Maksutavat

Voit valita itsellsi sopivimman maksutavan ja maksaa ostoksesi turvallisesti Lempi Day Span verkkokaupassa.  Vaihtoehtona on tilisiirto suoraan Lempi Day Span tilille tai  pankki- ja luottokorttimaksu, josta vastaa Checkout, joka on sinulle turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Lempi Day Spalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

 

Tilisiirto

Mikäli valitset maksutavaksi SEPA-maksun verkkokaupassa, saat sähköpostiin ohjeet maksusta. Tuotteet/lahjakortit lähetetään vasta sinulle kuin tilisuoritus näkyy tilillä. Valitsethan pankki tai luottokorttimaksun mikäli sinulle on kiire saada lahja perille.

 

Pankkikorttimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

0