LAKSHMI

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.

Lakshmin luonnonkosmetiikkatuotteet palauttavat ihoon ja kehoon tasapainon hyödyntämällä aromaterapia sekä kasviöljyjen ja yrttiuutteiden synergioita eli yhteisvaikutuksia.

Tuotteet valmistetaan luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista: yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia kuten sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirja ja 100% puhtaat eteeriset öljyt. 

Lakshmi luonnonkosmetiikkatuotteilla on AIAB:n sertifikaatit, joka on Italian luomutuotteita sertifioiva yhdistys. Lakshmi on myös vegaaninen hoitolasarja, jonka ihania hoitoja pääset kokemaan meillä. Tutustu lisää tuotteisiin verkkokaupassamme ja tule kokemaan ayurvedinen hoito Lakshmin tuotteilla. Hoidot löydät kohdasta Ayurvedahoidot.

0