Tutustuthan alla oleviin toimitus- ja palautusehtoihin ennen tuotteiden tilausta.

Toimitus

Paketit toimittaa Suomen Posti. Voit valita toimituksen lähimpään postitoimipaikkaasi. Postikulut ovat 6,90 euroa per toimitus. Yli 150 euron tilauksissa toimituskuluja ei peritä.

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta.  Lahjakortit jotka tilattu postitse vaihtoehdolla toimitetaan arkisin 12 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Tuotteesi pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti. Saat meiltä viestin, mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme. Voit peruuttaa tilauksen kuluttajasuojalain mukaisesti, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi lähetystunnuksen, jolla voit seurata toimituksen kulkua postin verkkosivuilla osoitteessa www.posti.fi.

Jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut kuten esimerkiksi noutamattoman lähetyksen palauttamisesta aiheutuvat kulut.

Palautusehdot

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän  vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske lahjakortteja. Vaihto-oikeus ei koske outlet-tuotteita, joissa on ilmoitettu käyttöpäivämäärän lähestymisestä tai pakkaus on jollain tavalla viottunut.

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät.

Kuluttaja maksaa itse tuotteiden palautuksen postitse, eikä tilauksen yhteydessä maksettuja toimituskuluja palauteta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan, että noutamattomana lähettäjällle (Lempi Day Spa) palautunut paketti ei ole asiakaspalautus. Rahat tilatuista tuotteista palautetaan ainoastaan asianmukaisesti asiakaspalautuksina tehdyistä palautuksista.

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota yhteyttä sähköpostitse info@lempidayspa.fi

0