KIIREELTÄ PIILOSSA

LEMPI DAY SPA HELSINKI
HOLISTISEN HYVINVOINNIN HOITOLA

Lempi Day Spa sijaitsee keskellä kaupunkia ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi. Täällä voit vain olla ja helliä itseäsi.

YHTEYSTIEDOT

Lempi Day Spa
Kalevankatu 17 B sisäpiha
00120 Helsinki

Puh. +358 40 588 1394
info@lempidayspa.fi

 

Lempi Day Spa on avoinna sopimuksen mukaan ma-su.

HOITOON SAAPUMINEN JA SPA-ETIKETTI

Lempi Day Spa sijaitsee katutasolla sisäpihan puolella osoitteessa Kalevankatu 17 B. Soita vain summeria, jonka löydät porttikongin oikean puolen seinämältä, niin me päästämme sinut sisään ja tulemme ovelle vastaan.

Saapuessasi hoitoon pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan, että Lempi Day Spa on varattu aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan. Hoitolassa ei ole erillistä odotushuonetta, joten saavuthan TÄSMÄLLISESTI – korkeintaan 5 minuuttia ennen hoidon alkua, kiitos.

Pidämme hoitolan ovet hoitojen ajan kiinni, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täydellistä rentoutumista. Emme myöskään vastaa puhelimeen hoitojen aikana, vaan olemme läsnä ja pyrimme luomaan Lempi Day Spasta paikan, jossa voi todella rentoutua. Tuote/ lahjakortti-ostoksia varten voit varata henkilökohtaisen shoppailuajan tai sopia verkkokauppatilauksen noudosta sähköpostilla. 

Ennen hoitoa pysähdymme hetkeksi kanssasi hoitolan yläkertaan keskustelemaan ihostasi, hyvinvoinnistasi ja ihonhoitotoiveistasi. Samalla saat rauhoittua hetken ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen saat myös jäädä hetkeksi hoitolan tunnelmalliseen yläkertaan palautumaan ja siirtymään rauhassa takaisin arkeen.

Varauksen voit tehdä verkossa tai jättämällä meille viestin vastaajaan – soitamme sinulle takaisin sopivassa tilanteessa.

Esteen sattuessa siirräthän/peruthan varatun hoitoajan viimeistään 24 tuntia ennen  hoidon alkua. Peruuttamattomista sekä alle 24 h perutuista/siirretyistä varauksista veloitamme varatun hoidon hinnan täysimääräisesti.

Tule nauttimaan hitaasta hetkestä ajan kanssa Lempi Day Spahan!

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!