KIIREELTÄ PIILOSSA

KIIREELTÄ
PIILOSSA

LEMPI DAY SPA HELSINKI
HOLISTISEN HYVINVOINNIN HOITOLA

LEMPI DAY SPA
HELSINKI
HOLISTISEN
HYVINVOINNIN
HOITOLA

Lempi Day Spa sijaitsee keskellä kaupunkia ja kuitenkin kaupungin kiireeltä piilossa. Astu sisään porttikongista, avaa ovi Lempin maailmaan ja unohda kiireesi. Täällä voit vain olla ja helliä itseäsi.

YHTEYSTIEDOT

Lempi Day Spa
Kalevankatu 17 B sisäpiha
00120 Helsinki

Puh.  040 588 1394
info@lempidayspa.fi 

HOITOON SAAPUMINEN JA SPA-ETIKETTI 

Saapuessasi hoitoon pyydän sinua ystävällisesti huomioimaan että saapuisit mahdollisimman TÄSMÄLLISESTI korkeintaan 5 minuuttia ennen hoidon alkua, kiitos. Lempi Day Spassa koko tila on varattu vain yhdelle asiakkaalle kerrallaan, jotta jokainen saa nauttia rauhassa hänelle kuuluvan palvelun ja minun huomioista kokonaisvaltaisesti.

Varaathan vähän pidemmän ajan hoitolavisiittiäsi varten kuin listan mukainen hoitoaikasi on, jotta voin kertoa sinulle mahdollisista huomioistani hoidon aikana  ja jotta rauhassa voit palautua tähän hetkeen juoden virkistävää sitruunavettä tai kehoa hoitavaa yrttiteetä – teen kaikkeni, että astut sisäpihalta takaisin kadun vilinään mahdollisimman onnellisena, hymyillen ja säteillen. 

AVOINNA

Lempi Day Spa on avoinna sopimuksen mukaan.

Järjestän viikottain shoppailutunteja Lempi Day Spassa, jolloin voit hankkia tuotteita tai lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi. Voit myös tilata tuotteita ja lahjakortteja verkkokaupastani.

JOULUKUUN SHOPPITUNNIT

KESKIVIIKKOISIN
KLO 12-13 &

LA 19.12 KLO 12-13

Voit myös varata oman lahjakortin tai tuotteiden ostoajan nettiajanvarauksesta kohdassa kauppa.

 

AJANVARAUS

Pidän hoitolan ovet hoitojen ajan kiinni, jotta voin tarjota asiakkailleni täydellistä rentoutumista. En myöskään vastaa puhelimeen hoitojen aikana, vaan olen läsnä ja pyrin luomaan Lempi Day Spasta paikan, jossa voi todella rentoutua.

 

Varauksen voit tehdä verkossa tai jättämällä viestin puhelinvastaajaan – soitan sinulle takaisin sopivassa tilanteessa.

Esteen sattuessa siirräthän/peruthan varatun hoitoajan viimeistään 24 tuntia ennen  hoidon alkua. Peruuttamattomista sekä alle 24 h perutuista/siirretyistä varauksista veloitan varatun hoidon hinnan täysimääräisesti.

Tule nauttimaan hitaasta hetkestä ajan kanssa Lempi Day Spahan!

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!
Kiitos tilaamisesta!
0