SKIN REGIMEN

 

Skin Regimen/ on urbaani Comfort Zone -tuotesarja, jonka tuotteet ja hoidot on luotu vastamaan monenlaisiin tarpeisiin kuten; kuivumiseen, sameuteen, epätasaisuuteen ja epäpuhtauksiin sekä uurteisiin ja juonteisiin. Skin Regimen tuotteet on kliinisesti todistettu vähentävän stressin ja elämäntapojen aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia iholla. Tämän lisäksi tuotteet ovat sertifioidusti hiilidioksidineutraaleja ja ne on valmistettu uusiutuvalla energialla.

Tuotelinja koostuu unisex-tuotteista, joista kootaan jokaiselle käyttäjälle sopiva  kolmivaiheinen kokonaisuus: puhdista, korjaa ja suojaa.

 /Skin Regimen/ tuotteet on kehitetty funktionaalisesti, mahdollisimman tehokkaiden kasviuutteiden ja huipputeknisten high-tech-molekyylien yhdistelmistä. Kaikki tuotteet sisältävät eksklusiivista Longevity Complex™-uutetta, joka sisältää luonnollisia superfood-uutteita: pinaattia, maqui-marjaa ja indigoa sekä antioksidanttista karnosiinia, jotka yhdessä taistelevat stressin, elämäntapojen ja ympäristön aiheuttamaa ikääntymistä vastaan.

/Skin Regimen/ tarjoaa 100% luonnollisen, tasapainoisen ja voimaannuttavan aromaattisen tuoksuelämyksen sekä viilentäviä, hierottavia koostumuksia, jotka houkuttelevat iholta kadonneen hehkun esiin.

 Tuotteet pakataan Italian Parmassa uusiutuvan energian avulla kauttaaltaan kierrätettäviin materiaaleihin: lasiin, sokeriruo’osta valmistettuun biomuoviin, turvalliseksi sertifioituun alumiiniin sekä FSC-sertifioituun paperiin.

Mind Body Soul

LEMPI DAY SPAN

SHOPPI TUNNIT

Järjestämme Lempi Day Spassa viikottain shoppailutunteja, jota asiakkaamme voivat täydentää ihonhoitorituaalinsa tehokkailla ihonhoitotuotteilamme myös kotonaan.

KESÄ- HEINÄKUU

SHOPPITUNNIT

TAUOLLA!

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!