KIIREELTÄ PIILOSSA

Lempi Day Spa sijaitsee keskellä kaupunkia ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi. Täällä voit vain olla ja helliä itseäsi.

Tule nauttimaan hitaasta hetkestä ajan kanssa Lempi Day Spahan!

YHTEYSTIEDOT

Lempi Day Spa
Kalevankatu 17 B sisäpiha
00120 Helsinki

040 588 1394
info@lempidayspa.fi 

LEMPI DAY SPA ON AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN

 

AJANVARAUS

Pidämme hoitolan ovet hoitojen ajan kiinni, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täydellistä rentoutumista. Emme myöskään vastaa puhelimeen hoitojen aikana, vaan olemme läsnä ja pyrimme luomaan Lempi Day Spasta paikan, jossa voi todella rentoutua.

Varauksen voit tehdä verkossa sähköisen ajanavarausjärjestelmämme kautta, jonka löydät varaa aika-napista tai soittamalla-jätäthän viestin puhelinvastaajaan – soitamme sinulle takaisin sopivassa tilanteessa. Voit myös kysellä aikaa sähköpostitse.

Ryhmävaraustiedustelut sähköpostitse. HUOM! Meillä on vain 2  hoitohuonetta joten valitettavasti  emme voi vastaanottaa isoja ryhmiä.

 

SAAPUMISOHJEET

Saapuessasi hoitoon pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan että saapuisit mahdollisimman TÄSMÄLLISESTI korkeintaan 5 minuuttia ennen hoidon alkua, kiitos. Lempi Day Spassa ei ole erillistä vastaanottotilaa eikä vastaanottovirkailijaa. Haluamme että jokainen asiakas saa nauttia rauhassa hänelle kuuluvan palvelun ja meidän huomioista kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti.

Lempi sijaitsee rauhallisella sisäpihalla Kalevankadulla Kampissa, noin 5min  kävelymatkan päästä Stockmannilta.  Soita summeria jossa lukee                                Lempi Day Spa ja astu   kaarevan porttikongin kautta kauniille sisäpihalle. Tulemme  sinua vastaan hoitolan ovelle.                                                                              

Summerin löydät mustan rautaisen portin vierestä oikealta puolelta.    

 

LAHJAKORTIN KÄYTTÖ

Lempi Day Span lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostospäivästä. 

Varaathan aikasi ajoissa, älä jätä lahjakortin käyttöä viime tinkaan, sillä hoitoajoissa voi olla ruuhkaa. Jos et jostain syystä pysty käyttämään lahjakorttia, niin ota yhteyttä  ENNEN umpeutumisaikaa. Vanhentunutta lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä.

Kun haluat käyttää sähköistä lahjakorttia hoitoihin, laitathan ajanvaraukseen kommenttikenttään saamasi lahjakortin koodi ja arvo. Saapuessasi hoitolaan, näytäthän sähköistä/ tuothan lahjakorttiasi meille.

PERUUTUSEHDOT

Esteen sattuessa siirräthän/peruthan varatun hoitoajan viimeistään 24 tuntia ennen  hoidon alkua. Alle 24 h perutuista/siirretyistä varauksista veloitamme 50% hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoidoista veloitamme hoidon täysmääräisesti.

Perutuksen/ siirron voit tehdä joko soittamalla, sähköpostilla, tekstiviestillä tai viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua sähköisen järjestelmämme kautta.  Emme hyväksy perutuuksia somekanavien kautta.

 

SHOPPITUNNIT

Järjestämme Lempi Day Spassa viikottain shoppailutunteja, jota asiakkaamme voivat ostaa lahjakortteja tai täydentää ihonhoitorituaalinsa tehokkailla ihonhoitotuotteillamme myös kotonaan. Katso shoppailutuntien vaihtuvat aikataulu etusivultat ja ja tule kysymään lisää itsellesi sopivista tuotteista!

 

 

COVID-19

Käytämme kasvomaskia kaikkien asiakaskontaktien aikana. Käytäthän maskia itse aina kuin mahdollista. Kasvohoidoissa ja hierontahoidossa/vartalohoidoissa ei voi luonnollisestikaan käyttää maskia.

Pidämme hoitoaikojen välissä siivoustauon, jolloin desinfioimme huolellisesti tilan kosketuspinnat, välineet ja laitteet.

Tarjoamme asiakkaille käsidesiä ja käytämme sitä ahkerasti myös itse. Asiakas voi myös pestä kädet heti hoitoon tultaessa, sillä käsienpesu sijaitsee heti sisääntulon lähettyvillä.

Otamme vastaan vain oireettomia asiakkaita. Peruutusehtomme ovat joustavat ja voit siirtää aikaasi lyhyelläkin aikataululla oireiden ilmaantuessa.

Pohdituttaako hoitoon tulo yhä? Laita meille viestiä, niin kerromme lisää korona-ajan käytännöistämme.

0