Lempi Signature- jalkahoito (90 min)

125,00 

Lempi Organic jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoidossa jalkoja hemmotellaan aromaattisella kylvyllä ja silottavalla kuorinnalla. Tämän jälkeen hoidetaan jalkapohjien iho poistamalla kovettumat veitsellä ja raspilla. Kynnet ja kynsinauhat siistitään.Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa. Jaloille levitetään kosteuttava ja ihoa pehmentävä jalkanaamio, jonka vaikutusaikana saat stressiä lievittävän päänhieronnan tai kaunistavan lakkauksen varpaankynsiin. Hoito huipentuu taivaalliseen jalkahierontaan, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat rytmisestä hieronnasta akupisteiden painantaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Merkkejä (0/300)

Vastaanottaja:
* Lahjakortti lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan, että osoite on kirjoitettu oikein, jotta lahjakortti menee perille.


Esikatsele lahjakorttia

Osasto:

Huomioitavaa

Lahjakortti on voimassa 280 päivää.

Kuvaus

Lempi Day Spa on helsinkiläinen kauneushoitola, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä ja niitä täydentäviä tuotteita. Jokainen hoito on hemmotteleva rituaali, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen. Lahjakortti on voimassa noin 9 kk ostohetkestä.

0