BAMFORD ORGANIC

Bamford on englantilainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka taustalla on ajatus siitä, että kaiken, mitä pistämme ihollemme, pitäisi olla yhtä ravitsevaa kuin sen, mitä syömme. Sarjan filosofiana on jo perustamisvuodesta 2006 asti ollut käyttää vain parhaita mahdollisia ainesosia. Siksi tuotteet ovat hyvin yksinkertaisia ja mahdollisimman puhtaita, mutta kuitenkin elämyksellisiä käyttää.
Bamford-tuotteiden ytimessä on herkkä sekoitus eteerisiä öljyjä, joista syntyy tuotteiden sydän ja tunnistettavuus. Perusteellinen tutkimus on johtanut tuotteisiin, jotka sopivat myös herkälle iholle ja saavat iholla aikaan tehokkaita vaiktuksia.

Suurimmalla osalla Bamford-tuotteista on Soil Association -sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden ja luomutuotannon. Bamford jäljittää jalanjälkensä ympäristövaikutuksista raaka-aineisiin ja vedestä sosiaaliseen vastuuseen.

Lempi Day Spa on Suomen ensimmäinen ja ainoa Bamford-tuotteiden jälleenmyyjä.

Mind Body Soul

LEMPI DAY SPAN

SHOPPI TUNNIT

Nam ante tellus, iaculis et efficitur vehicula, commodo a sem. Quisque et purus sit amet neque vestibulum accumsan non vel enim. Vestibulum tempor suscipit velit nec lacinia.

HUHTIKUUN

AUKIOLOAJAT 11-12 AM 13-1800 PM

VARAAMINEN

LEMPI DAY SPA
Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki
040 588 1394

Y-tunnus: 2511946-2
info@lempidayspa.fi

Tilaa uutiskirje ja hyödy tarjouksista sekä muista eduista!