HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HEMMOTTELUHOITOJA, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat ja suomalaisella luonnonkosmetiikalla toteuttavat Lempi hoidot, ihon mikrobiomia tukevat probioottiset luomu Esse-hoidot, kestävän kehityksen mukaiset ja vegaaniset hoidot palkitulla Comfort Zone- sarjalla sekä  kokonaisvaltaisesti rentouttavia ja samalla tehokkaita hierontoja, spa-rituaaleja ja holistisia hoitoja.

Näiden lisäksi voit varata erikseen tai täydentää hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä tai Yumi™ kestotaivutuksilla. Geelilakkauksella taas varmistat kauniit kynnet ympäri vuoden.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 20.5.2021

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOIDOT

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

Bamford Jade Ritual - kesän kausihoito 75 min – 120 €

Hoito varattavissa kesä-elokuun ajaksi.

Jade on puhtauden ja tyyneyden symboli. Tämä syvästi rentouttava rituaali hyödyntää sekä kuumien ja kylmien jadekivien yhdistelmää tasapainottamaan kehosi yin ja yang, virkistämään mieltäsi ja tuoden uutta hehkua kasvoillesi.

Hoitoon kuuluu syvävaikutteinen selkähieronta, johon yhdistyy akupainanta, shiatsupainelut ja öljyhieronta käsin että jadekivillä. Hieronnan jälkeen jatketaan heleyttä tuovalla kasvohoidolla ihotarpeidesi mukaan sisältäen puhdistuksen, kuorinnan, akupainantahieronnan käsin sekä nesteitä poistavan jadekivihieronnan. Naamion vaikutusaikana hierotaan rintakehä, hartiat ja niskaa käsin että kuumilla jadekivillä.

 

Bamford Summer Feet - kesän kausihoito 60 min – 100 €

Hoito varattavissa kesä-elokuun ajaksi.

Rentouttava jalkahieronta ja kauniit kynnet Shellac-geelilakkauksella. 

Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, raspauksen tai jalkakuorinnan ja kynsien siisitiminen sekä Shellac geelilakkauksen varpaankynsiin. Hoito huipentuu rentouttavaan jalkahierontaan.

 

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI REMEDY - KASVOHOITO 60 MIN – 89 €

Yksilöllinen kasvohoito ratkaisemaan ihon erilaisia haasteita.

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Remedy -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Remedy-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin. Tuotteina hoidossa käytetään suomalaista Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoito sisältää Lempin Signature-hieronnan kasvoille ja hartioille. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan tai päänhieronnan. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen/ultra-äänipuhdistuksen.

Lempi Resculpt - kasvohoito 75 min – 115 €

Yksilöllinen anti-age -vaikutteinen kasvohoito.

Lempi Resculpt on anti-age -vaikutteinen hoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Lempi Resculpt -hoidossa käytetään metsän raikautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito sisältää Lempi Day Span kiinteyttävän Signature-hieronnan ja rentouttavan, lymfanestekiertoa aktivoiva Gua Sha -kasvohieronnan. Naamion aikana saat rentouttavan päänhieronnan tai käsienhieronnan.

Lempi Face Ritual - kasvohoito 90 min – 125 €

Uniikki kasvohoitoelämys kaikille ihotyypeille.

Lempi Organic Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan. Lempi Face Ritual -kasvohoidossa käytetään metsän raikautta henkivää kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

Hoito alkaa rentouttavalla ja syvävaikutteisella selänhieronnalla. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja hoidon lopuksi jalkoja.

*Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen/ultraäänipuhdistuksen.

Esse Experience - kasvohoito 60 min – 99 €

Räätälöity probioottinen kasvohoito kaikille ihotyypeille.

Essen kasvohoito valjastaa kehittyneiden pre- ja probioottisen voiman parantamaan ihon mikrobitasapainoa. Tämä kasvohoito on räätälöity vaikuttamaan jokaisen ihon ongelmiin, sillä se rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärsyyntynyttä ihoa, lisää kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta sekä parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa.

Hoitoon sisältyy Essen rentoutusrituaali, puhdistus ja kuorinta, Essen kasvohieronta*, silmänympärys- ja kasvonaamio, jonka aikana saat Essen päänhieronnan/jalkahieronnan /käsihieronnan ja lopuksi ihollesi valittu seerumi ja loppuvoiteet.

*Essen sensitive/lifting hieronta

Esse Signature Experience - kasvohoito 90 min – 135 €

Probioottinen erikoiskasvohoito ihon erityistarpeisiin.

Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan 90 minuuttia kestävän kasvohoidon aikana niin iho kuin mieli lepäävät. Essen Signature -hoitorituaalin uniikki puhdistus-, hieronta- ja naamiotekniikat sekä ihollesi valitun erikoisampullin avulla saat uuden kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen joka ikisellä kerralla.

Hoitoon sisältyy tämän lisäksi:

 • Essen selkähieronta ja alkurentoutus
 • Mekaaninen puhdistus/ultra-äänipuhdistus tai kiinteyttävä imeytyshoito galvaanisella laitteella
 • Essen Signature hieronnan kasvoille, hartioille ja dekolteelle
 • Essen silmänympäryshoito (sis. naamion ja hieronnan)
 • Kasvonaamion vaikutusaikana valitsemasi hieronta (pää, jalat tai kädet)

 

Esse Ultimate Experience - kasvohoito 120 min – 159 €

Ultimaattinen iho-keho-mieli -hoito ihonhoidon nostamiseksi aivan uudelle tasolle.

Nauti nuorentuneesta, tasapainoisesta ihosta ja Esse Experience -hoidon kaikista eduista. Elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja muuttavat ihon mikroobiekosysteemiä eduksesi, tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.

Hoitoon laskeudutaan rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka aikana suunnitellaan ihollesi sopivan probioottisen hoitokokonaisuuden. Kasvohoito sisältää pitkän rituaalimaisen puhdistuksen ja kuorinnan, jonka vaikutusaikana tehdään rentouttava päänhieronta jatkuen joko Esse Sensitive tai Lifting -kasvohierontaan.

Kasvohieronnan vaikutuksia tehostetaan nesteitä poistavalla gua shalla tai kohottavalla imukuppi-terapialla. Silmien ympäryksille levitetään kirkastava silmänympärysnaamio, jonka vaikutusaikana tehdään silmiä rentouttava silmänympäryshieronta.

Hoidossa ihollesi valitaan erikoisampulli, joka imeytyy ihoon rauhoittavan Esse Exclusion naamion alla. Naamion vaikutusaikana kuoritaan ja hierotaan kädet ja jalat. Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

Hoito sisältää tarvittaessa ihon mekaanisen ja/tai ultraäänipuhdistuksen.

Sacred Nature Organic - kasvohoito 45 min – 75 €

Kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä elämyksellinen pikakasvohoito.

Nuorekasta ilmettä edistävä kasvohoito tehdään Comfort Zonen Cosmos Organic -sertifioiduilla Sacred Nature -sarjan tuotteilla. Sacred Nature -tuotteissa hyödynnetään tehokaasti antioksidanttista Scientific Garden Extract™ -uutetta, joka pitää ihon terveenä, nuorekkaana ja vastustuskykyisenä ympäristön haittatekijöitä vastaan. 

Hoito alkaa rentoutusrituaalilla ja jatkuu kasvojen rituaalimaisella puhdistushieronnalla. Ihosi kuoritaan antioksidanttisella granaattiomenakuoresta saatavalla jauheella ja kosteutetaan hoitavalla kasvosuihkeella. Tämän jälkeen valitaan joko kohottava Rubber Mask, epäpuhtauksia ja liiallista kiiltelyä hillitsevä Glow Clay Mask tai ylellisellä sivellinhierontatekniikalla kosteuttava Hydra Mask ihosi tarpeiden mukaan. Hoito huipentuu Regener-lift Massage -kasvohierontaan, jolla tuodaan ihoon välitöntä täyteläisyyttä ja heleyttä.

(Mikäli haluat hoitoon mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen, valitse se kasvojen lisäpalveluista +15 €)

Comfort mikroneulaus 60 min – 125 €

Tässä hoidossa yhdistyy mikroneulaus ja mesoterapia. Hoito vilkastuttaa kollageenin tuotantoa ja solujen uudistumista ihossa, kirkastaa ja napakoittaa ihoa sekä tasoittaa ihon epätasaisuuksia.

Mikroneulaus tehdään kynämäisella laitteella, jossa on 36 pienen pientä neulaa. Neulat tekevät mikroskooppisen pieniä reikiä ihoon, jolloin ihon uudistuminen tehostuu ja aktiiviaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti ihoon. Jos jotkut alueet ihossa kaipaavat tehohoitoa, kuten arvet tai rypyt, teemme ne 12-neulasella hoitopäällä, joka on tehokkaampi.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, ihoa kirkastava ja uudistava kaksoiskuorinta hedelmähapoilla ja c-vitamiinilla, ampulli tai seerumi, mikroneulaus, imeytys (nanoteknologialla), naamio sekä niska- ja hartiaseudun hieronta.

Hoito tehdään Comfort Zonen tuotteilla.

Hoito sopii sinulle, jos haluat muutoksia:

 • Ikääntyneeseen ihoon ja juonteisiin
 • Sameaan ja veltostuneeseen ihoon
 • Akne-arpiin
 • Pigmenttihäiriöön ihossa

Sarjahoito sopii lähes kaikille. Ota meihin yhteyttä jos epäröit sopiiko hoito ihollesi.

Yin Your Skin Pro Gua Sha - hoito 75 min – 135 €

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, kasvovesi ja seerumi ihotarpeidesi mukaan korealaisella luonnonkosmetiikalla. Hieronta tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja  Sileä-kasvoöljyllä, jossa käydään läpi rintakehä, kaula, niska, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä)

JALAT JA KÄDET

Helliviä hoitoja käsille ja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI SPA - JALKAHOITO 75 MIN – 115 €

Lempi Spa- jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella kylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Kovettumat poistetaan ja kynnet siistitään viilalla ja tarvittaessa poralla. Jaloille levitetään kosteuttava  tai nesteitä poistava jalkanaamio, jonka vaikutusaikana saat nesteitä poistavan säärihieronnan. Hoito huipentuu taivaalliseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Lisäpalvelut jalkahoidon yhteydessä (löydät nämä nettiajanvarauksen lisäpalveluista):

 • Varpaankynsien lakkaus valitsemallasi Nailberry kynsilakalla, jonka saat mukaan kotiin +20 € (kynsilakan arvo 19,90 €) sisältäen aluslakkauksen, värilakkauksen ja päällyslakkauksen.
 • Varpaankynsien lakkaus omalla kynsilakalla +10 € (mainitse ajanvarauksesi yhteydessä)
 • Varpaankynsien geelilakkaus +30 €
LEMPI CLASSIC - JALKAHOITO 60 MIN – 89 €

Lempi Organic Classic on täydellinen jalkahoito, missä hoidetaan kynnet ja jalkojen iho. Hoidossa jalkojasi kylvetään suolakylvyssä joka rentouttaa jalkojen lihaksia ja jalkasi kuoritaan kuorintoviteella joka  pehmittää ihoa. Hoito jatkuu kovettumapoistolla perinteisesti veitsellä ja raspilla. Varpaankynsiä hoidetaan leikkaamalla ja viilamalla ja kynsinauhat siistitään. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa.

Hoidossa rentoudut viimeistään, kun jalkasi ja sääresi hierotaan ja jaloistasi tulevat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Lisäpalvelut jalkahoidon yhteydessä (löydät nämä nettiajanvarauksen lisäpalveluista):

 • Varpaankynsien lakkaus valitsemallasi Nailberry kynsilakalla, jonka saat mukaan kotiin +20 € (kynsilakan arvo 19,90 €)
 • Varpaankynsien lakkaus omalla kynsilakalla +10 € (mainitse ajanvarauksesi yhteydessä)
 • Varpaankynsien geelilakkaus +30 €
LEMPI SPA - KÄSIHOITO 45 MIN – 60 €

Lempi käsihoito on kaunistava, kirkastava ja pehmittävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja ravitseva naamio käsille sekä kynsien lakkaus Nailberryn kirkkaalla hoitolakalla. Hoito huipentuu rentouttavaan käsienhierontaan joka ulottuu olkavarteen saakka.

Lisäpalvelut käsihoidon yhteydessä (löydät nämä nettiajanvarauksen lisäpalveluista):

 • Sormenkynsien lakkaus valitsemallasi Nailberry kynsilakalla, jonka saat mukaan kotiin +20 € (kynsilakan arvo 19,90 €)
 • Sormenkynsien lakkaus omalla kynsilakalla +10€ (mainitse ajanvarauksesi yhteydessä)
 • Sormenkynsien geelilakkaus +30
COMFORT FEET & HAND RITUAL 90 MIN – 125 €

Feet & Hand Ritual on pehmentävä ja rentouttava käsien ja jalkojen hoitorituaali, joka kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa.

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, Tranquillity-alkurentoutus sekä  kovettumia pehmentävä hedelmähapponaamio jaloille.   Hoito jatkuu käsien puhdistuksella ja  kuorinnalla jonka jälkeen kämmenille levitetään hoitava savinaamio. Hoidossa sekä käsien että varpaan kynnet viilataan ja kynsinauhat siistitään ja kynnet saavat kerroksen Nailberryn kirkasta hoitolakkaa. Hoito huipentuu tehokkaaseen Qhaqoi hierontaan jaloille ja käsille.

ESSE FOOT RELEASE - JALKAHEMMOTTELU 30 MIN – 65 €

Esse Foot Release-piparminttuhoito vapauttaa kokokehon jännitystä. Tämä stimuloiva jalkojen käsittely sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan jalkanaamiolla.

Hoito on erittäin hyvä kuiville ja väsyneille jaloille, jalkojen kipuun ja jännitykseen sekä liikahikoiluun.

HIERONNAT

Kokonaisvaltaiset hieronnat, jotka laukaisevat lihasjännityksiä,

vähentävät stressiä ja saa sinut voimaan hyvin.

DEEP TOUCH™ - SYVÄKUDOSHIERONTA 60 min – 89 €

Lempi Day Span syväkudoshieronta on kokonaisvaltainen ja voimakkaampi hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvän olon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa hyöddynnetään käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien liukuvoimaa yhdistäen tehokkaaseen akupainantaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

ABHYANGA - AYURVEDAHIERONTA 60 min – 89 €

Lempi Day Span Abhyanga on perinteinen ayurvedinen hieronta, jossa kehoa hierotaan hellästi keinuttavilla ja sivelevillä liikkeillä yhdistettynä pranaa vahvistavaan marmapisteiden käsittelyyn. Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi pää. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

Hoito tauolla Marian äitiysloman johdosta.

BALILAINEN HIERONTA 60 MIN – 89 €

Balilainen kokovartalohieronta on yksi laajimmalle levinnyt hoitomuoto Indonesiassa. Terapeuttinen hieronta on saanut vaikutteita Kiinan sekä Intian kulttuureista. Se on kokonaisvaltainen hierontamuoto, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti. Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä sekä avaa lihasjännityksiä.

​Hieronnassa käytetään erilaisia hierontaliikkeitä sekä niiden yhdistelmiä kuten shiatsupaineluita, venytyksiä, kämmenpainoja, sivelyitä, vääntöjä sekä kitkoja. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

AROMAHIERONTA 60 MIN – 89 €

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

RASKAUSHIERONTA 60 MIN – 89 €

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia , jotta Sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat. 

Lempin raskaushieronta on erityisesti  raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä,  missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja,  keventämään raskaita jalkoja ja  samalla hoitaen ihoa ja mieltä. 

VARTALOHOIDOT

Ihoa ja kehoa uudistavia täsmähoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

AROMASOUL JOURNEY 75 MIN – 135 €

Tasapainottava ja rentouttava vartalohoito

Aromasoul Journey on tasapainottava ja rentouttava hoito, johon kuuluu kokovartalokuorinta ja aromaterapeuttinen hieronta. Syvävaikutteinen hoito vie sinua elämys matkalle tarjoen täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi. Vartalolle tehdään kuorinta tuliviorelta peräisin olevalla hiekalla, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset.Suihkun jälkeen jatketaan koko kehoa rentouttavalla öljyhieronnalla.  Hoidon alussa saat itse valita oman aromaattisen tuoksusekoituksen.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 75 MIN – 135 €

Puhdistava ja elvyttävä vartalohoito.

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

ESSE PROBIOTIC BODY TREATMENT 75 MIN – 135 €

Muokkaava ja aineenvaihduntaa tehostava vartalohoitohoito

Valitsemme yhdessä sinulle sopivimman vaihtoehdon. Detox- kuona-aineiden ja turvotuksen poistoon tai Anti- cellulite- aktivoiva, stimuloiva selluliitin hoitoon.

Hoitoon sisältyy aktivoivan kokovartalokuorinnan,  vartalonaamion valituille alueille ja vartaloa muokkaavan hieronnan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan niska-hartiahieronnan ja päänhieronnan.

Vartalohoidoissa käytämme vartalotuotteita (mm. öljyjä), joten varauduthan siihen sen mukaisella vaatetuksella.

Huom! Ei sovi raskaana oleville.

MOTHER & BABY TREATMENT 75 MIN – 135 €

Lempeä, rentouttava vartalohoito odottaville äideille.

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja haastattelulla, jonka avulla räätälöidään hoito tarpeidesi mukaiseksi.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

CELLULITE AROMATERAPY WRAP TREATMENT 75 MIN – 135 €

Nesteitä poistava ja Selluliittiä vähentävä tehokas vartalohoito.

SPA-RITUAALIT

Ainutlaatuisia koko kehon hoitoja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi kasvoja ja mieltä.

LEMPI SIGNATURE RITUAL 150 MIN – 250 €

Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja syvävaikutteisesta hieronnasta. Tunne kuinka kehosi ja mieleesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitoon laskeudutaan jalkoja puhdistavalla kompressikäärellä, jota seuraa rentouttava kokovartalohieronta. Hoito jatkuu sinun ihosi tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla ja hemmottelevalla jalka- tai käsihoidolla.

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN – 150 €

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri naamiota sekä hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus Tranquillity- ja Sacred Nature linjojen eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

FOREST ESCAPE RITUAL 90 MIN – 150 €

Hoito vie sinua rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea, kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää  sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan  ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kuumakivi-kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic – Premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

ESSE WELLNESS RITUAL 90 MIN – 150 €

Kiinteyttävä, uudistava, silottava ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvo- ja vartalohoitorituaali.

Hoidossa koko keho kuivaharjataan ja hierotaan Essen Signature hieronnalla ja  probioottisella voiteella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella ja ilmettä virkistävällä minikasvohoidolla, sisältäen puhdistuksen,kuorinnan ja kasvohieronnan. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja iho kiinteämpi.

Hoito sopii myös raskaana oleville.

TIBETAN SOUND RITUAL 90 MIN – 150 €

Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot, ihoa pehmittävän selkäkuorinnan ja ihanan hieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla. Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon hieronnalla käyttäen voiteita ja öljyjä. Hoitoon kuuluu myös pikakasvohoito puhdistuksella, kuorinnalla ja hieronnalla.

Hoidossa käytetään Comfort Zonen tuotteita.

HOLISTISET HOIDOT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia itämaista viisautta.

DIEN CHAN ZONE™ - KASVOREFLEKSOLOGIA 45 MIN – 75 €

Dien Chan Zone – on luonnollinen, vietnamilaiseen lääketieteeseen perustuvaa neulatonta akupisteiden hoitoa. Hoidossa asiakas makaa lämmitetyllä hoitopedillä ja ihosi syväpuhdistetaan puhdistusöljyllä ja lämpimillä kompresseilla jatkuen kokonaisvaltaisesti rentouttavaaan öljyhierontaan decolteelta kasvoille. Kasvojen vyöhykepisteet ja vyöhykkeet stimuloidaan hellävaraisesti kevyesti painaen, sivellen ja pyörittäen puikolla ja muilla välineillä kehon sisäisen tasapainon edistämiseksi. Koko keho ja mieli rentoutuu tässä meditatiivisessa hoidossa.

Dien Chan Zone -kasvovyöhyketerapialla voidaan lievittää kipua ja muita vaivoja melkein välittömästi. Erinomaisia tuloksia saatu  ruuansulatus- ja verenkiertoelimistön, lihas- ja nivelsairauksien sekä poskiontelotulehduksien, hormoonihäiriöihin sekä iskiasien hoidossa. Kun autetaan kehoa toimimaan paremmin – ihokin toimii paremmin ja saat terveen hehkun.

Yksinkertaisesti mikään ei ole verrattavissa tähän innovatiiviseen toimintatapaan – sinun on koettava se itse.

HUOM! Hoito ei sovi mielialalääkkeitä käyttäville eikä kasvoille jotka on käsitelty Botoksilla.

Hoitoaikoja rajoitetusti Lempi Day Span omistajan Marian äitiysloman johdosta. 

LYMFAHOITO KASVOILLE TAI VARTALOLLE 45 min – 75 €

Lymfahoito rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuvat kuona-aineet sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymfahoidon vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee ja unensaanti helpottuu.

Kasvojen lymfa on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn tai tulehtuneelle akneiholle sillä se nopeuttaa ihon ja kudoksien  paranemista. Kasvolymfahoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus ja loppuvoide.

Vartalolymffa sisältää 3 aluetta jota sinä valitset: selkä- ja niska, kädet ja käsivarret, koko jalat, vatsa, dekoltee.

Hoitoaikoja rajoitetusti Marian äitiysloman johdosta.

GUA SHA FUSION - YLÄVARTALOHOITO 45 MIN – 75 €

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään selkä,hartia ja niska-aluetta sekä päänaluetta gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa, kuppausta ja perinteistä qi gong hierontaa kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

Tehokas hoito ylävartalojumeihin ja jos kärsit niska ja hartiakivuista.

Ei sovi raskaana oleville.

Hoitoaikoja rajoitetusti Marian äitiysloman johdosta.

SHIROABHYANGA - INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA 45 min – 75 €

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova perinteinen intialainen kasvo- ja päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi. Hoidossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään pään marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään kasvoillesi luomulaatuisia öljyjä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.

Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

Hoitoaikoja rajoitetusti Marian äitiysloman johdosta.

SOKUSHINDO REFLEXOLOGY - JAPANILAINEN LAAVAKIVIVYÖHYKETERAPIA JALOILLE 45 MIN – 75 €

Kokonaisvaltainen hemmotteluhetki jaloille, jossa hyödynnetään japanilaista vyöhyketerapiaa yhdistettynä kuumien kivien lämpöön. Yhdessä nämä hoitavat ja rentouttaa väsyneitä jalkoja.

Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan jalkahieronnan. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmän toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein.

Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Hoitoaikoja rajoitetusti Marian äitiysloman johdosta.

MUUT PALVELUT

Kaunistavia hoitoja arkeen ja juhlaan.

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40 € / 25 € (kasvohoidon yhteydessä)

RIPSIEN VÄRJÄYS 25 € / 20 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN VÄRJÄYS 20 € / 15 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN MUOTOILU 15 € / 10 € (kasvohoidon yhteydessä)

(Kasvohoidon yhteydessä, kirjoita ajanvarauskenttään. Ei löydy erillisenä hoitovaihtoehtona nettiajanvarauksesta.)

YUMI™ LASHES & BROWS - KESTOTAIVUTUKSET & LAMINOINNIT

Sinulle, joka kaipaat ripsiin kaarevuutta ja näyttävyyttä sekä kulmien korostamista luonnollisesti.

YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Hoitoon ei tarvitse varautua mitenkään etukäteen. Suositeltavaa olisi tulla käsittelyyn ilman ripsiväriä, mutta ei ole välttämätöntä. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys. Ripset pysyvät kauniin kaarevina 8–12 viikkoa.

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

RIPSET JA KULMAT 90 min (sis. värjäyksen) 125 €

RIPSET 75 min (sis. värjäyksen) 95 €

KULMAT 45 min (sis. värjäyksen) 65 €

SOKEROINTI

Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla tai Alexandria -sokerituotteilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

SÄÄRISOKEROINTI 45 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 25 €

BIKINISOKEROINTI 35 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI HUOLTO (vain naisille) 55 €

KASVOT SOKEROINTI 25 €

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa.

Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi kädet / jalat saavat silauksen hoitavasta voiteesta.

UUDET 30 min 50 €

HUOLTO 45 min 60 €

JALKAHOIDON / KÄSIHOIDON YHTEYDESSÄ 30 €

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointasi kokonaisvaltaisesti.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0