholle ja mielelle.

Matkaa ajatuksissasi kekskelle suomalaista metsää. Se tulvii lempeitä tuoksuja, virkistävää vettä ja pehmeitä kosketuksia. Tunne yrttinyyttien lempeä lämpö kehollasi ja antaudu rentoudelle. Lihasjännitykset katoavat, nestekierto paranee, mieli rauhoittuu.

Pehmeät ja kesäniityltä tuoksuvat aromaattiset yrttinyytit yhdistetään Moi Forest tuotteisiin tässä hellivässä kasvo- ja vartalohoitorituaalissa. Tuloksena hyvinvoiva iho ja rauhallinen mieli. Hoidossa vartaloa hierotaan öljyyn kastetuilla yrttinyyteillä sekä tehdään kasvoja hellivä minihoito sisältäen puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion.

Hoito tehdään suomalaisilla metsäpöly-uutteita hyödyntävällä Moi Forest luonnonkosmetiikkasarjalla.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

Kesän kausirituaali on voimassa 1.6 – 31.8.

 

SAVI REFRESH - SYYSKUUN TARJOUSHOITO 60 MIN - 82 €

Ihoa puhdistava ja tasapainottava kasvohoito kesän jälkeen, jolloin annetaan kyytiä aurinkovoiteiden aiheuttamille tukkeumille ja raikastetaan yleistä ilmettä. Kasvohoidossa havujen eteeriset öljyt ja uutteet rentouttavat metsäisillä tuoksullaan ja lisäävät iholle puhdistavaa vaikutusta.

Kasvohoito sisältää ihoa kirkastavan kuorinnan, hellän ihonpuhdistuksen mekaanisesti, rentouttavan paineluhieronnan ja ihoa tasapainottavan kasvonaamion.

Hoidon hinta on jo alennettu, eikä voida hyödyntää muita alennuksia hoidon hinnasta. Hoito varattavissa syyskuun loppuun saakka.

 

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI GLOW KASVOHOITO 45 MIN – 82 €

Heleyttävä ja kosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille

Hengähdä hetkeksi. Lempi Glow-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet ihoa heleyttävään gua sha käsittelyyn.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovesi, seerumin ja naamion lisäksi Lempin Signature-akupainanta ja guasha hieronnan kasvoille. Gua shalla on rentouttava, nesteitä poistava ja verenkiertoa vilkastuttava vaikutus. Hoitoon yhdistellään erilaisia Gua Sha kiviä ja lastoja. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan hartiahieronnan.

 

Tuotteina hoidossa käytetään ammatilaisluonnonkosmetiikan sarjoja;  joko ihon mikrobiomia tukevaa luomusertifioitua Esseä  tai suomalaista ja ylellistä Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

LEMPI SIGNATURE KASVOHOITO 60 MIN – 95 €

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Signature -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Lempi Signature-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

Hoito sisältää tarvittaessa ihon kevyen ihonpuhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan Lempi Balance kasvohoidon.

Tuotteina hoidossa käytetään ammatilaisluonnonkosmetiikan sarjoja;  joko ihon mikrobiomia tukevaa luomusertifioitua Esseä  tai suomalaista ja ylellistä Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

Lempi Balance - kasvohoito 75 min – 119 €

Yksilöllinen kasvohoito ratkaisemaan ihon erilaisia haasteita.

Lempi Balance kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Hoito sopii puhdistusta kaipaavalle, tukkeutuneelle tai tulehtuneen aknen ihonhoitoon sekä herkälle iholle, jossa rosacea, couperosa tai atooppista ihottumaa. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua umohtumatta.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, ihon syväpuhdistus mekaanisesti tai ultralla, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin tasapainottavan hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut ja ihoa rauhoittavia  lymfaattisia sivelyitä  sekä rentouttava ja hartioiden jännityksiä pehmentävä hieronta. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

Tuotteina hoidossa käytetään ammatilaisluonnonkosmetiikan sarjoja;  joko ihon mikrobiomia tukevaa luomusertifioitua Esseä  tai suomalaista ja ylellistä Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

LEMPI VITALITY - KASVOHOITO 90 MIN – 135 €

Kiinteyttävä  ja kirkastava kasvohoito ikääntyvälle iholle.

Lempi Vitality on aikuisen ihon tehohoito, joka ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Hoito sopii iholle, jossa näkyvät ikääntymisen merkit esimerkiksi pigmenttiläiskien tai juonteiden muodossa. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet, kollageenia aktivoiva led-valoterapia ja monipuoliset hieronnat.

Hoito sisältää puhdistuksen, uudistavan kuorinnan, LED- valohoidon kasvoille ja kaulalle, jonka aikana kädet saavat kuorinnan ja hieronnan. Hoito jatkuu Lempi Day Span kiinteyttävällä Signature hieronnalla kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille. Kasvoilla käytetään myös imukuppeja, joka tehostaa hieronnan tuloksia. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan päänhieronnan. 

Tuotteina hoidossa käytetään ammatilaisluonnonkosmetiikan sarjoja;  joko ihon mikrobiomia tukevaa luomusertifioitua Esseä  tai suomalaista ja ylellistä Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

LED- valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Sen toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni- ja elastiinitutotantoa. Käyttämämme Dermalux Flexillä  on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi LED-valolla voidaan hoitaa couperosaa, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita ja kiinteyttää ihoa. Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti.  

Lempi Holistic Face Ritual - kasvohoito 105 min – 150 €

Uniikki kasvohoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Face Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa jalkojen puhdistuksella jatkuen ihoa uudistavaan selänkuorintaan ja rentouttavaan ja syvävaikutteiseen selänhierontaan, jossa yhdistyy  käsien syväsivelyt ja akupainanta. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja käsivarsia ja lopuksi jalkoja.

Tuotteina hoidossa käytetään ammatilaisluonnonkosmetiikan sarjoja;  joko ihon mikrobiomia tukevaa luomusertifioitua Esseä  tai suomalaista ja ylellistä Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito sopii myös raskauden aikana.

 

COMFORT ZONE PEEL HEDELMÄHAPPOHOITO 45 min – 95 €

Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito

Nuorekasta ilmettä edistävä Comfort Zone Peel hoito tuo iholle välitöntä kirkautta ja heleyttä. Hoito sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa.

Hoidossa saat kokea Comfort Zone Tranquillity alkurentoutuksen, rituaalimaisen kasvojen puhdistuksen sekä rentouttava Comfort Touch kasvo-ja hartiahieronta antioksidanttisella goijimarjaöljyä sisältävällä hierontavoiteella. Hieronnan jälkeen levitetään ihollesi valittu kaksoiskuorinta. jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta käsien hieronnasta. Hoidon viimeistelee  kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

 

COMFORT ZONE SKIN EXPERT KASVOHOITO 60 min – 105 €

Ylellinen kasvohoito tehokkailla aktiiviuutteilla sisältävillä comfort zone tuotteilla

Todella ylellinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeisiin sopivaksi. Hoidossa kaikki otteet ovat hemmottelevia ja hoito sisältää paljon hierontaa. Hoitotuotteet ovat tehokkaita ja ympäristöä kunnioittavia. 

Hoito aloitetaan alku rentoutuksella ja jatketaan  kasvojen ja decoltèn alkupuhdistusrituaalilla. Ihoa kuoritaan joko granaattiomena siemenjauhekuorinnalla, voidemaisella entsyymikuorinnalla tai aha-hapoilla. Kuorinnan vaikutuksen aikana hierotaan kädet kosteuttavalla voiteella. Hoidossa saat nauttia kokonaisvaltaisesti rentouttavasta Comfort Touch hieronnasta kasvoille, kaulalle, dekolteellä ja hartioille. Iholle valitaan ihotarpeidesi mukainen kasvonaamio, jonka vaikutusaikana saat erikoishieronnan naamion vaikutuksen ajaksi. Hoidon viimeistelee kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

Hoidosta jää todella rentoutunut olo sekä hehkuva iho. Kaikki Comfort Zone tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat myös herkälle iholle. (Huom! Hoitoon sisältyy tarvittaessa mekaaninen puhdistus. Halutessasi ultra-äänipuhdistuksen valitsethan sen lisäpalveluista.                                                                         

COMFORT ZONE PRO LIFT KASVOHOITO 75 min – 135 €

Kiinteyttävä kasvohoito naisille 45+

Pro- Lift on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sisältää ihoa uudistavan Super peel -kaksoiskuorinnan maito- ja hedelmähapoilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen japanilaista kobido- teknikkaa hyödyntävä kohottavan kasvohieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

COMFORT ZONE MIKRONEULAUS 90 min – 145 €

Comfort Mikroneulaus yhdistää rentouttavat elementit, happokuorinnan, korkeapitoiset aktiiviaine-ampullit ja ihon mikroneulauksen uudeksi tehokkaaksi hoidoksi, joka uudistaa ihoa näkyvästi, lisää ihon kosteuspitoisuutta, madaltaa juonteita ja aknearpia, pienentää laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.

Hoito alkaa Tranquillity alkurentoutuksella jatkuen puhdistukseen. Ihollesi levitellään tehokas happokuorinta jonka vaikutusaikana hierotaan käsiä. Kasvoille ja kaulalle tehdään mikroneulaus ja lopuksi  saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta rauhoittavan naamion vaikuttaessa.

Dekolteen mikroneulaus +25€

Moi Forest Metsäkylpy - kasvohoito 60 min – 89 €

 

 

UNNA NORDIC Metsäelämys - kasvohoito 75 min – 125 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta käsin että kuumilla kivillä, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan pehmeäksi.

 

Yin Your Skin Pro Gua Sha - kasvohoito 90 min – 150 €

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu öljypuhdistus, kasvovesi ja öljyn levitys.

Hoidossa käydään läpi rintakehä niska, hartiat, kaula, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä.)

 

Esse Ultimate Experience - kasvohoito 120 min – 189 €

Ylellinen probiootinen hoitoelämys päästä varpaisiin

Hoito on suunniteltu vähentämään tulehdusta, tehostamaan suojabarriäärin toimintaa ja korjaamaan ikääntymisestä aiheutuneita merkkejä palauttamalla mikrobitasapainoa ja elvyttämällä ihoa, mikä varmistaa ihon pitkäaikaisen terveyden. 

Hoitoon laskeudutaan jalkakylvyllä ja selän käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, johon kuuluu kasvojen lempeä alkupuhdistus ja ihotarpeidesi mukainen kuorinta. Tätä seuraa ihoa ja mieltä sekä hoitotulosta tehostava kasvojen akupainanta ja kasvojen lihasjännitystä vapauttava (lifting) tai rauhoittava (calming) hieronta. Lisäksi kasvohoitoon sisältyy yksi valitsemasi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat:

  • Päänahan rentouttava käsittely
  • Käsien hemmotteleva hieronta
  • Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon ihoa vahvistava vaikutusta tehostetaan 5 miljardia elävää Lactobasillus mikrobia sisältävällä ampullilla ja anaerobisen tilan muodostavalla naamiolla. Naamion muodostama hapeton tila edistää hyvää tekevien probioottien kiinnittymistä ihoon, kalsiumkarbonaatti parantaa ihon rakennetta, kaoliinin ja aktiivihiilen imiessä epäpuhtauksia kuivaamatta ihoa.

Naamion vaikutuksen aikana saat nauttia rentouttavasta jalkojen kuorinnasta ja hieronnasta virkistävällä jalkanaamiolla.  Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet. 

Hoitoon sisältyy tarvittaessa mekaaninen tai ultra-äänipuhdistus.

 

JALAT JA KÄDET

Helliviä hoitoja käsille ja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI SIGNATURE JALKAHOITO 90 MIN – 125 €

Lempi Signature jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys

Painaudu lämpimään hoitopetiin, kynttilänvalon loisteseen sekä tuudittavaan äänimaailmaan nauttimaan ihanasta jalkojenhoidosta. Hoidon alussa jalkoja hemmotellaan rentouttavilla painalluksilla lämpimien kääreiden kera. Tämän jälkeen jalat ja sääret kuoritaan pehmeiksi varpaanpäistä polviin ja hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla sekä siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Varpaankynnet lakataan halutessasi ja jaloille levitetään kosteuttava ja pehmentävä jalkanaamio, jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta. Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut. Hoitoon sisältyy valitsemasi kynsilakka mukaan kotiin.

 

LEMPI CLASSIC JALKAHOITO 60 MIN – 95 €

Lempi Classic jalkahoito on jalkojen luonnollista hyvinvointia tukeva perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Hoito sisältää ihoa pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen, ongelmakohtien hoidon sekä jalkojenhieronnan.

 

LEMPI SPA KÄSIHOITO 60 MIN – 79 €

Kaunistava ja hemmotteleva hoito käsille ja kynsille.

Hoidossa kädet kuoritaan pehmeäksi kyynärvarteen saakka ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan ja kynnet lakataan haluamallasi värilakalla (kynsilakan saat mukaan kotiin). Lopuksi kädet ja käsivarret hierotaan ravitsevalla voiteella. Hoidon jälkeen kynnet ovat kauniit ja kädet ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Hoito toteutetaan rentouttavassa wellnesspedissämme.

 

 

 

.

Hoito toteutetaan probioottisella ja ekosertifioidulla Esse-sarjalla.

 

LEMPI EXPRESS KÄSIHOITO 30 MIN – 50 €

Lempi express käsihoidossa kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan ja kynnet kiillotetaan  kiillotusviilalla. Lopuksi kädet hierotaan ravitsevalla hoitovoiteella. Hoidon jälkeen kynnet ovat kauniit ja kädet kosteutettu.

 

Hoito toteutetaan rentouttavassa wellnesspedissämme.

HOLISTISET HIERONNAT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia vanhaa itämaista viisautta.

LEMPI SIGNATURE HIERONTA 90 MIN – 135€

Lempi Day Span signature hieronta on kokonaisvaltainen hoito, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti.

Hieronta tarjoaa sinulle uniikin hierontakokemuksen, joka yhdistää tekniikat lännestä ja idästä saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tässä terapeuttisessa hieronnassa käytetään shiatsu- ja syväkudostekniikoiden yhdistelmää verenkierron lisäämiseksi, kireiden lihaksien rentouttamiseksi ja kudosten vahvistamiseksi, jolloin olosi palautuu ja elpyy. Erityiset akupisteet on suunnattu tasapainottamaan kehoa ja vähentämään jännitystä. Hoidon jälkeen olosi on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

Hoito alkaa jalkojen puhdistuksella ja päättyy rentouttavaan kasvo- ja päänhierontaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

PRANA ABHYANGA - AYURVEDINEN HIERONTA 90 min – 135 €

Koko kehon intialainen energiahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet yhdistettynä marma eli energiapisteiden käsittelyyn vaivuttavat sinun syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo- koko keho ja mieli on rentoutunut.

Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue. Hoito huipentuu intialaisen kasvo- ja päänhierontaan (ilman öljyä).

Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

HEALING HOT STONES- KUUMAKIVIHIERONTA 75 min – 125 €

Tämä uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hieronta hyödyntää sekä kuumia kiviä että kylmien jadekivien yhdistelmää, joka taspainoittaa kehosi yin ja yang ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.

Hoidossa hierotaan vartaloa käsin että kivin. Kuumien ja kylmien kivien vaihtelu tehoaa hyvin lihasjännityksiin, kiihdyttää aineenvaihduntaa, voimistaa verenkiertoa ja rauhoittaa hermostoa.

 

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HERBAL HEAVEN - YRTTINYYTTIHIERONTA 75 min – 125 €

 

 

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

RELAX MASSAGE - RENTOUTTAVA HIERONTA 60 MIN – 95€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset akupainelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

 Hoidon jälkeen olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville

REVIVE MASSAGE – SYVÄVAIKUTTEINEN HIERONTA 60MIN – 95€

Lempi Revive on syvävaikutteinen syvälle kehoon ja lihaksistoon kohdistuva hieronta, jonka tarkoituksena on avata ja venyttää ylirasittunutta lihaskudosta. 

Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta; muun muassa Vietnamista jossa hyöddynnetään erilaisia hierontaliikkeitä kuten käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien syväsivelyjä,  yhdistäen tehokkaisiin shiatsupaineluihin Japanista, akupainantaan Kiinasta, nyrkkikitkoihin ja venytyksiin Indonesiasta sekä kehoa lämmittäviin liikkeisiin Intiasta.  

Lempi Revive hieronta sopii toimistotyössä lihasjännistyksestä kärsiville ja voimakkaasta hieronnasta pitäville. 

 

GUA SHA FUSION BACK - SELKÄHIERONTA 45 MIN -82 €

 

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään selkä,hartia ja niska-aluetta sekä takaraivoa gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa, kuppausta ja perinteistä qi gong hierontaa kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

Tehokas hoito ylävartalojumeihin ja jos kärsit niska ja hartiakivuista.

 

Huom! Hoito ei sovi raskauden aikana

HEAD HARMONY - kasvo ja päänhieronta 45 MIN – 82€

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova intialainen päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi         

Hoidossa käytetään traditionaalisia itämaisia hierontatekniikoita, jossa keskitytään pään ja kasvojen akupisteiden hierontaan.

Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla, hartioiden ja rintakehän alue paljaana pyyheliinalla suojattuna. Ensin hierotaan pään ja niskan alue napakoin liikkein ilman öljyä. Seuraavaksi hartiat, olkavarret, rinnanalue, niska ja kasvot käsitellään korkealaatuisella luomuöljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hoidon lopussa käsitellään vielä pään energiapisteet ilman öljyä.

Hoito helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä.

 

 

FOOT RELEASE- Jalkahieronta 30 min – 65€

Kokonaisvaltainen hemmotteluhetki jaloille, joissa hyödynnetään  japanilaista vyöhyketerapiaa.

Hoidon alussa jalat pyyhitään lämpimillä pyyhkeillä, jonka jälkeen saavat rentouttavan hieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

 

Neck Nirvana- Hartia- ja niskahieronta 30 min – 65€
PREGNANCY MASSAGE – RASKAUSHIERONTA 45 | 60 | 75 MIN - 82€ | 95€ | 125€

Lempeä, rentouttava hierontahoito odottaville äideille.

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Vartaloa hierotaan tuoksuttomalla luomuöljyllä.

 

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

VARTALOHOIDOT

Kehoa hemmottelevia hoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

HIMALAYAN SALT RITUAL 90 MIN – 135 €

Puhdistava ja elvyttävä suolahoito.

Himalayan Salt Ritual on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan kasvoja ja päätä. Virkistävän suihkun jälkeen vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

TIBETAN SOUND RITUAL 90 MIN – 135 €

Stressiä lievittävä ja unenlaatua syventävä holistinen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset äänimaljat ja vartalohieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla.

Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Stressi katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle ja anna kehosi soida. Tiibetiläisetn äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi rauhottavasti vielä huomennakin.

Hoito alkaa erityisellä Oriental- tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko vartalon ihoa ravitaan rauhallisella, mutta syvävaikutteisella kokovartalon hieronnalla käyttäen voiteita ja öljyjä.

 

 

 

AROMASOUL SCRUB RITUAL 90 MIN – 135 €

Koko vartalon uudistava kuorintahoito aromaterapeutisella öljyhieronnalla.

Syvävaikutteinen aromasoull- hoito vie matkalle neljän erilaisen maailman halki. Eksoottiset itämaiset kulttuurit, välimeren eloisa ja lämmin monimuotoisuus, Intian monivärinen maailma ja elämänfilosofia sekä muinaisen aavikkoheimon, Berberien, kiehtova maailma tarjoavat täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi.  

Hoito sisältää kokovartalon kuorinnan sekä kokovartalon öljyhieronnan valikoituidulla eteerisellä öljyseoksella. Hoidossa hierotaan myös kasvoja ja päätä ilman öljyjä.

Huom! Hoito ei sovi raskauden aikana.

TRANQUILLITY SCRUB RITUAL 90 MIN – 135 €

Tranquillity Scrub Ritual on Comfort zonen kehittämä ylellinen, ihoa pehmittävä, rauhoittava ja stressiä lievittävä  pää ja vartalonhieronta hemmottelevalla ja ihoa uudistavalla kuorinnalla. Tähän edistykselliseen hoitoon yhdistyvät ylellinen Tranquillity-öljy sekä hoitoa varten kehitetty taustamusiikki ja hierontatekniikat, joka syvärentouttaa elimistöä ja parantaa unenlaatua. Hoidossa käytetään myös suuria siveltimiä, joiden höyhenkevyt kosketus vaivuttaa sinut täydelliseen rentoutumisen tilaan.

Huom! Hoito ei sovi raskauden aikana

SPA – RITUAALIT

Ainutlaatuisia koko kehon hoitoja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi mieltä.

LEMPI SIGNATURE SPA RITUAL 150 MIN – 250 €

 Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tunne kuinka kehosi ja mielesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä. Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitonautintosi alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi hoitoon. Hoitosi jatkuu rentouttavalla koko vartalon hieronnalla lämmitetyllä aromaattisella öljyllä (45 min), jonka jälkeen saat nauttia hemmottelevasta kasvohoidosta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan. (60min) Hyvinvointihoitosi päättyy pehmentävään ja kaunistavaan jalkahoitoon (45min), jossa jalat kuoritaan, kynnet hoidetaan* ,kovettumat poistetaan ja jalkasi hierotaan kosteuttavalla voiteella.

Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys, jossa yhdistyy tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit ainutlaatuiseksi hoidoksi, joka tukee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

*Hoito ei sisällä kynsienlakkausta, halutessasi valitse lisäpalveluista.

Hoito sopii myös raskauden aikana. 

 

Lempi Wellness RITUAL 120 min – 189 €

Ylellinen  kasvo- ja jalkahoitoelämys.

Ylellinen hoitoelämys, jossa hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakyvlyllä ja jalkakuorinnalla. Hoito jatkuu jalkahoidolla, jossa hoidetaan kovettumat ja siistitään varpaankynnet. Jalkahoito huipentuu rentouttavaan jalka- ja säärihierontaan kosteuttavalla naamiolla. Tämän jälkeen hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla sisältäen puhdistuksen, kuorinnan ja yksilöidyn kasvohieronnan. Naamion vaikutuksen aikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta.  Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet.

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

 

Lempi Holistic Face Ritual - kasvoelämys 105 min – 150 €

Uniikki kasvohoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Face Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa jalkojen puhdistuksella jatkuen ihoa uudistavaan selänkuorintaan ja rentouttavaan ja syvävaikutteiseen selänhierontaan, jossa yhdistyy  käsien syväsivelyt ja akupainanta. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja käsivarsia ja lopuksi jalkoja.

Tuotteina hoidossa käytetään ammatilaisluonnonkosmetiikan sarjoja;  joko ihon mikrobiomia tukevaa luomusertifioitua Esseä  tai suomalaista ja ylellistä Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito sopii myös raskauden aikana.

 

MOTHER TO BE RITUAL 90 MIN – 165€

Lempeä, rentouttava vartalohoito odottaville äideille

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito huipentuu minikasvohoitoon jossa kasvot saavat pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan.

 

 

 

EXPERIENCE OF AFRICA RITUAL 90min – 165€

Ylellinen probioottinen hoitoelämys koko keholle.

Ylellinen hoitoelämys, jossa hoitoon laskeudutaan hengityksillä ja jalkapohjien puhdistuksella. Hoidossa koko keho kuivaharjataan  ja pyyhitään kosteilla pyyhkeillä sekä rentoutetaan hieromalla ravitsevalla probioottisella voiteella. Hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla sisältäen puhdistuksen, kuorinnan, yksilöidyn kasvohieronnan sekä naamion. Naamion vaikutusaikana hierotaan päätä. Hoito päätetään silmänympärys ja hoitovoiteilla sekä rentouttavilla hengityksillä. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

Hoito tehdään Esse luomusarjalla. Tehosta hoidon lopputulosta Essen ampulilla 15€ lisähintaan.

Hoito sopii myös raskauden aikana.

FOREST ESCAPE RITUAL 90 MIN – 165 €

Metsältä tuoksuva vartalo – ja kasvohoitorituaali kuumilla kivillä

Hoito vie sinun mielesi ja kehosi rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea, kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää syvävaikutteisen ja rentouttavan kokovartalohieronnan kuumilla kivillä sekä kasvohoidon. Kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kuumakivikasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio.

Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

 

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN – 165€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksoisnaamion sekä rentouttavan Tranquillity Touch hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

 

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

SOKEROINTI

Hellävarainen karvanpoistomenetelmä tekee ihostasi silkinpehmeän.

SUGARING -KARVANPOISTO SOKERILLA

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASSIHUOLTO 60€ (3 – 6 viikon välein otettuna)

BIKINISOKEROINTI 30 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 20 €

SÄÄRET / REIDET  SOKEROINTI 45 €

KÄSIVARRET SOKEROINTI  30 €

YLÄHUULI / LEUKA  15€

YLÄHUULI & LEUKA 20€

KOKO KASVOT 25€

VATSA / RINTA / SELKÄ 30€

BIKINI + KAINALOT + SÄÄRET 85€

BRASSI + KAINALOT + SÄÄRET 120€

 

 

 

SUGARING UPKEEP -SOKEROINTI HUOLTO

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASSIHUOLTO 60€ (3 – 6 viikon välein otettuna)

BIKINISOKEROINTI 30 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 20 €

SÄÄRET / REIDET  SOKEROINTI 45 €

KÄSIVARRET SOKEROINTI  30 €

YLÄHUULI / LEUKA  15€

KOKO KASVOT 25€

VATSA / RINTA / SELKÄ 30€

BIKINI + KAINALOT + SÄÄRET 85€

BRASSI + KAINALOT + SÄÄRET 120€

 

 

 

SUGARING ADD - SOKEROINTI LISÄPALVELUNA HOIDON YHTEYTEEN

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

KAINALOIDEN SOKEROINTI toisen hoidon yhteydessä 20 €

YLÄHUULI / LEUKA / KULMAT kasvohoidon yhteydessä  10€

 

 

 

 

RIPSET & KULMAT

Sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

KESTOVÄRJÄYS RIPSET & KULMAT 30 MIN – 42 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla.

Hoito sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun. Kestovärien vaikutusaikana saat rentouttavan hartiahieronnan. Lopuksi silmänympärysalueelle levitellään ihoa hoitava silmänympärysvoide.

Kestovärit pysyvät karvoista riippuen 3-6 viikkoa.

Kasvohoidon yhteydessä 32€ (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut hoitoihin)

 

 

KESTOVÄRJÄYS KULMAT + MUOTOILU 20 MIN – 30 €

kulmien kestovärjäys + muotoilu hellävaraisilla tuotteilla.

Hoito sisältää kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun pinseteillä tai sokerilla.

Kestovärit pysyvät karvoista riippuen 3-6 viikkoa.

Kasvohoidon yhteydessä 25 € (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut hoitoihin)

 

 

KESTOVÄRJÄYS RIPSET 20 MIN – 25 €

Ripsien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla.

Hoito sisältää ripsien kestovärjäyksen. Kestovärien vaikutusaikana saat rentouttavan hartiahieronnan. Lopuksi silmänympärysalueelle levitellään ihoa hoitava silmänympärysvoide.

Kestovärit pysyvät karvoista riippuen 3-6 viikkoa.

Kasvohoidon yhteydessä 20€ (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut hoitoihin)

 

 

KULMIEN MUOTOILU 15 MIN – 20 €

Kulmien muotoilu hellävaraisesti pinseteillä tai sokerilla.

 

Kasvohoidon yhteydessä 15 € (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut hoitoihin)

 

 

LISÄPALVELUT HOITOIHIN

Extra hemmottelua ja hyvää oloa hoitojen yhteydessä.

IHONPUHDISTUS KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

 

 

 

 

GEELILAKKAUS VARPAISIIN JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ

 

 

 

 

KYNSIENLAKKAUS HOIDON YHTEYDESSÄ

 

Kynsien lakkaus omalla lakalla tai hoitolan testerivalikoimalla 15 min 10€

Kynsien lakkaus valitsemallasi kynsilakalla, jota saat mukaan kotiin. 15 min 20€

 

 

PÄÄNHIERONTA HOIDON YHTEYDESSÄ

Hoidossa käytetään traditionaalisia itämaisia hierontatekniikoita, jossa keskitytään pään ja kasvojen akupisteiden hierontaan.

Hoito helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä.

 

15 min – 20 €

LED VALO HOIDON YHTEYDESSÄ

 15 min 20€

Käyttämämme Dermalux Flexillä  on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi LED-valolla voidaan hoitaa aknea, couperosaa, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita ja nopeuttaa ihon paranemista sekä kiinteyttää ihoa. Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti.  

 

 

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!

Kiitos tilaamisesta!
0