PYSÄHDY KIIREEN
KESKELLE

LEMPI DAY SPA HELSINKI

HOLISTISEN

HYVINVOINNIN HOITOLA

AJANVARAUS

Lempi Day Spa tarjoaa upean  hemmottelukokemuksen keskellä  Helsinkiä ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi. Täällä voit vain olla ja helliä itseäsi– siirry napista ajanvaraukseen valitsemaan oma hengähdyshetkesi.

Nettiajanvarauksessa näkyy hoitoajat vain 2 kk päähän. Jos haluat varata ajan pidemmälle tai jos sinulla on kysyttävää hoitoasi liittyen, otathan tällöin yhteyttä sähköpostitse: info@lempidayspa.fi

Saman päivän mahdollisista vapaista ajoista voit tiedustella meitä parhaiten puhelimitse- ja jos emme vastaa- jättämällä viestin puhelinvastaajaan- niin soitamme sinulle takaisin sopivassa tilanteessa.

Huom. Hoitola on varattu ainoastaan yhdelle asiakkaalle kerralla, joten samanaikaiset hoidot eivät onnistu meillä.

HOITOON SAAPUMINEN

Saapuessasi hoitoon pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan että saapuisit mahdollisimman TÄSMÄLLISESTI korkeintaan 5 minuuttia ennen hoidon alkua, kiitos. Lempi Day Spassa koko tila on varattu vain yhdelle asiakkaalle kerrallaan, jotta jokainen saa nauttia rauhassa hänelle kuuluvan palvelun ja hoitajan huomiosta kokonaisvaltaisesti.

LAHJAKORTIN KÄYTTÖ

Vaihdoimme sähköistä lahjakortti-ohjelmaamme 1.5.2021. Uudistunut lahjakortti on voimassa 9 kuukautta ostospäivästä. Lahjakortit jotka on ostettu ennen toukokuuta 2021 ovat voimassa 6 kk ostospäivästä.

Varaathan aikasi ajoissa, älä jätä lahjakortin käyttöä viime tinkaan, sillä hoitoajoissa voi olla ruuhkaa. Jos et jostain syystä pysty käyttämään lahjakorttia, niin ota yhteyttä  ENNEN umpeutumisaikaa. Vanhentunutta lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä.

Kun haluat käyttää sähköistä lahjakorttia hoitoihin, laitathan ajanvaraukseen kommenttikenttään saamasi lahjakortin koodi ja arvo. Saapuessasi hoitolaan, näytätähän sähköistä lahjakorttiasi meille.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0