LEMPI MEMBER- OHJELMA

Haluamme palkita Lempi Day Spassa säännöllisesti asioivia asiakkaita. Uusi kantaasiakasohjelmamme antaa pisteitä jokaisesta palvelu- tai tuoteostoksesta, myös etuhintaisista palveluista tai tuotteista ellei toisin ilmoiteta. Pisteitä kertyy 1€ = 1 piste. Pisteitä keräämällä saat ihania tuote- ja palveluetuja. Lempi Day Spa tarjoaa kanta-asiakaskortinhaltijoille erikoisetuja palveluista ja tuotteista. Järjestämme mahdollisesti yllätyskampanjoita, jolloin voi saada esim. tupla- tai lisäpisteitä tietyistä palveluista/tuoteostoista.

KERÄÄ PISTEITÄ HELPOSTI

Saat uuden kanta-asiakaskortin kuin asioit liikkeessämme. Asiakkaalla tulee olla vähintään 1 palvelu -tai tuoteosto ennen kanta-asiakuuttaan, liittymäkerran ostotapahtuma lasketaan mukaan myös. (Ei koske lahjakortteja.) Kanta-asiakaskortti on pieni muovinen kortti-avaimenperä jossa on sinun henkilökohtainen kantaasiakasnumerosi ja liikkeemme yhteystiedot. Kortti kulkee kätevästi mukana avainnipussasi, näin ollen se kulkeutuu useimmiten mukanasi ja saat kätevästi lunastettua piste-edut näyttämällä korttia liikkessäämme hoidon tai ostoksien aikana.

SUOSITTELE YSTÄVÄLLE

Pisteitä saat myös suosittelemalla meitä ystävällesi ystäväkortilla, jolloin ystävä (uusi asiakas) saa kortilla 10€ alennuksen hoidostaan ja sinun kanta-asiakastilillesi 50 pistettä. Ystäväkorttia saat aina halutessasi meiltä kun asioit Lempi Day Spassa.

LEMPI MEMBER TUOTE-EDUT

– 100 p. Patyka Lip balm / Patyka Hand Cream
– 200 p. Comfort Zone Specialist Foot Cream
– 300 p. Unna Nordic Cleansing / Toner
– 400 p. HAVU Cosmetics huulipuna
– 500 p. Patyka Energising Eye Gel
– 600 p. Sacred Nature Youth Serum
– 700 p. Unna Nordic Sleeping Mask LAUHA/ HERTTA
– 800 p. Esse Hydro Moisturizer
– 900 p. Patyka Repair Night Serum- Korjaava yöseerumi
– 1000 p. Comfort Zone Tranquillity Oil

LEMPI MEMBER PALVELU-EDUT

– 150 p. Kulmien Värjäys ja muotoilu /ripsien värjäys
– 250 p. Sokerointi kasvot / kainalot
– 350 p. Express käsihoito
– 450 p. Intialainen päänhieronta/ pro-sleep treatment
– 550 p. Sacred Nature kasvohoito 45 min. / Super Peel kasvohoito
– 650 p. Classic jalkahoito 60 min.
– 750 p. Aroma hieronta / Deep Touch hieronta
– 850 p. Lempi Remedy kasvohoito
– 950 p. Kausihoito
– 1000 p.  Himalayan salt treatment 90 min.
– 1500 p. Forest Escape Ritual 90 min.
– 2000 p. LEMPI SIGNATURE 2,5 tuntia

TUTUSTU LEMPI MEMBER SÄÄNTÖIHIN TÄSTÄ

Maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaamme voivat liittyä vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat liikkeessämme asioivat henkilöt. Kanta-asiakasohjelmamme tarkoituksena on palkita palvelujamme säännöllisesti käyttävät henkilöt.
Kanta-asiakkaaksi liittyminen tapahtuu ainoastaan liikkeessämme palvelun tai tuotteen maksutapahtuman yhteydessä eli liittyminen esim. netin kautta ei ole mahdollista. Asiakas voi liittyä kanta-asiakkaaksi sen jälkeen, kun hänellä on vähintään yksi palvelu- tai tuoteostos liikkeestämme
(liittymiskerran ostotapahtuma lasketaan yhdeksi kerraksi).
Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen ja se on esitettävä maksutapahtuman yhteydessä kun haluaa lunastaa etuja. Asiakkaalla voi olla vain yksi kanta-asiakaskortti käytössään.

Kanta-asiakas on velvollinen antamaan oikeat yhteystietonsa liittymisen yhteydessä ja pitämään yhteystietonsa ajan tasalla. Kanta-asiakkaan henkilötietoja käsitellään Lempi Day Span asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvassa henkilörekisterissä, jonka rekisteriseloste on Lempi Day Span internetsivuilla sekä liikkeessä. Kanta-asiakasrekisterissä käsitellään tietoja niistä tuotteista ja palveluista, joiden ostamisen yhteydessä kanta-asiakas on tunnistettu kantaasiakaskortin avulla. Rekisteriseloste on erottamaton osa kanta-asiakkuuden sääntöjä. Asiakas
hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn liittyessään kanta-asiakkaaksemme. Rekisteriseloste: https:// www.phorest.com/fi/data-protection-privacy/
Kanta-asiakasviestintä tapahtuu sähköpostin tai tekstiviestien avulla. Kertyneet kantaasiakaspisteet näkyvät kassakuitissa tai niitä voi kysyä liikkeestä.
Kanta-asiakkuudesta kertyviä tietoja käytetään toimintojen analysointiin sekä kanta-asiakkaille tarjottavien etujen ja tarjousten kehittämiseksi ja kohdentamiseksi kanta-asiakkaita kiinnostavaksi.
Palvelujen ja viestinnän huolellinen räätälöinti ja kohdentaminen ovat olennainen osa Lempi Day
Span kanta-asiakkuutta.

0