AJANKOHTAISET EDUT

AJANKOHTAISET TARJOUKSET

& KANTA-ASIAKASEDUT

Tältä sivulta löydät Lempi Day Span kuukausittain vaihtuvat hoito- ja tuotetarjoukset sekä vuodenaikojen mukaan vaihtuva elämyksellinen kausihoito. Anna kehosi nauttia vuodenaikaan mukautetusta hoidostamme, jonka tavoitteena on saada sinut rentoutumaan ja luomaan yhteyden luonnon kanssa.

Näiden lisäksi Lempi day Spa palkitsee kanta-asiakkaitaan erityiseduilla. Näistä eduista ja kanta-asiakkuudesta voit lukea lisää scrollaamalla tätä sivua alaspäin.

Ps. Lempi Day Span omassa verkkokaupassa löytyy myös outlet, jossa voit tehdä loistavia tuotelöytöjä.

TAMMIKUUN TARJOUSHOITO

ESSE EXPERIENCE KASVOHOIDOT -20% TAMMIKUUSSA.

(EI KOSKE LAHJAKORTTEJA)

Esse Skincare on probioottinen luonnonkosmetiikan hoitolasarja. Essen ihonhoitotuotteet pohjautuvat laajaan tietämykseen ihon mikrobiomista, joka vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Kun ihon mikrobiomi voi hyvin, ihokin voi hyvin. Essen kasvohoidolla voit turvallisesti aloittaa matkan kohti sen luontaista tasapainoa. Pre- ja probiootit yhdessä luomulaatuisten ainesosien kanssa rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa ja auttavat ihon mikrobiomia hellästi siirtymään kohti normaalia ja ihon luontaista tilaa, mikä vähentää tulehdusta ja hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

TAMMIKUUN TUOTETARJOUS

YIN YOUR SKIN TUOTTEET -15% KOKO TAMMIKUUN AJAN MYYMÄLÄSTÄ.

Yin Your Skin® on Katja Kokon suunnittelema kauneudenhoitokonsepti, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja tehokkuus yhdistyvät moderniksi hyvinvointielämykseksi. Yin Your Skinin® sydämessä kohtaavat korealaisen ihonhoidon ainutlaatuinen tehokkuus ja kosmeettisen gua shan parhaat tekniikat. Valikoimastamme löydät JALO ja HELMI- gua sha lastat sekä SILEÄ- kasvoöljyn.

 

KAUSIHOITO

        Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

  Iho ja sen tarpeet elävät vuodenaikojen mukana, ja niin elävät kausihoitommekin.

METSÄ- TALVENKAUSIRITUAALI   75 MIN. 120€

Matkaa ajatuksissasi keskelle suomalaista luontoa, hengitä keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja heittäydy pohjolan kasvikunnan vahvimpien supervoimien vietäväksi ja anna niiden ladata, mielesi ja kehosi täyteen energiaa. Palaat takaisin arkeesi voimaantuneena ja kasvot hehkuen.

Hoidossa hierotaan jumissa olevat lihakset lämmitetyllä koivukepillä ja lämpimillä kivillä sekä koko keho rentoutetaan käsien ja peukaloiden syväsivelyillä. Kasvot saavat pintapuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion.

Talven kausirituaali on voimassa joulukuu-helmikuun ajan.

HUOM! Ei sovi raskaana oleville.

 

KANTA-ASIAKAS

LEMPI MEMBER- OHJELMA

Haluamme palkita Lempi Day Spassa säännöllisesti asioivia asiakkaita. Kanta-asiakasohjelmamme antaa pisteitä jokaisesta palvelu- tai tuoteostoksesta, myös etuhintaisista palveluista tai tuotteista ellei toisin ilmoiteta. Pisteitä kertyy 1€ = 1 piste. Pisteitä keräämällä saat ihania tuote- ja palveluetuja.  Järjestämme mahdollisesti yllätyskampanjoita, jolloin voi saada esim. tupla- tai lisäpisteitä tietyistä palveluista/tuoteostoista.

KERÄÄ JA KÄYTÄ PISTEITÄ HELPOSTI

Saat uuden kanta-asiakaskortin kuin asioit liikkeessämme. Asiakkaalla tulee olla vähintään 1 palvelu -tai tuoteosto ennen kanta-asiakuuttaan, liittymäkerran ostotapahtuma lasketaan mukaan myös. (Ei koske lahjakortteja.) Kanta-asiakaskortti on pieni muovinen kortti-avaimenperä jossa on sinun henkilökohtainen kantaasiakasnumerosi ja liikkeemme yhteystiedot. 

Osa palkinnoista on kertaluontoisia, eli voit hyödyntää pisteitä vain kerran kyseiseen palkintoon, kun taas osa palkinnoista on mahdollista hyödyntää useammin. Voit tiedustella pistetilanteestasi ja mahdollisista saatavilla olevista palkinnoista kassalla. Palkinnot tulee lunastaa aina maksullisen käynnin yhteydessä. Eli kun käyt meillä hoidossa, voit hyödyntää pisteitä tuote-, alennus- tai palvelupalkintoon. Palvelupalkinnot tulee varata etukäteen toisen hoidon yhteyteen joko edellisellä käynnillä tai soittamalla meille, jotta tiedämme varata mukaan myös palkintohoidon.

SUOSITTELE YSTÄVÄLLE

Pisteitä saat myös suosittelemalla meitä ystävällesi ystäväkortilla, jolloin ystävä (uusi asiakas) saa kortilla 10€ alennuksen hoidostaan ja sinun kanta-asiakastilillesi 50 pistettä. Ystäväkorttia saat aina halutessasi meiltä kun asioit Lempi Day Spassa.

 

 

 

0