KIIREELTÄ PIILOSSA

Lempi Day Spa sijaitsee keskellä kaupunkia ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi. Täällä voit vain olla ja helliä itseäsi.

YHTEYSTIEDOT

Lempi Day Spa
Kalevankatu 17 B sisäpiha
00120 Helsinki

040 588 1394
info@lempidayspa.fi 

AVOINNA

Lempi Day Spa Shop on auki ajanvarauksella.

Varaa itsellesi private shopping- aika Lempi Day Span nettiajanvarauksesta, jolloin voit hankkia tuotteita tai lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi.  Lempi Day Span verkkokauppa toimii 24/7 ja voit tilata tuotteita ja lahjakortteja kotiin tai suoraan lahjansaajalle.

Lempi Day Span hoitoja on varattavissa:

arkisin 10-20

lauantaisin 10-16

sunnuntaisin sopimuksen mukaan.

COVID-19

Saapuessasi hoitoon pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan että saapuisit mahdollisimman TÄSMÄLLISESTI korkeintaan 5 minuuttia ennen hoidon alkua, kiitos. Lempi Day Spassa koko tila on varattu vain yhdelle asiakkaalle kerrallaan, jotta jokainen saa nauttia rauhassa hänelle kuuluvan palvelun ja meidän huomioista kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti.

Käytämme kasvomaskia kaikkien asiakaskontaktien aikana. Käytäthän maskia itse aina kuin mahdollista. Kasvohoidoissa ja hierontahoidossa/vartalohoidoissa ei voi luonnollisestikaan käyttää maskia.

Pidämme hoitoaikojen välissä siivoustauon, jolloin desinfioimme huolellisesti tilan kosketuspinnat, välineet ja laitteet.

Tarjoamme asiakkaille käsidesiä ja käytämme sitä ahkerasti myös itse. Asiakas voi myös pestä kädet heti hoitoon tultaessa, sillä käsienpesu sijaitsee heti sisääntulon lähettyvillä.

Otamme vastaan vain oireettomia asiakkaita. Peruutusehtomme ovat joustavat ja voit siirtää aikaasi lyhyelläkin aikataululla oireiden ilmaantuessa.

Teemme kaikkemme, että pääset nauttimaan ja hengähtämään hetkeksi ja astut sisäpihalta takaisin kadun vilinään mahdollisimman onnellisena, hymyillen ja säteillen.

Pohdituttaako hoitoon tulo yhä? Laita meille viestiä, niin kerromme lisää korona-ajan käytännöistämme.

AJANVARAUS

Pidämme hoitolan ovet hoitojen ajan kiinni, jotta voimme tarjota asiakkaillemme täydellistä rentoutumista. Emme myöskään vastaa puhelimeen hoitojen aikana, vaan olemme läsnä ja pyrimme luomaan Lempi Day Spasta paikan, jossa voi todella rentoutua.

Varauksen voit tehdä verkossa tai jättämällä viestin puhelinvastaajaan – soitamme sinulle takaisin sopivassa tilanteessa.

Esteen sattuessa siirräthän/peruthan varatun hoitoajan viimeistään 24 tuntia ennen  hoidon alkua. Peruuttamattomista sekä alle 24 h perutuista/siirretyistä varauksista veloitan varatun hoidon hinnan täysimääräisesti.

Tule nauttimaan hitaasta hetkestä ajan kanssa Lempi Day Spahan!

LAHJAKORTIN KÄYTTÖ

Vaihdoimme sähköistä lahjakortti-ohjelmaamme 1.5.2021. Uudistunut lahjakortti on voimassa 9 kuukautta ostospäivästä. Lahjakortit jotka on ostettu ennen toukokuuta 2021 ovat voimassa 6 kk ostospäivästä.

Varaathan aikasi ajoissa, älä jätä lahjakortin käyttöä viime tinkaan, sillä hoitoajoissa voi olla ruuhkaa. Jos et jostain syystä pysty käyttämään lahjakorttia, niin ota yhteyttä  ENNEN umpeutumisaikaa. Vanhentunutta lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä.

Kun haluat käyttää sähköistä lahjakorttia hoitoihin, laitathan ajanvaraukseen kommenttikenttään saamasi lahjakortin koodi ja arvo. Saapuessasi hoitolaan, näytätähän sähköistä lahjakorttiasi meille.

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0