KAUNEUSHOITOLA
SISÄPIHAN SUOJISSA
HELSINGIN KESKUSTASSA.

Lempi Day Spa  on rauhallisella sisäpihalla Helsingin keskustassa sijaitseva kauneushoitola, jossa hoidetaan ainoastaan yhtä asiakasta eksklusiivisesti kerrallaan.

Lempi Day Span kaksikerroksinen tila jakautuu kahteen tasoon. Yläkerran moderniin, valoisaan olohuonemaiseen myymälään ja alakertaan – matalaan, holvikattoiseen hoitohuoneseen, jonka lämmin valo heijastuu tuikkumerestä. Ennen hoitoa pysähdymme hetkeksi kanssasi hoitolan yläkertaan keskustelemaan ihostasi, hyvinvoinnistasi ja ihonhoitotoiveistasi. Samalla saat rauhoittua hetken ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen saat myös jäädä hetkeksi hoitolan tunnelmalliseen yläkertaan palautumaan ja siirtymään rauhassa takaisin arkeen.

Tule nauttimaan hitaasta hetkestä ajan kanssa Lempi Day Spahan!

KAUNEUSHOITOLASSA
SINUA VARTEN

MARIA ENLUND

Maria on Lempi Day Span omistaja ja perustaja, joka on kouluttautunut kokonaisvaltaiseksi hyvinvoinnin ammattilaiseksi. Hän on ekokosmetologi, maskeeraaja, jalkahoitaja ja ayurvedahoitaja, joka on lisäksi opiskellut balilaista ja vietnamilaista hierontaa, akupainantaa, shiatsua ja vyöhyketerapiaa Suomessa ja ulkomailla. Hoitotyötä Maria on tehnyt yli 12 vuotta, joista kuusi vuotta yrittäjänä omassa Feet & Soul Experience -hoitolassaan. Kokonaisvaltaisiin hyvinvointielämyksiin keskittyneen Lempi Day Span hän perusti vuonna 2019 siksi, että voisi yhdistää vuosien kokemuksensa ja kaiken oppimansa ainutlaatuisiksi hoidoksi, jotka jättävät jäljen kehoon ja mieleen.

Marian erityisosaamista ovat holistiset ja kokonaisvaltaiset hoidot, joissa mennään pintaa syvemmälle. Maria palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Aikoja varattavissa rajoitetusti, sillä Maria on äitiyslomalla 12.6.21 – 23.4.22

MARI T.

Mari on kosmetologi, jonka hoitotuoliin istahtaessasi voit olla kuin kotonasi.

Luonnon rauhallisessa syleilyssä lapsuutensa viettänyt Mari kiinnostui kauneudenhoidosta jo pikkutyttönä – ehkä kipinä kosmetologin työhön syttyi aikoinaan mummolassa, kun Mari pystytti siskonsa kanssa kauneushoitolan, jossa niin mummon kuin äidinkin ripsiä ehostettiin.

Lempi Day Spassa Mari hemmottelee sinua esimerkiksi ripsien YUMI™ Lashes- kestotaivutuksella ja kulmien YUMI™ Brows-laminoinnilla, jotka tuovat piirteesi ihanasti esiin. Rentouttava balilainen hieronta palauttaa Marin mieleen Indonesiassa vietetyt vuodet, joiden aikana hän kiinnostui itämaisesta hoitofilosofiasta. Marin suunnitelmissa onkin sukeltaa entistä syvemmälle holistisen hyvinvoinnin saloihin, jotta hän voi helliä sekä kehoasi ja mieltäsi ainutlaatuisin elämyksin. Marille tärkeintä nimittäin on, että lähdet hoitolasta rauhoittuneena, rentoutuneena ja hymyssä suin.

Lempeä ja rauhallinen Mari palvelee sekä suomeksi että englanniksi.

LEMPI DAY SPAN ARVOT

ARVOKAS SELLAISENA KUIN OLET

Lempi Day Spassa saat olla oma itsesi, ilman rooleja tai suorittamista. Emme lokeroi, vaan pidämme kaikkia saman arvoisina – ja uskomme, että jokainen kaipaa välillä lempää hoivaa ja lämmintä kosketusta. Sitä varten me olemme täällä: tarjoamassa aikaamme ja osaamista sinun hyvinvointisi tueksi.

JOKAINEN MEISTÄ ON YKSILÖ

Jokainen meistä on yksilö ja jokaisella meistä on omat yksilölliset ihonhoitotarpeemme. Jotkut kaipaavat hellää hoivaa, toiset tehokkaita täsmäiskuja. Siksi olen luonnut ainutlaatuisia hoitoja, jotka mukautuvat sinun ja ihosi yksilöllisiin tarpeisiin.

IHONHOITO OSANA KOKONAISVALTAISTA
HYVINVOINTIA

Iho on ihmiskehon isoin elin ja sen hoito on osa arkeamme, mutta myös erityisiä hetkiä. Haluamme olla osa tuota jatkuvaa rituaalia ja tarjota sekä hoitoja että opastusta, jotta sinun ihosi – ja mielesi – voisi mahdollisimman hyvin.

IHMISTÄ JA YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAEN

Kunnioitus on ydinarvomme. Se tarkoittaa, että kunnioitamme jokaista asiakasta, mutta myös ympäristöä. Siksi tuotesarjamme ovat ympäristöystävällisiä – suurin osa myös vegaanisia ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vältämme kertakäyttöisiä hoitolavälineitä ja valitsemme kestävämpiä ratkaisua. Karsimme muovia ja panostamme zero waste -ajatteluun aina, kun se on mahdollista.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0