TEHOKKAITA
IHOLLE, LEMPEITÄ
YMPÄRISTÖLLE

LEMPI DAY SPAN IHONHOITOTUOTTEET
HELLIVÄT IHOA JA YMPÄRISTÖÄ

Me Lempi Day Spassa uskomme ihon ja ympäristön kunnioittamiseen. Siksi olemme valinneet käyttämämme ihonhoitotuotteet huolella. Jokainen Lempi Day Spassa oleva tuotesarja on sertifioitua luonnonkosmetikkaa ja suuri osa myös vegaanista. Ne ovat lempeitä ympäristölle ja tehokkaita iholle. Ennen kaikkea ne auttavat meitä luomaan kokonaisvaltaisia hoitolaelämyksiä sinua ja hyvinvointiasi varten.

[comfort zone]

Comfort Zone on palkittu spa-tuotesarja, jonka tuotteet ovat
paitsi ylellisiä myös tutkitusti tehokkaita. Sarjan tuotteet on
kehitetty tiiviissä yhteistyössä tutkijoiden ja lääkäreiden
kanssa, jotta jokainen ratkaisu tehoaa tutkitusti ihon erilaisiin
tarpeisiin.

Comfort Zonen uudet Sacred Nature -linjan tuotteet on kehitetty Davines Villagen Scientific Garden -tutkimuslaboratoriossa ja niitä yhdistää antioksidanttinen Scientific Garden Extract™ -uute. Ihoa suojaava yhdiste sisältää fermentoitua myrttiä, seljaa ja  granaattiomenaa, jotka on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kaikki Sacred Nature -tuotteet ovat hiilidioksidinegatiivisia. Pakkauksissa on käytetty lasia, metallia ja uusiopaperia ja tuotteiden myynnistä 1% lahjoitetaan for the Planet -järjestölle.

SACRED NATURE -tuotteilla on Cosmos Organic & Cosmos Natural -sertifikaatit. Tuotteiden koostumukset on formuloitu hurmaavan pehmeiksi ja miellyttäviksi lesitiinin ja karitevoin avulla. Kaikki SACRED NATURE -tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat myös herkälle iholle.

comfortzone.it/en

BAMFORD

Bamford on englantilainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka taustalla on ajatus siitä, että kaiken, mitä pistämme ihollemme, pitäisi olla yhtä ravitsevaa kuin sen, mitä syömme. Sarjan filosofiana on jo perustamisvuodesta 2006 asti ollut käyttää vain parhaita mahdollisia ainesosia. Siksi tuotteet ovat hyvin yksinkertaisia ja mahdollisimman puhtaita, mutta kuitenkin elämyksellisiä käyttää.
Bamford-tuotteiden ytimessä on herkkä sekoitus eteerisiä öljyjä, joista syntyy tuotteiden sydän ja tunnistettavuus. Perusteellinen tutkimus on johtanut tuotteisiin, jotka sopivat myös herkälle iholle ja saavat iholla aikaan tehokkaita vaiktuksia.

Suurimmalla osalla Bamford-tuotteista on Soil Association -sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden ja luomutuotannon. Bamford jäljittää jalanjälkensä ympäristövaikutuksista raaka-aineisiin ja vedestä sosiaaliseen vastuuseen.

Lempi Day Spa on Suomen ensimmäinen ja ainoa Bamford-tuotteiden jälleenmyyjä.

ESSE SKINCARE

Esse Skincare on probioottinen luonnonkosmetiikan hoitolasarja. Essen ihonhoitotuotteet pohjautuvat laajaan tietämykseen ihon mikrobiomista, joka vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Kun ihon mikrobiomi voi hyvin, ihokin voi hyvin.

Esse on sitoutunut tarjoamaan ihonhoitotuotteita, joiden valmistuksessa eettisyys, ja kestävä kehitys toteutuvat joka tasolla ympäristön, työntekijöiden ja kuluttajan kannalta.

Esse on Ecocert-luomusertifioitu sarja. Lisäksi yritys on hiilivapaa ja Phyto Trade Africa -organisaation valtuuttama kumppaniyritys. Phyto Trade Africa on Afrikan ainoa reilun kaupan ja kestävän kehityksen tukemisen omistautunut yritys.

Essen tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä testata eläimillä.

Esse means ‘to be’ in Latin.

UNNA NORDIC

Unna Nordic on kotimainen luonnonkosmetiikan hoitolasarja, jonka tuotteisiin on tallennettu ihoa hellivä metsähetki. Vastuullisesti valmistetut tuotteet sisältävät antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä, virkistävää mustakuusta ja ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. 

Unna Nordicin vegaaniset tuotteet valmistetaan merkin omalla tehtaalla Helsingissä. Yhdessä kosmetologien kanssa kehitettyä sarjaa löytyy vain valikoiduista toimipisteistä ja Lempi Day Spa on yksi niistä. Sarjalla on FI-NATURA-sertifikaatti.

 

Tunne metsä ihollasi

NAILBERRY

Nailberry on monipalkittu Brittiläinen, korkealaatuinen 12-free kynsilakkamerkki. Uudenajan patentoitu teknologian ansiosta ilma ja kosteus siirtyvät Nailberry-kynsilakan kautta kynteen, jonka vuoksi kynnet pysyvät terveempinä. Nailberryn rikkaat sävyt sekä erittäin hyvä pysyvyys mahdollistaa upean manikyyrin aikansaamisen ilman turhia kemikaaleja.

 

 

KATSO LEMPI DAY SPAN
SHOPPAILUTUNNIT JA TULE OSTAMAAN
OMAT IHONHOITOTUOTTEESI MEILTÄ

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0