HETKI SINULLE JA
HYVINVOINNILLESI

HOITOELÄMYKSIÄ, JOIDEN AIKANA VOIT UNOHTAA KAIKEN MUUN

Lempi Day Spassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisia ihonhoitoelämyksiä, jotka hellivät kasvoja, kehoa ja mieltä. Yhdistämme tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Täällä voit antaa kehon ja mielen rauhoittua.

Halusimme luoda hemmotteluhoidoistamme kokonaisuuden, joka tarjoaa ratkaisuja eri ihoille ja erilaisiin elämänvaiheisiin. Siksi löydät hoitovalikoimasta muun muassa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla toteuttavat Lempi hoidot, ihon mikrobiomia tukevat probioottiset luomu Esse-hoidot, ekoluksusta iholle ja ripaus pariisilaista eleganssia ranskalaisella  Patyka-sarjalla  sekä kestävän kehityksen mukaiset ja vegaaniset hoidot palkitulla Comfort Zone- spasarjalla.

Näiden lisäksi voit luottaa vartaloasi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavan ja harmonian täyteiselle elämysmatkalle maailman eri kolkilta inspiraatioita saaneihin holistisiin hierontoihin, sparituaaleihin ja gua sha hoitoihin.

Täydennä hoitokokemuksesi lisäpalveluillamme – ihosi silkinpehmeäksi ja karvattomaksi hellävaraisella sokeroinnilla tai ilmettä silmiin ja kulmiin kestoväreillä tai Yumi™ kestotaivutuksilla. Shellac geelilakkauksilla taas varmistat kauniit kynnet ympäri vuoden.

Jokainen Lempi Day Span hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

 

 

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hoitohinnasto on päivitetty 1.11/2022

HUOM! Opiskelijoille tuotteet ja palvelut -10%. Alennus annetaan opiskelijakorttia vastaan.

HOITOJA KEHOLLE
JA MIELELLE

KAUSIHOIDOT

Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

LUMI- TALVEN KAUSIRITUAALI 75 MIN 125€

Lempi Day Span talven kausirituaali on ainutlaatuinen elämys, jossa yhdistetään japanilaista hierontaa, akupainantaa ja kuumakiviterapiaa.Koko hoidon ajan painellaan myös virtsarakon ja munuaisen meridiaanien eli energiakanavien akupisteitä, jotka vanhan japanilaisen perinteen mukaan liittyvät talvikauteen.Kasvohoito vastaa kuivuneen ihon erityistarpeisiin ja palauttaa ihosi luonnollinen hehku. kasvot puhdistetaan ,kuoritaan ja kosteutetaan käyttäen hoitovesiä ja seerumeita suomalaisesta Unna Nordic-luonnonkosmetiikkasarjasta, jonka tuotteisiin on pullotettu metsän raikkaus ja tehokkuus.

Hoitoon sisältyy selän shiatsukäsittely, selän kuumakivihieronta,  kehon tehokosteus vartalovoiteella sekä meridiaanikäsittely, kasvojen hoito ja hemotteleva kuuma-ja kylmäkivi hieronta sekä kosteuttava naamio.

Hoidon jälkeen tarjotaan lämmittävää yrttiteetä.

Talven kausirituaali on voimassa helmikuun loppuun saakka.

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

KASVOHOIDOT

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

LEMPI REMEDY - KASVOHOITO 45 MIN – 82 | 60 MIN – 95 € | 75 MIN – 109 €

Yksilöllinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Jokainen iho on erilainen. Siksi Lempi Organic Remedy -kasvohoito ottaa huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan – hemmottelua unohtamatta. Remedy-kasvohoito on holistinen elämys, jossa yhdistyvät aromaterapeuttiset tuoksut ja tehokkaat hoitotuotteet monipuolisiin hierontoihin.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovedet, seerumit ja naamion lisäksi Lempin Signature-hieronnan kasvoille, jossa yhdistyvät hellävaraiset kasvojen akupisteiden painelut, nesteitä poistavat lymfaattiset sivelyt sekä rentouttava ja kasvojen jännityksiä pehmentävä hieronta hiusrajasta hartialinjaan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsienhieronnan.

45 min. hoito ei sisällä ihon syväpuhdistusta. 60 min. hoito sisältää tarvittaessa ihon mekaanisen/ultra-ääni puhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan 75 minuttisen hoidon.

Hoidossa käytetään Lempi Day Span valikoimassa olevia suomalaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ihosi tarpeiden mukaan.

 

LEMPI REJUVENATE - KASVOHOITO 90 MIN – 125 €

Elvyttävä ja kirkastava kasvohoito ikääntyvälle iholle.

Lempi Rejuvenate on aikuisen ihon tehohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Rejuvenate sopii iholle, jossa näkyvät ikääntymisen merkit esimerkiksi pigmenttiläiskien tai juonteiden muodossa. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat.

Hoito sisältää kirkastavan hedelmähappokuorinnan, kollageenisynteesiä aktivoivan LED-valohoidon ja Lempi Day Span kiinteyttävän Signature hieronnan kasvoille, dekolteelle ja käsivarsille. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan päänhieronnan. 

Hoidossa käytetään Lempi Day Span valikoimassa olevia suomalaisia luonnonkosmetiikka tuotteita ihosi tarpeiden mukaan.

Lempi Face Ritual - kasvohoito 90 min – 135 €

Uniikki kasvohoitoelämys iholle, keholle ja mielelle.

Lempi Face Ritual on uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat rauhoittavaan äänimaailmaan.

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito alkaa jalkojen puhdistuksella jatkuen rentouttavaan ja syvävaikutteiseen selänhierontaan, jossa yhdistyy syväsivelyt, lämpimät kivet ja akupainanta. Kasvohoidon hyödyt vahvistuvat Lempi Day Span Signature -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee, niska ja pää. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan käsiä ja käsivarsia ja hoidon lopuksi jalkoja.

Hoidossa käytetään Lempi Day Span valikoimassa olevia suomalaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ihosi tarpeiden mukaan.

 

Esse Experience - kasvohoito 60 min – 110 €

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito

Essen probioottinen kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien painalluksilla. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Lisäpalveluista voit valita hoitoon lisäksi ultraääni syväpuhdistuksen. Naamion vaikutusaikana tehdään yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

* Esse Hands- käsien hemmotteleva hieronta

* silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

* Esse Scalp Release -päänahan rentouttava käsittely

Esse Signature Experience - kasvohoito 75 min – 125 €

Kokonaisvaltainen probioottinen kasvohoito.

Essen kasvohoito on ihoa tasapainottava, kosteuttava ja kirkastava kasvohoito, joka parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa, aktivoi kollageenin tuotantoa ja rauhoittaa stressaantunutta ja ärsyyntynyttä ihoa.

Hoidossa valittu tehoampulli varmistaa Essen hoitorituaalin mukaisen puhdistus,-hieronta- ja naamiotekniikoiden lisäksi, että ihoa hoidetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan hoidon aikana niin iho kuin mieli lepäävät.

Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien paineluilla. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, kasvojen akupainannan, Esse Signature hieronnan sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Naamion vaikutusaikana tehdään yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

* Esse Safe Hands -käsien hemmotteleva hieronta

* Esse Bright Eyes- stimuloiva silmänympäryshieronta tai

* Esse Scalp Release -päänahan rentouttava käsittely

Esse Probiotic Live Experience- kasvohoito 90 min – 150 €

Ylellinen, nuorentava ja vahvistava probioottinen hoitoelämys

Ylellinen hoitoelämys, jossa hoitoon laskeudutaan jalkakylvyllä ja selän uudistavalla kuorinnalla sekä rentouttavalla hieronnalla. Hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla sisältäen puhdistuksen, kuorinnan, yksilöidyn kasvohieronnan (lymfahieronta/ rauhoittava akupainantahieronta/ stimuloiva lifting hieronta), jonka vaikutuksia tehostetaan nesteitä poistavalla gua shalla tai kohottavalla imukuppi-terapialla. Silmien ympäryksille levitetään kirkastava silmänympärysnaamio, jonka vaikutusaikana tehdään silmiä rentouttava silmänympäryshieronta. Hoidossa saat myös nauttia päänahan rentouttavasta käsittelystä.

Vihreä Exclusion naamio luo hapettoman ympäristön, jossa probioottiampullin hyvät elävät mikrobit pääsevät lisääntymään ja siten kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoasi.Naamion vaikutuksen aikana kuoritaan jalat ja hierotaan virkistävällä naamiolla. Lopuksi ihollesi levitellään vielä seerumi sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut ja ihosi hehkuu.

Säännöllisesti otettuna hoito yhdistettynä Essen kotihoitotuotteisiin on ihoa tehokkaasti nuorentava ja vahvistava vaikutus sillä elävät probiootit tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.

COMFORT ZONE -DOUBLE PEEL HAPPOHOITO 45 min – 95 €

Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito

Nuorekasta ilmettä edistävä Double Peel hoito tuo iholle välitöntä kirkautta ja heleyttä. Hoito sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. 

Hoidossa saat kokea Comfort Zone Tranquillity alkurentoutuksen, rituaalimaisen kasvojen puhdistuksen sekä ihollesi valitut kuorinnat jonka vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta ja käsien hieronnasta. Hoidon viimeistelee rentouttava Comfort Touch kasvo-ja hartiahieronta antioksidanttisella goijimarjaöljyä sisältävällä hierontavoiteella sekä  kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

 

COMFORT ZONE -CLEAR & GLOW KASVOHOITO 60 min – 105 €

Kirkastava, kosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito

Nuorekasta ilmettä edistävä Clear & Glow hoito tuo iholle välitöntä kirkautta ja heleyttä. Hoidossa yhdistyvät ultraäänen ja mikrovirran laitteella tehtävän hoidon ja hoitotuotteiden teho sekä käden kosketus. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. 

Hoidossa saat kokea Comfort Zone Tranquillity alkurentoutuksen, rituaalimaisen kasvojen puhdistuksen, ihoa kirkastavan maitohappo- ja syväpyhdistavan ultraäänikuorinnan, ihollesi valittu tehokas erityisampulli jota imeytetään käyttäen ultra-ääntä ja mikrovirtaa. Lopuksi kasvoille levitetään naamio, jonka aikana rentouttavan hieronnan saavat pää, hartiat ja dekoltee. Hoidon viimeistelee kasvoillesi valittu seerumi ja voide.

Hoito ei sovi raskaana oleville.

 

COMFORT ZONE -MIKRONEULAUSHOITO 70 min – 135 €

Mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa.

Hoitoon sisältyy  rentoutusrituaali Tranquillity- blendillä jatkuen kasvojenpuhdistukseen, ihotarpeiden mukaisesti valittu happokuorinta, mikroneulaus + ihotarpeiden mukainen- Comfort Zone ampulli, silmänympärys- ja kasvonaamio sekä lopuksi hoitovoiteet. Neulaus tehdään kasvoille ja kaulalle.

Yksi kerta heleyttää ja kosteuttaa ihon. Kollageenin ja elastiinin tuotannon aktivointiin ja sitä myöten ihon kirkastus ja kiinteytymiseen suositellaan sarjahoitoa 3-6 krt.

Jatkohoidot 60 min. 125€

COMFORT ZONE -PRO LIFT KASVOHOITO 75 min – 135 €

Kiinteyttävä kasvohoito 50+ naisille

Pro- Lift on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sisältää ihoa uudistavan Super peel -kaksoiskuorinnan maito- ja hedelmähapoilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen japanilaista kobido- teknikkaa hyödyntävä kohottavan kasvohieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

Patyka Absolue - kasvohoito 60 min – 125 €

Sensuelli ja hemmotteleva luksuskasvohoito Patykan ekosertifoiduilla tuotteilla.

Ota elvyttävä kylpy vehreässä tarhassa, jonka siimeksessä piileksii elinvoimaisuuuden, kauneuden ja naisellisen upeuden loputon lähde. Veden pinta läikehtii, tyyntyy lopulta peiliksi. Peilikuvasta katsovat uudistuneet kasvot.

Erityisesti Lempi Day Spalle kehitetty luksuskasvohoito, joka kietoutuu pieteesti tuotetun ekosertifioidun Patyka-sarjan ylellisten tuotteiden ja niiden sensuellien tuoksujen ympärille. Hoidon aluksi rentoutetaan kehon etuosaa paineluilla ja päänahan hieronnalla. Kasvohoidossa puhdistamme ja kuorimme kasvosi luonnonkosmetiikan parhaimmilla tuotteilla. Kasvohieronnan aikana pyrimme vapauttamaan jännityksiä kudoksista ja edistämään ihon luonnollista hehkua yhdistämällä erilaisia hierontatekniikoita kuten akupainantaa ja stimuloivia kasvojen joogaliikkeitä. Tässä holistisessa hoidossa saat nauttia rentouttavasta hartia-ja niskahieronnasta naamion vaikutuksen aikana.  Tuloksena todella räätälöity elämyksellinen hoito.

 

LET THERE BE LIGHT - LED-VALOHOITO 45 min – 75 € | 30 min – 50€

LED-valoterapia on menetelmä, jossa käytetään näkyvästä ja infrapunavalosta sellaisia aallonpituuksia, joilla on todettu olevan ihoa parantavia vaikutuksia.
Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti. Dermalux Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi Flexillä saavutetaan monia kosmeettisia hyötyjä: mm. ihon uudistaminen, pigmenttimuutosten ja punoituksen hoitoon. 
Hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus, kuorinta ja kasvovesi, LED-valo (30 min), seerumi ja voiteen imeytyshieronta. Valohoidon vaikuttaessa hierotaan käsiä ja jalkoja antioksidanttisella ja ravitsevalla öljyllä.

LED-VALOTERAPIA JATKOKÄYNNIT 30 MIN -50 €

Jatkokerta sisältää kasvojen puhdistus, kasvovesi, Led-valo (20min) seerumi ja voide. Valon vaikuttaessa hierotaan käsiä antioksidanttisella ja ravitsevalla öljyllä.

 

HUOM! HOITOON EI VOI LISÄTÄ MEKAANISTA PUHDISTUSTA.

LISÄPALVELUT KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Mekaaninen- tai ultra-äänipuhdistus                       15 min  +20€

Mekaaninen- ja ultra-äänipuhdistus                        25 min  +30€

LED- valohoito kasvoille ja kaulalle                          15 min    +20€

LED-valohoito kasvoille ja kaulalle

sisältäen jalka- tai käsihieronnan                             25 min +30€

Selänkuorinta + kosteutus                                         15 min   +20€

Kestovärjäys ripset & kulmat                                     15 min    29€

Kulmien muotoilu pinsetillä                                        10 min  15€

tehoampullin imeyttäminen                                        15 min  20€

huuli & leukasokerointi                                                15 min  20€

Päänhieronta                                                                  15 min 20€

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta                        15 min 20€

 

 

JALAT JA KÄDET

Helliviä hoitoja käsille ja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

LEMPI FEET RITUAL JALKAHOITO 90 MIN – 119 €

Painaudu lämpimään hoitopetiin, kynttilänvalon loisteseen sekä tuudittavaan äänimaailmaan nauttimaan ihanasta jalkojen spahoidosta.

Hoidossa jalkoja hemmotellaan rentouttavalla kylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Tämän jälkeen hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla ja siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Jaloille levitetään kosteuttava ja pehmentävä jalkanaamio, jonka vaikutusaikana lakatataan/kiillotetaan varpaankyntesi ja saat stressiä lievittävän päänhieronnan. Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoito toteutetaan  joko suomalaisella Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjalla tai kestävän kehityksen valmistetuilla ja kansainvälisesti palkituilla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla. Molemmat sarjat ovat vegaanisia.

LEMPI SIGNATURE JALKAHOITO 75 MIN – 95 €

Lempi Signature jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys. Alkuun jalat kylvetetään rentouttavassa magnesiumjalkakylvyssä ja jalkapohjista poistetaan kovettumat ja karheumat ja hoidetaan kynnet ja kynsinauhat. Tämän jälkeen jalat kuoritaan varpaanpäistä polviin ihanan pehmeiksi ja kuorinta poistetaan lämpimillä kosteilla pyyhkeillä.  Hoito huipentuu virkistävään jalka- ja säärihierontaan kosteuttavalla naamiolla. Hoidon jälkeen jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat.

Lisäpalveluna varpaankynsien lakkaus +15€ (sisältää valitsemasi lakkapullon kotiin.)

Hoito toteutetaan  joko suomalaisella Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjalla tai kestävän kehityksen valmistetuilla ja kansainvälisesti palkituilla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla. Molemmat sarjat ovat vegaanisia.

LEMPI CLASSIC- JALKAHOITO 60 MIN -82€

Lempi Classic Feet- jalkahoito on jalkojen luonnollista hyvinvointia tukeva perinteinen jalkahoito, joka pehmentää jalkapohjasi ja keventää mielesi. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä jalkojenhieronnan.

Hoitoon voit halutessasi liittää varpaankynsien lakkauksen. +15€ sisältää lakkapullon kotiin.

Hoito toteutetaan  joko suomalaisella Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjalla tai kestävän kehityksen valmistetuilla ja kansainvälisesti palkituilla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla. Molemmat sarjat ovat vegaanisia.

LEMPI KÄSIHOITO 45 MIN – 68 €

Kaunistava ja hemmotteleva hoito käsille ja kynsille. Kädet kuoritaan pehmeäksi olkavarteen saakka ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan ja kämmenille levitetään ravitseva naamio. Kädet ja käsivarret hierotaan ravitsevalla öljyllä, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen kädet ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat. Hoitoon kuuluu kynsien kiillotus tai väritön hoitolakan levitys kynsiin. 

Hoito toteutetaan rentouttavassa wellnesspedissämme. 

Hoito toteutetaan  joko suomalaisella Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjalla tai kestävän kehityksen valmistetuilla ja kansainvälisesti palkituilla italialaisella Comfort Zone- spasarjalla. Molemmat sarjat ovat vegaanisia.

 

Lisäpalveluna sormenkynsien värilakkaus +15€ | 15 min. sisältää lakkapullon kotiin.

 

LEMPI HAND & FOOT RITUAL 90 MIN – 135 €

Lempi Hand & Foot Ritual on ylellinen ja rentouttava käsien ja jalkojen hemmotteluhoito, jossa hyödynnetään kuumia kiviä.

Spapedikyyri sisältää rentouttavan jalkakylvyn ja ihoa silottavan kuorinnan jaloille ja säärille,kovettumia pehmentävän happokääreen, raspauksen, kynsien kosmeettisen hoidon sekä rentouttavan jalkahieronnan ravitsevalla voiteella.

Spamanikyyrissä viilataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat jonka jälkeen kädet ja käsivarret kuoritaan pehmeiksi ja kämmenille sivellään kosteuttava ja uudistava naamio. Kädet saavat pitkään rentouttavaan käsihierontaan olkavarteen saakka.

Hoito huipentuu  loppurentoutukseen stressiä lievittävällä Tranquillity-öljyllä. Hoidossa rentoutetaan kehoasi käyttäen kuumia kiviä ja unimaailmaan tuudittava comfort zone tranquillitymusiikkia.

Hoito tehdään vegaanisilla  ja kestävän kehityksen mukaisesti valmistetulla sekä kansainvälisesti palkitulla Comfort Zone- spasarjalla.

Huom! Hoito ei sisällä lakkausta. Halutessasi lakkauksen, valitse se lisäpalveluista.

ESSE FOOT RELEASE 25 MIN – 50 €

Esse Foot Release-piparminttuhoito vapauttaa koko kehon jännitystä. Tämä stimuloiva jalkojen käsittely sisältää jalkojen puhdistuksen, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan jalkanaamiolla.

Hoito on erittäin hyvä kuiville ja väsyneille jaloille, jalkojen kipuun ja jännitykseen sekä liikahikoiluun.

Hoito ei sovi raskaana oleville.

 

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa. Teemme Shellac geelilakkauksia sekä sormiin että varpaisiin.

Hoidon yhteydessä pyyhimme kädet/jalat kosteilla pyyhkeillä, hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi  saat silauksen hoitavasta voiteesta. Hoitaessamme kädet saat istua mukavassa nojatuolissa lämpöpakkaus hartioillasi. Varpaiden shellac toteutetaan rentouttavassa wellness-pedissämme.

Geelilakkauksen huollossa vanha geelilakkaus poistetaan poistonesteellä ja lapuilla, jonka vaikutusaikana saat rentouttavan akupainantahieronnan jalkapohjiin tai päähän. Kynnet ja kynsinauhat siistitään ja lakataan uusi geelilakkaus ja lopuksi saat  silauksen hoitavasta voiteesta.

Shellac kestolakkaus sormet: Uusi lakkaus 52€ – 45min/ ranskalainen 62€ – 60min 

Shellac kestolakkaus varpaat: Uusi lakkaus 68€ -45min/ ranskalainen 78€ -60min                         

Shellac kestolakkaus huolto: +12€ -15 min / muualla tehtyihin kynsiin +18€

Shellac kestolakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä: Uusi lakkaus 35€ /ranskalainen 45€/ huolto 48€ 

Shellac kestolakkauksen poisto 30€ / muualla tehty geelilakkauksen poisto 40€

Hoitoon kuuluu geelilakkauksen poisto poistonesteellä/ poraamalla. Kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito sekä kynsiä vahvistavan hoitolakkauksen levitys sekä loppuvoide.                                

 

LISÄPALVELUT JALKA- JA KÄSIHOIDON YHTEYDESSÄ

Varpaankynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä                                   +15€

Sormenkynsien lakkaus käsihoidon yhteydessä                                      +15

Kynsien lakkaus muun hoidon yhteydessä                               +15 min  +25€

Shellac geelilakkaus varpaankynsiin                                           30 min  +35€

geelilakkauksen poisto hoidon yhteydessä                              15 min   +20€

Päänhieronta                                                                                    15 min   +20€

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta                                            15 min  +20€

Selänkuorinta + kosteutus                                                                15 min +20€

HOLISTISET HIERONNAT

Kokonaisvaltaiset hieronnat laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä ja saa sinut voimaan hyvin.

LEMPI HERBAL HEAVEN™- YRTTINYYTTIHIERONTA 90 min - 150€

Tulossa joulukuussa

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI SIGNATURE HIERONTA 90 min – 135 €

Lempi Day Span signature hieronta on kokonaisvaltainen hoito, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehoa päästä varpaisiin asti. Hieronta tarjoaa sinulle uniikin hierontakokemuksen, joka räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. 

Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta; muun muassa Vietnamista jossa hyöddynnetään erilaisia hierontaliikkeitä kuten käsivarsien, peukaloiden ja kämmenien syväsivelyjä,  yhdistäen tehokkaisiin shiatsupaineluihin Japanista, akupainantaan Kiinasta, kitkoihin ja venytyksiin Indonesiasta sekä kehoa lämmittäviin liikkeisiin Intiasta. Kipeytyneet lihakset rentoutuvat ja olosi on rento, raukea ja rauhallinen.

Hoitosi alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi ja suunnitellaan hoitoasi yhdessä. Hoito päättyy rentouttavaan päänhierontaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI ABHYANGA- AYURVEDINEN HIERONTA 90 min –135€

Lempi Day Span Abhyanga on perinteinen ayurvedinen hieronta, jossa kehoa hierotaan hellästi keinuttavilla ja sivelevillä liikkeillä yhdistettynä pranaa vahvistavaan marmapisteiden käsittelyyn. Hoidossa hierotaan jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue. Hoito huipentuu intilalaisen kasvo- ja päänhierontaan (ilman öljyä).

Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään öljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoon. Hoidossa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

LEMPI HEALING STONES™- jadekivihieronta 90 min – 135 €

Jade on puhtauden ja tyyneyden symboli. Tämä uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, hyödyntää sekä kuumia kiviä että kylmien jadekivien yhdistelmää, joka taspainoittaa kehosi yin ja yang ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hoidossa hierotaan koko kehoa käsin että kivin ja lopuksi kehon energiakeskuksiin asetetaan lämpimät kivet, jotka vapauttavat hitaasti lämpöä ja saat vielä mieltä rentouttavan kasvo- ja päänhieronnan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

LEMPI BALILAINEN HIERONTA 60 MIN – 95 €

Balilainen kokovartalohieronta on yksi laajimmalle levinnyt hoitomuoto Indonesiassa. Terapeuttinen hieronta on saanut vaikutteita Kiinan sekä Intian kulttuureista ja yhdistää muokkaavia sivelyitä akupisteiden painantaan. Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä sekä avaa lihasjännityksiä.

LEMPI RASKAUSHIERONTA 60 MIN – 95 €

Kehosi valmistelee uutta elämää, anna sille hetki aikaa levätä ja kerätä voimia , jotta Sinä jaksaisit taas kantaa teidät molemmat.

Lempin raskaushieronta on erityisesti  raskaana olevalle suunniteltu, kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta lämmitetyllä öljyllä,  missä huomioidaan jokaisen äidin yksilölliset hoitotarpeet. Hoidossa yhdistyy länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja,  keventämään raskaita jalkoja ja  samalla hoitaen ihoa ja mieltä.

LEMPI AROMAHIERONTA 60 MIN – 95 €

Lempeä, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava aromaterapiahoito, jossa yhdistyvät hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, hoitaa ihoa ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronta tehdään eksklusiivisella  tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja lymfaattiset sivelyt käyden läpi koko kehon meridiaanit.

Eteerisien kasvi- ja kukkaisöljyjen monimuotoisuus hellii vivahteikkaiden tuoksujen harmonialla tasaten samalla mielialaa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma persoonallinen luontonsa, siksi voit valita vapaasti haluaisitko voimistaa energiaasi, tasapainoittaa olotilaasi tai vain antautua rentoutumisen valtaan.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville.

PRO SLEEP MASSAGE - Stressiä lievittävä hieronta 45 min – 75 €

Ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä pää ja vartalohieronta. Tähän edistykselliseen hoitoon yhdistyy ylellisen Tranquillity öljy erityisesti tähän tarkoitukseen kehitettyyn taustamusiikin ja hierontatekniikkaan jotka yhdessä syvärentouttavat elimistöä ja parantaa unen laatua. Hoidossa tehdään myös sivelyjä suurien sivellinten avulla, joiden höyhenenkevyt kosketus vaivuttaa täydellisen rentoutumisen tilaan. Hieno pysähtymisen ja uudistumisen kokemus!

 

HEAD HARMONY - KASVO & PÄÄNHIERONTA 45 min – 75 €

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova kasvo- ja päänhieronta selinmakuulla rauhoittaa mieltäsi. Hoidossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään pään marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään kasvoillesi luomulaatuisia öljyjä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.

Hoito helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

Hoitoon kuuluu hellävarainen öljypuhdistus, hoitoveden ja öljyn levitys kasvoille, kaulalle ja rintakehälle.

 

SOKUSHINDO- JAPANILAINEN JALKAHIERONTA 45 min – 68 €

Kokonaisvaltainen hemmotteluhetki jaloille, joissa hyödyynnetään  japanilaista vyöhyketerapiaa joka hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää magnesium jalkakylvyn ja japanilaisen vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Vyöhyketerapia rentouttaa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

SOUL VIBRATION - ÄÄNIMALJARENTOUTUS 45 min – 68 €

Soul Vibration On Lempi Day Span oma, kehon ja mielen yhteyden palauttava, stressiä lievittävä ja unen laatua syventävä holistinen hoito. Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Stressi katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle ja anna kehosi soida. Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi lämpönä vielä huomennakin.

Äänimaljarentoutuksen huomion kohteena ovat sekä keho että mieli. Opiskelemassani Peter Hess-äänirentoutusmetodissa ei puhuta varsinaisesti hoitamisesta vaan terveen huomioimisesta ja vahvistamisesta. Hoidossa saat levätä lämmitetyssä wellnesspedissämme, jossa äänimaljat soitetaan vaatetulla kehollasi kevyesti pehmeällä malletilla. Tule kokemaan tämä mieltä kohentava kokemus.

 

VARTALOHOIDOT

BODY STRATEGIST BY COMFORT ZONE

Ihoa ja kehoa uudistavia täsmähoitoja yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

BODY RENEWAL TREATMENT 90 MIN – 150 €

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava sekä raskausarpia vähentävä vartalohoito.

Ihoa tasoittava, pehmentävä ja uudistava hoito, joka syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sopii kaikille! Vartalolle tehdään kaksoiskuorinta, jonka jälkeen iholle levitetään ravitseva Tamanu-öljyä sisältävä naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan pää. Lopuksi vartalolle tehdään vielä kiinteyttävä hieronta ravitsevalla voiteella.

HIMALAYAN SALT TREATMENT 90 MIN – 150 €

Puhdistava ja elvyttävä vartalohoito.

Himalayan Salt Treatment on puhdistava ja elvyttävä koko kehon detox-hoito. Vartalo käsitellään erityisellä, hellävaraisella suolakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen vartalolle levitetään välttämättömiä mineraaleja sisältävää Himalajan suolaa öljykääreenä, joka puhdistaa kehoa voimakkaasti. Kääreen vaikutusaikana hierotaan päätä. Lopuksi vartalolle hierotaan vielä hoitoa tehostava voide ja ihostasi tulee ihanan pehmeä.

Huom! Hoito sopii myös raskauden aikana. Raskaana oleville hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

MOTHER TO BE TREATMENT 75 MIN – 135 €

Rentouttava vartalohoito odottaville ja uusille äideille.

Rentouttava hemmotteluhoito tulevalle äidille. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja olo sekä raskauden vaihe huomioiden. Hoitohemmottelu alkaa jalkalylvyllä sekä jalkojen ja säärten kuorinnalla jatkuen selän rentouttavalla hieronnalla. Vatsalle sivellään raskausarpia ehkäisevä tamanu-öljyä sisältävä naamio jonka vaikutuksen aikana saat nauttia turvotusta keventävästä jalkojenhieronnasta polviin saakka. Hoito kruunaa rentouttava  niska,-hartia, käsivarsi- ja käsienhieronta. Hoidon lopuksi poistetaan naamio lämpimillä kintailla ja vatsalle sivellään kosteuttava voide.

3 IN 1 TREATMENT 75 MIN – 135 €

Intensiivinen, mikroverenkiertoa ja nesteitä liikkeelle laittava vartalohoito, jolla voidaan parantaa selluliittisen kudoksen aineenvaihduntaa. Hoito sopii myös raskaan tuntuisille ja helposti turvottaville jaloille. Hoidon aluksi hoidettavat alueet (yleensä sääret, reidet, pakarat ja vatsa) saavat kuorinnan…

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

Cellulite Attack Treatment 60 MIN – 95 €

Intensiivihoito tiiviille selluliitille, johon yhdistyvät paikalliset rasvakertymät. Hoidon aikana lämpövaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa, jolloin tuotteiden aktiiviaineet pääsevät imeytymään paremmin ja lipolyysi (rasvojen hajoaminen) tehostuu. Vartalon ongelmakohdat saavat kuorinnan ja ne kääritään kääreisiin, joiden vaikutusaikana nautitaan pää- ja hartiahieronnasta. Lopuksi hoidettaville alueille hierotaan vaikutusta tukeva hoitovoide erityisellä Cellulite attack- tekniikalla.

Hoito ei sovellu verisuoni- tai kilpirauhasongelmista kärsiville eikä raskaana oleville.

Montalcino Mud Treatment 60 MIN – 95 €

Tehokkaasti puhdistava ja vartaloa muokkaava hoito, jossa käytetään Montalcino mutaa. Montalcinon mudalla on kuonaa ja nesteitä poistava vaikutus ja se tehostaa kehon luonnollisia puhdistautumisprosesseja, auttaa myös selluliitin torjumisessa. Vartalolle levitetään aha-happoja sisältävän geelin, jonka jälkeen iholle hierotaan Montalcino mutanaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan päätä. Naamio poistetaan lämpimillä kintailla ja  vartalolle levitetään hoitotulosta tukeva voide.

Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

Vital Bust Treatment 45 MIN – 75 € | 25 MIN -50€

Kiinteyttävä, ravitseva ja ihon elastisuutta palauttava hoito rintakehälle.

Ideaali hoito auringonoton jälkeen, asiakkaalle jotka ovat keskellä painohallinta-ohjelmaa sekä palauttavana hoitona imetyksen jälkeen.

Pidemmässä hoidossa aloitetaan rentouttavalla Tranquillity-alkurentoutusrituaalilla jatkuen

INTENSIVE BACK & NECK TREATMENT 45 MIN – 75 € | 25 MIN -50€

Intensiivinen hoito, joka on tarkoitettu rentouttamaan pään, niskan, selän ja hartioiden aluetta.

Pidempi hoito alkaa Tranquillity™ -rentoutuksella jatkuen selän kuorintaan, jota poistetaan kosteilla pyyhkeillä. Tämän jälkeen koko selälle levitetään keltaista save sisältävä naamio, jonka vaikutus tehostetaan tui-na hieronnalla. Naamio jätetään vaikuttamaan selkään ja samalla saat nauttia rentouttavasta päänahanhieronnasta. Hoito huipentuu lihaksia rentouttavaan selkähierontaan aromaattisella öljyllä ja lopuksi levitellään lihaksia lämmittävä Arnica-voide tarvitsemillesi alueille. Hoito kirkastaa selän ihon ja rentouttaa tehokkaasti lihaksia.

Lyhyempi hoito sisältää Tranquillity™ -alkurentoutuksen, selän öljyhieronnan ja lihaksia lämmittävän Arnica-uutetta sisältävän voiteen levittämisen hoidettavalle alueelle.

Tämä hoito ei sovi raskauden aikana eikä imeytyksen aikana otettavaksi.

SPA-RITUAALIT

Ainutlaatuisia koko kehon hoitoja, jotka irrottavat arjesta ja hoitavan kehon lisäksi mieltä.

LEMPI SIGNATURE RITUAL 150 MIN – 250 €

 Ota elvyttävä hetki itsellesi!

Hiivi kauneusunille lämmitetylle hoitopedille ja nauti lempeistä tuoksuista, tehokkaista tuotteista ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tunne kuinka kehosi ja mielesi rentoutuu ja heräät taas uudistuneena ja levänneenä.

Lempi Signature -hoito on jokaisen asiakkaan tarpeisiin mukautuva Spa-rituaali, joka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja jossa voidaan painottaa asiakkaan toivomia osa-alueita.

Hoitonautintosi alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat valita hierontaöljysi hoitoon. Hoitosi jatkuu rentouttavalla koko vartalon hieronnalla lämmitetyllä aromaattisella öljyllä (45 min), jonka jälkeen saat nauttia hemmottelevasta kasvohoidosta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan. (60min) Hyvinvointihoitosi päättyy pehmentävään ja kaunistavaan jalkahoitoon (45min), jossa jalat kuoritaan, kynnet hoidetaan* ,kovettumat poistetaan ja jalkasi hierotaan kosteuttavalla voiteella.

Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys, jossa yhdistyy tuhansia vuosia vanhan itämaisen viisauden ja modernit länsimaiset opit ainutlaatuiseksi hoidoksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Hoidossa käytetään suomalaista luonnonkosmetiikkaa ihosi hyväksi.

*Hoito ei sisällä kynsienlakkausta, halutessasi valitse lisäpalveluista.

 

TRANQUILLITY RITUAL 90 MIN – 165€

Ylellinen, rauhoittava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle.

Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä Comfort Zone tuotteilla tehdään ravitseva ja kosteuttava vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä hermostoa tehokkaasti rauhoittavan hieronnan voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, kaksoisnaamion sekä rentouttavan Comfort Touch hieronnan. Vartalo käsitellään ensin öljyllä ja sitten hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Hoito on todellinen luksuskokemus eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

SACRED STONES RITUAL 90 MIN – 165 €

Lämmittävä, rentouttava ja rauhoittava  Sacred Stones elämyshoito lämpimillä kivillä on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, intialainen öljyhieronta ja lämpimät kivet vaivuttavat sinua syvään rentoutukseen.

Tunne luonnon tasaiseksi hiomat basalttikivet lempeänä lämpönä ja painona kehollasi ja antaudu remtouden tunteelle. Hieronta osuus tehdään kuumilla kivillä ja lämmitetyillä öljyllä. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjämnnityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin jolloin veri- ja imunestekierto lisäntyy ja aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta taspainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä ja purkaa jännityksiä parantaen sekä kehoa että mieltä.

Syvän rentoutumisen koet viimeistään kuumakivi-kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen saat vielä nauttia rentouttavasta päänhieronnasta.

Hoitoon sisältyy minikasvohoito puhdistuksella ja kuorinnalla.

 

 

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

FOREST ESCAPE RITUAL 90 MIN – 165 €

Hoito vie sinun mielesi ja kehosi rentouttavalle aistimatkalle keskelle suomalaista havumetsää. Upea, kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää sekä käsin että kuumin kivin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan ja kasvohoidon. Hieronnan jälkeen kasvot syväpuhdistetaan ihoa kirkastavalla kuorinnalla ja ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kuumakivi-kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio.

Hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -premium luonnonkosmetiikkasarjalla.

 

HUOM! Hoito ei sovi raskaana oleville.

TROPICAL PARADISE RITUAL 90 min - 150€

Tropical Paradise on ihoa uudistava ja elinvoimaa antava sparituaali kasvoille ja keholle

Hoito vie sinua aistimatkalle Indonesian paratiisisaarelle, Balille. Tämä terapeuttinen hoito on saanut vaikutteita perinteisestä  Lulur hoidosta, joka yhdistää kokovartalokuorinnan, balilaisen hieronnan ja kasvohoidon.

Hoito alkaa selän shiatsulla joka rentouttaa, jatkuen ihoa uudistavaan ja pehmentävään kuorintaan suolalla ja balilaisilla kasviraaka-aineilla. Virkistävän suihkun jälkeen saat kokea autenttisen balilaisen hieronnan selälle aromaattisella öljyllä. Kädet ja jalat venytetään ja saavat silauksen ravitsevasta Ayu Organics voiteesta.

Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan sekä hierotaan tehden sitä raikkaan ja terveellisen näköisen. Olo on hoidon jälkeen uudistunut ja energinen.

 

Hoidossa käytetään suomalaista Ayu Organics- sarjaa.

 

ESSE WELLNESS RITUAL 90 MIN – 150€

Rentouttava ja uudistava sparituaali, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen puhdistetaan jalkapohjat. Keholle tehdään energisoiva kuivaharjaus, jonka jälkeen seuraa koko kehon rentouttava hieronta probioottisella voiteella. Hoito päättyy minikasvohoitoon sisältäen kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

Hoidossa käytetty kuivaharjauskinnas saat mukaan kotiin.

Hoidossa käytetään  Essen probioottista ja vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

MOTHER & BABY RITUAL 90 MIN – 150€

Lempeä, rentouttava sparituaali odottaville äideille.

Ihanan lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja päänahan käsittelyllä ja päättyy minikasvohoitoon, jossa kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan ja ihon tehokosteutuksen.

Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Vartaloa hierotaan tuoksuttomalla luomuöljyllä.

Sopii raskauden kaikissa vaiheissa!

TIBETAN SOUND RITUAL 75 MIN – 135 €

Tibetan Sound rituaali on kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hoito, joka yhdistää tiibetiläiset laulavat kulhot ja ihanan hieronnan aromaterapeuttisilla tuotteilla. Matka alkaa erityisellä Oriental-tervetulorituaalilla, joka johdattaa pehmeästi läsnäolevaan hetkeen ja kuuntelemaan hoitavaa kosketusta. Koko kehon ihoa ravitaan rauhallisella, mutta syvävaikuttavalla koko vartalon hieronnalla käyttäen voiteita ja öljyjä. Hoitoon kuuluu myös rentouttava päänhieronta.

Hoidossa käytetään  vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

GUA SHA HOIDOT

Modernia länsimaista osaamista ja tuhansia vuosia vanhaa itämaista viisautta.

LEMPI GUA SHA RITUAL - 105 MIN 165€

Kokonaisvaltainen  gua sha sparituaali sisältäen minikasvohoidon

Gua Sha  Ritual on täysin uniikki hoitokokonaisuus kasvoille ja keholle, joka vaalii kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi. Hoito tähtää ihon terveyteen ulkoa sisäänpäin, ja siinä yhdistyvät kaksi hierontateknikkaa,  sekä gua shauksen, jotka helpottavat lihasjännitystä, tukevat lymfaattista virtausta ja vähentävät turvotusta. Hoito sisältää vartalon öljyhieronnan lisäksi  minikasvohoidon ihotarpeitesi mukaisella puhdistuksella, kuorinnalla ja hieronnalla. Kuorinnan vaikutuksen aikana hierotaan vatsaa, joka tehostaa hoidon nesteenpoistavaa vaikutusta.

Hoito toteutetaan suomalaisilla luonnonkosmetiikkatuotteilla.

 

Yin Your Skin Pro Gua Sha - hoito 75 min – 135 €

Näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle.

Yin Your Skin Pro kosmeettisessa Gua Sha -hoidossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Super rentouttava kasvohierontakokemus.

Hoitoon kuuluu kevyt öljypuhdistus, kasvovesi ja seerumi ihotarpeidesi mukaan. Hieronta tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja  Sileä-kasvoöljyllä.

Hoidossa käydään läpi rintakehä, niska, hartiat, kaula, kasvot ja lopuksi pää. (pää ilman öljyä.

GUA SHA FUSION - YLÄVARTALOHOITO 45 MIN 75€

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto,joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Gua Sha Fusion hoidossa käsitellään hoidettavaa aluetta gua sha lastalla yhdistäen akupainantaa tuinasta vaikutteita saaneen hierontaan sekä kuumien kivien lämpöön. Hoidon jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

45 minuuttisessa hoidossa käsitellään selkää, niskaa, rintakehää, hartioita ja päätä.

 

Ei sovi raskaana oleville.

MUUT PALVELUT

Kaunistavia hoitoja arkeen ja juhlaan.

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.

RIPSET JA KULMAT 40 € / 25 € (kasvohoidon yhteydessä)

RIPSIEN VÄRJÄYS 25 € / 20 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN VÄRJÄYS 20 € / 15 € (kasvohoidon yhteydessä)

KULMIEN MUOTOILU 15 € / 10 € (kasvohoidon yhteydessä)

(Kasvohoidon yhteydessä, kirjoita ajanvarauskenttään. Ei löydy erillisenä hoitovaihtoehtona nettiajanvarauksesta.)

YUMI™ LASHES & BROWS - KESTOTAIVUTUKSET & LAMINOINNIT

Sinulle, joka kaipaat ripsiin kaarevuutta ja näyttävyyttä sekä kulmien korostamista luonnollisesti.

YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Hoitoon ei tarvitse varautua mitenkään etukäteen. Suositeltavaa olisi tulla käsittelyyn ilman ripsiväriä, mutta ei ole välttämätöntä. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys. Ripset pysyvät kauniin kaarevina 8–12 viikkoa.

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

RIPSET JA KULMAT 90 min (sis. värjäyksen) 135 €

RIPSET 75 min (sis. värjäyksen) 95 €

KULMAT 45 min (sis. värjäyksen) 65 €

SUGARING -KARVANPOISTO SOKERILLA

Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla tai Alexandria -sokerituotteilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.

SÄÄRISOKEROINTI 45 €

KAINALOIDEN SOKEROINTI 25 €

BIKINISOKEROINTI 35 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI (vain naisille) 1. KERTA 75 €

BRASILIALAINEN SOKEROINTI HUOLTO (vain naisille) 55 €

KASVOT SOKEROINTI 30 €

SHELLAC™ - GEELILAKKAUS

Shellac-geelilakkaus on hyvä vaihtoehto kun haluat kestävän lakkauksen kynsiin. Geelilakkauksen avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Geelilakkaus kovetetaan LED-valossa. Teemme Shellac geelilakkauksia sekä sormiin että varpaisiin.

Hoidon yhteydessä pyyhimme kädet/jalat kosteilla pyyhkeillä, hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet ja lopuksi  saat silauksen hoitavasta voiteesta. Hoitaessamme kädet saat istua mukavassa nojatuolissa lämpöpakkaus hartioillasi. Varpaiden shellac toteutetaan rentouttavassa wellness-pedissämme.Geelilakkauksen huollossa vanha geelilakkaus poistetaan poistonesteellä ja lapuilla, jonka vaikutusaikana saat rentouttavan akupainantahieronnan jalkapohjiin. Kynnet ja kynsinauhat siistitään ja lakataan uusi geelilakkaus ja lopuksi saat  silauksen hoitavasta voiteesta.

Shellac kestolakkaus kynsiin: Uusi lakkaus 45€ / ranskalainen 55€ / huolto 65 €

Shellac kestolakkaus varpaisiin: Uusi lakkaus 65€/ ranskalainen 70/ huolto 79€ 

Shellac kestolakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä: Uusi lakkaus 35€ /ranskalainen 45€/ huolto 50€ 

Shellac kestolakkauksen poisto 20€ / muualla tehty geelilakkauksen poisto 30€    

 

HEMMOTTELUHOITOJA TUKEMAAN IHON, KEHON JA MIELEN LUONTAISTA TASAPAINOA

Lempi Day Span hemmotteluhoidoissa yhdistyvät moderni länsimainen osaaminen sekä satoja vuosia vanhat holistiset hoitotavat ayurvedasta akupainantaan, LED-valohoidosta lymfaan ja vyöhyketerapiasta kosmettiseen gua shaan. Jokainen hoito on elämys, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

0