AJANKOHTAISET EDUT

AJANKOHTAISET TARJOUKSET

Tältä sivulta löydät Lempi Day Span kuukausittain vaihtuvat hoito- ja tuotetarjoukset.

HUHTIKUUN KAMPANJAHOITO

HIMALAYAN SALT TREATMENT- DETOX VARTALOHOITO 90 MIN -15%)

ALENNUKSEN SAAT VARATESSASI AJAN NETTIAJANVARAUKSESTA KOHDASTA ERIKOISTARJOUKSET.  TARJOUS EI KOSKE LAHJAKORTTEJA.

HUHTIKUUN TUOTETARJOUKSET

Kaikki kuorinnat ja naamiot lukuunottamatta Essen tuotteita -15% huhtikuussa.

KANTA-ASIAKAS

       

LEMPI MEMBER- OHJELMA

Haluamme palkita Lempi Day Spassa säännöllisesti asioivia asiakkaita. Kanta-asiakasohjelmamme antaa pisteitä jokaisesta palvelu- tai tuoteostoksesta, myös etuhintaisista palveluista tai tuotteista ellei toisin ilmoiteta. Pisteitä kertyy 1€ = 1 piste. Pisteitä keräämällä saat ihania tuote- ja palveluetuja.  Järjestämme mahdollisesti yllätyskampanjoita, jolloin voi saada esim. tupla- tai lisäpisteitä tietyistä palveluista/tuoteostoista.

*500 pistettä saat 15 min. lisäpalvelun hoidon yhteyteen veloituksetta tai -15% alennuksen valitsemastasi tuotteesta.

*1000 pistettä saat -25% alennuksen valitsemastasi hoidosta tai tuotteesta. (ei koske lahjakortteja)

*1500 pistettä saat valitsemasi 60 min. hoidon (arvo 95€) ilmaiseksi. (voit valita hinnastostamme kasvohoidon, jalkahoidon tai hieronnan)

HUOM! Varatessasi aikaa ilmaiseen hoitoon, varaathan ajan Marialle.

 

KERÄÄ JA KÄYTÄ PISTEITÄ HELPOSTI

Saat uuden kanta-asiakaskortin kuin asioit liikkeessämme. Asiakkaalla tulee olla vähintään 1 palvelu -tai tuoteosto ennen kanta-asiakuuttaan, liittymäkerran ostotapahtuma lasketaan mukaan myös. (Ei koske lahjakortteja.) Kanta-asiakaskortti on pieni muovinen kortti-avaimenperä jossa on sinun henkilökohtainen kanta-asiakasnumerosi ja liikkeemme yhteystiedot.

 Palvelupalkinnot tulee varata etukäteen toisen hoidon yhteyteen joko edellisellä käynnillä tai soittamalla meille, jotta tiedämme varata mukaan myös palkintohoidon.

SUOSITTELE YSTÄVÄLLE

Pisteitä saat myös suosittelemalla meitä ystävällesi ystäväkortilla, jolloin ystävä (uusi asiakas) saa kortilla 10€ alennuksen hoidostaan ja sinun kanta-asiakastilillesi 50 pistettä. Ystäväkorttia saat aina halutessasi meiltä kun asioit Lempi Day Spassa.

0