KIIREELTÄ PIILOSSA

LEMPI DAY SPA HELSINKI
HOLISTISEN HYVINVOINNIN HOITOLA

Lempi Day Spa sijaitsee keskellä kaupunkia ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi. Täällä voit vain olla ja helliä itseäsi.

YHTEYSTIEDOT

Lempi Day Spa
Kalevankatu 17 B sisäpiha
00120 Helsinki

Puh. +358 40 588 1394
info@lempidayspa.fi

AVOINNA

Lempi Day Spa on avoinna sopimusten mukaan. Hoitoja voit varata arkisin 9–21 välillä ja lauantaisin 10–17 välillä.

SHOPPAILUTUNNIT

Pidämme hoitojen aikana Lempi Day Span ovet kiinni, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista rauhoittumista. Järjestämme kuitenkin shoppailutunteja, joiden aikana ovet ovat avoinna kaikille.

Toukokuun shoppitunnit
Torstaisin 17–17.30

Voit myös varata henkilökohtaisen shoppailutunnin nettiajanvarauksesta kohdassa kauppa.

HOITOON SAAPUMINEN JA SPA-ETIKETTI

Lempi Day Spa sijaitsee katutasolla sisäpihan puolella osoitteessa Kalevankatu 17 B. Soita vain summeria, niin me päästämme sinut sisään ja tulemme ovelle vastaan.

Saavuthan hoitoon täsmällisesti – korkeintaan 5 minuuttia ennen hoidon alkua – sillä meillä ei ole erillistä odotushuonetta. Pidämme hoitolan ovet hoitojen ajan kiinni, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täydellistä rentoutumista. Emme myöskään vastaa puhelimeen hoitojen aikana, vaan olemme läsnä ja pyrimme luomaan Lempi Day Spasta paikan, jossa voi todella rentoutua. Saavuthan hoitoon sovittuna aikana!

Ennen hoitoa pysähdymme hetkeksi kanssasi hoitolan yläkertaan keskustelemaan ihostasi, hyvinvoinnistasi ja ihonhoitotoiveistasi. Samalla saat rauhoittua hetken ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen saat myös jäädä hetkeksi hoitolan tunnelmalliseen yläkertaan palautumaan ja siirtymään rauhassa takaisin arkeen.

Varauksen voit tehdä verkossa tai jättämällä meille viestin vastaajaan – soitamme sinulle takaisin sopivassa tilanteessa.

Tule nauttimaan hitaasta hetkestä ajan kanssa Lempi Day Spahan!

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!