HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HOITOELÄMYKSIÄ, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia ihonhoitoelämyksiä, jotka hellivät kasvoja, kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla toteuttavat Lempi hoidot, ihon mikrobiomia vahvistavat probioottiset Esse-hoidot, ayurvedan ikiaikaisen viisauden  sekä kestävän kehityksen mukaiset ja vegaaniset hoidot palkitulla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla.

Täydennä hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 1.1.2024

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOIDOT

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

DETOX & GLOW - KEVÄÄN KAUSIRITUAALI 90 MIN 125€

Puhdistava ja energisoiva hoitorituaali kasvoille, keholle ja mielelle.

Lähde kanssamme ainutlaatuiselle aistien matkalle, jossa yhdistyy intialaisen ikiaikaisen viisaus ja yrttien sekä eteeristen öljyjen taianomainen voima –  upeaksi mieltä rentouttavaksi, ihoa kirkastavaksi sekä kehoa energisoivaksi hoitoelämykseksi.

Hoitoon laskeudutaan hengitysharjoituksella ja koko kehon kuivaharjauksella raakasilkkihansikkailla, joka poistaa kehosta sähköisyyttä ja maadoittaa. Tätä seuraa perinteinen intialainen Abhyanga -öljyhieronta vartalolle. Matkasi päättyy detox kasvohoitoon, johon sisältyy tuplapuhdistus, ihoa kirkastava glykoolikuorinta, kuona-aineita poistava mutanaamio sekä rentouttava öljyhieronta kasvoille. Hoidossa käsitellään myös pään ja kasvojen marmapisteitä. (energiapisteet)

Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt ja tuotteet valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

Hoidon jälkeen kasvot ovat kirkkaat ja kehossa sekä  mielessä on energinen ja seestynyt olo.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin.

 

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

Kevään  kausirituaali on voimassa 1.3.24 – 31.5.24

 

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI SIGNATURE KASVOHOITO 60 MIN – 99€

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Signature -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Lempi Signature-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

Hoitoon sisältyy tarvittaessa mekaaninen ja/tai ultra-äänipuhdistus.

Tuotteina hoidossa käytetään joko  Lempi Day Span valikoimissa olevia suomalaisia  luonnonkosmetiikkatuotteita ihosi tarpeiden mukaan.

 

LEMPI BALANCE KASVOHOITO 75 MIN – 119€

Rauhoittava ja tasapainoa antava erikoiskasvohoito

Lempi Balance -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Lempi Balance kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt hyödyntäen gua sha lastaa tai sieniä sekä rentouttava ja jännityksiä pehmentävä hieronta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsivarsien ja käsienhieronnan.

Hoitoon sisältyy mekaaninen ja/tai ultra-äänipuhdistus.

Tuotteina hoidossa käytetään Lempi Day Span valikoimissa olevia suomalaisia  luonnonkosmetiikkatuotteita ihosi tarpeiden mukaan.

 

LEMPI VITALITY KASVOHOITO 90 MIN – 125€

Elinvoimaa ja kiinteyttävä erikoiskasvohoito

Lempi Vitality  -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Elinvoimaa ja kollageenia vahvistava Vitality on aikuisen ihon tehohoito- joka räätälöidään ihon kunnon mukaan. Lempi Vitality kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature Lift -hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt hyödyntäen imukuppeja tai energisoiva ja kudoksia vahvistava ksäittely kasvoille gua sha rollerilla  sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta rintakehälle. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan ja hoidon lopuksi päänhieronnan.

 

Tuotteina hoidossa käytetään Lempi Day Span valikoimissa olevia suomalaisia  luonnonkosmetiikkatuotteita ihosi tarpeiden mukaan.

 

Lempi FACE Ritual - KASVOHOITOELÄMYS 105 min – 149 €

Uniikki kasvohoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Signature kasvohoito on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava hoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet, kollageenia aktivoiva Led -valoterapia ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa jalkojen puhdistuksella jatkuen uudistavaan selänkuorintaan ja rentouttavaan sekä syvävaikutteiseen selänhierontaan, jossa yhdistyy  käsien syväsivelyt ja akupainanta. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee ja niska. Led -valon vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja käsivarsia ja lopuksi jalkoja. Naamion aikana nautit rentouttavasta päänhieronnasta.

Tuotteina hoidossa käytetään suomalaista ja ylellistä Unna Nordicia, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

 

Esse Experience - KASVOHOITO 75 min – 119 €

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen/ ultra-ääni puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen rauhoittava tai liftaava hieronta. Naamion vaikutuksen aikana saat nauttia yhdestä lisäpalvelusta.

Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • jalkojen rentouttava hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

 

ESSE PROBIOTIC LIVE KASVOHOITO 90 min – 139 €

Eläviä probiootteja sisältävä kasvojen erikoishoito

Hoito sisältää alkurentoutuksen ja jalkapohjien puhdistuksen. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen/ ultraääni puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, erikoisnaamion aikana saat jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä hoidon lopuksi päänahan rentouttavan käsittelyn.

Hoito räätälöidään ihosi tarpeita vastaamaan ja tehostetaan 5 miljardia elävää Lactobacillus mikrobia sisältävällä ampullilla ja anaerobisen tilan muodostavalla naamiolla. Naamion muodostama hapeton tila edistää hyvää tekevien probioottien kiinnittymistä ihoon, kalsiumkarbonaatti parantaa ihon rakennetta, kaoliinin ja aktiiivihiilen imiessä epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa. Elävät probiootit ovat tehokkuudessaan aivan omaa luokkaansa.

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

ESSE ULTIMATE EXPERIENCE KASVOHOITO 120 min – 179€

Ylellinen probioottinen hoitoelämys

Esse Ultimate Ritual on ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän uudistavalla kuorinnalla ja rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla johon sisältyy puhdistus ja kuorinnan lisäksi tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan ja rentouttavan hartiahieronnan. Naamion vaikutuksen aikana saat jalkapohjien ja käsien kuorinnan ja hieronnan sekä hoidon lopuksi päänahan rentouttavan käsittelyn.

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

COMFORT ZONE EXPERT KASVOHOITO 60 min – 105 €

Ylellinen kasvohoito tehokkailla aktiiviuutteilla sisältävillä comfort zone tuotteilla

Todella ylellinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeisiin sopivaksi. Hoidossa kaikki otteet ovat hemmottelevia ja hoito sisältää paljon hierontaa. Hoitotuotteet ovat tehokkaita ja ympäristöä kunnioittavia. 

Hoito aloitetaan alkurentoutuksella ja jatketaan  kasvojen ja decoltèn alkupuhdistusrituaalilla. Ihoa kuoritaan joko granaattiomena siemenjauhekuorinnalla, voidemaisella entsyymikuorinnalla tai aha-hapoilla. Kuorinnan vaikutuksen aikana hierotaan kädet kosteuttavalla voiteella. Hoidossa saat nauttia kokonaisvaltaisesti rentouttavasta Comfort Touch hieronnasta kasvoille, kaulalle, dekolteellä ja hartioille. Iholle valitaan ihotarpeidesi mukainen kasvonaamio, jonka vaikutusaikana saat erikoishieronnan naamion vaikutuksen ajaksi. Hoidon viimeistelee kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

Hoidosta jää todella rentoutunut olo sekä hehkuva iho. Kaikki Comfort Zone tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat myös herkälle iholle.

Active Pureness – Tasapainottava ja puhdistava kasvohoito sisältäen mekaanisen puhdistuksen lisäksi namion ajaksi Detox Touch- hieronnan.

Hydra Glow – Kosteuttava, heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kaktusviikuna-uutetta ja hyaluronihappoa sisältävä naamio imeytetään ihoon manuaalisella kryoterapialla.

Remedy – Ihoa rauhoittava ja vahvistava hajusteeton hoito herkälle ja punoittavalle iholle.

Recover Touch – Ravitseva ja korjaava vitamiinikasvohoito aikuiselle iholle. Luomu goijimarjauutetta sisältävä voidenaamio imeytetään ihoon lymfaattisen sivellinhieronnan avulla.

3-Bright – Kirkastava ja pigmenttiläiskiä vaalentava hoito kaikille ihotyypeille.

Sacred Nature – Antioksidanttinen luomukasvohoito fermentoiduilla kasviuutteilla.

 

 

COMFORT ZONE PRO LIFT KASVOHOITO 75 min – 135 €

Kiinteyttävä kasvohoito naisille 45+

Pro- Lift on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sisältää ihoa uudistavan Super peel -kaksoiskuorinnan maito- ja hedelmähapoilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen japanilaista kobido- teknikkaa hyödyntävä kohottavan kasvohieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

COMFORT MIKRONEULAUS 90 MIN - 145€

Comfort Mikroneulaus yhdistää rentouttavat elementit, happokuorinnan, korkeapitoiset aktiiviaine-ampullit ja ihon mikroneulauksen uudeksi tehokkaaksi hoidoksi, joka uudistaa ihoa näkyvästi, lisää ihon kosteuspitoisuutta, madaltaa juonteita ja aknearpia, pienentää laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.

Hoito alkaa Tranquillity alkurentoutuksella jatkuen puhdistukseen. Ihollesi levitellään tehokas happokuorinta jonka vaikutusaikana hierotaan käsiä. Kasvoille ja kaulalle tehdään mikroneulaus ja lopuksi  saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta rauhoittavan naamion vaikuttaessa.

Dekolteen mikroneulaus +25€

2.-6 kerta 70 min. 135 €

Yin Your Skin Pro Gua Sha - kasvohoito 90 min – 150 €

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu öljypuhdistus, kasvovesi ja öljyn levitys.

Hoidossa käydään läpi rintakehä niska, hartiat, kaula, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä.)

 

YYS Advanced Gua Sha - kasvohoidot 60/75 min – 95€/ 135 €

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu öljypuhdistus, kasvovesi ja öljyn levitys.

Hoidossa käydään läpi rintakehä niska, hartiat, kaula, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä.)

 

DELUXE LED - valohoito kasvoille 45 min – 79 €

Led- valoterapiahoito ikääntymismuutosten, rosacean, aknen, PODin tai muun ihon epätasapainotilan hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineen, Led- valoterapian ja loppuvoiteen. Led valon vaikuttaessa hierotaan käsivarret ja kädet lämpimien kivien kera.

Käyttämämme Dermalux Flexillä  on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi LED-valolla voidaan hoitaa aknea, couperosaa, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita ja nopeuttaa ihon paranemista sekä kiinteyttää ihoa. Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti.  

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa.

4 x sarjahoito 260 € (á 65 €)

 

KESTOVÄRJÄYKSET - SÄVYÄ & ILMETTÄ SILMIIN JA KULMIIN

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla – 42 €

Hoito sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun. Kestovärien vaikutusaikana saat rentouttavan hartiahieronnan. Lopuksi silmänympärysalueelle levitellään ihoa hoitava silmänympärysvoide.

kulmien kestovärjäys + muotoilu hellävaraisilla tuotteilla. 30 €

Hoito sisältää kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun pinseteillä tai sokerilla. Kestovärit pysyvät karvoista riippuen 3-6 viikkoa. Kasvohoidon yhteydessä 25 € (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut hoitoihin)

Ripsien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. 25 €

Hoito sisältää ripsien kestovärjäyksen. Kestovärien vaikutusaikana saat rentouttavan hartiahieronnan. Lopuksi silmänympärysalueelle levitellään ihoa hoitava silmänympärysvoide.

Kestovärit pysyvät karvoista riippuen 3-6 viikkoa.

 

Kulmien muotoilu hellävaraisesti pinseteillä tai sokerilla 20 €

 

LISÄPALVELUT KASVOHOIDON YHTEYTEEN

Mekaaninen ihonpuhdistus 15€

Ultra-äänipuhdistus 15€

Selänkuorinta ja puhdistava savipakkaus 20€

Päänhieronta 20€

Led- valohoito kasvohoidon yhteyteen 25€

 

 

 

JALKAHOIDOT

Helliviä hoitoja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI SIGNATURE JALKAHOITO 90 MIN – 125 €

Lempi Signature jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys

Painaudu lämpimään hoitopetiin, kynttilänvalon loisteseen sekä tuudittavaan äänimaailmaan nauttimaan ihanasta jalkojenhoidosta. Hoidon alussa jalkoja hemmotellaan virkistävällä jalkakylvyllä. Tämän jälkeen jalat ja sääret kuoritaan pehmeiksi varpaanpäistä polviin ja hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla sekä siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Rentouttavat painallukset lämpimien kääreiden kera valmistelee jalat seuraavaan vaiheseen jossa varpaankynnet lakataan ja jaloille levitetään kosteuttava ja pehmentävä jalkanaamio, jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta. Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoitoon sisältyy valitsemasi kynsilakka mukaan kotiin.

 

LEMPI CLASSIC JALKAHOITO 60 MIN – 95 €

Lempi Classic jalkahoito on jalkojen luonnollista hyvinvointia tukeva perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Hoito sisältää ihoa pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen, ongelmakohtien hoidon sekä jalkojenhieronnan.

 

LISÄPALVELUT JALKAHOITOIHIN

HOLISTISET HIERONNAT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia vanhaa itämaista viisautta.

LEMPI SIGNATURE HIERONTA 30/ 90 MIN – 65€ / 135€

Lempi Day Span signature hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Hieronta tarjoaa sinulle uniikin hierontakokemuksen, joka yhdistää tekniikat lännestä ja idästä saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tässä kokonaisvaltaisessa hieronnassa käytetään shiatsupainalluksia, klassisia hierontaotteita, intialaisia kehoa lämmittäviä liikkeitä  verenkierron lisäämiseksi, kireiden lihaksien rentouttamiseksi ja kudosten vahvistamiseksi, jolloin olosi palautuu ja elpyy. Erityiset akupisteet on suunnattu tasapainottamaan kehoa ja vähentämään jännityksiä. Hoidon jälkeen olosi on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti. 

Hoidossa käytetään laadukkaita aromaattisia öljysekoituksia, jotka kosteuttavat ihoa ja sopivat myös herkälle iholle. Hoito voidaan toteuttaa myös hajusteettomana.

30. min pituinen hieronta on selänhieronta, jossa käytetään myös kuumia kiviä.

 

REVIVE – SYVÄVAIKUTTEINEN HIERONTA 60/ 75MIN – 95€ / 119€

Lempi Revive on syvävaikutteinen vartalohieronta.

Revive hieronta on valioimamme voimakkain hierontahoito. Hierontaotteet yhdistää klassisen hieronnan ja  syvään kehoon ja lihaksistoon  kohdistetut itämaiset hoitotekniikat, joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä ja vapauttaa energiaa. Hoidossa hyödynnetään käsivarsien, nyrkkien,peukaloiden ja kämmenien liukuvoimaa yhdistäen tehokkaaseen akupainantaan ja venytyksiin.  Hoidon alussa käydään läpi sinun toiveet ja suunnitellaan hoitoa yksilöllisesti sinun tarpeiden mukaisesti. 

 

RELAX AROMAHIERONTA 60/ 75 MIN – 95€ / 119€

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset akupainelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

 Hoidon jälkeen olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville aromaterapeuttisten öljyjen vuoksi.

HOT STONES - KUUMAKIVIHIERONTA 60/ 75 min – 95€ /125 €

Tunne luonnon lempeä lämpö ja paino kehollasi, antaudu rentoudelle.

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä sekä Havaijilla. Kuumakivihieronta tehostaa veri- ja imunestekertoa sekä aineenvaihduntaa, mutta ennenkaikkea se laukaisee voimakkaasti lihasjännitystä sekä stressiä.

Hot Stones hieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka yhdistää intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus.Hoidossa ​lämpimät kivet asetellaan kehon energiakeskuksiin ja kivien luovuttaessa lämpöä; vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energiosiden sitä. Hieronta- osuus tegdään kuumilla kivillä ja lämmitetyllä öljyllä.  Lihasjännitykset antautuvat, nestekierto paranee, mieli rauhoittuu.

 

MOTHER & BABY RASKAUSHIERONTA 60/ 75 MIN – 95€ / 125€

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia, jotta sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat.

Lempi Day Span raskaushieronta on erityisesti raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä, missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja, keventämään raskaita jalkoja ja samalla hoitaen ihoa ja mieltä.

Hoidossa käytetään tyynyjä, jolla saadaan sinua tuettua ja löydämme sinulle mukavan asennon hieronnan ajaksi.

 

AYURVEDAHOIDOT

Tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia yrttien ja eteeristen öljyjen avulla.

HARMONY - AYURVEDA KASVOHOITO 60 min – 95 €

Lähde kanssamme ainutlaatuiselle aistien matkalle, jossa yhdistyy intialaisen ikiaikaisen viisauden,  yrttien sekä eteeristen öljyjen taianomainen voima –  upeaan mieltä rentouttavaksi, ihoa kirkastavaksi sekä kehoa energisoivaksi kasvohoitokokemukseksi.

Lempin ayurvedinen kasvohoito räätälöidään asiakkaan yksilöllisen kehotyypin (vata, pitta, kapha) ja hoitohetken mukaisesti. Yhdistämme hoidossa Lakshmin luonnonmukaisia ayurvedisia hoitotuotteita sekä eritysiä hierontatekniikoita, jotka tukee kasvojen lymfa, veren- ja energian virtausta saavuttaaksemme ihosi luonnollisen kauneuden.

Hoitosi alkaa rentouttavilla syvähengityksillä sekä jalkojen rentouttavalla öljyhieronnalla. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan sekä imeytetään kosteutta ihoon  kukkaisvedellä kastetuilla kasvokompresseilla jota seuraa rentouttava öljyhieronta kasvoille ja niska-hartiaseudulle. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsivarsia ja käsiä lämmitetyllä öljyllä. Käytämme lämpimiä aromaattisia pyyhkeitä hoidon aikana, joka rentouttaa hermostoa sekä syventää hoitokokemustasi.

Hoidon pienet yksityiskohdat takaavat täydellisen rentoutuksen, upean hoitotuloksen ja kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

RASAYANA - AYURVEDINEN ANTI AGE KASVOHOITO 90 min – 139 €

Kohottava ayurveedinen anti age kasvohoito.

Ensin hierotaan pään ja niskan alue napakoin liikkein ilman öljyä. Seuraavaksi hartiat, olkavarret, rinnanalue, niska ja kasvot käsitellään korkealaatuisella luomuöljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hoidon lopussa käsitellään vielä pään energiapisteet ilman öljyä.

PRANA ABHYANGA – ENERGISOIVA HIERONTA 90 min – 135 €

Koko kehon intialainen energiahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet yhdistettynä marma eli energiapisteiden käsittelyyn vaivuttavat sinun syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo- koko keho ja mieli on rentoutunut.

Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue.  Hoito huipentuu intialaisen kasvo- ja päänhierontaan (ilman öljyä).

Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

ABHYANGA – INTIALAINEN ÖLJYHIERONTA 60 min – 95 €
NIRVANA - Rentouttava päänhieronta 30 MIN – 65€

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova intialainen päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi         

Intialainen päähieronta vaikuttaa rentouttavasti kehoon ja mieleen. Se mm. avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä, auttaa masennukseen sekä parantaa unenlaatua. Vaikutuksia täydentää mieltä tasapainottava luonnollinen, aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

Hoitaja käyttää öljyä vain hartiaseudulla, joten hiukset eivät jää öljyisiksi.

 

 

VARTALOHOIDOT

Kehoa hemmottelevia ja uudistavia hoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

HIMALAYAN SALT - ENERGISOIVA SUOLAHOITO 90 MIN – 145 €

Puhdistava ja elvyttävä suolahoito.

Himalayan Salt Ritual on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan kasvoja ja päätä. Virkistävän suihkun jälkeen vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

TRANQUILLITY SCRUB & OIL - UUDISTAVA VARTALOHOITO 90 MIN – 145 €

Tranquillity Scrub Ritual on Comfort zonen kehittämä ylellinen, ihoa pehmittävä, mieltä rauhoittava ja stressiä lievittävä vartalokuorintarituaali.

Tämä erikoislevitystekniikoita sisältävä syväpuhdistava aromaterapiakuorinta parantaa solujen hapetusta, mikroverenkiertoa ja ihon eloisuutta. Hoito lievittää henkistä ja fyysistä henkistä väsymystä edistää jännittyneiden lihasten rentoutumista, parantaa ryhtiä ja tarjoaa mielyttävän keveyden ja joustavuuden tunteen. Kuorinta poistetaan lämpimillä kintailla, jonka jälkeen levitetään vartalolle syväkosteuttava ja ravitseva Tranquillity vartalovoide.

Hoitoon sisältyy Tranquillity- tuotelahja mukaan kotiin.

Huom! Hoito ei sovi raskauden aikana

FOREST ESCAPE- METSÄKYLPY VARTALOLLE 90 MIN – 145€

Uudistava ja kosteuttava  metsäinen vartalohoito kuorinnalla ja hieronnalla.

Metsän aistikas tuoksumaailma, lämmitetty peti ja hoitoon sävelletty musiikki vie kehosi ja mielesi rentouttavalle matkalle keskelle suomalaista havumetsää. Tämä elämyksellinen vartalohoito hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla hieronnalla ihoa ravitsevalla naamio-öljyseoksella.

Hoito tehdään suomalaisella premium luonnokosmetiikkasarjalla nimeltä Unna Nordic. Hoitoon sisältyy Unna Nordic  Kaisla Mist -kosteuttava vartalosuihke kotiin vietäväksi. (arvo 28€)

Huom! Hoito ei sovi raskauden aikana eteeristen öljyjen vuoksi.

CLOUDBERRY DREAM - MARJAINEN VARTALOHOITO 90 MIN – 145€

Hoitokuvaus tulossa…

GARSHAN DREN - DETOX MUTAHOITO 90 MIN – 145€

Garshan Dren by Lakshmi- Kuona-aineita poistava,  mutahoito hieronnalla.

Aluksi keho maadotetaan eli poistetaan sähköisyydestä silkkihansikkailla, ja kuoritaan aprikoosinkivi-hedelmäuuteseoksella. Tehokas hoito puhdistaa kehon kuona-aineista. Elvyttää lymfaattista järjestelmää ja poistaa nestettä. Kudoksen hapenottokyky paranee ja kuona-aineet poistuvat. Toimii erinomaisesti valmistelevana detox hoitona selluliittihoidoille, sekä puhdistuskuurien ja paaston tueksi. Iho kirkastuu, keho voi hyvin ja hoikistuu. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa juomaa.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin.

SPA – RITUAALIT

Ainutlaatuisia koko kehon hoitoja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi mieltä.

LEMPI SIGNATURE SPA RITUAL 150 MIN – 250 €

 Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tunne kuinka kehosi ja mielesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä. Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitonautintosi alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi hoitoon. Hoitosi jatkuu rentouttavalla koko vartalon hieronnalla lämmitetyllä aromaattisella öljyllä (45 min), jonka jälkeen saat nauttia hemmottelevasta kasvohoidosta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan. (60min) Hyvinvointihoitosi päättyy pehmentävään ja kaunistavaan jalkahoitoon (45min), jossa jalat kuoritaan, kynnet hoidetaan* ,kovettumat poistetaan ja jalkasi hierotaan kosteuttavalla voiteella.

Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys, jossa yhdistyy tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit ainutlaatuiseksi hoidoksi, joka tukee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

*Hoito ei sisällä kynsienlakkausta, halutessasi valitse lisäpalveluista.

Hoito sopii myös raskauden aikana. 

 

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN – 165€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksoisnaamion sekä rentouttavan Tranquillity Touch hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

 

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

MOTHER TO BE RITUAL 90 MIN – 165€

Lempeä, rentouttava sparituaali odottaville äideille

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja ihoa uudistavalla selänkuorinnalla jatkuen koko vartalonhierontaan sisältäen päänhieronnan.

Hoidossa käytetään valikoimassamme olevia Ekopharma tuotteita, jotka ovat turvallisia raskauden aikana.

 

 

 

TIBETAN SOUND RITUAL 90 MIN – 150 €

Stressiä lievittävä ja unenlaatua syventävä holistinen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset äänimaljat ja vartalohieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla.

Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Stressi katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle ja anna kehosi soida. Tiibetiläisetn äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi rauhottavasti vielä huomennakin.

Hoito alkaa erityisellä Oriental- tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko vartalon ihoa ravitaan rauhallisella, mutta syvävaikutteisella kokovartalon hieronnalla käyttäen voiteita ja öljyjä.

 

 

HEALING STONES RITUAL 90 min – 150 €

Tämä uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hieronta hyödyntää sekä kuumia kiviä että kylmien jadekivien yhdistelmää, joka taspainoittaa kehosi yin ja yang ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.

Hoidossa hierotaan vartaloa käsin että kivin. Kuumien ja kylmien kivien vaihtelu tehoaa hyvin lihasjännityksiin, kiihdyttää aineenvaihduntaa, voimistaa verenkiertoa ja rauhoittaa hermostoa.  Hoitonautintosi alkaa hierontaöljysi valinnalla sekä jalkojen puhdistuksella kuumilla pyyhkeillä. Hoidossa hierotaan koko kehoa käsin että kivin ja lopuksi kehon energiakeskuksiin asetetaan lämpimät kivet, jotka vapauttavat hitaasti lämpöä ja saat vielä mieltä rentouttavan päänhieronnan.

 

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI WELLNESS RITUAL 120 MIN – 179 €

 Kokovartalokuorinta ja hieronta sekä kasvohoito

 

SOKEROINTI

Hellävarainen karvanpoistomenetelmä tekee ihostasi silkinpehmeän.

SUGARING -KARVANPOISTO SOKERILLA

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASSIHUOLTO 60€ (3 – 6 viikon välein otettuna)

BIKINISOKEROINTI 30 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 20 €

SÄÄRET / REIDET  SOKEROINTI 45 €

KÄSIVARRET SOKEROINTI  30 €

YLÄHUULI / LEUKA  15€

YLÄHUULI & LEUKA 20€

KOKO KASVOT 25€

VATSA / RINTA / SELKÄ 30€

BIKINI + KAINALOT + SÄÄRET 85€

BRASSI + KAINALOT + SÄÄRET 120€

 

 

 

SUGARING UPKEEP -SOKEROINTI HUOLTO

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASSIHUOLTO 60€ (3 – 6 viikon välein otettuna)

BIKINISOKEROINTI 30 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 20 €

SÄÄRET / REIDET  SOKEROINTI 45 €

KÄSIVARRET SOKEROINTI  30 €

YLÄHUULI / LEUKA  15€

KOKO KASVOT 25€

VATSA / RINTA / SELKÄ 30€

BIKINI + KAINALOT + SÄÄRET 85€

BRASSI + KAINALOT + SÄÄRET 120€

 

 

 

SUGARING ADD - SOKEROINTI LISÄPALVELUNA HOIDON YHTEYTEEN

Sokeroimme ihosi sileäksi suomalaisilla EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä- tai Finpuro- sokereilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

KAINALOIDEN SOKEROINTI toisen hoidon yhteydessä 20 €

YLÄHUULI / LEUKA / KULMAT kasvohoidon yhteydessä  10€

 

 

 

 

KESTOVÄRJÄYKSET

Sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

KULMIEN MUOTOILU 15 MIN – 20 €

Kulmien muotoilu hellävaraisesti pinseteillä tai sokerilla.

 

Kasvohoidon yhteydessä 15 € (Löydät tämän palvelun nettiajanvarauksesta kohdasta lisäpalvelut hoitoihin)

 

 

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!

Kiitos tilaamisesta!

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!

Kiitos tilaamisesta!

Lempi Day Spa tarjoaa upean hemmottelukokemuksen keskellä Helsinkiä ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi.

Katso ajanvaraus ja saapumisohjeet tästä.

YHTEYSTIEDOT

AUKIOLOAJAT

Day Spa

arkisin  klo 9 – 20

lauantaisin sopimuksen mukaan

Shop

Myymälän puolella palvelemme tuote-ja lahjakorttien asioissa shoppituntien aikana:

0