KAUNEUSHOITOLA
SISÄPIHAN SUOJISSA
HELSINGIN KESKUSTASSA.

Lempi Day Spa on  rauhallisella sisäpihalla Helsingin keskustassa sijaitseva pieni kauneushoitola, jolle jokainen asiakas on yksilö. Lempi Day Spassa voit antaa kehon ja mielen palautua. Täällä sinun ei tarvitse suorittaa. Voit vain olla. Me huolehdimme ihostasi, kehostasi ja mielestäsi – kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi.

Lempi Day Span kaksikerroksinen tila jakautuu kahteen tasoon. Kiviportaat johdattelevat hämärään alakertaan, josta löydät meidän matalan, holvikattoisen  spahuoneemme, jonka lämmin valo heijastuu tuikkumerestä. Yläkerrasta taas löydät meidän moderni, valoisa pieni myymälä sekä tunnelmallinen ja intiimi kauneushuone, jonka lämpimässä hoitopedissä kiireinenkin rentoutuu.

Ennen hoitoa pysähdymme hetkeksi kanssasi keskustelemaan ihostasi, hyvinvoinnistasi ja ihonhoitotoiveistasi. Samalla saat rauhoittua hetken ennen hoitoa. Hoidon jälkeen saat myös jäädä hetkeksi palautumaan ja siirtymään rauhassa takaisin arkeen. Teemme aina kaikkeemme, että astut sisäpihaltamme takaisin kadun vilinään mahdollisimman onnellisena, hymyillen ja säteillen.

Tule nauttimaan hitaasta hetkestä ajan kanssa Lempi Day Spahan!

KAUNEUSHOITOLASSA
SINUA VARTEN

MARIA ENLUND

 

Maria on Lempi Day Span omistaja ja perustaja, joka on kouluttautunut kokonaisvaltaiseksi hyvinvoinnin ammattilaiseksi. Hän on ekokosmetologi, maskeeraaja, jalkahoitaja ja ayurvedahoitaja, joka on lisäksi opiskellut balilaista ja vietnamilaista hierontaa, akupainantaa, shiatsua ja vyöhyketerapiaa Suomessa ja ulkomailla. Hoitotyötä Maria on tehnyt yli 13 vuotta, joista kuusi vuotta yrittäjänä omassa Feet & Soul Experience -hoitolassaan. Kokonaisvaltaisiin hyvinvointielämyksiin keskittyneen Lempi Day Span hän perusti vuonna 2019 siksi, että voisi yhdistää vuosien kokemuksensa ja kaiken oppimansa ainutlaatuisiksi hoidoksi, jotka jättävät jäljen kehoon ja mieleen.

Marian erityisosaamista ovat holistiset ja kokonaisvaltaiset hoidot, joissa mennään pintaa syvemmälle. Maria palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

LEMPI DAY SPAN ARVOT

ARVOKAS SELLAISENA KUIN OLET

Lempi Day Spassa saat olla oma itsesi, ilman rooleja tai suorittamista. Emme lokeroi, vaan pidämme kaikkia saman arvoisina – ja uskomme, että jokainen kaipaa välillä lempää hoivaa ja lämmintä kosketusta. Sitä varten me olemme täällä: tarjoamassa aikaamme ja osaamista sinun hyvinvointisi tueksi.

JOKAINEN MEISTÄ ON YKSILÖ

Jokainen meistä on yksilö ja jokaisella meistä on omat yksilölliset ihonhoitotarpeemme. Jotkut kaipaavat hellää hoivaa, toiset tehokkaita täsmäiskuja. Siksi olen luonnut ainutlaatuisia hoitoja, jotka mukautuvat sinun ja ihosi yksilöllisiin tarpeisiin.

IHONHOITO OSANA KOKONAISVALTAISTA
HYVINVOINTIA

Iho on ihmiskehon isoin elin ja sen hoito on osa arkeamme, mutta myös erityisiä hetkiä. Haluamme olla osa tuota jatkuvaa rituaalia ja tarjota sekä hoitoja että opastusta, jotta sinun ihosi – ja mielesi – voisi mahdollisimman hyvin.

IHMISTÄ JA YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAEN

Kunnioitus on ydinarvomme. Se tarkoittaa, että kunnioitamme jokaista asiakasta, mutta myös ympäristöä. Siksi tuotesarjamme ovat ympäristöystävällisiä – suurin osa myös vegaanisia ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vältämme kertakäyttöisiä hoitolavälineitä ja valitsemme kestävämpiä ratkaisua. Karsimme muovia ja panostamme zero waste -ajatteluun aina, kun se on mahdollista.

0